Idag kjøpte jeg..
31.01.2009 @ 18:26


Hei dere :-) 

Idag var jeg på en liten shoppingrunde med mamma, jeg endte opp med å kjøpe to ting. Det første var en svart boblejakke fra Peak Performance & det andre var ett helt vanlig svart skjerf ifra Lyle and Scott.

Idag strålte solen i Stavanger å det betydde også lange køer utenfor parkeringshus. Jeg utnyttet muligheten til og ta et bilde.

img0382
 
Også et bilde av det jeg handlet idag :

img0386

Hva synes dere om jakken? Skjerfet? 

Si akuratt det dere mener! :-)

Blogges <3
"Kosekveld med familien"
31.01.2009 @ 00:30


Godnatt :-)

Nå har klokken passert 24.00 og jeg har blogget meg inn i lørdagen. Før jeg gikk på skolen idag morges fikk jeg en liten beskjed fra en ganske så glad og opprømt mamma, beskjeden var som følger.  

"Arman ikke lag planer ikveld, du, jeg og lillebroren din skal ha en en hjemmekveld." Det første jeg måtte tenke meg om på var om jeg kanskje hadde laget planer med noen noe som jeg ikke hadde heldigvis. Så jeg svarte mamma med et godt smil rundt munnen "ja mamma det passer fint"

Når jeg kom hjem fra skolen ble jeg sendt ut på scooteren min for å kjøpe brus, snop og leie film, snakk om og slavedrive meg nå som jeg har lappen. Ikke akuratt en fordel.

Så ikveld har jeg spist en hjemmelaget pizza, sitt en thriller og kost meg med smågodt og brus. Det var kjekt med kosekveld synes jeg :-) 

img0380

Idag skal jeg til byen en tur med mamma, jeg skal kjøpe en Peak booblejakke og jeg gleder meg!
Skal poste et inlegg med den idag med bilder osv. Den er fin og deilig synes ihvertfall jeg, og jeg trenger den når jeg kjører på kulden. Så idag blir det gjort et lite kjøp igjen :-)

Nå skal jeg faktisk legge meg, orker ikke å sitte her mer. GODNATT!

Hva skal dere i helgen forresten?

Blogges <3


Siste time før helgen er ikke kjekk!
31.01.2009 @ 00:11


Hei :-)

Jeg fikk sånn skikkelig bloggkick nå, vil liksom bare blogge og blogge. Så da gjør jeg det. I dette inlegget skal jeg blogge litt om siste time før helgen idag, hos oss på Lundehaugen vgs pleier dette å bety naturfag i siste time. 

Pleier noen og følge med når læreren snakker? Nei nesten ikke noen, de fleste later som om de følger med men tankene inne i hodet deres er akuratt som i mitt "vi vil hjem". 

Pleier noen og gjøre det de skal på Pcen sin? Nei ingen, vi sitter på msn og koser oss med blogger.

Denne timen er ganske så bortkastet om jeg skal si det rett, istedet for og tenke på bærekraftig utvikling i timen idag så tok jeg bilder å tenkte på hva jeg skulle gjøre i helga. Men vi har verdens snilleste naturfagslærer da, det må jeg jo nevne jeg digger henne :-) 

Interessert i noen bilder fra timen idag? De kommer under.

img0370

img0371

Marita hadde ikke stort å gjøre, hun tegnet ...

img0374

Å tok bilde av meg ...

img0375

Noen spørsmål jeg ønsker svar på ifra dere lesere:

- Hva har dere i siste time før helga?
- Noen gode tips på hvordan og fordrive tiden i en time før helgen?

Blogges <3


Publisert i Blogg | Kommentarer (0)

Mine faste små lesere :-)
30.01.2009 @ 23:44


Hei på dere :-)

Tenkte bare jeg skulle poste et bilde jeg elsker, lurer på hvorfor jeg elsker det? hmm..

img0369

Jeg elsker følelsen av å gå forbi en dataskjerm på skolen, også ser jeg plutselig at noen i klassen er inne på bloggen min og surfer. Det gjør meg glad. Synes dette synet var ganske så bra, tre på rad på min blogg! Snakk om å være kule, folk som er inne på min blogg må jo bare være kule! eller ?  

Dette bildet fortjente et eget inlegg synes jeg. Elsker dere folkens!

Blogges <3 
Publisert i Blogg | Kommentarer (0)

Beklager.
29.01.2009 @ 14:27


Hei :-)

Selv om lesertallene min steg etter at inlegget "Ugly Outfit" ble lagt ut følte jeg forsatt ikke de steg av en bra grunn. Jeg må skuffe de av dere som likte det jeg hadde startet. Men jeg føler meg rett og slett frekk. Bloggen min skal være kjekk å lese ikke diskriminerende og frekk mot andre. Alle får gå med det de vil så skal jeg heller begynne og skrive om hva jeg synes er kult og gå med både på jenter og gutter. Så beklager hvis jeg såret noen under inlegget "ugly outfit".

kopi av 1mfc foto 221

Som dere sikkert har lest fylte jeg på scooteren min med bensin idag og det gikk faktisk ganske så bra. Utenom at jeg ikke visste helt når jeg skulle stoppe og fylle pga det var så svart nede i det mørke hullet der bensinen ligger.

Akuratt NÅ finner dere meg på skolen, vi jobber med radio men jeg og gruppepartneren min har tatt oss et lite avbrekk ifra jobbinga. Jeg surfer på blogger og partneren min hører på musikk og henger på nettby. Kjempekjekk skoledag faktisk. Etter skolen skal jeg på jobb igjen, ikke at jeg har lyst eller noe, men penger blir det jo.

Hva skal dere idag da?
Synes dere det er dumt at jeg kuttet ut "Ugly Outfit" ?

Blogges <3

So yesterday
29.01.2009 @ 09:51


Hei :-)

Igår så var det en helt vanlig dag med skole og jobb. Jeg knipset også mitt første bilde av det "The Uglyest outfit" og det var en total motekrise :-) Poster et inlegg om det rett etter dette.

På skolen var det ikke stort og gjøre, vi skal lage radio nå så vi jobber i grupper, er faktisk ganske så spennende og kjekt! Utenom radioen redigerer vi en sirkel i sånn der prosjekt til fordypnings fag, det er de 2 kjedeligste time i livet mitt jeg må gjennom hver mandag og onsdag når vi har det. Seriøst ta en titt på hva vi lagte igår? 

img0358

Så ikke det kjempekjekt ut da dere ? : D

Etter skolen kjørte jeg til jobb, ja jeg må nevne at jeg kjørte.. Elsker og kjøre, hater buss. På jobb igår var det faktisk en del med folk og jeg stod alene noe som ikke er så veldig kjekt men jeg er jo midt i sentrum da så jeg for alltid besøk av noen venner i arbeidstiden, det gjør dagen min bra :-D 

Har ikke tid til og skrive så mye lenger, skal på skolen nå. Men først skal jeg til bensinstasjonen og fylle på scooteren min med bensin for første gang i hele mitt liv. Jeg gruer meg faktisk litt, jeg har aldri rørt en slik bensingreie. Satser på at det går bra, å ønsk meg lykke til!

img0361
Gårsdagens skolemåltid. 

Må også nevne at jeg har blitt skikkelig fan av LADY GAGA , seriøst hun har endel bra sanger. Paparazzi sangen er jo bare helt konge synes jeg!

Har dere noen meninger om LADY GAGA ? :-)

img0002

Blogges <3Solen er tilbake :-)
26.01.2009 @ 19:25


Hei igjen :-)

Idag var det en fryd og kjøre til skolen, det var helt ok kulde, solen skinnte og alle var i godt humør. Dagen flyr virkelig når solen er her, alle er glade og tenker positivt føler jeg ihvertfall. 

Har solen kommet til dere? 

Jeg har tatt en liten research på yr.no og der har de meldt en stor sol helt til neste onsdag :-D det er digg synes jeg! Jeg elsker solen!

Idag fikk vi også standpunktkarakterene ifra første termin, jeg fikk 3,7 i snitt, er faktisk litt sånn fornøyd med det. Alle går jo ned etter vidergående imens jeg har blitt sånn ca der jeg alltid har vært, ble ganske så fornøyd men jeg må klare enda bedre til andre termin kjenner jeg. Det minner meg også på at en god start med dette er og starte med engang ved og gjøre engelskfremføringen.

Hva fikk dere i snitt? 

Senere ikveld skal jeg til Anne, hjelpe henne og filme en reklame som hun har i norsklekse. Jenta går på dans så hun har ikke peiling på kamera og sånn. Derfor skal jeg og Marita bort og hjelpe henne, vi går jo trossalt på media. Vi er jo proffe.

Starter forresten med noe nytt og spennende på bloggen! Jeg skal ta opp iphonen og knipse et bilde av alle stygge antrekk jeg ser om dagen, det er mange det kan jeg forsikre dere om! Så gled dere! Det kan bare være noen stygge sko, eller så kan det være hele antrekk, dere får ihvertfall bildet. Blir litt sånn gossip girl dette her, bare jeg poster ikke sladder men stygge antrekk av folk i sandnes og stavanger :-) Gleder meg til og starte og knipse så stay tuned! Kan være jeg knipser noen bilder av noen med fint antrekk også.

Hva synes dere om ideen da?

Blogges <3

Helg er gøy!
26.01.2009 @ 19:05


Hei alle sammen :-)

Jeg sitter nå her å blogger selv om jeg vet at jeg burde øve på engelskfremføringen vi har imorgen. Jeg har jo ikke blogget siden fredag så nå tenkte jeg det var på tide med en god helgeoppdate! Ikke det at helgen min har vært spesielt spennende, men jeg skriver om den uansett så for dere lese, eller hva? 

Helgen min startet på fredag, jeg og en veninne hadde en ganske så rolig kveld der vi igjen slappet av å så film. Denne gang slo vi til med filmen FELON som jeg og veninna mi alltid hadde lett etter når vi var i videosjappa, men den var liksom aldri der, den var alltid tatt! Bokstavlig talt alltid. Denne gang tro vi ut tidlig - før kveldsrushet og leiet filmen. 

Handler om en mann som ved en feil dreper en innbrudstyv og denne mannen går jo da ifra et perfekt liv til et helvete i fengsel. Der vaktene er korupte, slemme og like frekke som mange av fangene. Filmen egner seg både for jenter og gutter og jeg synes den var dødsbra! Ser jo bare bra filmer i det siste føler jeg :-D Veninna mi gråt til å med i filmen, det sier sitt.

Karakter 5 ifra meg.

10felon2008

Jeg kjørte hjem fra veninna mi ganske så tidlig, skulle jo på jobb dagen etter. Når jeg kom hjem la meg til for og sove, hadde akuratt sovnet og alt var perfek. Plutselig så ringer tlf, det er et skjult nummer. Jeg tar tlf og i telefonen hører jeg noen jenter, de sier de har lest bloggen min, at jeg er merkefiksert og de tuller med at jeg skal være med i redd barna. Leser dere dette jenter - ikke ring meg igjen når jeg sover :-) De sa jeg skulle nevne den lille hendelsen på bloggen så nå har jeg nevnt dere. 

Dagen etterpå var jeg på jobb, masse folk og stress men det gikk bra. På kvelden feiret min beste veninne Anne året, så jeg var der. Bursdagen var ganske så kjekk og kaken vi spiste var bare helt namme namme namme namm! Seriøst, har til og med spurt om oppskriften til den. Var liksom en brownie kake med sånn myk deilig kakedeig inne i midten, namm :-D

p1241243
Bursdagbarnet er hun i det hvite <3

Søndag så var jeg med bursdagsbarnet igjen, var på elixia og hos noen venninner :-)

Hva har dere gjort i helgen da?

Vet inlegget ble litt sånn oppsumering, men dere får nøye dere med det. 

Blogges <3
Publisert i Blogg | Kommentarer (0)

Trening gir velvære?
23.01.2009 @ 09:37


Hei igjen :-)

Sist uke var jeg på trening 5 av 7 dager i uken, jeg spiste bare sunt og følte meg veldig bra.
Denne uken har jeg vært på trening 1 av 7 dager i uken, jeg har spist masse rart men for det meste usunt.

Savner jeg og trene? Gjør det noe med meg?

Jeg har seriøst aldri vært noe treningsnarkoman, snarere tverdt imot. Men etter og ha trent så mye som jeg gjorde sist uke, samt spise sunt osv. Følte jeg meg bedre, jeg fikk mer overskudd til dagen og jeg var alltid i godt humør. Nå når ikke har trent så masse så føler jeg meg mer trøtt og slapp. Før så trodde jeg virkelig ikke noe på at treningen hjalp til med humøret osv. Du ble jo alltid bare trøtt. Nå har jeg funnet ut at trening gjør sånn at du føler deg bedre, våknere, friskere. Trening er faktisk kjekt og sammtidig bra!

Går som dere sikkert vet på Elixia, har startet på en ny time der nå. "Total step og stryke" ganske så kjekk time som krever mye kondisjon. Så til dere som lurer på hvilke timer som er kjekke. Så er definitvt det en av dem.

Har dere noen timer og anbefale? Utenom sist nevnte, Elixia power og spinning? :-)

Noen bilder fra en dag på Elixa:

img0329
Denne jenta kan du vel kalle en liten treningsnarkoman. Hun spiser sunne muffins, spiser kesam, drikker proteinpulver og trener veldig ofte på Elixia. En veldig motiverende treningspartner og min godeste venn. Marita.

img0332
Og så har vi meg, jeg prøver ihvertfall å ikke smile falskt.

Blogges <3 Antrekk
23.01.2009 @ 09:22


Rakk ikke å blogge igår. Men igår hadde jeg ihvertfall på meg dette:

img0338 img0341

Genser - Peak Performance
T skjorte - Lindeberg
Bukse - Diesel
Sko - Vans

Blogges <3


Førerkort & Peak performance
23.01.2009 @ 09:10


Hei alle sammen , eller skal jeg si god morgen alle sammen! :-)

Igår kjørte jeg til skolen med scooteren min og på morgenen gikk det faktisk ganske så greit, men når jeg skulle kjøre hjem fra skolen blåste det så sinnsykt kraftig at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Jeg måtte jo hjem? jeg ville ikke bare legge igjen scooteren min på skolen heller? Så jeg satte meg på den, hadde positive tanker og bega meg ut på den lange vei. Nei jeg falt ikke av scooteren, nei jeg ble ikke blåst vekk og nei jeg er ikke død. Men jeg var redd for at alt dette skulle skje imens jeg kjørte. Tankene mine var ikke satt inn i trafikkreglene de var andre steder. Jeg svingte fra side til side pga den kraftige vinden og jeg bare gledet meg til og komme meg hjem. Jeg skal aldri mer kjøre i dette været eller vinden om du vil, gleder meg til sommeren jeg da skal det bli bra! sol sol sol & bare sol. Håper jeg...

Sjekk ut hvor "fin" jeg ble på førekortet da? 

bilde 9
(dårlig kvalitet på bilde grunnet at bildet er tatt i photobooth på macen)

Dere har sikkert alle fått med dere at jeg har kjøpt meg en ny sekk. En helt vanlig svart sekk fra Peak performance. Men jeg elsker den, den er ganske vanlig og svart men merket gjør at den blir enda finere synes jeg. Elsker Peak performance, masse tøffe hettegensere, jakker og sekker. Spesielt om vinteren, da skal man bruke Peak! Er dere ikke enige? 

Poster noen bilder under av den, må gjerne dele meninger? Stygg eller fin?

img0342   img0343

Kjører dere noe?
Liker dere Peak performance? 

Blogges <3Så sinnsykt trøtt!
21.01.2009 @ 13:46


Heisann alle sammen!

Akuratt nå sitter jeg på skolen, vi slutter om 10 minutter og dette er den korteste dagen i uken. 
Men jeg skal nok desverre ikke hjem etter denne deilige korte skoledagen, jeg må på jobb der jeg skal jobbe til kl 20.30 ikveld. Ikke så kjekt nei. Dere Sandnesfolk kan bare komme og handle mat av meg. Sier dere at har lest bloggen min så fikser jeg sikkert noe tilbud, eller ikke? 

Idag har jeg vært så sinnsykt trøtt! Orker ikke gjøre noe som helst nesten, tanken på at jeg skal på jobb frister ihvertfall ikke.
Rakk forresten ikke å blogge igår, men jeg fant en fin fin sekk som jeg skal blogge om senere. Ikke noe spesielt med sekken egentlig men jeg elsker merket.

Nå må jeg springe, skal pakke og gjøre meg klar til vi skal hjem. Kjører ikke scooteren min idag grunnet det stygge været, så det blir nok buss på meg idag. Desverre.

Hva skal dere idag da?
Trene? Lekser? Frihet? Fortell meg!


1mfc foto 050

Vi blogges <3

Mopedlappen i boks!
19.01.2009 @ 14:40


Hei :-D

Her sitte det en glad gutt som har klart og holde et av sine nyttårsforesett! Etter å ha strøket på terioprøven for moped bestod jeg endelig idag! Det var en herlig følelse som kom frem i det jeg så hva som stod på skjermen. "PRØVEN ER BESTÅTT." Vet at det ikke er noe big deal for de fleste og bestå mopedprøven men for meg som har fått et negativt resultat 2 ganger på rad var dette helt supert! 

bilde 106

Nå kan jeg kjøre hvor enn jeg vil. Til skolen, til jobben, til byen til elixia! Jeg gleder meg! 

Igår blogget jeg ikke et eneste inlegg, jeg hadde rett og slett ingenting og blogge om. Dagen bestod av og lese til moped og se gossip girl, ikke akuratt spennende for dere og lese om, eller hva? 

Men nå skal jeg opp og se tv, slappe av å så må jeg jo ut og gjerne handle en sekk. Kan jo ikke ha en stor bag nå som jeg kjører moped :-D

Blogges <3


Dagens kjøp
17.01.2009 @ 18:14


Hei igjen :-)

Idag er det andre helga på rad at jeg har fri ifra jobb, og jeg må inrømme at det er deilig! 
Det manglet jo noen penger når jeg fikk lønn den 10 og disse kom idag. Jeg kjøpte meg en ny bukse som jeg bare digger :-) Har kikket endel på den, men idag ble kjøpet gjort.

Den nye Diesel buksen min.

img0304

img0305

img0302

Hva synes dere? Fin eller stygg?

Blogges <3Usunn mat og skrekkfilm!
17.01.2009 @ 17:59


Hei kjære lesere :-)

Idag snør det her i Stavanger by. Ikke at det snør sånn kjempemasse, det er mer snø blandet sammen med regn og de to til sammen utgjør ett "flott" vær som gjør oss andre våte og kalde. Ikke nok med at det snør og regner så har jo også vinden meldt seg inn, det blåser for fullt og det er rett og slett storm.

I dette inlegget skal jeg oppsumere gårskvelden.

Igår så var jeg jo hos en god veninne, jeg sa jo til meg selv at det var greit med noe usunt så vi bestillte Pizza, min favoritt pizza :-) gjett om den smakte da dere? mmm. Vi dro også til MIX der vi leiet inn en film. Det var to veldig gode kombinasjoner og jeg koste meg masse. 

Filmen vi leide var en kjempe kjempe kjempe bra skrekkfilm! Jeg får ikke sagt det nok. Den hadde faktisk gode skrekkfilm skuespillere, en handling og den rørte meg faktisk! Ja dere leste rett jeg ble rørt av en skrekkfilm. I tilegg så var det flere scener der jeg skrek noe jeg vanligvis pleier å holde inne i skrekkfilmer, men denne gang var det ikke lett.

Filmen heter "Prom Night" for dere som lurer. Den handler om en jente som ser familien sin blir drept, det viser seg og være læreren hennes på skolen og han er helt besatt av henne, har masse freaky bilder av henne og sånn hjemme hos seg selv. Noen år etterpå rømmer han fra fengsel, hun skal på avgangsball med alle klassekameratene og der dukker jo selvfølgelig han opp, like desperat/besatt som før. Men denne gang skal han ha tak i henne. 

Jeg får ikke sagt nok om filmen, men det er en skikkelig bra skrekkfilm som faktisk ikke er amatørsk og som ikke bare inholder drap drap drap men også en god og rørende handling :-)

Terningskast: 5 ifra meg.

promnight01

Blogges <3

Har dere noen skrekkfilmer og anbefale?

Skoletime
16.01.2009 @ 13:44


Hallo 

Det er fredag og jeg er desverre enda på skolen. Det er naturfag i de 2 siste timene på en tung fredag, ute blåser det og fristelsen og humøret for dagen idag er ikke akuratt på topp. Sissel naturfagslæreren vår snakker om dyr og økologi noe som jeg virkelig ikke finner interessant, selv om jeg vet jeg burde. Nå er vi igang med og snakke om gauper og haner, WHU? 

Nok klaging og suting! La meg heller skifte om tema til noe koselig og kjekt. Ikveld skal jeg være med en god veninne, kose meg og ha det kjekt! Kansje faktisk spise noe usunt? Er jo tross alt fredag. Imorgen skal jeg til stavanger en tur så kino eller noe. 

Dere for unskylde meg om inlegget ble litt dårlig men er trossalt på skolen, prøver faktisk late som om jeg fuller med.

bilde 98

Hva skal dere ikveld da ? :-)

blogges <3

Dagens outfit
15.01.2009 @ 20:28


Idag hadde jeg dette på meg :

img0288

img0289

Vest - Peak performance
Genser - Tommy hilfiger
Klokke - Nixon
Bukse - Replay
Sko - Vans 

Nå skal jeg opp å lage meg en smoothie , skrive refleksjon så se Prisonbreak!

Blogges <3

Helgen nærmer seg
15.01.2009 @ 20:23


Hei kjære lesere. 

Har faktisk ikke blogget på 1 dag eller 2 nå grunnet at jeg har hatt endel skolearbeid og gjøre i tilegg til jobb og trening. Eventyroppgaven som noen av dere gjerne har lest om tidligere skal være inne klokken 15.00 imorgen. Dumme meg hadde selvsagt ikke startet og skrive før igår kveld etter jobb og idag må jeg skrive refleksjonen. Så det blir en del og gjøre ikveld også.

Har forsatt ikke spist noe som helst snop og godteri :-) er veldig veldig stolt over meg selv faktisk. Har trent hver eneste dag denne uken utenom onsdagen for da var jeg desverre på jobb. Føler meg mye bedre nå som jeg er sunn og på vei til og bli tynn! Men må si jeg faktisk savner en god bit av en søt og god SMIL sjokolade. Nå må jeg ikke snakke og friste meg selv for mye her, går heller opp og lager meg en smootie etter inlegget jeg. 

På skolen har vi også drevet med dette "eventyrprosjektet" som jeg bare gleder meg til og levere inn og bli kvitt. Orker ikke mer deadlines og redigering av bilder akuratt nå. Begynner og bli temmelig lei kan du si.

Poster noen bilder under av noen kjedelige dager på skolen denne uken :

img0295
En liten skolekos slår aldri feil

img0292
Nixon klokker er fett!

img0296

Blogges <3


Jeg er så sinnsykt sunn!
12.01.2009 @ 23:18


God kveld lesere. 

Vondt i rumpen, vondt i armene og aller verst er det i bena. Jeg har ikke følelser i kroppen etter den lange timen på Elixia. Først så var jeg og Marita oppe og sprang på tredemøller før vi beveget oss ned på timen "elixia power". Det var helt sinnsykt fullt når vi kom ned, folk stod utenfor saldøren og ventet på og komme inn, men dette stoppet ikke oss ifra og presse oss inn og ta en god treningsøkt. Så som sagt, her sitter jeg med smerter i kroppen etter en lang med faktisk ganske god og kjekk treningsøkt. Kansje det kan skyldes at jeg ikke strakk ut når jeg var på den samme timen igår? hmm, kan faktisk godt hende.

img0263

Imorgen vender jeg igjen tilbake til Elixa, da skal jeg ha personlig trener! Vil ikke akuratt si at jeg gleder meg til og bli mast og pest på. Men må man så må man. Jeg skal ihvertfall komme i form til sommeren :-)

Etter Treningsrunden idag tok jeg og mamma turen til rema 1000 der vi handlet inn litt "sunn" mat. Knekkebrød, leverpostei, Smooties , Brunost, Vita smør - var noen av tingen vi kjupte. Jeg spiser nemlig ikke snop denne uken og heller ikke loff og usunt. På skolen tar jeg meg bokstavlig talt en grov greie med grønnsaker! Uvanlig? Ja du kan vel si det sånn..

Må faktisk nevne at jeg føler meg mye bedre når jeg trener, jeg er liksom stolt over meg selv og jeg kjenner selv at jeg faktisk er i bedre humør av og ikke spise usunt og heller være noe som jeg er nå, nemlig sunn! 

img0260 img0262

Trener dere ofte? Har dere noen sunne måltid og foreslå? :-)

Blogges <3

En sløv sløv søndag!
11.01.2009 @ 16:27


Idag skulle jeg øve til naturfagsprøve som er imorgen, rydde rommet og vaske badet men det ble det sannelig ikke noe av. Jeg har ligget i senga og slappet av og kost meg helt til klokken 14.00 idag, og så var det plutselig middagstid. Jeg fatter ikke når jeg skal få tid til og øve på prøven :-S ? Den er imorgen og jeg har ikke sett på innholdet engang. 

Nå skal jeg faktisk opp av senga og til elixia og trene. Skal på timen "elixia power" som er ganske okei.

Må springe og gjør meg klar før bussen kommer!

bilde 78

Må også huske nevne at jeg har mer lesere på bloggen nå, enn noen gang før og jeg blomstrer av glede!

Hvordan har dere bedrevet den kjedelige søndagen?

Blogges<3


Død snø - årets komedie!
11.01.2009 @ 12:03


Hei igjen :-)

Etter at jeg og veninna mi hadde vært og handlet tenkte vi at en tur på kino ville vært kjekkt. Vi bestemte oss med dette og se filmen "død snø".

Salen var helt full, vi hadde bra plasser og jeg hadde faktisk litt store forventninger til denne filmen. Noe jeg ikke burde hatt...

Filmen var skummel i noen sekunder før den snudde seg over til noe morsomt. Du var liksom ikke noe redd i filmen, den var mer amatørsk og morsom enn skrekkelig og skummel. Folk i salen lo og det samme gjorde jeg, men skal man le i en skrekkfilm? Jeg synes ikke det. Så vis dere ønsker og se en komedie med masse falskt blod og splæsing så betaler dere 95 kr for denne filmen. Vis dere derimot er innstilt på en ny fritt vilt eller noe i den graden der så ville jeg ha spart de 95 kr og heller gått på en annen film.

Alt i alt, filmen er ikke en av de dårligste filmene jeg har sett. Men det er langt i fra en av de beste. Jeg kjedet meg ikke men tenkte heller "herregud så teit" i flere av de veldig unaturlige scenene.

Ett terningskast 3 ifra meg.

ddsnhovedplaka135057c 

Har dere sett død snø? Hva er deres mening om filmen?

Blogges<3 


Penger er til for å brukes
11.01.2009 @ 11:49


Hello store og små!

Igår så var jeg ute og brukte penger. Lønna mi hadde endelig kommet så jeg utnyttet sjansen til og kjøpe meg noe nytt og fint. Etter 4 timer i Stavanger & 2 timer på kjøpesenteret kvadrat endte jeg opp med 3 ting :

- Lindeberg t skjorte
- Nixon klokken
- Peak Performance genser

Jeg skulle også kjøpe en ny bukse, men det hadde vi desverre ikke tid til. Mamma og pappa spør meg jo alltid om jeg er lei meg for at jeg bruker så mye penger på klær? Når jeg tenker meg om så er det jo ingenting annet jeg ville ha brukt pengene mine på en nye klær og sånn. Det er aldri for mye tenker jeg. Men i følge mamma og pappa var dette feil tenkemåte. 

img0257
Den nye klokken min :-)

I midten av shoppingrunden tok vi oss en matbit på Pastabakeriet i Stavanger. Det var faktisk veldig veldig godt. Jeg spiste sånn pasta med bacon,skinke og saus. Veldiiiiiig herlig godt , og enda bedre når du er så sulten som jeg var.

img0244 img0245
img0246 img0247

Hva synes dere forresten om den nye klokka mi ?

Blogges<3

Kviseprodukter
09.01.2009 @ 19:57


God kveld kjære lesere :-)

Som dere sikkert har lest i noen inlegg lenger ned så skulle jo jeg bli kvitt mine urenheter i huden. For 3 dager siden med dagen idag startet jeg på kvisepiller og krem fått på resept ifra legen :-)

Kvisepillene heter Oxytetral og er noen røde runde store piller som jeg må ta etter hvert måltid 4 ganger om dagen. De kan gi mageknipe og kvalme. Men litt må man vel ofre for og få fekk de stygge små kvisene i fjeset? 

Kremen heter Differin og er en helt vanlig krem uten lukt som jeg må smøre på etter og ha vasket fjeset før jeg legger meg hver kveld. Lett og bruke og uten noen symptoner.

Etter at jeg begynte på pillene har jeg ikke kunnet tatt sol og heller ikke kunnet drikke melk. Det kan jeg forsatt ikke og det kommer jeg faktisk aldri til og gjøre mens jeg forsatt går på dem. Fikk strengt beskjed av legen om at dette var "forbudt" :-)

Tenkte bare jeg skulle skrive dette inlegget i tilfelle det var noen andre der ute som lurte på hva de skulle bruke for og bli kvitt kviser og urenheter. Dette er det beste produktetet, ting ifra tv shop osv funker ikke. Tro meg jeg har prøvd. Veninna mi brukte disse kviseproduktene som jeg bruker nå og hun har ikke en eneste en lenger. Så spring til legen og se om du får :-)

img0228

blogges <3


Dagen`s 3 ting
08.01.2009 @ 21:25


Hei igjen kjære lesere. 

Ble 3 raske inlegg rett etter hverandre der ja, men det får bare være.

Idag så har dagen min bestått av 3 ting.

- Skole
-Jobb i 2 timer
-Elixia

Skoledagen startet for meg med norsk i 2 timer der vi jobber med eventyroppgaven der vi skal modernisere et eventyr, ganske greie norsktimer egentlig med tanke på at vi ikke hadde lærer idag :-D vi satt bare på pcene og gjorde det vi ville og følte for. 

I midttimen ble jeg også angrepet av mine 2 klassevenner, Marita & Ellisiv. De begynte og si masse frekke ting om bloggen (som jeg vet de ikke mente) bare for og irritere meg! Dum som jeg er ble jeg jo selvfølgelig irritert og angrep selvfølgelig tilbake. Ikke at de brydde seg om det? De der 2 kan være vanskelig av og til skal jeg si dere. De klager alltid på at jeg har masse bilder på bloggen? At headerene jeg lager selv er stygge? osv. Men som sagt så mener de det ikke inderst inne, håper jeg :-)

img0218  
Bilde av de to frekkingene.

Senere på dagen ringte sjefen min meg og spurte om jeg ville jobbe i 2 timer med Ellisiv. Desperat som jeg er etter mer og mer og mer penger sa jeg jo ja. Var noen lette timer og skikkelig lettjente penger.
Skal faktisk jobbe imorgen på dagen, ja dere leste rett! Skal skulke skolen imorgen for og jobbe! Sjefen min skal reise vekk og ingen andre kan jobbe så derfor følte jeg for og være litt grei :-) Jeg tenker lønnspålegg ? hoho.

Akuratt nå sitter jeg her, etter en liten økt på treningsenteret Elixia. Var godt og få sprunget litt. 

Videre ikveld skal jeg dusje så se gossip girl - var faktisk sinnsykt kjekt. Så skal jeg legge meg tidlig grunnet at jeg skal på jobb fra 09.00 - 17.00 imorgen. Jobb er tyngre en skole, ihvertfall big bite. 

blogges <3


Outfit for today
08.01.2009 @ 21:12


Dette hadde jeg på meg idag. 

img0226

Cardigen - Lacoste
T shirt - Lindeberg
Bukse - Diesel
Sko - Nike

blogges<3
Publisert i Blogg | Kommentarer (0)

Ny header
08.01.2009 @ 21:11


God kveld kjære lesere ;-)

Som dere sikkert ser har det kommet en liten men super forandring på bloggen min idag. Jeg har nemlig fått en ny header. Veninna mi Ellisiv var kjempegrei og snill og lagte den superfine headeren til meg. 

TUSEN TAKK ELLISIV, DU ER EN ENGEL <3

img0220

Hva synes dere da lesere? Fin eller stygg? :-D

blogges<3

Dagens Outfit
08.01.2009 @ 00:58img0213

Genser - Lacoste
T shirt - Lindeberg
Bukse - Nudie
Sko - LacosteEventyr på skolens studio
08.01.2009 @ 00:57


Godnatt kjære lesere. 

Klokka er 00.50 å jeg ligger her og blogger dette inlegget. Sannheten er at jeg sovnet mens jeg så på gossip girl å nå har jeg våknet sånn litt igjen og blogger. 

Som nevnt jobber vi jo nå med eventyr på skolen. Idag var jeg prinsen i askepott :-D som dere også ser et eksempel på under.

n51931622023995146468

dere vet meg når jeg tar av med bilder , blir endel bilder i dette inlegget men . enjoy.

img0215 img0209 
img0217 img0211

alt i alt en kjekk og morsom skoledag i fotostudio :-D

blogges <3


Gårsdagens Outfit.
07.01.2009 @ 09:53img0193

Genser - Matinique - Companys
Skjerf - Frati
Bukse - Diesel - Carlings
Sko - Vans - Pes

blogges <3


Første skoledag 2009.
07.01.2009 @ 09:39


Hei på dere :-D

Hadde ikke mye tid til blogging i går så jeg tar litt igjen for dette idag, sitter nå her i en kjedelig time der vi på en måte ikke har lærer og heller kan gjøre hva vi vil.

Igår startet den første skoledagen min i 2009 med engelsk teori i 2 timer der læreren gikk gjennom hva vi skulle gjøre på den første skriveprøven i neste uke. Jeg og mine venner holdt på dø av kjedsomhet så vi utnyettet tiden til å sende meldinger, ta bilder og få tiden til og gå fortere.

img0189  img0191

Resten av dagen bestod bare av mediefag som vi brukte til og sløve og slappe av. Egentlig ganske så deilig. Vi har fått en ny oppgave der vi skal modernisere et eventyr liksom gjør det kulere og mer moderne.Vi skal også ta eller tegne våre egne bilder til vår historie. Virker ganske så kjekt men er egentlig ganske så stress. Idag skal jeg foreksempel være "soss" i fortellingen "de 3 sosse bjørnene" som marita skriver å "prins" i askepott som ellisiv skriver. Min fortellings skal være og modernisere rødhette og ulven.

img0186 img0196
Oppgave tekst + radioen jeg aldri hadde klart meg uten - NRK MP3

Senere den dagen fikk stakkars lille Ellisiv ikke plass på bussen så hun endte opp her:

img0202

Også tok vi en big bite før vi reiste hjem da.
Karbonade med ost,dressing og mais + appelsinjus er nammi namm :-D

img0204

Marita og Ellisiv i klassen klager på at jeg har alt for masse bilder på bloggen og at jeg tar bilder av alt jeg gjør?

Synes dere det? Eller skal jeg forsette med endel bilder?
Jeg personlig synes bilder er kjekke. men ?

BLOGGES <3


Min siste fridag!
05.01.2009 @ 18:01


Heisann!

Idag hadde jeg en ekstra fridag ifra skolen som også er den siste i denne feriens omgang. Jeg brukte dagen i Stavanger med en veninne med navn Anne som skulle handle noen nye klær, jeg som selvfølgelig er blakk frem til den 10 januar benyttet dagen til og kikke på ting jeg skal kjøpe når lønna mi kommer. JEG HATER OG VÆRE FATTIG :-)

Veninna mi skulle kjøpe en armani genser men butikken hadde selvfølgelig varetelling når vi skulle der. Den åpnet igjen 2 timer etterpå. Vi var der alstå fra klokken 12 og ventet til kl 14 i minusgrader for at butikken som veninna mi skulle inn på skulle åpne. 

Vi var jo selvsagt i andre butikker og kikket og fordøyet tiden vi var også på dolly og mc donalds og hadde is. 
Da butikken endelig åpnet klokken 14 ligte ikke veninna mi genseren så godt lenger så hun gikk heller og kjøpte en annen genser som hun hadde sitt. Vet det ble litt raskt fortalt men orker ikke detaljere. Poenget mitt er at vi ventet på at en butikk skulle åpne i 2 timer uten at vi kjøpte noe i den. Snakk om god bruk av tid.

Nå skal jeg til veninna mi som jeg var med tidligere idag. Vi skal bare slappe av og kose oss å kansje ta en tur ned til sandnes. 

Imorgen er det jo skole for meg igjen, å jeg vil ikke akuratt si at jeg gleder meg.

Hadde dere det kjekt på skolen etter en lang og god ferie :-)?


img0170 img0173 

Ikveld skal jeg også låne hele første sesong av serien "gossip girl" av veninna mi. Har ikke sett en eneste episode ifra den serien men ikveld starter jeg altså. Har hørt at den er bra så jeg gleder meg.

Har dere noe erfaring med gossip girl? tell me.

Blogges<3

THE "BIG BITE" DAY
05.01.2009 @ 00:06


Heisann kjære lesere. 

Jeg tror overskriften snakker for seg selv her. Igår tilbringte jeg bokstavlig talt hele dagen min på big bite og med big bite folk.

Igår var jeg litt sent hjemme så det ble ikke tid til blogging da. 

Men jeg var ihvertfall først på jobb fra 09.00 til 18.00 å etter en laaang lørdag med masse folk på jobb sprang jeg hjem, dusjet og skiftet å så var det ut på julebord med big bite crewet :-D
Det var en kjempekoselig kveld med god mat og bowling. 

Er ganske trøtt så jeg tror jeg stopper innlegget mitt der. Skal forresten ikke på skolen imorgen som nesten alle andre, vi begynner nemlig på tirsdag. Så imorgen skal jeg en tur på byen med min godeste veninne Anne og kose meg.

Poster noen bilder ifra jobb, julebord og julebord outfit under. Enjoy.

jobb

img0167 img0168

Julebord

p1031247

p1031292

Outfit

p1031295

Bukse - Urban
Finskjorte - Victory one
Kardigen fra lacoste - Frati
Skjerf - Frati
Sko - Vans 

Skrev jo i sist inlegg at jeg hadde kjøpt en ny kardigen og det er den jeg har på meg i bildet over. Hva synes dere?

Blogges <3


SALG SALG SALG
03.01.2009 @ 01:18


Salget har virkelig startet å det på det sterkeste.
Idag tilbringte jeg dagen min på kjøpesenteret kvadrat der jeg salgsshoppet, ikke at jeg shoppet så utrolig mye da snarere tverdt imot, det ble bare 1 plagg på meg idag. Men det var et plagg jeg hadde ønsket meg lenge, et plagg jeg hadde siklet etter å få å idag fant jeg det i min størrelse på salg :-D

Plagget vi snakker om kjære lesere er en svart cardigen fra lacoste. Helt nydelig. 
Skal poste et bilde av meg i den imorgen, så får dere bedømme. Genseren kostet ordinært 2299 kr ca men jeg betalte ca 1600. Ikke akuratt billig men billigere. 

img0163

Etter å ha brukt opp de lånte pengene som jeg fikk fra min mamma måtte jeg dilte etter mine venner som nå skulle shoppe til seg selv. Lønna mi kommer ikke før den 10 så med 14 kr på konto var det ikke så mye jeg kunne kjøpe for og si det sånn. Men jeg kikket og skrev ned en liten liste over ting jeg skal kjøpa som er på salg når lønna mi kommer (satser bare på at tinga ikke forsvinner) blandt disse tinga er en lyle and scott genser samt en armani boblejakke :-D men er ikke helt sikker enda.

Den 10 Januar får jeg som dere sikkert leste lønn :-) det første jeg skal kjøpe med den lønna er faktisk en sånn NIXON klokke. Klokker er dødskule men jeg har aldri giddet og bruke penger på dem. Men nå har jeg bestemt meg for og gjøre det, gleder meg! Den klokka jeg skal ha er fin fin :-D


bildeaspx

Etter en sitsom men vellykket dag for meg belønnet vi oss selv med litt god iskrem <3
cookies and cream er digg.

img0162

Har dere startet og salgsshoppe? eller liker dere ikke salgsvarer?

Nå legger jeg meg, skal åpne på jobb imorgen kl 09.00 også er det julebord etterpå. Bli kjempekjekt :-D

BLOGGES <3

Publisert i Blogg | Kommentarer (1)


Et nytt år! :-D
01.01.2009 @ 23:07


God kveld kjære lesere.

I det nye året 2009 skal jeg:

- Trene mer
- Ikke skulke skolen mer en 5 ganger
- Ikke spise så mye ute 
- Fokusere mer på skolen enn noen gang før
- Bestå scooterlappen
- Blogge mer & mer & mer

Har dere noen nyttårsforsett da?

Igår kveld var jeg som sikkert de fleste andre ute og feiret det nye kommende året. Jeg var hos en venninne som holdt en fest der det kom masse venner og ukjent folk, men det ble en kjempefest og masse morro :-) Kom ihvertall inn i året med noen av mine beste venner.

Gårsdagens Nyttårsantrekk:

pc311170

Svart bukse som dere ikke ser fra Vailent - Urban
Fin skjorte fra Giovani - Victory One
Grå vest fra Moods of norway - Høyer


pc311188

Ønsker alle mine lesere et rikitig godt nyttår!
                                           "Nytt år betyr nye muligheter"

Hvor var dere på nyttårsaften forresten?


Men nå skal jeg opp å kose meg med One tree hill sesong 6. 
Vi blogges<3
Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits