Jeg er seriøst kjempetrøtt!
31.01.2010 @ 23:01


Hei!

Jeg fatter ikke at jeg ikke har lagt meg enda. Jeg pleier ALLTID å legge meg tidlig på søndagene, slik at jeg skal være opplagt til skoleuken som starter neste dag. MEN idag sitter jeg her.. med engelsklekse som skal være inne om femti minutter. DREP MEG. 

Jeg må liksom levere inn et manus til en fremføring som vi skal ha imorgen, og om vi ikke leverer dette ikveld får vi en annmerkning fra den dag idag og helt frem til vi leverer det av læreren. Jeg er kjempestresset. Hater og sammenligne to amerikanske aviser og nyhetsaker, og i det hele tatt snakke om dette på engelsk? KILL ME.

Har du noen gang sittet til sent på kveld med lekser forresten? Jeg hater det. Vil bare legge meg ned i den nyvaskede sengetøysdynen min å sove.. drømme... slappe av.. og kose meg. ÅH.Må forresten takke for alle fine og gode ord på liveshowet mitt idag. Takk til alle dere 700 som så på! Trodde seriøst aldri at så mange skulle se på. Love you!

Blogges<3


LIVESHOW PÅ BLOGGEN NÅ!
31.01.2010 @ 19:29


Hei!

Dette er mitt første liveshow. Trykker du på videoen kommer du inn på chatten hvor du kan stille meg spørsmål om det du måtte lure på. Jeg skal prøve og besvare alle spørsmålene så ærlig som jeg klarer. Skulle det hende at du ikke kommer deg inn på chatten kan du bare stille spørsmålet ditt i kommentarfeltet - så skal jeg prøve og svare deg. 

Blir det for mange drittspørsmål, og usaklige ting - avslutter jeg liveshowet eller så kaster jeg deg bare ut fra chatten.

Kos dere!

EDIT - liveshowet er nå slutt. Takk til de 700 som så på! :-)


LIVESHOW - IKVELD KL 19.30!
31.01.2010 @ 18:18


Hei!

HUSK LIVESHOW PÅ BLOGGEN IKVELD KLOKKEN 19.30!SNAKKES DA! 


Jeg HATER når dette skjer!
31.01.2010 @ 17:39


Hei!

Nå er jeg skikkelig sur. Jeg har knust favorittlampen min for sånn andre gang. Lampen er ikke dyr, ikke vanskelig og få tak i (håper jeg) og ikke særlig spesiell - men omg. Jeg elsker den. Den gir liksom så sinnsykt fint lyst til rommet. Ikke for lys og ikke for mørkt - helt perfekt.

Først så knuste jeg den jeg hadde i blå (for ca 3 måneder siden) og nå knuser jeg søren meg den nye jeg har kjøpt i hvit også. Jeg skulle bare ta et bilde til bloggen, jeg tok og la den på stolen for å få bedre lys... og plutselig.. ligger den bare på gulvet.. i flere tusen biter.. savner den allerde. BUHU.

Har dere noen gang ødelagt noe dere likte? Isåfall, hva? HUSK LIVESHOWET IKVELD KLOKKEN 19.30. Der kan dere faktisk stille meg spørsmål og sånn også om dere vil. Så det blir vel nesten som en liten spørsmålsrunde! Snakkes klokken 19.30 da!

Blogges<3


Dette kjøpte jeg igår - hva syns du?
31.01.2010 @ 15:34


Hei!

Jeg sa at jeg kom til å kjøpe meg noe, og det var jo netopp det jeg gjorde.

Jeg var jo en liten tur i byen (Stavanger) med mamma igår. Som jeg sa, så klarte jeg rett og slett ikke motstå og kjøpe meg noe digg. Butikkene hadde salg på 60 %, nyhetene var blitt frontet i vinduene og jeg hadde handlelysten på plass. Du trenger liksom ikke noe mer en de tre punktene der for å handle deg noe.

Det var liksom så mye som jeg plutselig hadde lyst på, og så mye som jeg plutselig trengte. MEN sånn føles det vel alltid når du ser nye eller superbillige ting i butikkhyllen? Jeg føler ihvertfall det. Gjør ikke dere? Du får liksom så lyst på feks enda en grå cardigen, eller enda en jeans.. selv om du inderst inne vet at du har en eller to som likner sinnsykt på den du har lyst til å kjøpe - hjemme. 

Denne gang klarte jeg faktisk og holde meg vekke fra de "normale" fristelsene, og jeg kjøpte meg heller noe jeg ikke hadde og noe som jeg faktisk trengte. Begge plaggene er fra ACNE - skjorten med fargene er  kjøpt på salg, mens genseren er fra vårens nye kolleksjon. Hva syns dere? Hva var finest? Jeg elsket genseren.. måtte bare ha den!

Skjorten innholder liksom farger som både kan brukes på vinter og sommetider. Genseren er en lysblå litt syrevasket og slitt basic genser - men den var helt sinnsykt deilig og jeg elsket den (som sagt). 

Så må jeg jo også legge ut bilde av min fantastiske mor, som jeg elsker og forguder. Takk for en kjempekoselig dag igår, du er uten tvil verdens beste shoppepartner. Takk for en koselig dag og tid på pastabakeriet. Glad i deg! 

VIKTIG MELDING - glemte jo og fortelle dere noe av det viktigste. Jeg skal ha liveshow på bloggen ikveld, klokken 19.30 - så jeg håper at netopp ser på, men det gjør du vel? Dette blir mitt første liveshow, så jeg gruer meg litt. MEN satser på at det går fint. SÅ - husk ikveld klokken 19.30 på bloggen. 

Blogges<3


VINNEREN av ELF produkter kåret!
31.01.2010 @ 14:14


Hei!

For en måned siden hadde jeg en konkurranse gående på bloggen, som dere sikkert husker? Jeg delte der ut en solpudderpakke sponset fra ELF. Etter tre uker med konkurranse, og over 300 påmeldte skulle jeg trekke vinneren. MEN jeg klarte ikke å bestemme meg. Jeg lot derfor DERE velge hvilken person dere syns fortjente solpudderpakken, blandt tre utvalgte som jeg hadde funnet. IDAG to måneder etterpå, kårer jeg endelig vinneren av produktene.

Først kan jeg vel starte med å si at vinneren vant helt overlegent. Hun hadde 49 av 78 stemmer! SÅ valget om hvem som skulle vinne ble ikke akuratt vanskelig. Takk for hjelpen kjære lesere. 

Vinneren ble alenemammaen Kine på 24 år. Hun bor i lillehammer med sin datter, som hun elsker masse. Arrgumentet hennes, når hun meldte seg på konkurransen var dette : 

Heisann :) rett og slett fordi jeg er en hardarbeidende alenemamma..jeg er 24år med en datter på 4!! jeg ønsker meg nytt solpudder men det er ikke noe jeg prioriterer pga økonomien!! kjempe fin konkuranse..måtte den beste vinne:) stå på med herlig blogg..varme klemmer fra kinemor!! www.kine23.blogg.no. 

Var en verdig vinner dette, syns dere ikke? Takk til alle som deltok, det kommer nok fler konkurranser etterhvert. Vinneren må huske og sende fullt navn, adresse og det vanlige der til arman_badboy@hotmail.com - takk! Blogges<3


VIDEOBLOGG - Dagens Outfit!
30.01.2010 @ 12:32


Hei!

Nå har jeg gjort meg klar for en liten handletur med min mor. Vi skal en tur inn til byen og kikke litt, før vi drar videre til kjøpesenteret Kvadrat. Jeg vet ikke helt hva jeg er på jakt etter. MEN jeg har liksom nesten netopp fått lønn, så jeg ser slettes ikke bortifra at jeg kjøper meg noe fint i løpet av dagen. 

Det har forresten begynt å snø igjen, og det har blitt skikkelig kaldt (igjen), det dabbet liksom av i sånn to dager hvor vi faktisk gikk fra minusgrader til plussgrader. Idag hadde det jo vært en perfekt dag, for uggs - men jeg er så sinnsykt lei av dem. SÅ jeg valgte heller HUNTER støvlene som fottøy idag. Vanligvis pleier jeg å fryse meg ihel i HUNTER støvlene, men jeg har gått til innkjøp av ullsåler - så da er alt perfekt. 

Under så ser dere en video av dagens antrekk. Del gjerne dine meninger om antrekket med meg?


Nå må jeg nesten springe, mamma venter og hun hater at jeg må blogge når vi har hastverk. MEN jeg må jo holde løftet som jeg lovte dere igår (om å blogge to ganger til dagen). FØR jeg springer vil jeg også be ALLE leserene mine om å stemme på meg HER. Jeg hadde blitt utrolig takknemmelig å glad om dere kunne gjort det? Det tar dere liksom et par sekunder. Takk.

Blogges<3


Se - bilder av pannekake kvelden!
30.01.2010 @ 01:29


Hei!

Har vært skikkelig dårlig på blogginga idag, men jeg lover dere at ALT ordner seg til imorgen. Har hatt et skikkelig bloggtørke, som nå er over. Takk for at dere forsatt følger med ihvertfall. 

Ikveld var jeg med ANNE til MATHILDE. Vi spiste pannekaker med smeltet sjokolade og bær, smågodt, brus, coockies fra newsmans og smash. JA - vi er noen fattyes, men det er virkelig ingenting å gjøre med det? Vi er bare født sånn, liksom. Vi liker og spise. 

MEN - det var uansett en kjempekoselig kveld med mye latter og morro. Jeg har ikke hatt det så morsomt og avslappende på lenge. Takk folkens.

Alle bildene under er forresten lånt av MATHILDE.

Koselige mennesker. (fat people)

Siri, meg og Anne.

Mathilde og meg.

Anne.

Hva krever egentlig DU for at en kveld skal være bra? Godt selskap? masse drikke? eller?

NÅ - skal jeg stelle meg, før jeg legger meg. Orker ikke å sitte oppe så mye lenger. Imorgen skal jeg en tur til Stavanger med mamma (håper jeg) før jeg på kvelden skal til noen veninner. Elsker helger som dette - so sykt avslappende.

Blogges<3


Gjør mange av dere dette?
28.01.2010 @ 23:26


Hei!

Jeg har for min del meldt meg inn i verdens beste gruppe på facebook. Jeg tror aldri jeg har meldt meg inn i en gruppe som jeg kjenner meg så sinnsykt igjen i. Jeg gjør nemmelig dette hver eneste dag - og jeg har aldri forstått hvorfor. 

Jeg snakker selvfølgelig om å - åpne kjøleskapet, se inn, og så lukke det igjen. HERREGUD - for en genial gruppe. Jeg åpner ALLTID kjøleskapet, selv om jeg vet hva som er inni og lukker det igjen. Is this normal? Liksom. Jeg åpner det når jeg kjeder meg, når jeg får lyst på noe som jeg vet at vi ikke har å når jeg kjenner at det rumler i magen. 

Jeg er forelsket i kjøleskapet - men det skuffer meg liksom bestandig. Les og se tegneseriestripen under, så forstår du nok hva jeg mener. 

OK - det hele begynner med at du ser kjøleskapet på kjøkkenet. Du beveger deg sakte men sikkert bort til det.

Du står nå foran det. Grubler kanskje litt på om pålegget som du ba familien din om å kjøpe kanskje er kjøpt? eller om de kanskje bare har glemt det igjen. Du venter altså i spenning.

SÅ - helt uten å tenke legger du hånden på kjøleskapsdøren og drar den opp. Du vet at du ikke kommer til å finne det du er på jakt etter, men du velger å åpne det alikevel.

Du har åpnet det store monsteret, og du finner som vanlig ikke den ene lille tingen som du har drømt etter.

Du lukker kjøleskapet og kommer tilbake for å åpne det igjen. FLERE ganger SAMME dag. Du vet liksom at du ikke kommer til å finne noe annet i det (enn for 20 min siden) men du velger å åpne det på ny. UTEN Å TENKE!

Hvorfor skuffer du oss bestandig, kjære kjøleskap? Dette spørsmålet stiller jeg meg ofte.

OK.

Er det bare jeg som har blitt helt total gal? eller gjør noen av dere andre lesere også dette? - Altså, åpner kjøleskapet og lukker det igjen?

NÅ - skal jeg dusje, stelle meg og så legge meg. Har vært en lang dag idag med mye morro!

Blogges<3


Hva syns du om mine nye header?
28.01.2010 @ 17:09


Hei!

Jeg har nesten akuratt kommet hjem fra skolen (som idag har vært kjempelett) og gjort meg klar, før jeg skal en liten tur ut med Ellisiv. Vi tenkte kanskje at vi skulle ta oss en liten tur på kvadrat, spise og kikke litt. Gleder meg. Som dere sikkert også har lagt merke til har jeg jo også fått meg en ny header. PLEASE - del dine meninger med meg? Hva syns du? Ble den fin eller stygg?

TIL NOE HELT ANNET.

Idag var jeg jo å så filmen AVATAR med mediafolka (i skoletiden) - dette var sikkert en av grunnene til at skolen var så lett og herlig idag. Vi så den velomtalte filmen i 3D - noe som for min del er negativt. MEN - man kan jo ikke alltid være fornøyd heller? 

UANSETT. 

Så var AVATAR en film jeg ALDRI trodde jeg skulle se. Jeg har aldri hatt lyst til å se den, og jeg hadde heller aldri store planer om å bruke penger eller livets tid på å se den. Frem til idag? - hele meidalinja skulle jo? Så da ville jeg desverre ikke bli igjen alene, og jobbe - MENS de andre var på kino. Jeg angrer ikke på at jeg ble med, for og si det sånn. 

JEG ELSKET DEN - hele filmen var så sinnsykt bra gjennomført, og du fikk liksom ikke lyst til å ta øynene vekk fra skjermen. Skuespillerene var fantastiske, stemmningen var på topp og jeg ble helt forelsket i avatarene (de blå folkene). Rett og slett en utrolig bra film, som er verdt og se. PS - selv om du kanksje til vanlig ikke liker fantasi filmer, er denne filmen noe for seg selv, og er virkelig verdt det.

MEN - ikke se den i 3D. Du får vondt i hodet og i øynene av de brillene, vi på raden min gjorde nå ihvertfall det. Se den i normal versjon om du vil se den. 3D effektene var IKKE så stas - syns jeg. 

Har du sitt AVATAR? Isåfall HVA syns DU? Blogges<3


Er avhengig av denne yoghurten!
27.01.2010 @ 17:49


Hei! 

Har du noen gang vært avhengig av en småting? Som feks en yoghurt? LIKSOM - du føler at du bare kan spise akuratt denne youghurten, du kjenner suget etter en ny boks med youghurt ETTER at du har spist to av den allerde, å du blir helt gal på innsiden når du ser at det ikke er mer igjen av den i kjøleskapet. 

SÅNN ER JEG NÅ - jeg er helt sugen etter GO MORGEN youghurten med VANILJE smak fra TINE. Den er så utrolig, utrolig, utrolig, UTROOOOLIG god! - helt ubeskrivelig faktisk. Lukten, smaken utsende og hele greia, rett og slett vanskelig og motstå. NAM.

Jeg har allerde spist to bokser med den idag, og jeg planlegger ikke å stoppe her. Jeg MÅ få pappa til å kjøre med ned på butikken idag slik at jeg får handlet inn et par til. Jeg trenger dem, virkelig. 

Spørsmål - Liker du youghurten jeg snakker om? Har du noen gang vært avhengig av noe på samme måte som meg? 


Herregud.. hele rommet lukter jo vanilje nå! OMG.

Blogges<3


SE - jeg er i avisen!
27.01.2010 @ 15:25


Hei!

Som noen av dere sikkert husker, fortalte jeg i sist uke at jeg skulle på intervju ang bloggen - med Stavanger Aftenblad. Intervjuet gikk utrolig bra, og du kan idag lese hele artikkelen om meg og bloggen i avisen. Artikkelen ligger desverre ikke ute på nett, så dere må nok kjøpe avisen om dere vil få med dere artikkelen. 

Dette var mitt første intervju, hvor jeg var fokuset. Var egentlig litt rart og skummelt, men sammtidig utrolig morsomt. Journalisten og fotografen som intervjuet meg var superhyggelige - og når folk er hyggelige blir all ting bedre. 

Takk til SA for en morsom og gøyal opplevelse! 


Har du noen gang vært i avisen? Isåfall hvorfor? 

Blogges<3


AU - dette gjør vondt!
26.01.2010 @ 21:17


Hei!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra en "hard" dag på jobben, det var så sinnsykt mye folk, og jeg holdt liksom nesten på å svette meg ihel. Øynene holdt på å gå igjen, jeg ville bare spy over alle de tusen skoene og pakke meg selv ned i en skoeske. EHM - nei, det var faktisk ikke sånn i det hele tatt. Det var faktisk det helt motsatte. NEMMELIG - SINNSYKT rolig, hadde jo så og si ingenting å gjøre. OMG.. Hater skobutikker av og til.

UANSETT 

Så har jeg glemt å fortelle dere en ting. En ting som har gjort livet mitt ganske ganske smertefullt i det siste. Jeg klarer nesten ikke å gå uten at jeg tenker på den, jeg klarer ikke å tenke uten at jeg tenker på den og jeg klarer ihvertfall ikke å la være å snakke om den. HALLO - jeg snakker om brannsår/blemmen/såret jeg har på foten min. AU. 

Nå lurer dere sikkert på hvordan JEG klarte å få et sår? Liksom..jeg jobber ikke med verktøy? og jeg spiller ihvertfall ikke noe sport hvor jeg kan skade meg? og jeg er IHVERTFALL ikke spesielt aktiv med bena for og si det sånn. SÅ hvordan klarte jeg egentlig å påføre meg denne brannsårblemmetingen? JO. Det hele startet med at jeg begynte å klø på foten, jeg prøvde å klø det vekk, men kløen ville IKKE vekk. SÅ jeg forsatte å klø (her snakker vi om intens kløing i over en halvtime) til jeg fikk brannsår.. dette brannsåret ble senere et åpent sår.. og idag sitter jeg her med intense SMERTER.

Selv om det er en uke siden dette skjedde, så har jeg ikke kommet over det enda. Det gjør forsatt like vondt (men har selvfølgelig blitt bedre etter at jeg tok på compeed plaster). I skrivende stund sitter jeg og ser ned på den, den stygge runde røde tingen som påfører meg smerte, klarer jo ikke å gå normalt engang.. når vil den forsvinne? PLEASE TELL ME. 

OK - jeg fatter ikke at jeg skrev et helt innlegg om en blemme. MEN herregud? Dere vil jo lese om livet mitt og akuratt nå, så er den blemma en stor del av livet mitt. Den er jo nesten det eneste jeg tenker på... Hater den! blæsj. 

Jeg forventer at ALLE SAMMEN ønsker meg GOD BEDRING! - for foten min er jo på en måte syk? om dere forstår? Blogges<3


Kjedsomhet - gjør DETTE du også!
26.01.2010 @ 11:05


Hei!

OK - det jeg skal skrive om nå kommer til å virke kjent for veldig mange. Kjedsomhet. Liksom.. skolen er grei nok den.. men til tider blir de teoretiske timene helt forferdelig lange, og du vet virkelig ikke hva du skal gjøre eller hva du skal ta deg til. 

Jeg pleier sjekke mailen (flere ganger), opdaterte facebook (1457 ganger), lese alle de kjekke nettavisene som finnes i dette landet og... surfe på youtube (dette er bare i krisetilfeller, hater egentlig youtube). MEN uansett - så er det faktisk ikke så mye og finne på etter du har gjort de sistnevnte tingene. 

I de mest ekstreme tilfellene eller.. I timer hvor læreren ikke følger med pleier jeg å skru på VG TV og se på nyheter eller serier. HERREGUD - når virker jeg jo nesten som den personen som er minst optatt av skole, og gir blaffen i livet. 

MEN ikke glem at disse punktene faktisk kun gjelder for de mest kjedelige dagene, og de dagene hvor du ikke vet hva du skal ta deg til å på føler at du holder på og dø. Jeg liker jo egentlig skolen.. eller.. ihvertfall til tider.

SÅ - har du noen tips til hva du kan gjøre om du kjeder deg? Hva pleier egentlig du og gjøre?Blogges<3

HUNTER STØVLER - På gutter?
25.01.2010 @ 20:00


Hei!

Nå skal jeg igjen (gjorde det samme med uggsene) prøve og overbevise dere om at noe er kult. Det er desverre ikke så sinnsykt lett å overbevise gutter i Sandnes om at ting som dette faktisk er KULT - men jeg gir det alikevell et lite forsøk. 

LITT FAKTA

Jeg kjøpte HUNTER STØVLENE mine på EGER i Oslo. Modellen jeg har er en herremodell i størrelse 43. Forskjellen på en herremodell og en damemodell er jo det at hele skolen er formet annderledes - og da mener jeg både romslighet inne i skoen samt bredden rundt leggen. Herremodellen er også mye kortere enn hva damemodellen er og det gjør jo at hele skoen ser mindre feminim ut men heller litt røffere.

HVORFOR JEG KJØPTE DEM?

Dette spørsmålet har jeg fått så UTROLIG mange ganger. Folkens - jeg kjøpte støvlene fordi at jeg ville ha noe ikke alle andre (gutter) gikk med eller hadde, jeg trengte også støvler og har lenge vært på utkikk etter noen, og sist men ikke minst så er de utrolig tøffe (syns jeg). Selv om det liksom kun er et par med støvler gjør det vinterantrekket mye mer fullstendig. Støvlene gjør det ellers kjedelige vinterantrekket litt mer annderledes, unikt og tøfft -  Selv om det kun er et par med støvler!

HVOR BRUKER DU DEM?

Du bruker dem på festivaler, snødager, slapsevær (når snøen begynner og smelte), og når det regner så mye at ikke vet hva du skal ha på deg på bena. DE ER PRAKTISKE til ALT. 

UANSETT

Jeg elsker dem, jeg forguder dem og jeg føler at jeg kan bruke dem til ALT. Jeg angrer ikke på at jeg kjøpte dem i det hele tatt. De er passe høye, de er lagt for at du ikke skal skli (ikke at dette funker hele tiden) og du blir ikke våt på føttene av å gå i dem. HUSK - dette er på en måte ikke en vanlig støvel - HUNTER er jo et velkjent merke som selges på litt dyrere butikker og egnes som et moteikon. HUNTER blir brukt av flere kjendiser og vist frem på flere moteshow. 

SPØRSMÅL 

Hva er dine meninger? Liker du HUNTER? Hvorfor? Hvorfor ikke? - Hva syns du egentlig om HUNTER STØVLER på gutter og menn? Blogges<3


Kviseproblemer? Jeg har løsningen!
25.01.2010 @ 10:23


Hei!

Jeg elsker at tipsene mine mot kviser og urenheter hjelper. Har fått endel mail og kommentarer fra masse forsjellige lesere som forteller meg at ting rett og slett har blitt MYE bedre etter at de prøvde produktene som jeg anbefalte.

En av mine mest trofaste lesere Live Embla har prøvd produktene som jeg anbefalte. HER kan du lese om hvordan ting gikk for henne, og hvordan ting har forandret seg, etter at hun begynte på produktene som jeg anbefalte (for en god stund siden). Hvis du ikke orker å trykke deg inn på bloggen hennes, kan du alltids bare lese hva hun skrev rett under.

"Mange av dere lesere har sikkert vært innom bloggen til Arman. Den bloggen er utrolig god. Og for litt lenge siden hjalp Arman meg med å finne en løsning på mine kviseproblemer. Han har bokstavelig talt reddet meg. Før var jeg flau av å gå ute i fullt dagslys (redd faktisk), fordi jeg følte meg så stygg i ansiktet. Jeg HATET den følelsen. Men så begynte jeg med produktene Arman anbefalte, som han selv bruker/har brukt. Den første måneden fikk jeg mer av den dritten i trynet, men det var fordi medisinene skulle trenge ut skitten, men etter en stund merket jeg da at det hjalp. Og det hjalp GODT. Så jeg vil takke Arman. Hans tips gav meg ett fottere ansikt og mye bedre selvtillit! Nå kan jeg faktisk gå uten sminke til tider. Selv om det en gang i måneden propper ut noen kviser, grunnet våre kvinners jævlige hormoner."

Blir kjempeglad når jeg leser at ting jeg har skrevet om hjelper en leser på den måten. Utrolig herlig å høre at hun faktisk følte mye av det samme som meg. Kjempeglad på dine vegne Live!

Om du forresten ikke forstår hvilke produkter jeg snakker om så leser du bare DETTE innlegget.LESERE - Jeg har brukt opp renseproduktet mitt (REN) tenkte liksom jeg skulle prøve noe nytt? noe nytt og skrubbe fjeset med, selv om jeg er fornøyd med REN. Annbefaler dere noen renseprodukter? Som faktisk ikke gir kviser? MEN renser?

Blogges<3

GOD NATT - eller?
24.01.2010 @ 23:36


Hei!

Nå skal jeg legge meg. MÅ liksom være opplagt til skolen og tannlegen imorgen. Jeg skal liksom båre tre hull hos tannlegen imorgen.. og jeg gruer meg. Som om ikke det var nok så holder jeg også på og dø av trøtthet akuratt nå, jeg klarer nesten ikke å holde øynene oppe.. og fjeset mitt kjennes helt ekkelt og avlangt ut.. Jeg trenger virkelig søvn, kjenner jeg..

SÅ lesere. Ønsk meg lykke til med båringen imorgen om dere gidder. SÅ har jeg liksom noe å glede meg over når jeg står opp imorgen.. kommentarene deres liksom. OMG. 

Om du ikke orker å skrive "lykke til" kan du jo alltids ønske meg en GOD NATT. For jeg skal nemmelig slå av macen og legge meg nå.. herregud.. jeg begynner å bli overtrøtt.. omgomgomg

NATTA EDIT - Tannlegen min er syk idag. SÅ jeg skal ikke båre alikevel! :-)

Blogges<3


Hva syns DU om denne sangen?
24.01.2010 @ 19:14


Hei!

Denne sangen hører jeg på minst ti ganger til dagen. Tenkte at den nesten fortjente et eget innlegg på bloggen siden jeg hører på den så ofte. Sangen er helt nydelig og jeg er virkelig IN LOVE i den. 

Hør den, nyt den og fortell meg da hva DU syns?


Nå skal jeg på Dolly en liten tur med jentene. Vi skal bare snakke og kose oss litt før den harde uken begynner igjen imorgen. Gleder meg til å få i meg noe mat faktisk - er sinnsykt pizzasulten. 

Blogges<3


Fatter IKKE at jeg forteller dette!
24.01.2010 @ 18:30


Hei!

Jeg trodde personlig at jeg ALDRI skulle blottlegge meg sånn som dette på bloggen. Jeg trodde seriøst ALDRI at jeg skulle drite meg sånn ut på bloggen og jeg trodde seriøst ALDRI at jeg skulle fortelle dere om kvelden igår i detaljer. MEN jeg klarer ikke å holde det inne.. jeg må rett og slett få skrevet ned det jeg har på hjertet akuratt nå. 

KVELDEN IGÅR.

Startet vel egentlig som en vanlig fredagskveld. Jeg satt på vorsh hos min gode veninne Helga, vi satt liksom og snakket og hadde det kjempekoselig. Etter vorshspielet skulle vi i attenårs dag - og jeg gledet meg som vanlig kjempemasse. 

Utover kvelden begynte den store spritflasken og bli tom, geleshotsa var allerde nede og vi forbredet oss på og reise videre. Videre til attenårs dagen osvosv. 

NÅ husker jeg veldig lite. Jeg husker at jeg ringte MASSE forsjellige personer, at jeg lå ute på en balkong, at jeg var på en bensinstasjon, inne i en bil og at jeg danset lå på doen og spydde (i over en time) og at jeg idag morges våknet opp i sengen på Kverneland med to jenter? 

Det jeg prøver og si er at jeg (arman dzudza) - aldri i hele sitt liv har vært så full som det han var igår. Jeg husker seriøst ikke noe av kvelden (bare et par av de småglimta som jeg nevnte ovenfor) - og jeg angrer på at jeg ble så full som det jeg ble igår. JEG hatet det! Forstår ikke personer som liker å være sånn som det hver fredagskveld? JESUS. 

POENGET

Med dette tragiske og sinnsykt flaue innlegget er jo at jeg må beklage meg til ALLE jeg ringte igår. Forstår ikke hvorfor jeg ringer folk når jeg har drukket? MEN uansett - så er jeg veldig lei meg for at jeg ringte dere og for at jeg sikkert snakket om ting jeg aldri burde snakket om. 

Jeg angrer på at jeg drakk så mye som jeg gjorde, jeg skulle ALDRI gjort det. Jeg hadde det ikke kjekt engang.. jeg var bare kvalm og vond og uvitende - uvitende om når neste spytur skulle intreffe. ÆSJ. 

TIPS

Drikk til du føler deg brisen eller passe full - drikk med måte og lær deg og bruke alkoholen som noe kjekt. Du ødelegger kvelden om du drikker deg så full at du ender opp på en do. Dette er faktisk første gang jeg gjør denne feilen og jeg må bare si at - man lærer jo av sine feil? SÅ.. le som mye dere vil (om dere er de som drikker dere dritas hver helg og tror det er kult) for det er jo faen meg ikke det. 

SPØRSMÅL

Drikker du i det hele tatt alkohol? hvorfor, hvorfor ikke? - Hvis ja, drikker du med måte? Blogges<3


Hva slags bloggleser er du?
23.01.2010 @ 16:27


Hei!

FØRST OG FREMST MÅ JEG SI AT..

Noen blogger handler om foreldre, noen om rikdom og andre om hverdagen. Det finnes så sinnsykt mange blogger dere ute, og du vet liksom ikke helt hvor du skal begynne og lese. Skal du lese om personen som har ødelagt livet sitt helt ved å få en unge som tretten? eller skal du heller lese om motedivaene som har "verdens" beste stil?

Du velger rett og slett å gå etter det perfekte eller det mest dramatiske livet. DU vil lese om personer som ikke har det som det som deg selv.. du vil lese om blogginntekter, pengeforbruk, livet som mor og resten av de ellers ganske så dramatiske tingene, som er å finne på den kjente TOPPLISTEN. 

MEN..

Hvorfor er vi sånn? og hvorfor i alle dager, liker vi og lese om drama? Jeg har ikke noe svar på dette.. jeg liker jo og lese om dramatiske ting selv.. og jeg ELSKER og lese om rike tenåringer som bare går i fancy klær. MEN jeg forstår liksom ikke helt hvorfor jeg gjør det? Liksom.. den bloggen jeg egentlig burde vært avhengig av er jo en blogg hvor JEG kjenner meg igjen.. og hvor JEG får tips til det JEG trenger å vite.. MEN disse bloggene finnes det desverre ikke så mye av.

FOR ALL DEL..

Jeg sier ikke at ALLE sammen går etter de mest dramatiske bloggene, for det ser vi jo at de ikke gjør. Mange av dere går jo etter blogger hvor dere kjenner dere igjen. Det er jo en grunn til at VOE som en normal fjortenåring ligger helt på topp på listen, er det ikke? Fjortenåringene kjenner seg jo igjen i livet hennes, og dette er jo helt forståelig. Hun gir jo tips og annbefalinger som de 14 år gammle leserene vet at de har råd til.. og det er jo helt supert at over 70 000 fjortenåringer kjenner seg igjen i Emilie (VOE) sitt liv. HURRA FOR DET. 

TIL SLUTT..

Må jeg jo bare spørre dere. Hva slags bloggleser er egentlig du? Liker du og lese om livet til mødrene? de rike? de motegalne? de fine guttene? ELLER har du funnet deg en blogg som du kjenner deg igjen i? Isåfall hvilken?Ble et litt lang spørsmål ovenfor.. men dere for nesten gjøre det beste med å svare meg. DETTE er jeg nyskjerrig på. 

Blogges<3


ARMAN`S - planer idag!
23.01.2010 @ 11:08


Hei!

Nå har jeg stått opp, dusjet og gjort meg klar for dagen idag. Har byttet vekk jobbdagen min - som alstå var idag - som altså betyr at jeg IKKE jobber idag eller i helgen og heller har fri. 

Om noen minutter må jeg springe for og ta bussen. Skal en tur inn til Stavanger og Kvadrat med Anne, vi skal kikke, spise og kose oss litt før vi begge må hjem å gjøre oss klar til kvelden. Anne skal helt til Egersund på bursdagsfeiring og jeg skal helt til klepp i 18 års dag. Hva skal dere idag da?

Gleder meg masse til dagen og kvelden, og jeg elsker ihvertfall tanken på at jeg har FRI idag - når jeg egentlig skulle ha jobbet. UANSETT - så kommer jeg tilbake med mer til dere lesere, når jeg kommer hjem.Føler du deg også bedre når du egentlig skal jobbe en helg MEN heller får fri? JEG GJØR IHVERTFALL DET. 

Blogges<3

HALLO - en dramatisk kveld!
22.01.2010 @ 21:08


Hei! 

Intervjuet med aftenbladet gikk KJEMPEBRA - jeg følte jeg fikk svart på alle spørsmålene, på rett måte osv. NÅ har jeg akuratt kommet hjem fra en kjedelig dag på jobb, jeg og Anne skal bare slappe av med noe god mat, tv og kos. SÅ jeg rekker ikke å skrive stort mer enn dette. 

Jeg har jobbet endel de siste dagene, og dette er grunnen til at bloggingen har vært på bunn. MEN - takk for at du forsatt følger med. Jeg kommer sterkere tilbake imorgen og til uken - loveyou. Hva skal dere ikveld da lesere? Bare slappe av? eller ut å feste? 

Blogges<3


Stikkord: tv mat venner jobb kos kveld

IRRITASJON - dette irriterer meg!
21.01.2010 @ 10:10


Hei!

Har en superbra morgen idag! Kjekt skolearbeid, gode arbeidspartnere og en helg som er verdt og glede seg til. Klokken 12 idag skal jeg på intervju med Stavanger Aftenblad ANG bloggen - gleder meg jo, sammtidig som jeg gruer meg egentlig.. blir morsomt og se hvilke spørsmål de stiller. Wish me luck? 

Likevel så er det jo noe vi alle irriterer oss over hver dag.. enten det er den irriterende random personen på bussen.. eller den idiotiske læreren som aldri holder kjeft. Idag irriterer jeg meg over et par småting som jeg nå skal dele med dere..

- Personer som skriker og krever oppmersksomhet på bussen.. de hyler og de skriker og tror at alle orker å se på dem.. men sannheten er jo at halve bussen snakker bak ryggen deres og irriterer seg over at de ikke holder kjeft..

- Personer som begynner og røyke eller snuse på vidergående.. du har liksom ingen grunn til å begynne når fjortissperioden er over.. så hvorfor i helvette begynner dere i andre klasse på vgs?..

- Personer som bare klager, spiller diva og tror de er noe de egentlig ikke er.. og personer generelt som ikke klarer og glede seg over andres glede.. Disse personene er så lette å gjennomskue, selv om de ikke tror det selv..

- Personene som er faste lesere av bloggen.. men bare skriver dritt.. hvorfor i alle dager er disse personene inne og leser om livet mitt? om de bare skal kommentere dritt?.. Jeg leser ihvertfall ikke om livet til de jeg hater..Herlig å få ut litt frustrasjon og irritasjon, er det noe dere er irritert over i disse dager forresten?

Nå må jeg tilbake til skolearbeidet før Helga & Emma dreper meg med blikkene sine. Det er ikke så lett å blogge hele tiden ser dere.. men MÅ man så MÅ man! 

Blogges<3

Rørende bloggkommentar..
20.01.2010 @ 20:39


Hei!

Jeg fikk netopp inn en trist kommentar fra en leser, kommentaren gikk faktisk så hardt inn på meg at jeg nå bestemmer meg for å poste den i et eget innlegg på bloggen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg? Takk for ærligheten ihvertfall.

"Jeg har selv solgt kroppen min. Jeg er 16. Det var ikke noe jeg gjorde for å tjene litt ekstra penger så jeg kunne kjøpe dyre klær eller noe sånt. Det var noe jeg gjorde fordi kjæresten min tvang meg til det. Og før noen spør, vi er begge norske, han har jobb og jeg går på skole. Nå er det sikkert noen som lurer på hvorfor jeg ikke slo opp, anmeldte han eller noe i den dur. Etter en stund virker alt håpløst. Etter en stund gir du opp, for du vet at det ikke nytter. Samme hva du gjør blir det aldri bra nok, samme hvor mye du tjener får du alltid kjeft og slag når du kommer "hjem". Og skamfølelsen, det er det verste jeg har opplevd i hele mitt liv. Det å selge seg selv, å være en hore, det var ikke så ille. Men skammen rundt det, isolasjonen, hemmeligholdelsen, håpløsheten, det var forjævlig.

Jeg vet ikke helt hva jeg prøver å si. Bare... ikke døm andre før du vet hvordan de egentlig er."


På det siste punktet vet jeg ikke helt hva jeg skal svare.. jeg prøvde på ingen måte å dømme "andre". Da jeg skrev innlegget om prostitusjon snakket jeg om de mest vanligste årsakene til salg av kroppen. Jeg beklager virkelig om dette gikk inn på deg eller krenket deg på noe som helst måte. 

Takk igjen for at du velger å være så ærlig. Jeg setter virkelig pris på historien din og den traff meg rett i hjertet. Jeg håper du har det fint nå? og at ting har ordnet seg? Ønsker deg masse lykke til videre! Stå på! Klem fra meg til deg.


Har du en historie du vil formidle på bloggen er det bare å sende en mail til meg. Historiene dere sender inn holdes selvsagt helt anonymt. 

arman_badboy@hotmail.com

Blogges<3


Synger JEG bedre en LADY GAGA?
20.01.2010 @ 19:59


Hei!

Jeg merker at dere "liker" mine sangferdigheter, og jeg ELSKER treffene jeg får på bloggen når jeg viser dem. SÅ - i denne omgang har jeg prøvd meg på LADY GAGA sin sang BAD ROMANCE. Jeg elsker personlig sangen kjempemasse, og jeg tror faktisk at jeg sang den bedre en dama selv. 

Se videoen, syng med og kos deg! Etter at du har gjort de tre sistnevnte tingene, forteller du meg hva du syns om min nydelige stemme (som jeg forresten elsker) og mine fantastiske GAGA moves? Did you love it? 


OMG. 

Blogges<3


Dette visste du IKKE om meg!
20.01.2010 @ 18:25


Hei!

Dette tror jeg ikke du vet om meg..

- Jeg sov i mamma og pappa sin seng helt frem til åttende klasse.. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg gjorde det, men jeg hadde skikkelige soveproblemer da jeg var mindre..

- Jeg er en av de mest redde tenåringsguttene du finner.. jeg går rundt og tenker at alle er drapsmenn eller ranere.. Min størte frykt er å våkne opp og oppdage at det er en inbruddstyv i huset.. tror jeg ville fått anfall eller noe..

- Jeg er redd store hunder.. spesielt de som er svarte og store.. De gjør liksom et eller annet med meg, skremmer meg på den måten at jeg liksom tror de er dødsfarlige.. selv om de sikkert ikke er det? 

- Jeg er sinnsykt kresen når det kommer til mat.. spiser nesten bare pizza, pasta og taco.. liker ikke grønnsaker så utrolig godt, for og si det sånn så er nok mais, paprika og salat de eneste grønnsakene jeg liker..

- Jeg prøvde alltid å kaste steiner på fugler da jeg var mindre.. ville liksom ha en fugl som kjæledyr.. og da trodde dumme meg at det var lettest og bare skade fuglen, slik at den ikke kunne fly for så og ha den i en eske/bur på rommet..

- Jeg ville bli buss-sjåfør.. elsket og kjøre buss og det var ofte en busstur mamma og pappa belønnet meg med (etter et tannlegebesøk eller noe) da jeg var mindre.. jeg elsket bussen og tanken på og bli buss-sjåfør.. MEN jeg vil ikke det lenger altså..

- Jeg elsker å få kommentarer på bloggen.. det gjør meg glad, hyper og gal.. liker at folk setter pris på det jeg bruker mye av dagen min på.. og at flere av dere velger og poste kommentarer.. jeg blir rett og slett HAPPY...

- Jeg ELSKER å være på topplisten.. den gir meg flere muligheter, sjanser og ting du vanligvis ikke får oppleve hvis du ikke er på lista.. når man blogger så er jo det jo meningen at man skal bli lagt merke til.. og det blir de som er på lista..

- Jeg klarer ikke holde nyheter om meg selv inne.. jeg elsker og snakke, fortelle og sladre.. Når noe uventet skjer med meg må jeg ringe og sende melding til alle mine venner.. yes people im crazy..

- Jeg hater og være alene.. må alltid ha planlagte planer eller noe å gjøre.. HATER at mamma og pappa ikke kjøper en hund til meg.. livet hadde blitt så mye enklere.. jeg hadde liksom aldri følt meg alene..

FOLKENS - jeg tror at vi runder av her.. kommer nok til å ha flere sånne innlegg hvor jeg forteller dere ting dere kanskje ikke visste.. MEN jeg følte at det var MYE som  ville frem.. men det får vi spare til neste gang.. okeei?

Visste du noe av dette fra før? Hva ble du egentlig mest sjokkert over?Blogges<3


Stikkord: meg liste visste ikke

Please - SLUTT!
19.01.2010 @ 19:53


Hei!

Vær så snill, SLUTT Å LEGG MEG TIL PÅ MSN. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen.. ikke legg meg til. Jeg har liksom 32 venneforespørsler.. mailen er til for at dere skal få sende inn spørsmål, og for at sponsorer skal kunne kontakte meg.. ikke for at VI skal ha lange samtaler på msn. TAKK. 

Nå skal jeg spise, se en episode med 24 å legge meg. Skal legge meg klokken 21 idag har jeg planlagt.. sovnet liksom på bussen på vei hjem. Det pleier faktisk ALDRI å skje - OMG. TILBAKE TIL MSNGREIA - Jeg håper virkelig ikke at dere blir sure på meg for at jeg gir beskjed nok engang. MEN jeg blir liksom litt lei av at FLERE legger meg til etter at jeg har gitt beskjed om at dere ikke skal gjøre det. 

Jeg elsker dere, håper at dere er klar over det?

Blogges<3

Stikkord: msn lesere

HJEMME - hater det.
19.01.2010 @ 08:18


Hei!

Nå er vi hjemme igjen i Sandnes, og jeg HATER det, Liker ikke denne byen i det hele tatt, så jeg gleder meg bare masse til å flytte til Oslo. UANSETT så må jeg vel på skolen idag, tilbake til realiteten liksom.. MEN jeg gleder meg faktisk litt, til å se igjen alle sammen (selv om jeg bare har vært vekke i 3 dager). UANSETT. orker ikke skrive mer.. er trøtt.

Siste dagen igår var veldig koselig. Vi handlet litt i bogstadveien før vi gikk ned til aker brygge på mc donalds. Deretter var vi en liten runde innom steen og strøm magasinet (hele senteret var på salg) og også innom eger (igjen). MEN jeg klarte ikke å finne noe som helst. 

Rundt klokken 19 tok vi toget til flyplassen - hvor vi måtte vente i 4 timer på flyet. MEN tiden gikk utrolig fort, grunnet at det var masse som skjedde. Jeg kan blandt annet nevne at en dame gikk helt amok, vekterene og alt måtte komme. Hun stod midt inne på flyplassen (hvor vi booker og sånn) og skrek og gren og truet alle. HAHA - MORSOMT.

Igår tok vi bare bilder fra når vi spiste. haha enjoy.

FROKOST I BOGSTADVEIEN - PANNEKAKER.
MIDDAG PÅ MC DONALDS - HAMBURGER OSV.
Hvilken by har dere forresten planer om å studere i?

Blogges<3


DAGENS ANTREKK - Siste dag i Oslo!
18.01.2010 @ 10:03


Hei!

Jeg forstår egentlig ikke at jeg sitter å skriver de ordene.. at dette er SISTE dag i Oslo? Jeg fatter det ikke. Tiden har gått så utrolig fort, fortere en fortest, og både jeg og Ellisiv vil bare bli her.. i denne fine og nydelige byen.. Vi vil ikke tilbake til kjedsomheten i Sandnes. HERREGUD - håper at flyet blir kansellert eller noe..

MEN - vi har jo tross alt EN HEL DAG igjen her.. så idag skal vi på pannekakefrokost i bokstadveien.. vi skal shoppe i bokstadveien.. vi MÅ en tur innom Eger (igjen) og vi skal bruke opp det siste vi har igjen av penger.. Jeg gleder meg masse, til både pannekakene og shoppingen. HALLO NYSTEKTE PANNEKAKER OG NYE KLÆR.genser/h&m
jakke/canada goose
bukse/h&m
støvler/hunter

Hva syns dere om antrekket?

Kos dere på skolen folkens! Vi elsker langhelg - spesielt når den tilbringes i Oslo! MOHAHAHAA

NÅ - må vi springe for å rekke bussen. 

Blogges<3


Photoshoot - dagen vår i Oslo!
18.01.2010 @ 00:06


Hei!

Det er søndag, og man pleier som regel ikke å finne på stort å gjøre da? Du ligger liksom bare på rommet, slapper av og gruer deg til skoledagen som er neste dag. MEN idag - IDAG så har jeg faktisk hatt en av de beste søndagene på lenge. Det er liksom så sinnsykt annderledes, ALT. Folkene, stemmningen, byen, livet, maten - ALT. 

Resturantene var fylt opp, skøytebanen med musikk var full av glade mennesker og rundt skøytebanen var stemmningen enda større. Sinnsykt koselig at SÅ MANGE mennesker er ute på søndager (i sandnes er du heldig om du ser 20 stykker). Folk går turer gjennom Karl Johan, koser seg med varme sjokolader og nyter livet. Jeg er så sinnsykt sur for at jeg ikke bor her, og at jeg må vente to år på å flytte bort her. OSLO er byen - without doubt. 

Idag fikk vi tatt endel bilder. SÅ jeg har satt sammen en liten bildeserie til dere. Enjoy. 

Jeg og Ellisiv startet dagen med å ta noen bilder på balkongen sånn at vi liksom fikk testet ut kamerafunksjoner osv.Vi tok deretter bussen ned til Sentrum, hvor vi traff den gode venninen til Ellisiv - Louise. Vi satte oss ned på "united bakeries" på Karl Johan og tok oss en velfortjent frokost.
Etter en tur på bakeriet dro vi til skøytebanen hvor vi stod å hørte på bra musikk, tok bilder og så på alle de skøyteflinke folkene. Jeg fatter ikke at folk er så flinke på skøyter.. helt sykt.Vi gikk en tur i Karl Johan, hvor jeg fant en is statue som jeg MÅTTE ta bilde med. Ble helt fasinert.. Elsker isskulpturer. Sinnsykt fasinerende at hele greia er laget av IS liksom. WOW. 


Tok også et bilde med favorittsenteret mitt i Oslo - EGER. De har virkelig alt under ett tak, og det hjelper lite på økonomien at de har salg på HELE senteret når jeg er her. Etter en koselig gåtur i Karl Johans gater, spiste vi på "Fridays." Her var det MASSE som skjedde, men det sier desverre ikke til dere. Dere kan få vite at maten ihvertfall var UTROLIG god. mmm


Etter maten tok vi oss en runde til, før vi gikk inn på "Deli De Luca" (som jeg forresten ikke forstår hvorfor vi ikke har i Stavanger?) og kjøpte meg en VANILLA COKE - har liksom lett dødslenger etter den.. å endelig fant jeg den idag, ble faktisk SUPERGLAD - selv om den kostet meg 37 kroner!???! OMG.

NÅ - må vi pakke, slik at alt er klart til imorgen (selv om vi ikke reiser før klokken 22.15 på kvelden). MEN er liksom litt smart å få gjort det nå.. om dere forstår?

Hva syns dere egentlig om bildene? Liker dere Oslo like mye som meg? 

UANSETT SÅ - Begynner jeg virkelig å bli trøtt.. så jeg tror jeg springer å begynner å pakke. 

Blogges<3


VIDEOBLOGG : Oslo er gøy!
17.01.2010 @ 00:55

HADET!
16.01.2010 @ 10:52


Hei!

Nå stikker vi ut og inn til byen. HALLO OSLO. 

Beklager iphoto bilder - blir fler bilder idag etter byturen.

Blogges<3


BÆRUM - fremme i leiligheten!
16.01.2010 @ 01:59


Hallo!

Nå er vi ENDELIG fremme i leiligheten i Bærum. Det har vært en ALTFOR lang tur, som tok MYE lenger tid enn det som var planlagt. Turen gikk egentlig IKKE så bra for meg.. jeg glemte for det første og ta ut macen min, så den lå i kofferten og ble kastet rundt mens vi fløy. For det andre så var flyet til Oslo en HEL time forsinket.. for det tredje så måtte flyet nødlande, eller nødbremse rett før det skulle ta av (grunnet en binkende knapp).. for det fjerde så var det endel turbulens.. og for det femte så MÅ jeg slutte og klage. 

JEG ER I OSLO - BÆRUM - EGEN LEILIGHET - og alt er perfekt. Imorgen reiser vi ut og spiser en herlig frokost, før vi shopper, drar på norske talenter, shopper litt til, og sikkert spiser igjen. Vi skal også treffe noen personer, noe vi selvsagt også gleder oss masse til. SKAL BLI GØY. 

NÅ - sitter Ellisiv og spiser opp HELE ostepoppen alene, så jeg må nesten gå. Kos dere masse lesere! - IKKE glem å følge med på dagene våres her i Oslo! Det blir daglige opdateringer - med masse bilder. WUHU.

Har dere oppleved noen dramatiske flyhendelser forresten? 

Blogges<3


HALLO OSLO!
15.01.2010 @ 18:09


Hei!

Jeg har dårlig tid, jeg stresser og jeg må virkelig skynde meg før jeg blir hentet. 

Om noen få minutter reiser jeg og Ellisiv til Oslo. Vi bor i egen leilighet i Bærum, vi skal shoppe, treffe folk, dra og se norske talenter og kose oss på cafeer og resturanter. JIPPI - som jeg gleder meg til å komme meg vekk fra Sandnes. 

Jeg har ikke tid til å skrive mer akuratt nå, men jeg lover å komme med opdateringer under oppholdet. Jeg må gjøre noen siste greier  nå før jeg reiser.. så jeg tror jeg må runde av her. 

Ønsk meg en god tur da? 


Blogges<3FY FAEN! - Så sinnsykt forferdelig!
14.01.2010 @ 23:07


Hei!

Kan noen fortelle meg om denne videoen er ekte? eller? .. Er helt SYKT å se på at noen kaster en uskyldig valp ned fra en bro. JÆVLA drittsekkmann.. seriøst.. Sånne folk er mordere, hatere og sinnsyke! De burde bli drept selv. ÆSJ - blir kvalm av han. Fy faen. 

Kom over dette videosnuttet på facebook. Det fortjente virkelig en plass på bloggen. Jeg sitter bokstavelig talt forsatt med tårer i øynene. Du hører at hunden ikke er helt dø, og du hårer at den gråter - etter å ha blitt kastet ned fra bruen. Utrolig undødvendig, og utrolig trist. Håper denne mannen dør.

(Trykk på bildet for å komme til video. Advarer mot sterke scener!)

Click to watch video

More videos at MachoVideo.com

Hva er dine meninger? om du har noen?

Blogges<3


Stikkord: mord video drap hund

Tannlegen - i dont like it!
14.01.2010 @ 08:40


Hei!

Nå har jeg akuratt stått opp, kledd meg og gjort meg klar for å dra til tannlegen. Jeg liker egentlig ikke tannlegen, tannlegekontoret og tannlege stolen. Hele greia skremmer meg.. liksom.. liker ikke å ligge i stolen, mens de putter mase greier inn i munnen min. FØRST så gjør de jo sånn at jeg ikke kan puste, og for det ANDRE så pleier det å gjøre temmelig vondt. 

MEN nå har jeg ikke vært hos tannlegen på et HALVT ÅR. Så jeg for vel egentlig bare komme meg ned, legge meg i stolen å få fikset det jeg må fikse uten å være en pyse (hadde jeg bare ment det jeg sa nå). HUFF - Ønsk meg lykke til da!Har du noen meninger om tannlegen og tannlegebesøk forresten? Jeg vet faktisk om noen som LIKER å gå til tannlegen.. sick people. 

Etter tannlegen skal jeg på skolen, før jeg skal på jobb. SÅ jeg rekker ikke å skrive noe til dere før jeg er hjemme ikveld. MEN - glad i dere fordet! 

Blogges<3

Stikkord: tannlege skole hull

Prostitusjon - dine meninger?
13.01.2010 @ 18:08


Hei!

Bilen ved siden av deg stanser, du hopper inn og blir betalt. Inne i bilen sitter det en mann med lang mørkt skjegg, som du selvfølgelig aldri har sitt før, og ellers aldri hadde hoppet inn i samme bil med. Du ser på ringen han har på fingeren at han mest sannsynlig er gift og etablert. Han putter noen lapper inn i bukselommen din, klapper deg på skulderen og ber deg om å gi han det han skulle ønske av seksuelle nytelser. Du vet det du gjør er feil, du vet det du gjør er forferdelig og du at det kan ødelegge hele deg om noe skulle gå galt. Du velger likevel å gjøre det, ikke fordi du har lyst. MEN fordi du er nødt.

Dette hørres kanskje helt vannvittig ut dere, men det er faktisk et faktum i dagen samfunn. Flere og flere selger seg selv og kroppene sine, ute på åpne gater i nesten alle byer i Norge. Noen gjør det for å få råd til klær, andre gjør det for at ikke barna deres skal bli drept.. også har vi også dem som gjør det får å få råd til å leve.. eller kjøpe seg narkotiske stoffer. Situasjonen er helt sinnsyk, og jeg fikk nesten hakeslipp etter å ha lest litt om dette temaet rundt forbi på forsjellige nettaviser. 

Er virkelig folk i den situasjonen? i den situasjonen at de faktisk må gjøre dette for å få livet til å fungere? Jeg skal ikke late som om jeg er fra en annen planet, og si at jeg ikke vet om dette eller visste noe om dette før nå. Det gjør jeg. MEN jeg fatter ikke, og jeg klarer ikke å begripe at det faktisk er SÅ MANGE som gjør det. 

Ungjenter på 17 selger seg for å få råd til klær, damer på 39 selger seg for at ikke hallikerene skal drepe ungene deres og jenter på 29 selger seg selv for å få penger til narkotiske stoffer... Ubegripelig trist. TRIST at dette faktisk foregår og at vi ikke kan gjøre noe som helst for å stoppe det. Det er jo ingen som kan stoppe dem i å ha samleie? med mindre de blir fanget i å BETALE samleiet. MEN hjelper det dem, om vi gir kjøperen en bot? Nei, det gjør det ikke.

Hva mener du om denne saken? Hva syns du bør gjøres? 

Jeg syns det er helt forferdelig at ting er som de er.. men om noen hadde kidnappen ungen min.. og jeg måtte hatt samleie/jobbet for en person osvosv. For å få ungen min tilbake, så hadde jeg nok gjort det? Hvem ville vel ikke krysset alle grenser for dem man er glad i? 

Del gjerne dine meninger med meg, om hele denne saken?


Blogges<3


Dette gleder jeg meg til idag!
13.01.2010 @ 16:00


Hei!

Nå har jeg nesten akuratt kommet hjem, etter en ganske så kjekk dag på skolen. Jeg og Emma, hadde ikke forbredt oss noe på en fotofremføring som vi skulle ha idag, vi gjorde hele fremføringen to timer før start. Dere kommer derfor aldri til å tro hva vi fikk? Vi fikk en sterk femmer, og læreren sa at vi var de beste i klassen. LOVE IT. Vi trodde sånn HELT SERIØST at vi skulle få en treer, og at vi hadde missforstått oppgaven helt. MEN det hadde vi alstå IKKE.  Har det noen gang skjedd med deg? at du har trodd det værste men blitt positivt overrasket til slutt? NÅ skjedde det ihvertfall med meg, wuhuu.

Om noen timer drar jeg på trening. Skal på to dobbeltimer, og er sikkert ikke hjemme før klokken ni, eller noe. Føler jeg må trene litt ekstra nå som det ikke blir noe av det i Oslo. MÅ også huske å få tatt sol idag - føler meg som en hvit snøhest som netopp har forlatt rædet. HAHA! Jeg elsker de gruppetimene som er på Elixia idag, så jeg gleder meg faktisk ganske til å få svettet, så lagt meg ned i solariumet. Hvilke treninger foretrekker du forresten?For noen dager siden gjorde forresten: jeg, Helga og Emma en kjempegod gjerning. Vi hjalp en buss å komme løs ut fra snøen. Bussen hadde sittet fast i over 1 time utenfor skolen vår, stakkars bussmann. Jeg hadde egentlig ikke så lyst til å hjelpe, men Emma og Helga tvang meg. Bokstavlig talt. HATER å grave i snø, og dytte tunge bussen. MEN etter at vi fikk den løs, følte jeg at vi hadde gjort en bra gjerning. SÅ da var det verdt det likevel. Har du gjort noen gode gjerninger i det siste forresten?


Kos dere masse idag da lesere! 

Blogges<3


HVEM BØR VINNE SMINKEN FRA ELF?
12.01.2010 @ 21:45


Hei!

NÅ har dagen kommet, og jeg skal endelig kåre vinneren av SOLPUDDERPAKKEN FRA ELF. Det var 276 påmeldte bloggere, noe som er helt SINNSYKT - det ble også SINNSYKT vanskelig å kun velge en vinner av så mange påmeldte. Jeg har har ikke klart å velge en vinner. Jeg har nå lest igjennom ALLE kommentarene! men klarer forsatt ikke å velge ut EN person. Derfor har jeg valgt ut 3 personer, og grunnene deres til hvorfor akuratt de bør vinne solpuddersettet. 

- må dere lesere stemme på den grunnen dere syns er best. Den personen som har mest stemmer, vinner solpudderpakken. Les grunnene under nøye og gi din stemme ved å skrive tallet til den grunnen du syns er best i kommentarfeltet. TAKK. 

1.  Jeg trenger solpudderet fordi jeg fyllte nettopp 17 år og da fikk jeg nytt mineralpudder og solpudder fra i.d.! hmm..hvorfor trenger du nytt pudder da tenker du kanskje. Jo fordi jeg var så dum at jeg hadde bursdagsfest noen dager senere og det kom det flere folk enn forventet. Og både det nye solpudderet og mineralpudderet ble stjålet :-( Jeg fikk jo selvfølgelig penger til bursdagen, men jeg må spare de til å ta lappen så jeg har ikke råd til å bruke flere hundrekroner på sminke akkurat nå!

2. Hei Arman! Jeg har kanskje ikke arr i ansiktet, eller mange urenheter, jeg har noe som faktisk ikke går ann å fjerne med en krem, eller som vil forsvinne med tiden. Jeg har mange fregner. Jeg trenger dette solpuddert for å dekke over fregnene mine, ikke for at det skal se unaturlig eller overdrevet ut selvfølgelig, men for å "dempe" det litt. Det hadde vært supert om jeg hadde vunnet dette solpudderet, jeg tenker hele tiden på at jeg har mye fregner, og klarer ikke å skjule/dempe det ned med foundation. Jeg håper jeg vinner! Det hadde betydd MYE!

3. heisann :) rett og slett fordi jeg er en hardarbeidende alenemamma..jeg er 24år med en datter på 4!! jeg ønsker meg nytt solpudder men det er ikke noe jeg prioriterer pga økonomien!! kjempe fin konkuranse..måtte den beste vinne:) stå på med herlig blogg..varme klemmer fra kinemor!! www.kine23.blogg.no

LESERE - Hviken grunn syns du var best? Må ikke glemme å si TAKK til alle som har deltatt, det kommer flere konkurranser etterhvert folkens! 

Nå må jeg dusje, pakke meg inn under dyna og se 24. Sliten etter en lang dag på jobb jeg..

Blogges<3

ARMAN - Fikk en pakke i posten!
11.01.2010 @ 23:39


Hei!

Idag fikk jeg en pakke i posten fra SOLBRILLEKONGEN. De har vært så snille med meg og sendt meg to par med solbriller. Begge solbrillene er nyheter for januar kolleksjonen deres og jeg må helt ærlig si at jeg DIGGET begge solbrillene. 

Jeg tok meg en tur innom siden deres idag faktisk, og det er IKKE siste gang jeg tar meg en tur innom der for å si det sånn. Jeg elsket de fleste solbrillene, og jeg kommer nok til å handle meg flere par nå som sommermånedene (nærmer) seg. Ta deg en titt på SOLBRILLEKONGENS side du også, og kjøp deg gjerne et par freshe solbriller.

Hva syns du om de solbrillene jeg fikk forresten?På fredag reiser jeg forresten til Oslo med Ellisiv. Vi bor alene i en leilighet på Bærum! Helt utrolig at det ble slik det ble, og jeg gleder meg MASSE til å reise. Vi skal shoppe, treffe mennesker, dra på cafe og se auditionen til Norske talenter som Kjetil skal være med i. Gleder meg masse til å reise vekk fra Sandnes. Fordi - I LOVE OSLO <3

Nå må jeg dusje, pakke sekken, og gjøre klar antrekket som jeg skal ha på meg på jobb imorgen. Imorgen jobber jeg på DNA STAVANGER - noe jeg aldri har gjort før. SÅ jeg grugleder meg litt, med tanke på at det er litt annderledes skolager og sånn hos dem enn det som er på Kvadrat. MEN jeg får håpe på det beste, så får dere ønske meg lykke til.

Blogges<3

Synger jeg ikke bedre en Rihanna?
11.01.2010 @ 16:43


Hei! 

Nå har jeg akuratt kommet hjem etter en liten tur på besøk hos bestemor og bestefar. Det var ganske så koselig å få besøkt dem litt nå, følte rett og slett at det hadde vært en liten stund siden sist. NÅ stresser jeg med å blogge, før jeg må springe til bussen. Skal en tur på Kvadrat (igjen) å kikke, ta meg en kaffe osv.

Før jeg springer må jeg bare få lagt ut en NY sangvideo av meg på bloggen. Den forrige sangvideoen, hvor jeg sang Beyonce fikk både pepper og ros - og det er idag over 7000 som har sitt denne videoen. Den gang var videoen laget for tull, og det hele var ment som en spøk.

Videoen jeg skal legge ut nå derimot spillte jeg inn med meg selv når jeg satt på rommet og hadde det dødskjedelig. Jeg trodde og følte at jeg liksom sang fint, men det gjorde jeg virkelig ikke. Jeg lovet også meg selv at jeg ALDRI skulle legge ut denne, men jeg klarer rett og slett ikke å holde meg. Ta det med en smule selvironi og gi meg en liten feedback på hva du syns?

Kos dere med meg som RIHANNA og sangen RUSSIAN ROULETTE! 


Nå ble jeg så flau at jeg nesten bare må springe, før jeg sletter innlegget. 

Blogges<3


Arman - deler dype ord
10.01.2010 @ 23:07


Hallo

Statistikken på bloggen har ALDRI vært høyere. Helt sinnsykt utrolig at så mange er inne å leser om livet mitt.. blir rett og slett litt satt ut. MEN det motiverer meg bare til å blogge mer, mer og enda mer. SÅ nå kjører jeg faktisk på med det tredje innlegget idag. WOW. 

ARMAN DELER FØLELSER

Jeg kan jo starte med å fortelle at ting i det siste har ting på skolen vært kjempebra, og jeg føler at ting i livet mitt virkelig er på rett vei og at motivasjonen er der hvor den skal være. Jeg smiler og jeg ler, og jeg har fått meg endel nye venner som jeg digger totalt. Jeg har ikke lenger noe imot å stå opp på skolen, gjøre meg klar til skolen å i det hele tatt være på skolen. Det har blitt morsomt og kjekt, noe som jeg aldri hadde trodd at det skulle bli. Venner betyr liksom så utrolig mye. Jeg hadde personlig aldri vært den personen jeg er idag, hadde det ikke vært for vennene mine. De har støttet meg, snakket med meg og fellt tårer med meg i vanskelige situasjoner. De har også festet med meg, shoppet med meg og fått meg til å le i litt lettere situasjoner. UANSETT - Uten venner, så er ikke jeg meg. Uten venner hadde jeg vært en total emo med suicide tanker (ja jeg er seriøst). Dere er alle mine livreddere, og følgespartnere og dere aner ikke hvor glad jeg er i dere alle sammen. KYSS. Det verste jeg ser er venner som behandler sine venner som dritt, eller som bare velger venner utifra popolæritet, klær, hår, sminke, status osvosv. Det nytter ikke å ha en poplær venn, med de fineste klærne og de beste outfitene om han eller hun ikke støtter opp for deg når du skulle trenge det. Du må finne deg en venn som du kan stole på, som du kan le med, og som du ikke trenger å føle deg annspent med. Finn deg en sånn venn, og se bortifra rikdom og status. Det er da du finner den rette vennen, som du vil trenge og som du kommer til å ha resten av livet. WISE WORDS. 

Lesere - dere kommer ikke langt i livet uten LATTER, GODE venner og GODT vennskap. SÅ finn dere en god venn og hold på denne personen resten av livet. GOOD WORDS - i et litt dypt men seriøst innlegg av meg. Vet at det kanskje ble litt langt, men jeg hadde litt mye på hjertet kan du si. 

Hva ser egentlig du etter i en venn? 


Blogges<3


Facebook-avhengighet! - er farlig!
10.01.2010 @ 16:03


Hei! 

Nå er det rett før jeg må springe. Skal ned til min gode veninne Elma en tur, før vi skal GÅ ned til treningen på Elixia. Gleder meg masse til å se henne igjen faktisk - selvom det bare har vært to dager siden sist.

Jeg må IGJEN huske å komme til poenget som i dette tilfellet er = AVHENGIGHET. Avhengighet er en sinnsykt farlig ting.

Jeg skulle liksom få gjort noen smålekser idag, men jeg rakk det rett og slett ikke. Hvorfor? Jeg skal ikke engang prøve og dra meg unna sannheten, det var rett og slett pga FACEBOOK. Jeg klarer ikke å komme meg vekk fra den siden, statusene, chatten - ALT. SÅ - leksene jeg skulle ha gjort idag må jeg utsette til imorgen og da må jeg på en måte love meg selv at jeg ikke skal gå inn på facebook før jeg har gjort ferdig leksene. IKNOW at det hørres helt tragisk ut, men det er faktisk det eneste som funker...

Jeg syns seriøst synd på folk som er avhgenige av røyk, snus, eller andre sånne ting som de BARE MÅ HA. Jeg slipper ihvertfall å betale for å gå inn på facebook, de som røyker eller snus MÅ først og fremst betale for det, også er det ikke alltid de får lov til å røyke eller snuse (skoler, utesteder, hjemme osv). JEG derimot har facebook på iphonen, så jeg kan både surfe inne, ute og under jorden om jeg vil, men er dette nødvendigvis så bra? nei. 

Hvor ofte sjekker du facebook til dagen? Føler du selv at du er facebookavhengig, isåfall hvorfor? Jeg vet at jeg er facebookavhengig, og dette vises godt igjen på mine annmerkinger på skolen.. nesten litt flaut og offentliggjøre dette, men HELLO - its nothing but the truth. Jeg har altså 9 facebook annmerkinger. Dette er helt sykt, å skal IKKE gjenta seg til neste år.. Ett av mine tre nyttårsforsett er jo faktisk å kutte ned på facebook - ihvertfall i skoletiden. Håper jeg klarer det. 

Blogges<3


Tok bilde med mine blogglesere!
10.01.2010 @ 13:55


Hei! 

Det er søndag, dødskaldt men skinnende sol på utsiden. Jeg liker egentlig ikke søndager. De er kjedelige men til tider nødevendige, søndager er liksom dagen hvor du prøver å få gjort lekser, tatt sol og fler sånne nødvendige ting som du til vanligvis "ikke rekker", er dere ikke enige? Idag skal jeg feks bruke søndagen min på å blogge (ja det hørres faktisk sinnsykt rart ut, men jeg må jo blogge hele tiden i det siste føler jeg), også må jeg gjøre noen smålekser før jeg drar ned til elixia på gruppetime. 

MEN til poenget. Igår kom det tre søte jenter inn på DNA, og spurte om de kunne få ta bilde med meg. Jeg sa jo selvfølgelig ja, og gliste med. Syns det er skikkelig koselig at noen kommer innom og sier at de leser bloggen, sier gode ord osv. Satt virkelig pris på det jenter - takk! 

Er ganske morsomt å faktisk få satt et fjes på alle tallene, om dere forstår hva jeg mener? Jeg aner jo ikke hvordan dere ser ut, hvor dere bor eller hvor gamle dere er. Dere følger jo trossalt livet mitt og vet alt om meg - men jeg vet sammtidig ingenting om dere. DERFOR er det herlig at noen faktisk tørr å komme innom å si "hei", slik at jeg får sett dem som leser.

Lurer ikke du også på hvem som er inne og leser om livet ditt hver eneste dag? Det gjør ihvertfall jeg, jeg er faktisk et av de mest nyskjerrigste menneskene som finnes.

Martine, Emma & Meg. 

Blogges<3


Denne filmen må dere se!
10.01.2010 @ 00:27


Hei!

Da gikk akuratt Ena, og jeg sitter for meg selv i sengen og blogger til dere. Vi har spist masse usunn mat, sitt film og snakket, har rett å slett vært en superhyggelig kveld hjemme hos meg. Vi så forresten filmen "jenta som lekte med ilden" - har lenge hatt planer om å se den, å jeg må si at den var utrolig bra. Liker virkelig Stig Larsson filmene kjempegodt. Gleder meg allerde masse til å se nummer tre. WUHU. 

Har du sitt filmen "jenta som lekte med ilden", Isåfall - hva syns du? 


Forutenom det, så kan jeg avsløre at jeg hadde over 600 mer lesere idag enn det jeg hadde igår, noe som er helt UTROLIG. Det vil si at ca 600 mennesker har trykket seg inn på bloggen min i håp om å finne en "alene pappa på 17 år" her inne. MORSOMT, men bra.

Dette ble et sinnsykt random innlegg, men jeg har ikke krefter til å sitte og skrive lange poster til dere akuratt ikveld. Jeg er trøtt og sliten og blyposene over øynene kommer virkelig ikke til å gå vekk med det første. 

MEN før jeg legger meg har jeg bare en liten beskjed til dere jenter som kom innom å tok bilde med meg idag - send meg bildet på mail, slik at jeg kan legge det ut på bloggen eller noe? ELLER ihvertfall få sitt det. Takk! 

Blogges<3


HEI! Jeg er en alenepappa på 17 år!
09.01.2010 @ 10:53


Hei!

NEI - jeg er jo selvfølgelig ikke det kjære lesere. MEN jeg måtte bare teste ut dette, altså se om jeg gikk opp noen plasser på topplisten bare fordi jeg het noe alle gjerne skulle ønske var sant? Men dere får desverre ikke det dramaet som dere er ute etter. Jeg er ikke alenepappa og jeg lever slettes ikke i frykt. Jeg er en 17 år gammel gutt fra Sandnes som NYTER livet. 

En av mine favorittbloggere IDA WIIK byttet om navn, og rykket opp 10 plasser på topplisten. LIKSOM - er det virkelig det dere vil lese om? Blogger som handler om hvordan ungdommer har fått barn i unge aldre? mennesker som lever i frykt og gifte mødre på 10? Jeg forstår jo selv at det er tiltrekkende å trykke seg inn på en DRAMATISK blogg å lese, men hvorfor er det egentlig det?

Jeg har nå byttet om navn og identitet i sånn 24 timer. Jeg skal nemmelig teste ut om folk blir tiltrukket av navnet på bloggen min og derfor bestemmer seg for å trykke seg inn. Får jeg seriøst flere lesere pga et lite, MEN ganske så dramatisk navnbytte? Resultatene deler jeg selvfølgelig med dere imorgen. Da forteller jeg dere om dette faktisk trakk folk? eller om det bare var en liten fiasko. Stay tuned. (ps - jeg er klar over at kommentarene om at jeg "hermet" etter Ida Wiik vil komme, å jeg legger slettes ikke skjul på det. Jeg gjorde det. MEN jeg MÅ rett å slett få testet dette mens jeg forsatt er på topplisten. Så spar dere for undøvendige kommentarer, takk!)

Nå må jeg hoppe i dusjen, få i meg noe frokost å løpe til jobb. Har en litt sånn småbra dag idag, så jeg gleder meg egentlig litt til å få solgt noen par med sko. Kom innom om du skulle være på Kvadrat forresten!

Blogges<3

HALLO - Jeg har sviktet dere!
08.01.2010 @ 23:34


Hei!

Dere kommer aldri til å tro hva jeg har gjort. Jeg har sviktet dere, meg selv og kroppen min.. Dette skulle liksom være min sunne uke, hvor jeg skulle spise sunn mat og være sunn sunn sunn. MEN det var ikke akuratt det som skjedde. 

Jeg har klart å holde meg vekke fra fastfood kjeder i 3 dager, og idag - IDAG av alle dager bestemte jeg meg for å spise på mc donalds. En hel dobbel meny med MASSE kalorier og fett. Jeg skal ikke legge skjul på at det ikke var sinnsykt godt der og da, for det var det. MEN fy søren så dårlig samvittighet jeg fikk. Jeg fikk liksom så dårlig sammvittighet at jeg ikke spiste noe på jobb og heller sultet i 5 timer. HELT SANT. 

Har du noen gang begynt å være sunn? å så gått i fast food fellene noen dager senere? 

Min deilige og usunne dobbelmeny.

To nydelige jenter! Margrethe og Emma.

Nå skal jeg legge meg i sengen se 24 og bare slappe av frem til imorgen, skal også ta meg en (sunn) makrell i tomat skive som jeg skal nyte. Imorgen venter en ny dag med kunder, jobb og skosalg. Wish me luck! Jeg er glad i dere lesere! Stort kyss fra meg til dere! 

Blogges<3


Bli med i blogg VS blogg!
08.01.2010 @ 08:38


Hei!

Har akuratt stått opp, er dødstrøtt og vil slettes ikke på skolen. Hele denne morgenen er jævlig og forferdelig, orker liksom ingenting. Vil bare bli i sengen å sove og slappe av. MEN vi vet jo alle at det ikke er en mulighet desverre. 

UANSETT - så skal jeg jo på jobb idag. Så jeg rekker ikke å blogge eller opdatere bloggen før ikveld. Derfor tenkte jeg at jeg kunne ha enda en liten konkurranse på bloggen, som bare varer idag og imorgen. Det er en klassisk bloggVSblogg konkurranse hvor du kan melde på bloggen din, jeg trekker ut to blogger og folk stemmer på hvilken de syns er best, og til slutt  vinner bloggen med mest stemmer. 

Så det eneste du trenger å gjøre akuratt nå, er å skrive ned bloggadressen din i kommentarfeltet. SÅ er du automatisk med i konkurransen blogg VS blogg. Vinneren bli altså anbefalt på bloggen min med både linking og bilde. Lykke til. Jeg spiser jo som sagt sunt vet dere, så idag starter jeg dagen med en smoothie. MMM så forfriskende! 

Blogges<3

Shopping med min favorittblogger!
07.01.2010 @ 23:07


Hei! 

Nå har jeg (nesten) netopp kommet hjem fra en liten handletur med min god venn og blogger ELLISIV FLACK. Vi hadde det utrolig koselig! Snakket masse, spiste, drakk kaffe og kikket på klær. Jeg fant meg en bukse på H&M faktisk! Likte den supergodt, så jeg var nesten bare nødt å kjøpe den, selv om jeg vet at jeg ikke bør sløse mer penger nå og heller spare.

Jeg og ELLISIV kan snakke om de mest utrolige ting, og vi går aldri lei av hverandre. Jeg kunne godt vært med denne jenta hver eneste dag resten av uken. Utrolig koselig å bare sitte og snakke om alt som har skjedd og oppsumere gamledager. Herlig dag med deg idag - ELLSIV! Dette må gjentas. 

Besøk bloggen til Ellisiv HER.

Hva syns dere om den nye buksen min forresten?

Ellisiv og Meg på Kvadrat.

Nå skal jeg dusje, smøre med med bodybutter, lage meg noe kveldsmat og sette meg foran tv skjermen med 24. Jeg orker ikke legge meg så tidlig idag, må liksom få sitt litt på tv og slappet av før jeg våkner til en ny skoledag imorgen. 

Før jeg runder helt av MÅ jeg få lov til å takke noen personer, så en liten takketale skader aldri.

-MÅ igjen takke dere lesere for at dere engasjerer dere så masse i innleggene mine. Setter virkelig pris på alle kommentarene jeg får av dere, elsker det. 

-MÅ heller ikke glemme å takke BEA EKSUND for at hun anbefalte meg på bloggen sin. Jeg setter virkelig pris på det BEA! og du vet at jeg elsker deg. 

-MÅ også takke min besteveninne Elma, for at hun er først og fremst støtter meg i alt, hjelper meg gjennom ting og rett og slett er verdens beste venn. 

Sånn.

Blogges<3

Fjortiss som 20 åring? æsj!
07.01.2010 @ 17:08


Hei!

Nå er det bare et par minutter igjen til jeg må springe, springe for å rekke bussen ned til Sandnes. Skal treffe min gode veninne Ellisiv idag. Vi skal til Kvadrat en tur og kose oss. å jeg gleder meg. 

MEN, nå må jeg faktisk skrive om det som overskriften sier. Dette innlegget skal nemmelig handle om fjortisser og fjortissperioden - bare nødvendigvis ikke til 14 åringer. Jeg vil helle fokusere litt mer på de/hun over 20 år, alle de som tydligvis aldri har gitt slipp på foundation lepper og skittne joggebukser. 

Jeg satt liksom i bussen for noen dager siden. Plutselig kommer det en jente på.. en jente som jeg godt vet hvem er og som jeg tidligere har kjent. Når vi var mindre pleide hun alltid å oversminke seg, gå med masse glitter å kle seg skikkelig opp (her snakker vi om 6 klasse). Jeg og denne jenta mistet jo kontakten etter sånn 7 klasse, men jeg vet forsatt godt hvem hun er og hun vet sikkert hvem jeg er, MEN vi hilser ikke eller noe. UANSETT - hun er ca 23 år nå, hun hadde store buffalo sko (sånne som var poplære for 123939 år siden), store falske rosa negler, hvite lipper, brunkremskille, joggebukse og stor lille genser - PÅ BUSSEN?

OK - nå må jeg få lov til å forhåndsdømme. Når du er 20 år, så kan du ikke gå i sånne klær. Du skal på den tiden finne deg en jobb, en utdannelse/studere og kanskje stifte en familie. IKKE KLE DEG SOM EN FJORTISHORE! Jeg klarte nesten ikke å fjerne blikket mitt fra henne.. hun var liksom så sinnsykt ekstrem. Jeg fatter ikke at hun etter 6 år forsatt ikke har kommet seg ut av det vi idag kaller - fjortissperioden. HELT sykt er det..

Jeg syns selvfølgelig litt synd på henne, for at hun liksom var sånn som hun var. MEN alle har vel lov til å være seg selv? eller? Jeg vet faktisk ikke hva jeg ville gjort om ungen min gikk kledd et fjortisbarn i alderen 20. Hvorfor kan ikke bare de som er 20 vokse opp å forstå at de ikke er barn lenger, og at ROSA ikke er et musthave? Jeg kjenner nesten at jeg bli litt irritert, irritert på tankegangen deres. Jeg forstår dem rett og slett ikke.

Hva ville du ha gjort? og hva mener du om disse menneskene, menneskene som kler seg som 14 åringer når de er i en så voksen alder? 


foto/google

Dere kan gjerne skjelle meg ut for at jeg kanskje var litt hard i innlegget. MEN jeg står for det jeg mener, og jeg syns dette er noe av det styggeste og verste som fins. De har tankegang, men de bruker den rett og slett ikke. HUFF.

Nå må jeg springe!

Blogges<3

Hei kjære, trofaste og nye lesere!
06.01.2010 @ 22:25


Hei!

Jeg har akuratt kommet ut av dusjen, godkjent kommentarer og er klar for å legge meg ned i sengen med tv kos og noe sunn mat. JA - sunn mat. Det er ikke ofte jeg pleier å spise sunt, men jeg har liksom sånne perioder hvor jeg trener og kun spiser supersunn mat. IDAG er en av disse periodene - etter trening idag bestemte jeg meg rett og slett bare for å bli sunn. Jeg handlet inn sunn mat (av mine egne 200 kr). WOW, im crazy. 

Spiser du sunn eller usunn mat? Hvorfor?Jeg må i dette innlegget også skrive en liten beskjed til mine kjære lesere.

- Først og fremst må jeg bare ønske alle dere nye lesere hjertelig velkommen, håper at dere forsetter å følge meg resten av året. Jeg merker på statistikken min at jeg har fått ENDEL nye, så da tar jeg dem godt imot vet dere!

-SÅ må jeg bare takke for alle gode og fine kommentarer som jeg får på bloggen. Jeg har fått UTROLIG mange av dem i det siste, og det er nesten helt sykt hvor mange det faktisk er. Jeg trodde aldri JEG ARMAN DZUDZA skulle si dette - men jeg rekker faktisk ikke å svare dere alle sammen, jeg prøver.. men det er sinnsykt stress.

- SÅ har jeg en liten melding til dere som legger meg til på msn, PLEASE ikke gjør det. Jeg kommer ikke til å godta dere så det er faktisk ikke vits. Jeg hadde over 23 venneforespørsler på msn idag, da jeg logget inn for og sjekke. Dere leser om livet mitt her, dere kan sende meg en mail og dere kan legge meg til på facebook. MEN vi trenger ikke å snakke på msn. 

Jeg håper at dere ikke blir så altfor sure for at jeg gir beskjed om dette. MEN jeg følte nesten at jeg var nødt til å forklare dere hvordan situasjonen er. Jeg elsker dere alle sammen like mye, og jeg setter virkelig pris på at netopp DU tar deg en tur innom her hver dag og legger igjen en kommentar. TAKKNå skal jeg spise makrell i tomat og kose meg med 24. Dere hører nok mer fra meg imorgen! 

Blogges<3


Hva mener du om - Lystløgnere?
06.01.2010 @ 16:20


Hei! 

Nå har jeg akuratt kommet hjem etter en lett skoledag på skolebenken. Det er grisekaldt ute og jeg klarte nesten ikke å puste når jeg skulle rekke bussen idag, grunnet kulden. Jeg tror seriøst aldri at det har vært så kaldt her på lenge.. snøen har ihvertfall aldri ligget lenger enn det den har gjort denne gang. 

I det siste har jeg gått rundt å irritert meg over masse småting og jeg merker at det ikke er bra. Det er ikke bra for meg, det er ikke bra for andre å det er ihvertfall ikke bra for humøret og innstillingen min. MEN er det noe jeg ikke kan fordra så er det uten tvil løgnere. LYSTLØGNERE som lyver - hver dag, hver time og i hver eneste samtale uten at de i det hele tatt er skikkelig klar over det selv. 

Lystløgn er jo en avhengighet, og lystløgenere lyver på en måte uten at de blir lagt merke til. Det trenger nødvendigvis ikke å være store ting disse løgnerene lyver om. Det er oftest små ting som at de feks - "var på trening en dag når de ikke var det". De sliter rett og slett med å fortelle sannheten, og løgnen er oftest den letteste utvei, selv i de mest letteste situasjoner. 

Jeg har personlig blitt løyet til før, av både venner og bekjente. Tror på det hver eneste gang, og det svir like mye i kroppen hver gang du får vite at det de sa var løgn. Så jeg lurer egentlig litt på hvordan en lystløgners venner har det? Hvordan takler han eller hun egentlig å være venn med en person som er avhengig av å lyve? Disse spørsmålene har jeg desverre ikke svaret på, og jeg vet heller ikke hva jeg ville gjort selv. Hva ville egentlig du gjort?

Det er jo som sagt tidligere en = AVHENGIGHET. Det er rett og slett noe de trenger hjelp til å slutte med. Det høres litt rart ut, men over to fjerdedeler av mennesker i Norge lyver uten at de selv er skikkelig klar over det. Disse menneskene trenger hjelp. De er ikke syke, de er ikke galne de er heller ikke annderledes de er rett og slett bare avhengige av å lyve, lyve til personer som de er glad i og mennesker som står dem nærest, og de kan ikke noe for det.

Løgn er ikke bra, og det finnes nesten ingenting positivt med det. Jeg lever foreksempel selv etter mottoet om at det er OK å være overdramtisk men ikke løgnfanatisk. 

Pleier du selv å lyve? eller har du blitt løyet til før? Foto/Arman

PS - ikke glem å være med på konkurransen min - jeg deler ut en hel solpudderpakke fra e.l.f.

Blogges<3

Min nye header - tror jeg!
05.01.2010 @ 22:14


Hei!

Ble ikke så mange innlegg idag, og det beklager jeg. MEN jeg måtte nesten bare ha en liten bloggpause å ikke bare tenke på blogging, hva jeg skal blogge om osv. HELE tiden. Idag rakk jeg å lage en ny header til bloggen på skolen, men jeg vet liksom ikke helt om jeg bør bruke den? Vet ikke helt om jeg selv syns den var bra nok, føler liksom at det er noe som mangler. MEN jeg klarer ikke sette ord på det. 

Derfor må jeg bare spørre dere lesere om hjelp. Bør jeg ha beholde denne headeren? bør jeg ta nye bilder å lage en ny? eller skal jeg bare beholde den headeren som jeg har på bloggen nå? DEN NYE headeren som jeg snakker om ser du rett under.. hjelp meg. Gi gjerne tips om det er noe dere syns skulle vært gjort annderledes osv. Må også nevne at det er hyggelig å se at så mange av dere allerde er med i konkurransen under. Det har liksom bare gått litt over 7 timer siden jeg la den ut og det er allerde over 80 påmeldte! Har du ikke meldt deg på? Så må du huske å gjøre dette i innlegget under. 

Blogges<3


VINN SOLPUDDER-SETT FRA E.L.F!
05.01.2010 @ 16:21


Hei!

Har en kjempehyggelig melding til alle mine jente lesere! Etter litt snakk med min nye sponsor, så har jeg klart å få frem en SUPER konkuranse til dere. I denne konkuransen kan du vinne et MINERAL SOLPUDDERSETT fra ELF. Jeg kunne selv velge hvilket produkt jeg ville at leserene mine skulle få sjans til å vinne, å jeg valgte solpuddersettet. Solpudder er liksom noe de fleste kan bruke. Det gir fin glød på kalde vinterdager, det dekker urenheter/arr og det gir annsiktet ditt en mye finere og oppfriskende farge. 

Denne gangen gjør jeg det hele ganske enkelt. ALLE kan delta, og du trenger slettes ikke å ha noe blogg for å være med i konkuransen. MEN bloggere - det teller alltid som et pluss om du skriver litt om denne konkuransen på din egen blogg.

SÅ - Hvis du vil vinne må du bare legge igjen en kommentar i dette innlegget hvor du skriver hvorfor du trenger dette SOLPUDDERSETTET fra ELF. Forklaringen din skal ikke være et helt bibelvers men MAKS 3 SETNINGER. Du må også huske å legge igjen mail-adressen din i feltet "e-mail"

LYKKE TIL JENTER! - måtte den beste vinne! 


Hele konkuransen er sponset av min fantastiske sponsor E.L.F

(Konkurransen avsluttes tirsdag 12.01.10)

Blogges<3

Mitt favorittprodukt fra - bodyshop!
05.01.2010 @ 01:17


Hei!

Nå har jeg nesten akuratt kommet hjem fra jobb. Sinnsykt slitsom dag, med masse slitsomme kunder og stress. MEN jeg skal ikke klage. På selve senteret var det MASSE salg. Jeg fant meg en helt vanlig strikket genser fra Companys som jeg har hatt lyst på en stund. I tilegg så kjøpte jeg meg et body butter fra bodyshop - som også var på salg. 

Mitt favorittprodukt fra "the body shop" er uten tvil dette body butteret som jeg kjøpte. Det lukter friskt bringebær, og følelsen av å smøre den lukten på en nydusjet kropp etter en hard trening feks, er helt fantastisk. Den lukter godt, den hjelper mot tørr hud og du føler deg rett og slett mye friskere. 

Pleier vanligvis og kjøpe dette butteret for fullpris - men i salgsperioden nå koster det bare 98 kr. Håper virkelig ikke at de skal slutte med dette produktet fordi det er på salg? Isåfall - begynner jeg å grine. 

Handler du ofte på body shop? og har du noen favorittprodukter hos dem sånn som meg? Isåfall, hva? Nå er klokken mye, jeg MÅ dusje og pakke sekken til skolen imorgen. 

Blogges<3


Jeg har laget middag til familien!
04.01.2010 @ 15:36


Hei!

Planen var at jeg skulle lage noe mat til meg selv, men en brødskive orket jeg desverre ikke. SÅ jeg lagte heller taco til hele familien. Nå håper jeg at mamma blir glad, for å steke kjøttdeig er noe av det verste jeg vet..

Ikveld starter det store salget på KVADRAT - alle butikker skal ha salg og nattåpent til klokken 24 ikveld. Jeg jobber som vanlig (på nattåpent) fra klokken 18-24. Klokken 20.00 kommer også Tommy fra X-faktor å synger, så det må jeg jo nesten også springe ut å få med meg! Til dere lesere som sier at dere har sitt meg på jobb, men ikke våger å si hei? Det må dere bare gjøre, jeg vil liksom SE dem så leser bloggen! SÅ det er bare gøy!

Nå er tortilla`ene ferdig oppvarmet å jeg er SÅ SINNSYKT klar til å spise. Derfor tror jeg at jeg runder av dette innlegget her...

Hva er din favorittmiddag forresten? Hos meg varierier det veldig. MEN pasta og taco er nok to av favorittene. 

Blogges<3

NEI - jeg vil ikke dra!
04.01.2010 @ 07:21


Hei! 

Nå har jeg stått opp, pusset tenner, kledd meg og gjort meg klar til å dra på skolen. Sinnsykt uvanlig å stå opp så tidlig igjen.. HATER DET. Vil ikke tilbake til skolen, leksene, arbeidet og kjedsomheten. Jeg vil bare være hjemme, slappe av og ha ferie. MEN vi vet alle at det ikke er en mulighet.. desverre. 

Jeg vil bare bli her. Kle av meg, legge meg i sengen, ta på tven og slappe helt av. Vil ikke inn i de triste og tunge skolegangene enda. Spesielt ikke når både engelsk, samfunn og masse masse meida står på dagens plan. 
HALLO! til nytt skoleår. 

Er dere klare til skolen? Eller vil dere bli hjemme like mye som meg? Før jeg springer ut døren må jeg bare IGJEN takke mine lesere for at dere leser. HALLO - dere aner ikke hvor kjekkt det er å se at statistikken går mer og mer opp hver eneste dag PGA dere. Jeg har ligget på topplisten i en uke allerede, og jeg trodde seriøst aldri at jeg skulle bli der når jeg kom der første dagen.. Trodde jeg skulle falle rett av igjen etter 24 timer eller noe, men nei. TAKK til deg for at du gidder å lese og legge igjen kommentarer - åh jeg setter så stor pris på det! 

Blogges<3


UGGS på gutter!?
03.01.2010 @ 18:04


Hei! 

I det siste har jeg faktisk fått inn noen spørsmål ang UGG` skoene som jeg har kjøpt meg. De fleste av dere lurer på hvorfor jeg bruker det? Om jeg syns de er fine? Og om det er jentesko?  Så nå tenkte jeg bare at jeg kjapt men enkelt skulle skrive et lite innlegg til dere ang UGG`s ene mine. 

For det første så er størrelsen i UGG`s ene mine en 44 - dvs at dette ikke er en jentesko. Jenter pleier vanligvis ikke bruke denne størrelsen så jeg tviler nok litt på at skoene mine er det. MEN jeg forstår på en måte hvorfor du stiller spørsmålet. NEI det er ikke så mange gutter som går med UGG`s, spesielt ikke her i Sandnes og Stavanger. SÅ det at en gutt som meg plutselig tar dem på seg og vandrer rundt ute i dem vekker jo selvfølgelig litt oppsikt og det forstår jeg. 

Jeg har både fått blikk, latter, smil og spørsmål ang UGG`s ene. MEN jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre om hva dere andre syns. Jeg går med UGGS` skoene mine fordi de er varme, herlige og du hiver dem rett og slett bare på deg uten å tenke - rett og slett som en tøffel (nesten). NEI jeg syns for all del ikke at de er noe spesielt fine, men herregud folkens! De er så sinnsykt herlige. 

Jeg bruker UGG`s ene flittig, de varmer, de er gode og det kjennes ut som om du har på deg tøffler. SÅ egentlig så forstår jeg ikke hvorfor resten av gutteflokken også kjøper seg UGG. JA det er definitvt mer jenter enn gutter som bruker dem! MEN har dere sitt i Oslo eller? Der er det helt normalt at gutter vandrer rundt i UGG.  

Nå fikk jeg endelig ut litt meninger ang UGG`s følte på en måte det rett og slett var litt nødvendig. Fikk også svart dere på de spørsmålene dere lurte på, så nå slipper dere og spørre meg om de mer. Glad i dere! 

Løp og kjøp UGG`s alle sammen!!!

Hva mener du om GUTTER med UGGS? Fint? stygt? kult? eller rart? 


bilde/google

Blogges<3


Verdens dummeste kommentar!
03.01.2010 @ 10:13


Hei! 

God morgen! Jeg gikk netopp inn på bloggen for og godkjenne kommentarer og det første som møter meg er en av de mest tragiske og dummeste kommentarene jeg noen gang har fått (men begynner å få endel av i det siste). Bare les under, så forstår du nok hva jeg mener! 

"Hei, vi er to gutter som akkurat har starta en blogg som omhandler hvor morsomt det ville vært om bamsen til en vi kjenner het FUA i stedenfor FOA ! Hvis du legger igjen en kommentar på bloggen vår skal du få 10 stykker tilbake ! Kjempefint om du tok deg en tur innom ! ALLE som legger igjen kommentar får faktisk 10 tilbake ! Så kom igjen folkens ! :)"

OK - så de vil at jeg skal kommentere på bloggen deres for at jeg skal få 10 kommentarer tilbake av dem? Liksom.. hvis man har lyst kommenterer man om man ikke har lyst kommenterer man ikke. Det er liksom det frivillige i det. Jeg klarer rett og slett ikke å beskrive hvor tragisk dette er, og tanken på at de sikkert har sendt denne kommentaren rundt til halvparten av landets bloggere gjør meg litt småflau. 

Kommentarer skal være frivillige, og man skal få dem av folk som VIL skrive dem og ikke av folk som har LOVET deg å kommentere. Skaff dere lesere på andre måter folkens! TAKK. 

Har dere andre lesere opplevd kommentarer som dette? Eller kommentarer av folk som bare kommenterer at dere må besøke bloggen deres osv? Hva syns dere egentlig om dette? Gjør dere det de sier? Blogges<3


Hvilke kvelder foretrekker du?
02.01.2010 @ 19:31


Hei!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra jobb, er ikke trøtt i det hele tatt faktisk! LOVE IT. Nå snart reiser jeg til Anne, vi skal se film og kose oss med natchos. Elsker rett og slett sånne kvelder som dette - godt selskap, god mat og kjekk film. Gleder meg masse. 

Vi skal se filmen "The proposal" som både jeg og Anne har hatt lyst til å se lenge. Har noen av dere sitt den? Isåfall - var den bra eller dårlig? 

Nå må jeg nesten springe, kos dere masse ikveld kjære lesere! Er så kjekt å se at jeg forsatt ligger på topplisten og at så sinnsykt mange av dere forsatt følger meg og livet mitt. Foresett med det! I LOVE THAT AS WELL. Hvilke kvelder foretrekker forresten du? De rolige kveldene med film og mat eller de kveldene hvor du fester, drikker og danser? Jeg for min del foretrekker begge deler like mye, men ingenting slår en kveld med sladder, mat og en god film. 

Blogges<3

Har dette noen gang slått deg?
02.01.2010 @ 10:53


Hei!

Jeg har akuratt vært ute med veninna mi Elma. Vi gikk en tur ned til Sandnes før vi satte oss ned på Mc Donalds for å spise og snakke. GUD jeg har spist MASSE idag - MASSE usunt. Må seriøst begynne og trene sånn skikkelig neste uke. HUFF. 

På turen bort til Sandnes, og når vi satt på Mc Donalds generelt klarte jeg ikke og slutte å tenke. Tenke på de stakkars barna og menneskene som bor ute under sånne væromstendigheter som er ute nå. Jeg frøys selv om jeg hadde pakket meg inn i en 4500 kroner dyr vinterjakke, med både skjerf og hansker. Hvordan har de det? Hvor gjemmer de seg? Hvor går de inn når de må varme seg? Jeg klarte rett og slett ikke å slutte og tenke på det. 

Tenk deg - du bor ute nå, du har ikke et hjem å gå hjem til og du kan ikke bare hoppe inn på en resturant og varme deg om du skulle fryse. Det er nesten helt utrolig. Vi bør virkelig sette litt mer pris på det vi har, eller ALT vi har. Det er SÅ SINNSYKT mange som IKKE har noe som helst. De sitter ute for seg selv i snøen, fryser og prøver og tenke på det postive som de har i livet. 

De sitter ute i hard kulde, de sulter, de har ikke et hjem og gå til og de feirer sikkert jul og nyttår med seg selv. Verden bør ikke være sånn, det er rett og slett litt urettferdig. Skulle jeg noen sinne vunnet store penger eller vært rik hadde jeg personlig tatt meg av et gatebarn, og det uten å nøle..

Hva mener du om denne saken? Har dette slått deg noen gang denne vinteren, når du har vandret rundt ute og det har vært kaldt. Hvordan har egentlig de uten hjem det nå? 


Dere lurer sikkert på hvorfor i alle dager jeg skriver et sånn innlegg nå, MEN. I Bosnia - landet hvor jeg er fra og hvor jeg er hver sommer finnes det endel av disse. Om sommeren har de det jo egentlig helt "greit", men hvordan har de det nå? På kulden? Om vinteren? - nei, huff.. Jeg klarer nesten ikke å tenke på det engang. Jeg måtte bare få skrevet dette innlegget.

Nå må jeg springe å dusje, og kle meg til jobb. Ikveld skal jeg til min gode veninne Anne en tur! Vi skal leie film og spise noe god mat - gleder meg masse. 

Blogges<3

Let the lights fill us with happiness
01.01.2010 @ 23:50


Hva betyr mest for deg i hele ditt liv? For meg er det definitvt mamma.

Blogges<3


mmm - leftovers!
01.01.2010 @ 16:34


Hello!

Er det noe jeg elsker, så er det LEFTOVER mat. Mat som f.eks mamma og pappa hadde på nyttårsmiddagen sin igår. Du våkner liksom til en litt mer uvanlig frokost enn brødskiver, om du forstår hva jeg mener? 

Idag har jeg bare ligget i sengen, spist oppvarmede pizzasnører (fra igår) og sitt 24. NÅ skal jeg og Elma snart ned til Mc donalds en tur og spise oss enda feitere. Antrekket blir nok - joggebukser og Uggs. GUD! Elsker egentlig sånne dager som dette alikevell jeg! 

Hva syns du om leftover mat?Blogges<3


VIDEOBLOGG : Hallo 2010!
01.01.2010 @ 13:49


Hei!

Jeg ligger nå i sengen og slapper av. Hodet kjennes ut som en luftballong etter den superkjekke kvelden igår. Vi danset, sang og drakk og det var nok et vellykket nyttår. Forstår liksom ikke helt at vi er i 2010 nå - 2009 har virkelig gått fort. 

Igår filmet jeg en film til dere lesere, presis klokken 00:00 faktisk. Jeg gjentar meg selv endel i filmen, men unnskyldingen får vel bare være at jeg det var nyttårsfeiring og litt for stort alkohol inntak. Enjoy!


Hva gjorde dere igår da?

Resten av dagen skal jeg bare bruke til avslapping. Jeg gidder ikke være med noen eller ha noen på besøk. Jeg hater dagene derpå - alt kjennes så ekkelt og tungt ut. Har du en sånn dag idag du også eller?

Blogges<3


Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits