Yes, im stuck in the moment!
31.01.2011 @ 20:01


Hello.

En sang sier mer en tusen ord akuratt nå.

Now Romeo & Juliet,
They could never felt the way we felt,
Bonnie & Clyde,
Never had to hide
Like We do,
We do...

You and i both know it can't work,
It's all fun and games,
'til someone gets hurt,
And i don't,
I won't let that be you...

Now you don't wanna let go,
And i don't wanna let you know,
There might be something real between us two, who knew?
Now we don't wanna fall but,
We're tripping in our hearts and it's reckless and clumsy,
'cause i know you can't love me here...

I wish we had another time,
I wish we had another place,
But everything we have is stuck in the moment,
And there's nothing my heart can do (Can Do),
To fight with time and space 'cause,
I'm still stuck in the moment with you...

I love u Justin Bieber!

Blogges<3


Stikkord: bieber justin

Mine planer for uken! - Stress? ja.
31.01.2011 @ 14:54


Hello!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra skolen. Vi slutter FAKTISK tidlig på mandager. Jeg har forresten såååå mye jeg skal denne uken, og jeg gruer meg allerde til å sette igang. Jeg liker ikke skole og jeg hater IHVERTFALL stress. Føler denne uken er en god blanding av begge de to delene der. Fysj. Gleder meg til å bli ferdig å bare ta meg et friår nå altså.

Noen andre som er skolelei?

Har laget en liten bildeserie med tingene jeg må gjøre denne uken. Noen av tingene virker kanskje litt unødvendig å gjøre for noen av dere, med tanke på at jeg har det så stress. MEN hallo. Det er faktisk endel av livet mitt det og.. altså, det å se et par episoder av greys i uken. heheh. MUST watch it.

Først av alt. Naturfagsprøve imorgen! Radioaktivitet!? - Noen som har notater, please send!Sååå, særemne! VERSTE jeg vet. Må lese to store, tykke bøker oggg ha fremføring. kill me!Jeg må jo selvfølgelig se Greys! Klarer ikke bare STOPPE å se det siden jeg er travel... omg.Jeg MÅ jo blogge. MINST 3 ganger til dagen...... er jo på en måte som en jobb, faktisk! MEN liker det.Vil jo ikke ta buss hele livet heller, så må også bli ferdig å lese til teorien! HELST denne uken!OG SÅ må jeg jo på jobb og selge sko til dere i helgen......... heheh.I tilegg har jeg en medieinnlevering på Onsdag!? og.. jeg skal ut på torsdag og lørdag. Jeg føler faktisk det er en ganske så hektisk uke jeg. Gjør ikke dere?

Hva er den mest STRESS tingen du skal, denne uken?

Blogges<3


HOT or NOT? - Kawasaki sko?
30.01.2011 @ 18:55


Hello!

Tenkte jeg skulle finne ut av noe!

Kawasaki sko! Altså - vi selger så SINNNNSYKT mye av dem på DNA og alle småjentene og egentlig... guttene venter på at vi skal få inn det nyeste, nye av kawasaki. Personlig så er jeg ikke særlig fan av skoene, men så forstår jeg igjen at "skomoten" er litt annderledes i de forsjellige aldersgruppene. De som er 18 går ikke alltid med det en 14 åring gjør - så ja. Mener egentlig skoene passer mye bedre til en yngre jente/gutt.

Hva syns dere? Er kawasaki sko HOT or NOT? Om jeg måtte velge en av dem, hadde det nok blitt NOT.Blogges<3


Stikkord: sko kawasaki dna

Rommet mitt, Før/etter!? - Er jeg ikke flink?
30.01.2011 @ 18:08


Hello!

Beklager. For at jeg ikke har tatt meg tid til å blogge et eneste innlegg idag - før nå. MEN det har seg faktisk sånn at jeg rett og slett ikke var hjemme før IDAG tidlig klokken ett ca. Byen igår var veldig greit det, selv om jeg bestemte meg for å være litt emokid - bestemte meg for å forlate mange av de jeg var med, å gikk liksom derfor rundt fra klubb til klubb helt alene, som en loner. Traff på endel kjente mens jeg gikk, men for all del litt emo var det jo. Jeg koste meg fordetom jeg selv om jeg har hatt BEDRE dager på byen.

Siden jeg alltid står opp tidlig på morgenene, vekket jeg veninna mi Lisa. Vi hadde ikke så mye å gjøre akuratt. SÅ. Jeg og Lisa snek oss inn til søskenbarnet hennes sitt rom. PLANEN var egentlig at Lisa skulle skremme han mens han sov, og jeg skulle fange alt på film. PLANEN GIKK I VASK - han ble ikke redd, og.. det var bare meg og Lisa som lo. Se det misslykkede forsøket under.

Tok et par bilder igår også...

MEN til overskriften og poenget. Jeg ryddet rommet mitt idag. Det så virkelig IKKE ut, klær og støv og ekle gammle ting overalt. Så jeg støvsugde, ryddet klesskapet, vasket gulvet osvosv. Syns det ble en syk FØR/ETTER forsjell. Følte meg ganske så flink når jeg var ferdig ja. Hva syns dere? Var jeg flink?

FØR:ETTER:Snart kommer to innlegg. Et om Kawasaki sko og et om en av skolene jeg har tenkt å søke på når jeg skal studere. Nemlig NKF - norges kreative fagskole. Stay tuned!

Blogges<3


Ukens musikk - Her er min topp 10 liste!
29.01.2011 @ 15:34


Hello!

Vet at dette innlegget egentlig skulle kommet før helgen. MEN jeg rakk jo som tidligere nevnt, ikke å blogge da. Så jeg poster innlegget nå. Håper dere liker sangene på listen denne uken. Jeg elsker alle! wowowow. Ha en fin lørdag og kos dere med musikken!

1. Martin Solveig feat. Dragonette - Hello

2. Rihanna feat. Badboys remix - Love the way you lie

3. Kings of leon - Fans

4. Jay Sean feat. Lil Wayne - Hit the lights

5. Sean kingston feat. B.O.B - Hope is a river

6. B.o.B - I``ll be inn the sky

7. Bruno Mars - Killa on the run

8. Cody Simpson - Round of applause

9. Medina - Addiction (remix)

10. Far east movement feat. Ryan Tedder - Rocketeer

Så - Likte dere sangene? Hvilken var best? Verst?

Blogges<3


Gårsdagens innkjøp! - Hva syns dere?
29.01.2011 @ 10:45


Hello!

Må bare beklage for bloggingen igår. Jeg hadde rett og slett ikke tid til å blogge. Var først på skolen, i et intervju, hos en veninne, i byen, så i sandnes føøøøør jeg endelig dro hjem hvor jeg igjen fikk besøk av besteveninna mi. Så det ble ikke så mye blogging igår kan dere si, ihvertfall ikke meningsfull blogging - merket jo det på statistikken. hehehe.

Nå - Tenkte jeg skulle lage meg en god frokost og se noen episoder med greys før jeg hopper i dusjen. Jobber på DNA Sandnes idag, med verdens beste Natalia! Så dere må komme å kjøpe sko av oss. Vi har fått inn MASSE nytt og fint, og salget er gjort om fra "SALE" til "FINAL SALE", altså - flere av skoene har gått enda mer ned i pris. Kom å gjør eg kupp! Seriøst.

Var jo som sagt på en liten shoppingtur igår. VELDIG misslykket. Fant seriøst ingenting. Borsett fra to skjorter.

Acne hadde liksom 60% avslag på mye av butikken, men - nyhetene var så mye finere enn salgsvarene, også gidder jeg liksom ikke å kjøpe nyheter enda heller, før de har fått inn alt. Det er bare teit. Du får alltid lyst på alt det andre som kommer etterpå da, så jeg hater egentlig februar. Salgsvarene er nesten utsolgt og nyhetene har så vidt begynt å komme. Blæh. Uansett. De to skjortene jeg kjøpte igår ser dere bilde av under. Syns de var kule jeg, ganske greie å ha! Både til hverdags og byen bruk. hohoho.

Hva syns dere?

Blogges<3


Klar for - Shoppingtur!
28.01.2011 @ 15:31


Hello.

Ligger for øyblikket i sengen til veninna mi. NEI vi gjør ikke det dere tror, heheheh. Vi blogger bare som vanlig. Eller.. egentlig så er det jo litt UVANLIG siden jeg pleier å blogge alene, og ikke med noen om dere fatter. MEN uansett. Har akkuratt vært på/i intervju med sandnesposten, gikk veldig bra, selv om vi satt der og snakket i sånn 100 tusen evigheter. Føler virkelig journalisten vet alt om meg nå. heheheh. MEN for all del, utrolig morsom opplevelse.

Nå skal jeg og Lise lotte en liten tur til byen, og til kvadrat. Skal se om vi finner oss noe fint. Gleder meg! Jeg må ihvertfall ha en lilla genser, og.... en t skjorte fra acne og noe til. Får seee hva jeg finner. heheheh.

Hva skal dere ikveld da?

Blogges<3


Intervju med "Sandnesposten" idag!
28.01.2011 @ 07:15


Hello!

Har akkuratt stått opp, men er DRITTRØTT. Seriøst. Fatter ikke at jeg skal ha gymtime i sånn to timer nå!? Jeg la meg ikke før klokken 02.00 inatt, så hele hodet mitt svimler... og jeg mener det. Var på en kosekveld igår med to veninner, spiste masse god mat, og sladret - sååå sannheten er jo at jeg egentlig ikke kom hjem før i sånn tolvtiden på kvelden igår... Var jo en utrolig koselig kveld, som virkelig må gjentas - selv om jeg som sagt er DRITTRØTT nå! Elsker de jentene der altså, har ikke fått sjans til å snakke med dem sånn skikkelig SKIKKELIG på en stund, så det var deilig.

Noen tips til hva jeg kan gjøre nå for å bli litt kvikkere i kroppen?Idag skal jeg faktisk også på intervju med "Sandnesposten" som er lokalavisen her i Sandnes. Ble ringt opp av en journalist igår som spurte om hun kunne lage en sak om meg og bloggen. Hvorfor ikke? tenkte jeg. Intervjuer blir jo aldri kjedelige. Sååååå da gleder jeg meg til det. Vet ikke helt om jeg føler meg sånn skikkelig klar - men får nå svare så godt jeg kan på det hun har å spørre om og krysse fingrene for at alt går bra. Det største problemet er jo hva jeg skal ha på meg? Altså, tenk om hun skal ta bilder? Må jo se LITT bra ut ihvertfall. Huff, nå stresser jeg.

Men ønsk meg lykke til da? Det hjelper alltid.

Nå må jeg skynde meg å spise noe raskt, finne ut hva jeg skal ha på meg, før jeg må springe å ta bussen!

Blogges<3


FAKE Canada Goose jakker! - Hva mener du?
27.01.2011 @ 19:16


Hello!

Tenkte jeg skulle fyre ut et innlegg om noe som irriterer meg. Irriterer meg sååååå mye og mer en mest enn noen ting annet i hele veeeeeerden.

Jo - nemlig, FAKE canada goose jakker. ÆSJÆSJÆSJ. Det er det styggeste, og ekkleste jeg ser. Sorry. Men det irriterer meg bare at HALVE fuckings Sandnes har en fake goose i skapet. ALTSÅ - om du først skal kjøpe deg goose, så syns jeg fint du kan kjøpe deg den ekte versjonen (selv om den er dyr) for du vet - VI kjøper ikke goose for at merket er utroooolig kult, eller for at alle skal se at du har en dyr merkejakke, men fordi den holder på varmen og kan brukes i flere år. Den fake modellen er desverre ikke varm, ikke like fin, varer slettes ikke i flere år og pelsen er hundepels - bare sånn hvis dere lurte.Hvis du først skal ha deg en parkas (altså en vinterjakke som er lang med pels på hetten) så kan du vel like så greit kjøpe deg en fin parkas på carlings til samme pris som en fake goose? Den varmer deg ihvertfall mer, og har ikke pelsen til en hund bak på hetten. Du slipper også å gå rundt å TRO du har en deilig og god vinterjakke når du egentlig bare har på deg SØPPEL OG FALSKHET. For det er jo det, det er.

Vet at dette innlegget kan skape en del debatt, grunnet at jeg er så åpen og rett på sak. MEN dere som kjøper de falske jakkene støtter en industri som jeg er helt imot. ÆSJ.

Du trenger heller ikke å gå rundt å tro dere har en ekte goose, for alle ser at goosen din er fake - selv om du kanskje ikke skjønner eller ser det selv. Hvordan jeg ser at den er falsk? Det skal ikke så mye til - kaster bare et enkelt blikk på materialet jakken er laget av, fargen på jakken, og så avslører jo hundepelsen på hetten alt. Den er mye mørkere og STYGGGGERE enn den fine, lyse revpelsen som er på den ekte versjonen. Bare ta en titt på bildet nederst.

SÅ please - STOPP og kjøpe fake jakker, og merkeklær. ALLE ser det er fake og det er JÆVLA stygt.

 

 

 

Hva er dine meninger om dette? Altså FAKE canada goose jakker? Kult eller ukult?

Blogges<3


Mail fra leser - Kampen mot spiseforstyrrelsen!
27.01.2011 @ 14:22


Hello!

Nå har jeg akuratt kommet meg hjem, før jeg om litt må dra på jobb. Deilig å få kommet seg hjem litt da, spist og sånn før jeg må dra og jobbe helt til åtte. Blir en lang, men forhåpentligvis kjekk dag på jobb. Må også nevnes at jeg har drukket to iskaffer idag, så energiet mitt er ikke akuratt på bunn. heheheh. Kom å kjøp sko av meg på DNA Sandnes idag!

I de kommende dagene vil jeg fokusere veldig mye på et spesielt tema på bloggen. Nemlig anoreksi og spiseforstyrrelser. Dette er et utrolig viktig tema som jeg syns fortjener enda mer oppmerksomhet i media enn det temaet allerde får, derfor skal jeg bruke bloggen min til å formidle dette. Jeg syns det er viktig å bruke bloggen (som faktisk påvirker flere lesere) til å formidle et budskap. Et budskap om en sykdom som faktisk kan intreffe alle og en hver, både gutter og jenter, samme hvilken alder.

Jeg har jo nevnt i tidligere innlegg at jeg har fått en mail fra en jente, som vil fortelle oss på bloggen hvordan det har vært for henne i kampen mot spiseforstyrrelsen, og hvordan hun har kjempet for å overvinne dette. Mailen hennes er delt opp i flere deler, idag poster jeg første del som handler veldig mye om begynnelsen og utviklingen i hennes liv. Utrolig rørende, men desverre sann historie. Takk til deg som betrodde deg så mye til bloggen og faktisk ville dele dette med oss. Du sprer et viktig budskap, til flere mennesker ved at du gjør dette - husk det.

"Alle ser opp etter de perfekte kroppene som er som utstillingsdukker, helt perfekte. Hvorfor er det ikke jenta med de ekstra kiloene og den mørke stemmen som folk beundrer? De aller fleste ser nok ikke perfekte ut (vertfall ikke så perfekt som man selv ønsker). Hva er det som sier hva som er perfekt og rett? Hva hvis alt hadde vært omvendt, at utstillingsdukker og modeller var slik man helst ikke ville se ut som?! Jeg ser de vakre, tynne jentene på skolen, de har liksom ingen hofter eller lår som klemmer sammen, se på mine da! TJUKKE, vertfall i forhold til bestevenninna mi sine. Jeg har alltid følt meg så normalt tynn og fresh, men når jeg har møtt på mine nye venninner så må jeg være ærlig å si at jeg føler meg veldig ukomfortabel. Jeg har kommet opp i en situasjon hvor jeg må ta noen valg, og det har jeg gjort: Jeg skal bli som ?alle? de andre! Jeg er lei av at det alltid er jeg som skal tygge eller spise på noe, mens hun alltid sitter og ser på og venter.

 

?Nå er det middag!? mamma står klar som alltid med maten. Men jeg snakker meg bort og sier at jeg har spist. Og på skolen kaster jeg den gode matpakken jeg alltid hadde gledet meg til å ta en saftig bit av. Og det var slik det startet. Det ene måltidet etter det andre ble droppet og en enkel matpakke i bosset ble til flere. Jeg vet ikke hva jeg følte lenger. Følelser, hva er egentlig det? Jeg følte bare jeg måtte ned sånn ca 5 kilo, men 5 kilo ble til 10 kilo, og slik fortsatte det. Det var noe inni meg som ikke klarte og stoppe denne følelsen og tanken, og som hadde tatt over kontrollen. Noen jeg ikke kjente, noe vondt som jeg skulle bli mer kjent med. Først var det bare følelsene mine som ble styrt av det vonde, og etter hvert ble også tankene pakket opp av det vonde! Det var da det virkelig kunne bety fare. Tankene styrer mine holdninger som fikk meg til å gjøre utrolige ting jeg kanskje ikke ville ha gjort med ?snille? tanker. Lure, lyge og ødelegge var det disse tankene ville, og kanskje også drepe? Livssituasjonen forandret seg drastisk, og jeg måtte finne en ny handling i livet mitt. Å få i seg minst mulig og forbrenne mest mulig ble håndtert av de onde tankene som isolerte meg fra venner og familie (som jeg egentlig var veldig glad i). Jeg tok meg ikke av noen andre enn mine følelser og tanker og min nye ?venn?, som var noe vondt men samtidig noe befriende og tomt. Og venner og familie var noe ukjent og vondt. Det var bare meg og min nye venn, og alt annet som kom i veien var en tabu.

 

Jeg ser en gammel venninne gå på andre siden av gaten, men tar en rask omvei for å slippe å møte henne, orker ikke tanken på at andre skal komme ?inni? min verden. Jeg vil snakke med henne, men vil på en annen side ikke snakke med henne. Skulle ønske jeg kunne vært et bedre og mer omtenksomt menneske med andre, men de er liksom som voktere som vil fange meg. Ingen, og da mener jeg ingen skal få bestemme over hvor tynn eller tykk jeg skal være! Skulle ønske jeg bare kunne gå ut på kafé med venner og ta en cappuccino-kaffe uten å tenke på kaloriene i melken, eller ta meg en herlig spasertur i stedet for å trene i smug på nettene fordi jeg skal få trene i fred og FORBRENNE mest mulig uten at noen merker det. Uansett så kan man bli oppdaget til syvende og sist og da er løpet kjørt, jeg får ikke trene mer om det skjer.

 

Neste stopp var fengselet. Jeg svever mellom liv og død. Det er så å si lite igjen av kroppen. Det var sikkert ikke så lett for foreldrene mine å få beskjed fra legene om at ?det ikke er noe garanti? på om jeg overlever. Hææ?! Bullshit! Jeg hadde det jo helt fint, hva er problemet?! Jeg veier 10+17, men føler meg likevel ok, eller? Jeg svever mellom trappene og gangene på sykehuset, løper ned trappene og opp trappene, 1,2,3 kalorier. MEN så blir jeg avbrutt av en fiende som tar meg bort på rommet og sier jeg skal ligge i ro og vente. Vente og vente, jeg vil ikke være her! Jeg vil bare VEKK...

 

Jeg står ved kantina på sykehuset og ser på de som spiser nystekte vafler, lurer på om de tenker på hvor mange kalorier det er i de vaflene? tenker jeg. Faktisk så er det 69 kalorier, om de lurte. Men så begynner jeg faktisk å lure på hvordan jeg egentlig ser ut, etter at en helt ukjent sykepleier som sikkert jobber på huset, kommer bort og gir meg en håndfull penger her jeg står! Kjøp deg noe godt i kantina kjære deg? hun smiler og gir meg en varm klem. Jeg er ikke til salgs liksom!

 

Men hvorfor og hvordan har jeg egentlig kommet opp i dette?! Jeg føler meg ukomfortabel, deprimert og sur når jeg er tykk. Men hva med tanken? Liker folk meg mindre hvis jeg er tykk? Blir jeg mer populær som tynn? Jeg kommer opp i en handling der jeg isolerer meg totalt og dørene til den ukjente vennen min åpnes. Hva er baktanken min da? Folk vil ikke like meg, folk syntes jeg er stygg bla, bla, bla?Men nå er jeg her, tynn, så tynn som jeg kan bli vertfall. Men blir jeg bedre likt nå enn før? Nei! Tvert i mot så har jeg mistet all kontakt med menneskene og familien rundt meg, det er bare meg og min ukjente venn. Alle går i mot meg, passer på meg og vokter meg. Akkurat som jeg var et dødende barn (det var jeg jo). Alle stirrer, alle snakker om meg, men hvorfor ikke med meg?! Var de redde for meg, eller visste de ikke hva de skulle si? Hva hadde du gjort hvis du hadde treffet på meg?

 

Men nå ligger jeg her i fengslet, venter og venter og venter? Hva kommer til å skje videre med meg egentlig?"

 

Mailen er skrevet i utgangspunkt ifra utrag fra dagboken min - svarte drømmer 2007.
Jenta som har sendt mailen til meg vil være anonym. Under oppholdet sitt i det hun kaller "fengslet" skrev hun en dagbok for hver dag som gikk. Mailen var veldig lang, og neste del/fortsettelsen av historien hennes vil komme i løpet av de kommende dagene.

 

Vil gjerne vite hva du syns om spiseforstyrrelser, har du noen meninger i det hele tatt?


Er et veldig alvorlig tema som sagt, å jeg blir nesten litt fasinert av å sitte å lese hvordan tankene hennes ble styrt og hvordan det hele egentlig startet med henne og sykdommen. Hun var en frisk og rask jente som alle oss andre når det startet - det er en viktig detalj som ikke må glemmes.

 

Blogges<3


OUTFIT: Hva syns dere om denne jentas antrekk?
27.01.2011 @ 12:24


Hello!

Nåååå er mattetimen snart ferdig, og jeg er såååå glad. Har faktisk LÆRT å regne likninger idag. Snille å søte Silje lærte meg de mest basic likningene, så nå fatter jeg ihvertfall LITT av det som skjer i mattetimen.

Dere har sikkert fått med dere at jeg skal skrive en spalte, minst en gang i uken hvor jeg poster et outfit. Det kan være et outfit av en som får meg inspirert, eller som jeg rett og slett bare syns har dødskule klær akuratt der og da. Sist gang var det mamma som gikk inn i rampelyset, og viste frem sitt outfit. Denne gang er det min gode veninne og arbeidskollega Tiril som skal vise seg frem i sitt hverdagsantrekk.

Syns antrekket hennes var UTROLIG rått og annderledes. Viktig å få frem at alle kan ha sin stil og sitt personlige image. Det føler jeg virkelig at hun har. Dødskul genser, digg bukse, tøffe sko, og dødsfint hår. Tiril du er fantastisk.

Hva syns dere om antrekket hennes?Jakke: Ichi Genser: Carlings Skjerf: Vera moda Smykke: Vintage Øredobber: Vintage Sko: DNA Bukse: h&m

Nåååååå er det friminutt, så må stikke. MEN innlegget om spiseforstyrrelser kommer om litt. Har bare ikke hatt tid til å skrive det helt enda desverre.

Blogges<3


Dette var en HERLIG start på dagen!
27.01.2011 @ 08:31


Hello!

Hadde en HERLIG start på dagen idag. Ble overrasket med sesong fire og sesong fem av Greys! Deilig. Gleder meg til å bruke helgen til å se det, faktisk. Vuderer til og med å ikke gå ut, å heller bare være hjemme å ha kosekveld med meg selv IGJEN. heheh. Er jo ikke helt frisk heller, så vet ikke om jeg vil risikere å bli syk igjen. MEN jeg ser.

Nå skal jeg ha matte i over 6 timer. Nei, jeg gleder meg selvfølgelig ikke å jeg hater virkelig det faget. LIKNINGER!? Vi kunne aldri hatt et verre emne. Har hatet det siden vi begynte med det i sånn syvende klasse, og jeg hater det forsatt. Likninger er virkelig mattens verste emne. Åh!

Har dere hatt en herlig start på dagen?

Snart kommer forresten innlegget, eller mailen av jenta som ville dele sin historie om det å ha spisefortyrrelser med oss. Skal bare følge med litt i timen først, før jeg legger det ut. Stay tuned!

Blogges<3


Dagens antrekk - Hva syns dere?
26.01.2011 @ 21:00


Hello!

Har akuratt kommet inn dørene, vært på jobb i HELE dag. Må takke alle for de fine og gode kommentarene i sist innlegg. Betyr faktisk veldig mye. I tilegg så må det jo nevnes at dere lesere er ganske så kravstore - jeg blogger ikke fire/fem innlegg til dagen og mange av dere dropper å lese!? - dårlig. MEN sånn er nå det. Har jo et liv ved siden av bloggen også vet dere. MEN igjen - takk for gode kommentarer i sist innlegg.

Tenkte bare jeg skulle poste antrekket for dagen idag - raskt, før jeg MÅ ta meg en velfortjent dusj. Så det blir ikke så mye tekst i dette innlegget, men heller mer bilder. ALLE liker bilder, så det blir vel egentlig ikke noe problem? hehehe.

Hva syns dere?Genser:
Cheap Monday T-skjorte: Acne Bukse: Lee Sko: Converse

Imorgen blir en spennende dag på bloggen - selv om jeg er på jobb!

Har nemlig motatt en mail fra en jente som vil dele sin personlige histroie med oss på bloggen. Jenta har hatt spiseforstyrrelser/anoreksi og skriver åpent til oss om hvordan det hele begynte, hvordan det har utviklet seg og hvordan det egentlig sluttet. Hun skrev nemmlig ned alle dagene sine fra når det startet, til når hun ble innlagt og helt frem til idag - med hvordan hun opplevede det hele, i sin personlige dagbok. Den lange og rørende historien hennes, hvor hun kjempet om liv og død - kommer til å bli delt opp i flere deler, og imorgen kommer første del ut på bloggen. Stay tuned.

Blogges<3


Dette er den negative delen ved blogging!
26.01.2011 @ 16:47


Hello!

BLOGGING det er virkelig et vidt begrep - er det ikke? Altså, du skriver en dagbok på nett som forteller andre ALT du gjør til en hver tid. Faktisk litt skummelt egentlig? om man tenker på det. Du blottlegger livet ditt for over tusen av mennesker. Mennesker som du ikke en gang vet hvem er, eller har sitt fjeset på. Du vet ikke hvem DE ER men de vet faktisk GODT hvem du er. De leser jo om deg HVER dag! og - det er jo det som er skummelt.

Det jeg prøver å si er at når SÅ UTROLIG MANGE leser en bestemt nettside, så kommer det ofte positiv og konstruktiv kritikk tilbake fra dem som leser. Altså du får kommentarer for noe du gjør bra, men du får også kommentarer for noe du gjør dårlig eller må gjøre bedre. Det er helt greit, og jeg setter virkelig pris på alle kommentarene jeg får - det er jo de som holder bloggen oppe. MEN så må vi jo ikke glemme at alle kommentarene faktisk ikke er POSITIVE eller KONSTRUKTIVE - flere av dem er jo faktisk bare dritt. DRITT som folk slenger for å prøve å knekke deg og knuse deg å hele selvtilliten din. WOW, litt brutalt - iknow.

Sånn er det faktisk å ha blogg. DU må tåle det. Desverre.

Jeg har nå blogget på "blogg.no" i over 2 år - altså jeg har ihvertfall hatt bloggen min fast i 2 år snart. Dette er andre gang jeg ligger på topplisten i løpet av min tid her, og de negative kommentarene stopper jo faen meg aldri å komme. FØR så tok jeg meg sinnsykt nær av det folk skrev. En random anonym person kunne skrive at jeg var "stygg og feit" og jeg var allerde igang med å felle tårer. MEN idag bryr jeg meg egentlig ikke. Kanskje siden halvparten av det negative som kommer inn IDAG er idiotiske ting, skrevet av fjortisser som ikke har noe bedre å gjøre på enn å være sjalu på min bloggsuksess? eller at jeg har blitt mye eldre å opplevd det meste som kan knekke meg i livet til nå. ikke vet jeg - men negativ dritt. Det stopper aldri å komme.Jeg har ihvertfall, per dags dato - 678 IKKE-godkjente kommentarer i kommentarerfeltet mitt. ALLE kommenterene er drittkommentarer som jeg ikke har godkjent fra før i tiden når jeg tok til meg det dere skrev. Nå IDAG godkjenner jeg så å si alt som kommer inn, jeg bryr meg rett og slett ikke, orker ikke bruke energi på det negative. Halvparten av det disse raringene skriver er jo bare bullshit uansett. De kjenner jo ikke MEG, ARMAN som person. MEN meg gjennom bloggen.Tragisk - ikke sant?

Elsker at andre liker å bry seg, og at de alltid finner en feil eller to, noe som er galt med meg eller bloggen min. Jeg ser jo på disse menneskene som mennesker uten hjerne og liv - og egentlig så tror jeg de lider av store fritidsproblemer. For det er jo det de faktisk har? Når de sitter å LESER bloggen din, før de kommenterer noe negativt og meningsløst. Slutt og les bloggen min om jeg irriterer deg? eller om den suger? ååå du trenger ihvertfall ikke så sløse vekk energien din på å skrive det? Er jo det jeg mener - fritidsproblemer, rett og slett.

Så mitt tips er egentlig = Godkjenn kommentarene, ikke ta deg nær av dem, og om noen er frekke i kommentarfeltet svarer du bare jævla frekt tilbake for å vise dem hvem som er sjefen. For det er jo faktisk DU som er sjefen over din egen blogg. Husk det.

Deres tur...

Hvordan takler dere negative kommentarer? Pleier dere å få mye av disse? Hva er det verste du har opplevd i kommentarerfeltet til nå? Fortell meg.

Blogges<3


Smågodt - Hvilken av disse syns du er best?
26.01.2011 @ 07:22


Hello!

Fy søren!  for en god morgen. Jeg har rukket og stelle meg, fikse meg, og kle meg FØR jeg satt meg ned for å blogge og ta bilder. Det er utrolig, er det ikke? Jeg er ihvertfall stolt, stolt over at jeg er så effektiv. wihu!

Om noen få minutter tenkte jeg at jeg skulle opp å lage meg noe frokost. Trenger vel egentlig ikke så mye frokost, med tanke på hvor mett jeg begynner å bli nå. Jeg startet dagen min med litt smågodt, kunne ikke gjøre noe med det desverre. Snopet bare lå ved siden av sengen å stirret på meg når jeg våknet, å i tilegg var alle favoritt-tingene mine igjen i posen. DAAAAA sier man ihvertfall ikke neitakk, for å si det sånn. Nammi.Føler forresten jeg har vært skikkelig FATTY i det siste. Har spist alt fra mc donalds, til pizzabakeren, bananer med sjokoladesaus, smågodt osvosvosv. Kanskje jeg burde begynne å trene eller noe? er jo faktisk medlem på elixia. MEN HEY. Jeg har vært syk, og jeg er på rehablitering nå - så daaaa har jeg lov til å spise crappy food - sier vi. ok?

Jeg nevnte jo litt lenger oppe i innlegget at alle mine favoritt-ting var igjen i snopeposen. Mine favorittting vil altså si de sure bananene, de deilige myke krokodillene og lakrisrørene. Hm.. Om jeg skulle tømt hele snopeposen i do, å bare fikk beholde den ene sorten av snopetingene. Hvilken ville jeg da valg? - Uten tvil lakrisrørene, faktisk. Jeg blir bare aldri lei dem, de er så gode uten at de er kvalmende - om du skjønner?

Såå over til dere lesere...

Hvis du skulle valg en snopeting av de tre under, hvilken ville du da valgt som din favoritt?Nå må jeg opp - sånn at jeg rekker å spise den frokosten jeg snakket om at jeg skulle lage. FØR jeg må springe å ta bussen. Humøret er oppe, og det samme er sukkerkicket. Dette blir en bra dag dere. Have fun!

Blogges<3


Åh! Kveldens sang!
25.01.2011 @ 23:58


Hello!

Tenkte bare jeg skulle runde av dagen og kvelden - med en sang litt gammel sang.. som jeg ALDRI blir lei. Fy søren. Elsker Katy Perry og gleder meg stort til å se henne opptre live i Berlin i begynnelsen av Mars. Billettene er kjøpt, og jeg begynner virkelig å bli klar for avreise. Dama er råkul. No doubt about that.

Baby your a firework. Sier jeg bare. I tilegg så er musikkvideoen AMAZING.

Liker dere? eller ikke? Jeg liker ikke. Jeg ELSKER.

Ble forresten ikke så alt for mye blogging på kvelden ikveld. Var litt opptatt med å selge sko på jobb til sånn åtte, er jo ikke bare bloggen som er jobben min vet dere... selv om jeg skulle ønske det. heheh. Men jeg elsker dere fordet, takk til alle som har tatt turen innom bloggen idag! Det kommer flere spennende innlegg imorgen. Stay tuned.

God natt!

Blogges<3


Tidenes morsommste reklame! - Hva syns dere?
25.01.2011 @ 17:37


Hello!

Har det egentlig noen gang slått deg? At noen av de som faktisk kjører bussen du tar, i dagens samfunn faktisk ikke har lappen? hm. Jeg har ihvertfall ALDRI tenkt på det - før jeg så DENNE reklamen. Litt morsom var den jo også, men mest av alt - så fikk den meg faktisk til å tenke. Tenke meg om på om alle de som faktisk kjører buss idag er egnet til å kjøre? hm, grublespørsmål?! Hva tror dere?

Har du forresten noen gang tenkt tanken, på det å bli bussjåfør mener jeg? Det å sette deg inn i buss, å kjøre hele dagen lang? Treffe nye mennesker, å være sosial? og ha det - som fast jobb?

Skal jeg være helt ærlig så ville jeg faktisk bli bussjåfør når jeg var mindre. Jeg hadde egentlig bestemt meg, for at det var det jeg SKULLE bli, og ingen.. INGEN kunne få meg til å ombestemme meg. Når vi lekte i sandkassen var det alltid jeg som skulle være bussen, når vi lekte på bilteppet var det også alltid jeg som skulle være bussen, jeg elsket faktisk bussen så mye at pappa ofte belønnet meg (når jeg var mindre selvfølgelig) med en busstur, om jeg var snill hos feks - tannlegen. Litt morsomt, men igjen - sant. Buss er gøy, og det samme er videoen under.

Jeg tok forresten akuratt busssjåfør-testen! For å finne ut om jeg selv kunne blitt bussjåfør. Resultatet var faktisk skremmende positivt, jeg var allerde en sjåfør. Stod det. Trykk HER å ta testen du også å finn ut om du også kunne vært en bussjåfør i fremtiden, å hatt det som jobb eller ikke.

Det er jo STOR etterspørsel etter bussjåfører faktisk, og om du velger deg dette yrket er du så og si GARANTERT jobb - og det er jo bra? er det ikke? Spesielt for de arbeidsledige. På siden kan du også finne info om hvor mye en bussjåfør tjener i året mm.

MEN først - den morsomme videoen:

Var den ikke morsom? Kunne du noen gang tenkt deg å bli bussjåfør?

I tilegg til at de lager en morsom video, hvor de bringer frem et viktig budskap (at busssjåfører trengs) har de også laget en konkurranse hvor DU kan stikke av med en tur for deg og 20 venner til en valgfri destinasjon i egen buss. Dette er jo en UTROLIG bra mulighet om du vil på tur til Sverige, Danmark, Tyskland osvosv. Trykk HER for å komme til facebookpagen deres, hvor du vil finne det du trenger for å være med i konkurransen. Er en utrolig lett konkurranse med en flott premie, om du skulle være så heldig å vinne da. Har faktisk selv meldt meg inn, å krysser fingrene.

Så hvor kunne du egentlig tenk deg og reist? sånn - om du hadde vunnet denne bussturkonkurransen? Jeg ville nok valgt Sverige. Tenk deg all den shoppingen, billige tobakken og alkoholen du kunne kjøpt da. åh.

Nå må jeg springe! - Se videoen, og sjekk ut konkurransen folkens! Dont forget it.

Blogges<3

(Dette innlegget er skrevet i sammerbeid med min sponsor)


Hva syns dere om russekortet mitt?
25.01.2011 @ 11:14


Hello!

Sitter på skolebenken, og holder på å dø av kjedsomhet. Fire timer i strekk med naturfag, og så media resten av dagen er jo ikke akuratt noe å skryte av, er det? Jeg kjeder meg ihvertfall IHEL, å fatter slettes ikke en DRITT av kapitellet vi holder på med i naturfagen nå, som er radioaktivitet. Jesus så vanskelig naturfag har blitt, iforhold til i sånn.. tiende-klasse. Gruer meg til prøven som kommer i NESTE uke! hmf.

Men - Over til noe annet enn klaging og skolesnakk. Nemmelig RUSSETID.

Jeg er jo (som de fleste sikkert har fått med seg) russ iår. WIIII, 2011 = året jeg har ventet på sååå lenge har endelig kommet. Denne gang er det faktisk min tur til å bli ferdig med videregående, kaste egg, ta knuter, ta førsteklassinger, male buksen min i alle slags farger, feste hardt, oppleve landstreffet og.. sist men ikke minst dele ut russekort til de minste. Kommer til å bli en utrolig fantastisk tid, som jeg gleder meg enormt mye til. Noen andre som gleder seg?

Som de fleste andre russ, har også jeg laget mitt eget russekort. Ble egentlig ganske så fornøyd med resultatet selv. Det ble på en måte ikke for kjedelig, men heller ikke for mye, syns jeg. Var en liten snev av bieber i det, og... kortet beskriver meg faktisk, på en måte. Selv om dere kanskje ikke ser det.  Så - hva syns dere lesere?Nå må jeg prøve å fylle med videre i timen. Ikke at jeg klarer det. MEN, jeg skrev jo - PRØVE. Er uansett mat om 5 minutter så da....... er det vel egentlig ikke så mye vits i å prøve å fylle med heller. hehehe.

Blogges<3


Å nei - jeg skulle ALDRI ha gjort det!
25.01.2011 @ 07:53


Hello!

God morgen, mener jeg! Enda et morgen-innlegg fra meg. Ja - NÅ har dere lov til å kalle meg GAL. Fatter ikke at jeg for andre dag på rad, står opp tidligere for å.. blogge. Det er litt psyco av meg? er det ikke? Jeg har bloggen helt på hjernen. Det eneste jeg tenker på når jeg står opp er bloggen, og det siste jeg tenker på før jeg legger meg er også bloggen. Vet ikke om jeg skal hate, eller elske det? men. uansett.

Jeg begikk en liten synd idag morges. Ja. Jeg startet dagen med PIZZA og SMÅGODT. Sitter faktisk å spiser smågodtet mitt - i skrivende stund, og jeg klarer ikke å stoppe. SHIT. Kommer jeg til å dø av sukkersjokk? eller fedme? eller... kaloriene som den stygge pizzafrokosten min har innført meg? Idag?  I hope not. Dette er ihvertfall ikke dagen for å dø.

Frokosten skal jo egentlig være det måltidet på dagen som FAKTISK er sunt. Så, hva mener dere egentlig? Hva er det beste måltidet og starte dagen med? ååå pleier dere noen gang å starte dagene med usunn mat, som feks pizza? Hvorfor velger dere da pizzaen istedet for knekkebrødet?Som om jeg ikke har nok problemer. Ja altså... problemer med om jeg kommer til å bli feit eller ikke, eller om jeg kommer til å dø av sukkersjokk idag... så vet jeg faktisk heller ikke hva jeg skal ha på meg på skolen. SÅÅÅ når jeg ikke har planlagt på forhånd, hva jeg skal ha på meg... å våkner dagen etterpå... blank å forvirret. JA - da er egentlig dagen min ødelagt. For det ender opp med at jeg sitter på sengen, venter... klarer ikke å velge... prøver masse forsjellige plagg... å så etter sånn 30 min ca, velger jeg KANSKJE antrekket. SÅÅÅÅ ender jeg igjen opp med å springe til bussen, å gjøre alt det andre (som faktisk er mye viktigere) i et stressende kaos.

Se på skapet mitt da. Det skriker til meg. Arman hva skal du ha på deg idag? roper det. omg.Det skal eller kan - ikke skje idag. SÅ nå begynner jeg å lete, lete etter hva jeg skal ha på meg. Outfitet som jeg valgte, kommer kanskje på bloggen senere idag. Om noen av mine snille klassekamerater gidder å knipse bilde. heheh.

Har dere forresten noen gang oppleved klesvalg-problemene som jeg opplever? Huff.

Må springe!

Blogges<3


Min nye lommebok fra ACNE!
24.01.2011 @ 19:21


Hello!

Bare meg igjen... som har tatt en pause fra å se greys... å derfor bestemt meg for å skrive til dere. Jeg vet jeg er snill, så takkerunden kan vi ta etterpå. heheh.

Kjøpte meg en ny lommebok under besøket i Sverige, for en liten stund siden. Verdens fineste, mest elegante og klassiske lommebok - vel å merke. Dødsfin, i lysbrunt skinn med glidelås i gull å enkle detaljer. Litt annderledes enn andre lommebøker, men forsatt enkel og stilfull. I tilegg så kan den brukes gjennom alle årstider.

My Acne Switzerland pouch - i love u.Så - hva syns dere? Fin eller stygg?

Nå fikk jeg akuratt mamma til å kjøpe pizzabakeren til oss, så jeg skal ta meg en dusj før pizzaen kommer. Dette har vært en bra dag folkens! Kommer sikkert med et innlegg litt senere ikveld også! Nyt kvelden!

Blogges<3


Stikkord: acne mote lommebok

Hos frisøren - Hva syns dere om min nye klipp?
24.01.2011 @ 17:51


Hello!

Da har jeg akuratt kommet meg hjem. Ble en litt lang dag ute idag grunnet litt ærender osv. Skoledagen var vel egeeeentlig slutt klokken 14 - men jeg dro rett til frisøren etterpå, hvor jeg har vært til nå, sånn ca.

Det var min gode veninne Sunniva som utførte klippen på meg idag. Den jenta der er UTROLIG dyktig. Hun har allerde fått seg lærlingsplass på modern design sandnes, og hun er jo søren meg like flink som en velutdannet frisør allerde. Hun trengte herremodeller, som kunne stille opp for klipp - så da meldte jeg meg med glede frivillig. Bestemte jo selvfølgelig selv, hvordan jeg ville ha håret osvosv. MEN takk igjen - for et utrolig fint resultat Sunniva.VIKTIG = Det må også nevnes at denne klippen kun kostet meg 250 kr, og ikke 500 - som den vanligvis pleier å koste på modern design. Så om noen av dere lesere har lyst på en klipp koster det deg bare 250 kr, trenger du å farge etterveksten eller håret koster det bare 350 kr! HALLO!? 350 kr, for å farge håret med frisørfarge... og hos en frisør? Det er faen meg billig. Striping av hår koster også 350 kr. SÅÅÅ utnytt sjansen og bestill en time hos Sunniva. Det lønner seg, og hun er magisk flink. Bestill time på tlf nummer = 45468750. Om du er interessert. Hun er supersøt, og tar godt imot deg.Jeg ble jo som sagt dødsfornøyd med resultatet. Hun klippet det bare litt kortere, fikk tatt å fikset litt på lyggen og gjorde hele håret litt tynnere. Håret mitt er så tykkt, så det trengs å klippes ganske så ofte FAKTISK.

Vet ikke om dere ser resultatet så godt på bildet, siden det er veldig vanskelig å ta bilde av et hår og en frisyre. MEN jeg ga det ihvertfall et forsøk. Så hva syns dere om håret?Nå må jeg se litt greys altså... har ikke sitt i hele dag. Får nesten tvangstanker. MEN kommer snart tilbake med et innlegg om en lommebok... verdens fineste og kuleste lommebok faktisk.

Blogges<3


Husker dere denne sangen?
24.01.2011 @ 11:45


Hello!

Jeg klarer ikke å holde meg... jeg må jo nesten blogge et innlegg fra skolebenken også.  Altså... jeg som trodde jeg savnet dette, det å gå på skole.. å være i timen, ha på seg normale klær... å ikke bare ligge hjemme i sengen å se greys. Jeg tok FEIL. Dette er sååå kjeeeedelig, skulle gitt MYE. mye for å bare ligge i sengen idag... i pysjbuksen og med greys på tv skjermen. åh... jeg savner det.

Om litt skal vi har friminutt... gleder meg. DAGENS høydepunk liksom. Jeg og Lisa skal ut å kjøpe mat, som jeg desverre ikke smaker... grunnet den dumme influensaen... men.. noe godt, det skal jeg ihvertfall ha. Samme om jeg smaker det eller ikke. mmmm! ingenting smaker bedre en mat.. når du er på skolen. Enige?Jeg kom forresten over en sang.. av en artist som jeg hørte MYE på når jeg var mindre. Jeg har liksom cden hennes hjemme og... jeg var HELT UTROLIG avhgengig. Hun betydde liksom like mye for meg da, som det Justin Bieber gjør nå... å det sier litt. Hørte på henne hele tiden og syns hun var SÅ pen.. for sånn 7 år siden. Så det var litt morsomt å søke henne opp på youtube idag i timen, når jeg kjedet meg... å bringe tilbake litt gode, gamle sang-minner.

Ashlee simpson heter hun - søsteren til Jessica Simposon. Sangen heter Pieces of me... og var en SLAGER i gode gamle dager. Jeg digger, digger, DIGGET den. Husker dere sangen? eller.. var den ikke en slager når dere var mindre? Har dere noen sanger som betyr mye for dere, fra barndommen?

Nå må jeg gå! Men vi snakkes nok snart igjen.

Blogges<3

 


Outfit for dagen - hva syns dere?
24.01.2011 @ 07:35


Hello!

Eller... god morgen blir det vel.

Utrolig rart å være våken SÅÅÅÅ tidlig som det jeg er nå. MEN idag skal jeg faktisk gjøre noe jeg ikke har gjort på lenge. Nemmlig gå på skolen. WOW. Det var utrolig uvandt å stå opp, gjøre seg klar, FAKTISK... ta på seg normale klær... og ikke pysjbuksen jeg har vandret rundt i, i over en uke... pakke sekken og... være klar til skolen. HAHAH. Vet jeg høres helt retard ut.. men.. tenk at jeg skal sitte på skolebenken idag... istedet for å se på legene i greys!?.. litt trist... men sammtidig skal det bli sinnnnnsykt deilig å komme seg litt ut av rommet, føler jeg har sittet på glattcelle eller noe. hehehe.

Kvelden igår var forresten helt utrolig deilig. Jeg inngikk en avtale med en sponsor, og endelig vil jeg faktisk få noe igjen for at jeg skriver blogg. Jo, det er jo kjekt å blogge... selvfølgelig.. og det er jo det jeg brennnnner for. MEN det skal søren meg bli litt deilig å kjenne det i lommeboken også. Jeg kan ikke si noe mer enn det - sånne sponsoravtaler og sånn er jo litt hemmelige, ihvertfall nå - og dere vet at jeg ville fortalt mer om jeg kunne. MEN det kan nevnes at jeg per dags dato, aldri kunne ha ingått enn bedre avtale enn det jeg har nå, og at dere vil merke det til slutt.

Benytter også morgeninnlegget til å takke alle de som var innom bloggen igår. Det ble over tusen lesere, noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle klare... på mindre enn en uke med blogging. Har egentlig ikke noe annet å si enn JIPPI.. og TAKK. Det er dere som holder bloggen oppe. Husk det, såååå ser vi hvor lenge dette varer etter jeg faktisk går fra å være en syk blogger på fulltid til en skoleelev.. med lekser.. og fag.. og så en blogger i tilegg. hohoho.

Sååååånn endelig! Er jeg ferdig med å skrive meg vekk. Her er antrekket mitt for skoledagen idag:Skjorte: Pull and bear T skjorte: Flattop Bukse: Lee Sko: Converse

Hva syns dere?

Nå skal jeg spise en rask frokost, før jeg setter meg på bussen til skolen. Skal prøve å få blogget et innlegg til dere fra skolen også, men jeg kan ikke love noe. Jeg er jo TROSS ALT - på skolen.

Blogges<3


Sliter du med uren hud? Her er mine tips!
23.01.2011 @ 18:11


Hello!

Jeg føler meg sååå mye friskere, vet ikke hva som har skjedd... men nå er jeg bare litt snufsete i nasen... og jeg klarer forsatt ikke å kjenne hva jeg spiser. MEN - jeg har ikke feber.. jeg er ikke kvalm og jeg har heller ikke vondt i hodet. Yes, da blir det vel kanskje skole imorgen da.. endelig. Får bare kle meg godt, å håpe på at jeg ikke blir dårlig på skolen.

UANSETT.

Tenkte jeg skulle annbefale noen rense/hudprodukter som jeg bruker HVER dag. Skrev et innlegg om kremer/piller jeg brukte for huden, sist år som dere kan lese HER. Men i det siste har jeg begynt på andre produkter som jeg syns funker mye, mye bedre. Se under..

Jeg bruker tilsammen fire produkter på huden. Jeg sliter med uren hud, og har egentlig gjort dette ganske så lenge. Bare jeg er litt stresset, eller tar meg i annsiktet med uvaskede hender, plupper det frem en kvise.. eller to. MEN det er naturlig, og desverre ingenting å gjøre med det. Bruker ihvertfall gode produkter, som jeg faktisk merker hjelper. Dette er også grunnen til at jeg annbefaler disse produktene til dere.Md Formulations, facial cleanser = Dette er en vanlig såpe til annsiktet, brukes en gang om morgenen og en gang på kvelden. Den tørker ut huden, fjerner døde hudceller og er UTROLIG bra på å forebygge urenheter, og uren hud. En vanlig såperens til huden, rett og slett.Decleor Paris = Dette er en melk, som funker som en sminkefjerner. Nå bruker jo ikke jeg så mye sminke akkuratt, men litt solpudder... det bruker jeg. Hvorfor ikke bare bruke en vanlig sminkefjerner/våtserviett? lurer sikkert de fleste på. Denne melken her fjerner sminken UTEN  at du får uren hud. Den innholder ikke masse alkohol og midler som gir huden kviser, slik mange av serviettene gjør. SÅ - perfekt for deg som sminker deg men sammtidig har uren hud.Effaclar Duo = Er virkelig den BESTE dag og nattkremen jeg noen gang har brukt, ååååå ja jeg har prøvd mange. Den holder annsiktet fuktig og fint, sammtidig som den forebygger urenheter. Jeg har leeenge strevd med å finne den perfekte kremen, som ikke tørker ut... og som kan brukes under sminke/solpudder - dette er den. Fantastisk! Kan brukes av ALLE, å ikke bare av dem som sliter med urenheter i huden.Acno = Er noen piller som du tar en gang til dagen, i to måneder. Pillene har ikke noen bivirkninger og funker perfekt for deg som ikke spiser det rette, eller som ikke behandler huden din på rett måte. Det er rett og slett et kosttilskudd, med vitaminer som forebygger kviser og urenheter. ALLE har godt av vitaminer!Differin = Er en krem jeg har skrevet endel om før, den kan kun kjøpes på resept fra lege. Hvorfor? Jo.. fordi den er så sterk, den tørker fjeset ditt skikkelig ut og du blir helt tørr. Gode resultater gir den, men er sinnsykt stress i lengden. Derfor bruker jeg kun denne kremen under krisesituasjoner eller på nesen for å unngå svarte ormer, nå... og den andre dag/nattkremen til vanlig.Dette innlegget er faktisk ikke sponset på noe som helst måte. Alt jeg skrev om produktene er sant. ALLE produktene kan brukes av både gutter og jenter. Hvis du lurer på noe, om produktene? hvor de er kjøpt? osvosv. Må du bare spørre i kommentarerfeltet, så skal jeg få svart deg.

Har du forresten hørt om noen av produktene jeg nevner før? og har du noen personlige/egne tips til en som sliter med uren hud?

Blogges<3


VANSKELIGHETER i livet!
23.01.2011 @ 15:22


Hello!

Nå har jeg akuratt sitt GREYS, måtte bare stoppe, rett og slett STOPPE. Jeg får vondt i hodet av å gråte så mye som det jeg gjør... jeg pleier ALDRI å grine til serier, eller filmer, osvosv. MEN greys.. er virkelig et unntak. SÅ da tar jeg en pause (midt i en episode faktisk) bare for å få sjekket ut facebooken og bloggen litt.. å for å få stoppet tårene. Det blir for mye rett og slett, for mye drama, drama, drama, og i tilegg så er jeg syk.. og da gråter jeg alltid siden jeg syns synd på meg selv. MEN hey - dont get me wrong. Jeg annbefaler forsatt serien, på det sterkeste.

Men igjen..... til poenget.

Tenkte jeg skulle drøfte noen spørsmål for dere lesere. Altså.... nå går jo jeg (som de fleste vet) tredje året, på medier og kommunikasjon. Om et par måneder må jeg faktisk ta valget, med hva jeg skal videre i livet. Hvilken skole skal jeg søke på? skal jeg flytte? hva skal jeg studere? og HVA skal jeg egentlig bli/jobbe med resten av livet? Det er faktisk DET viktige valget jeg skal ta - om et par måneder.. trodde jeg.

For et par uker siden stod jeg... og noen andre på en stand for vågen videregående skole (altså skolen jeg går på) på den store utdanningsmessen i Stavanger. Vi skulle selge skolen til tiendeklassinger, som ikke hadde bestemt seg, eller var usikre. Ja.. selge skolen på en god måte.. og fortelle disse tiendeklassingene hvorfor de skulle velge AKURATT vår skole og akuratt VÅR linje. Den dagen, fikk meg faktisk til å tenke tilbake på ting - tenke tilbake på når jeg gikk i tiende å skulle velge videregående skole/linje. Jeg tror faktisk det var et av de viktigste valgene jeg gjorde, så lenge jeg gikk i tiende. Men - valgte jeg rett?Valgte jeg rett? er ikke en tanke jeg skal tenke når jeg velger STUDIE til neste år. Jeg skal være 100 % sikker på at jeg VIL studere det jeg har valgt, jeg skal være 100 % sikker på at jeg VIL flytte og jeg skal være 100 % motivert FØR jeg eventuelt gjør noen av delene, og det er jeg faktisk ikke. Jeg er ikke klar til å flytte vekk å studere neste år. Jeg trenger et år, et år hvor jeg får tid til å tenke, jobbe og få slappet av litt. Så neste år for meg - blir et friår.

Noen mener dette er helt feil, å at jeg ALDRI kommer til å begynne å gå på skole igjen etter friåret, grunnet at jeg blir for glad i pengene jeg tjener. MEN pengene skal aldri være hos meg, eller på min konto - de skal være på en urørt sparekonto som mamma skal ha kontroll over.. og som jeg ikke får tilgang til før jeg faktisk skal flytte. Så til alle dere beskymrede sjeler der ute... jeg kommer til å komme meg videre, jeg kommer til å fullføre studiene, og ja... jeg kommer til å bli noe i livet, mamma. Man kan faktisk det... selv om man ikke velger å studere det første året etter videregående og heller tar seg en pause, for så å være sikker på at det man da velger er rett.

MEN jeg vil også nevne, at jeg syns det er HELT PÅ TRYNET å ta seg et friår midt inni den videregående skolegangen, du må jo uansett tilbake på skolebenken å fullføre? om du skal ha studiekompetanse. Så for meg blir dette helt feil - med mindre du har en sinnsykt god grunn, til å ta deg et friår fra videregående da. Det at du er trøtt, eller lei... teller ikke - for det er vi alle, spesielt på videregående. Så fullfør videregående, få studiekompetansen, studer, eller.. ta deg et friår før du evt velger HVA du vil studere - er tipset jeg gir.Dette langeeeeee innlegget har egentlig bare ET budskap: VELG RIKTIG! - Du som er tiendeklassing og skal velge skole neste år, jeg vet det er vanskelig... derfor.. TENK DEG OM det er det viktigste! Ikke la noen påvirke deg til å velge noe du ikke vil, og velg heller ikke det alle vennene dine velger - det er feil. Til oss som skal søke oss videre inn på studier... velg riktig. For velger du ikke riktig, blir heller ikke resten av livet ditt riktig. Det er det jeg mener.

Så hva mener egentlig dere? Er det rett eller galt å ta seg et friår? og når blir dette rett eller galt? Har noen av dere lesere funnet ut hva dere skal studere? eller hvilken linje dere skal gå på videregående? - hvorfor har dere valgt denne linjen? hva fikk dere egentlig til å velge akuratt den linjen?

Om litt, kommer et innlegg om annbefalinger av hudprodukter. Stay tuned.

(Bildene er  forresten tatt av min gode veninne Margrethe Nilsen. Innlegget er også skrevet i sammerbeid med utdanningsdirektoratet/udir.no)

Blogges<3


HOT or NOT? - Greys Anatomy!
23.01.2011 @ 11:04


Hello!

Eller...

God morgen blir det vel egentlig. Ah, for første gang denne uken har jeg faktisk en HERLIG morgen. Jeg føler meg friskere, jeg har ikke så tett nese som jeg har pleid å ha, og jeg har sovet frem til nå.. sånn ca. Sååå nå håper jeg at jeg blir frisk til mandag sånn at jeg kan gå på skolen igjen. wihu. Har virkelig savnet det, friheten, skolen, venner, jobb. åh - skal bli deilig å være normal igjen. OM jeg blir frisk da.

Idag våknet jeg forresten opp til at statistikken på bloggen min var HELT LIK som dagen før! Hallo!? hvor kult er ikke det? Det var akuratt 725 lesere på fredag..... og det samme (725 lesere) på lørdag? Det var liksom HELT likt, ikke en eneste under eller over...  Det har jeg faktisk aldri opplevd før, så syns det var dritkult - måtte derfor dele det med dere. heheh.

NÅ har jeg laget meg te, med honning og sitron - prøver å holde på denne friskhetsfølelsen vet dere. SÅ jeg skal bare ligge i sengen idag, drikke masse te, ta masse ibux og paracet sånn at jeg holder meg sånn som jeg er nå... igjennom heeeele dagen! Slik at jeg får opplevd denne deilige friskhetsfølelsen imorgen også!

Som vanlig skriver jeg meg vekk... men, mens jeg drikker og nyter teen skal jeg kose meg med GREYS! omg.. har kommet til den tredje sesongen nå, og jeg gleeeeeeeeeeder meg så sinnsykt til å begynne på den. Spesielt etter den dramatiske avsluttningen i sesong to. WOWOWOW. Greys Anatomy er (har sikkert sagt dette hundreogfemti ganger før)... serien som man bare ikke klarer å slutte å se på. Kjærlighet, drama, tragedier, utroskap, spenning... ALTALTALT... som jeg ELSKER... er å finne i den. SÅ helt ærlig.. vet jeg ikke hvordan jeg hadde overlevd denne sykeperioden, om jeg ikke hadde lånt greys-sesongene av en veninne. En så bra serie, med en sååå bra handling skal du lete lengeeee etter - som sagt.

Så hva syns du - er GREYS - HOT or NOT? - dere vet jo allerde at jeg syns det er HOTHOTHOT.Men... nå holder teen min på å bli litt småkald sååå jeg må egentlig gå. BTW - til dere som spør hvorfor jeg ikke legger ut så masse bilder av meg selv.. jeg er syk? Dere får nok se NOK bilder av meg når jeg blir frisk, skal jeg love dere. ehehhe.

sååå...

Blogges<3


Hjemmelagde cookies - mmmmm!
22.01.2011 @ 22:45


Hello!

Tenkte bare jeg skulle gi dere en liten update IGJEN.

Veninnene mine har kommet - Ajla og Elma - Ajla har laget hjemmelagde cookies til oss, natchosen står i ovnen, og vi ser halveis på lørdagsfilmen på tvnorge. Har savnet dem masse, masse. Så - akuratt nå føles det ganske deilig å bare være hjemme med bestizene, heheh. Veldig avslappende kveld med deilig selskap, god mat og kos. Love it.

Hva er det beste måltidet hos dere da, sånn hvis dere skal unne dere noe godt på lørdagskvelden?

Hos meg er det ofte natchos, hjemmelaget pizza, taco eller... pasta - som står øverst på lista. Cookies og sånn... klarer jeg ikke å bake... HATER å bake... sååå da er jeg glad for at bestevennina mi er en reeeeser på det. Hun klarer virkelig å bake mye godt altså, den jenta der... minner meg litt om Gordon Ramsay - rett og slett.

Blogges<3


Nescafe Dolce Gusto - Tidens kuleste maskin!
22.01.2011 @ 20:07


Hello!

Tårene mine har bare kommet og kommet.... det er som sagt akuratt som om noen tar på en kran... en kran som ikke kan kontrolleres eller stoppes... og tårene bare renner, renner og renner. Forferdelig. Greys Anatomy er forferdelig... forferdelig TRIST. Nå har jeg akuratt sitt siste episode i sesong to... og jeg dør.. bokstavelig talt. Jeg har bare lyst til å ta på sesong tre med eeeeeeen eneste gang............... en bedre serie enn greys, skal du virkelig lete lenge etter. wow.

Jeg skriver alltid et avsnitt.. som slettes ikke har sammenheng med overskriften. MEN hey. Det er jo det jeg er kjent for.. altså... det å skrive meg vekk i saker og ting? egentlig... så har jeg vært kjent for det siden sånn fjerde klasse på barneskolen... når vi skulle skrive stil. Lærerene var alltid fornøyde med stilen... MEN jeg fikk en dårligere karakter grunnet at de mente jeg alltid skrev meg vekk.. nevnte ting som ikke hadde noe å gjøre med historien.. osv.

WUPS....

Der gjorde jeg det faen meg igjen. heheheh.

Uansett - Kaffemaskinen... som vi fikk hjem med for noen dager siden.. er fantastisk. Det er den nye kaffemaskinen til nescafe - også kallt "nescafe dolce gusto". Først ble jeg LITT skuffet... grunnet at jeg trodde at den bare produserte kaffe.. noe jeg ikke er sææææærlig fan av.. men.. så fant jeg ut at den også kunne produsere varm sjokolde! Varm sjokolade med krem, på sene og kalde kvelder er noe av det BESTE jeg vet. Så da ble jeg skikkelig HAPPYFACE altså. yey.

"Nescafe dolce gusto" er en maskin, som du må putte forsjellige kapsler i, såååå lager maskinen den kapselen du har puttet i den. Altså - om du vil ha/har veeeeldig lyst på latte med karamel, så putter du på en slik kapsel... og wips.. du har en deilig latte med karamel rett foran deg. I love it! Maskinen er både fin i utseneende og perfekt for deg som er kaffe eller sjokolade elsker.

Hva er du - En kaffe eller kakao elsker? Kunne du forresten tenkt deg denne maskinen?Det må forresten også nevnes at jeg er UTROLIG, UTROLIG misunnelig på alle som er ute ikveld. Alle som er ute å drikker, koser seg, fester og har det gøy på vorshspiel å byen... å har en fortreffende helg. Jeg vil virkelig være på deres plass akuratt nå. MEN er man syk... så er man syk... its nothing to about that. Meeeeen, dere kan faktisk slutte å gni det inn (ved å skrive det på facebookstatusene) deres... ja.. jeg mener.. det at dere skal UT. Har fått det med meg liksom. omg.

Nå kommer snart veninnene mine opp til meg, så det blir en koselig kveld likevel - håper jeg.

Blogges<3


DETTE stresser meg!
22.01.2011 @ 15:36


Hello!

Denne dagen idag. JA IDAG!.......Har vært sååå stressende. Jeg er virkelig ikke vandt til å sitte inne å slappe av på lørdager. Herregud så sinnsykt uvandt.................... På lørdager pleier jeg jo å jobbe, eller... spise ute eller.. shoppe og sååå gå ut på byen på kvelden.... INGEN av de sistnevnte kommer til å skje idag. SÅÅÅÅÅÅ hva gjør jeg? inne med meg selv? syvende dagen på rad denne uken? Slappe av? det er jo det jeg pleier jeg å gjøre på søndager....... MEN nå som jeg er syk..... føler jeg at HVER dag er som en søndag... DET er deprimerende det!

I tilegg til hvor forferdelig, kjedelig og sykdomsfylt jeg har det nå, så må jeg også nevne at dette har vært en av de dagene hvor jeg personlig har vært mest ubesluttsom. Jeg klarer jo ikke å bestemme meg for noe...... klarer jeg å gjøre det? skal jeg spise? skal jeg se mer greys? eller... orker jeg å øve på bilteorien? - bare se på bildeserien under.

Dagen startet egentlig ganske så greit... med pannekaker på senga... og en trist episode med greys...

Sååå, tenkte jeg at jeg skulle øve litt på bilteorien, men idet jeg åpnet boken.. fikk jeg vondt i hodet. Så jeg lukker boken og later som ingenting. Tar meg en paracet ogggg en ibux og venter til smertene er over...


Jeg gir øvingen et nytt forsøk... åpner boken.. innser at jeg har kommet til det verste og største kapittelet i boken.......... lukker den... IGJEN. ååååå bestemmer meg for å gjøre noe annet...


Greys! - selvfølgelig ser jeg mer GREYS. Jeg har jo bare sitt to hele sesonger iløpet av 7 dager... men.. jeg får aldriiiiiiii nok, sååå jeg legger meg ned.. ser greys, griner litt... og føler meg fin.


Jeg reiser meg opp fra sengen... som også blir kalt "hulen" i disse dager.. hvor jeg blir møtt av et stirrende vesen.......... Cideren stirrer jo på meg? akuratt som om den prøver å fortelle meg at den er der... og minner meg liksom på at jeg ikke får gått ut ikveld og at alt bare er dritt...


Jeg blir IGJEN deprimert...... og går bort til cideren... ser på den.. sukker.. og går tilbake til hulen...


Såååå tenker jeg at jeg kan ta meg en dusj - Hva er vel ikke mer forfriskende, og tidsdrepende enn en herlig dusj????? - Ingenting! Tenker jeg. Frem til jeg kommer på hvor syk jeg ble etter den "deilige" dusjen igår. FML.


Jeg går inn på nettet, ser at jeg forsatt ligger på topplisten... og wiiiiiiii... jeg blir glad igjen.


Såååå ser jeg i tilegg på den dødskoselige "godbedringshilsenen" fra kjørelæreren min (en jente) og blir happyhappyhappy igjen!
Såååå, konklusjonen er. Jeg har ingenting å gjøre, fristelsene rundt meg dreper meg.. og... tydligvis så er det eneste valget jeg har (om jeg skal ha det kjekt selvfølgelig) å se greys. Så da blir det mer GREYS. Sikkert den 321 episoden iløpet av denne sykeperioden. lol.

Liker noen av dere Greys btw? Jeg er i slutten av sesong to nå... og jeg dør. Kan det virkelig bli mer spennende? ooog btw... til dere som har lappen - Hvilket kapitell i teoriboken er viktigst å lese?

Jeg kommer snart tilbake med mer - stay tuned.

Blogges<3


Bloggeren "Tommylife" stormer korslagsending! - WTF!?
22.01.2011 @ 10:23


Hello!

Nååå har jeg akuratt stått opp... og er klar til å tilbringe enda en dag.. syk i sengen. wihu. Det ble ikke noe jobb på meg idag... og det blir heller ikke noe bursdag ikveld desverre. Jeg er utrolig, utrolig lei meg.. for jeg har jo faktisk gledet meg til den bursdagen i en god stund nå - men jeg orker ikke og ta sjansen på å bli sykere, ved å gå ut og drikke og feste.

Heldigvis fikk jeg en koselig telefon igår kveld... besteveninna mi Ajla som ville lage god mat til meg, komme opp å se film, og bare slappe av, siden jeg/vi ikke kunne gå i bursdagenen på kvelden. Hvor snilt er ikke det? - Den andre besteveninna mi Elma kommer også opp senere på kvelden, så da blir det en skikkelig kooooozekveld med bestizene ikveld da. SÅÅÅÅ blir jeg faktisk ikke fullstendig loner heller - det skal bli deilig. hehehhe.

Meg og Ajla i sommer:Men.......... til poenget....... som da er overskriften.

Man kan jo ikke ha ungått å få det med seg.. at en eller annen raring hopper opp på en scene, hvor showet er direktesendt for så å få endel oppmerksomhet - pr-stunt. NOT COOL, if u ask me. Bloggeren "Tommy life", hopper opp på scenen, skriker i microphonen og forteller at HAN VIL BLI LAGT MER MERKE TIL? - megalol. Det hadde faktisk kanskje vært OK - om han hadde vært en vanlig blogger... på jakt etter oppmerksomhet. MEN når han er en tidligere profilert og kjent programleder for barneprogram på NRK må jeg nok si at det må gå en grense der. Hallo? tenker han seg ikke om? eller på livet sitt etter bloggen? på alle de tidligere sjefene hans i NRK som sikkert har fått med seg pr-stuntet? ALLE disse menneskene er jo hans referanser.. og.. kontaktpersoner, når han skal videre ut i ARBEIDSLIVET (og da snakker jeg ikke om bloggen). SÅÅ jeg føler ihvertfall at den pr-kåte raringen der, virkelig ødelegger for seg selv. LOL (igjen).

Det er uforståelig for meg hvordan en kan gå fra å være programleder... for barn. Til å bli en pr-kåt blogger? Det gir bare IKKE mening.. eller gjør det? For jeg er ihvertfall HELT blank. Når han har potensiale til å bli en programleder, eller være en programleder? Hvorfor velger han da å bli en annderledes person, å blogge om det? Kanskje det gir han noen goder? I dont know. TRAGISK - er det eneste jeg har å si til denne saken og han generelt. Det er faen meg ikke mange bloggere som irriterer meg... men han.. HAN er et stort unntak. En såååååå pr-kåt fyr som det... skal du faen meg lete lenge etter. For å si det sånn.. æsj.

Kan noen forresten fortelle meg hvordan han gikk fra å være en vanlig person... til å bli det som han er nå!?

Han mååå jo bare være en som kødder, hvis ikke fatter jeg IHVERTFALL ingenting. Men hvorfor skulle en som har jobbet for NRK? og hatt en karriere.. gjort det her? Jeg fatter ingenting. Utenom at han er ekkel og pr-kåt.

Hva syns egentlig dere om ham? Er det bare tull?.. eller?

Blogges<3

Kilder/bilder: Vg.no, tv2.no


Kosekveld - med meg selv!?
21.01.2011 @ 21:29


Hello!

DUMME DUMME MEG, bestemte meg for å dusje... og pleie meg selv skikkelig litt... til tross for at jeg følte meg mye friskere og kvikkere idag. DUMT var det - etter den herlige dusjen ble jeg bare VERRE, mye VERRE. Så.. nå er alt tilbake til sitt gamle. Jeg er forsatt kvalm, vond i hodet, varm, ekkel og syk. FML.

Nå skal jeg ihvertfall kose meg med en hjemmelaget pizza jeg ikke smaker. Nam! - tror jeg? hehehe. Blir rett og slett en kosekveld med meg selv, legene på greys og.......... den hjemmelagde pizzaen min.

Hva skal dere ikveld da?

Ha en fin kveld alle sammen!

Blogges<3

 


Ny musikk til helgen? - Her er min topp 10 liste!
21.01.2011 @ 17:16


Hello!

Begynner igjen med en NY spalte. Denne spalten skal også skrives fast.. men denne skal skrives fast HVER fredag. Her kommer jeg til å legge ut min topp 10 liste over sanger som ligger på topp hos meg den enkelte uken.... rett før helgen. En fredagstradisjon, rett og slett. Stay tuned!

Helgen nærmer seg.. og da er det alltid deilig å opdatere ipoden/iphonen sin med litt ny og fresh musikk. Er det ikke? Da tenker jeg på musikk som kan spilles på vorshspiel.. eller på vei til jobb i bussen/bilen... på jobb.. eller... hjemme når du slapper av.. eller skal gjøre deg klar til fest. - musikk jeg liker er musikk du kan høre på i alle annledinger. Musikk som er å finne på listene, som synges av de mest kjente artistene og som spilles på de hotteste utestedene. I love it.

Her er min topp 10 liste - denne uken:

1. Pitbull feat. J.Lo - On the floor.

2. Britney Spears - Hold it against me

3. Jessica Mauboy feat. Iyaz - Like this

4. Tinie Tempah feat. Kelly rowland - Invincible

5. Bruno Mars - Today my life begins

6. Jessie J. - Who you are

7. Erik og kriss - Etter regnet

8. The black eyed peace - xoxoxo

9. Pink - fucking perfect

10. Mohombi feat. Nicole Scherzinger - Coconot three

Sååå... noen av sangene som falt i smak? - Hvilken var best?

Nå skal jeg se enda en episode med greys... før jeg skal lage varm sjokolade i den nye kaffemaskinen mamma kjøpte igår. Dette skal selvfølgelig blogges. Såååå, det kommer faktisk flere innlegg iløpet av kvelden. Stay tuned.

Forresten! - ... dette er den første fredagen hvor jeg har fri fra jobb... på over 5 måneder!!! og det er kun siden jeg er syk.. egentlig skulle jeg vært på jobb nå. Litt sykt å tenke på.. er det ikke?... hm.. deilig er det ihvertfall. Ikke sykdommen selvfølgelig.. men friheten. lol.

Blogges<3


Mine beste kjøp de siste månedene! - Hva syns dere?
21.01.2011 @ 13:07


Hello!

Nå har jeg "akuratt" spist frokost... sitt greys.... og opdatert facebook sånn 32392 ganger... desverre ingenting nytt der på denne tiden av døgnet... når alle (borsett fra meg) er på skolen.. LETTERE sagt: Ingenting nytt har skjedd med meg, siden sist gang dere leste. HEHEH.

Tenkte forresten jeg skulle vise dere noen av plaggene jeg har kjøpt og, er mest fornøyd med den siste måneden. Må også nevnes at jeg bruker utrolig mye penger på klær og sko HVER måned... har veldig lyst å vise dere ALT jeg har kjøpt siden jeg sluttet og blogge i sommer, men det har jeg desverre IKKE mulighet til.

MEN - det beste jeg har kjøpt i løpet av desember 2010 og januar 2011, skal dere få se. Noen av plaggene er kjøpt i Stockholm, noen i Stavanger og andre på salg. Spør om dere lurer på noe, respons er også alltid hyggelig!

Et par nye sjokoladefargede "uggs" - har dem i svart, men brun er ikke bad å ha.
En dødskul skjorte, i fine farger fra "Johnny leave home".En stor.. myk og deilig puffete genser fra "Acne" i olivenbeige - denne har jeg siklet på lenge!Lang, fin og velfromet cardigen i strikk fra "Cheap monday".Brun cardigen, fin til hverdagsbruk om vinteren, fra "black".Skjorte i fine, men mørke farger fra "Wesc" - kjekk å bruke på byen!Lang og deeeeeilig kremfarget cardigen, som passer til ALT. Fra "flattop".Må bare nevnes at jeg ELSKER skapet mitt. Har akuratt ryddet i det... solgt klær som jeg ikke trenger, gitt mye til lillebroren min og til andre venner. ENDELIG er det perfekt, og jeg kan faktisk si at jeg er glad i hver eneste genser, bukse, t skjorte og sko - som er å finne i det.

Hva syns dere om klærne ovenfor da? Hva likte dere best?

Nå skal jeg slappe av litt, sikkert se litt mer greys. Kommer forresten et innlegg hvor jeg legger ut alle mine favorittsanger om ikke så lenge. Dette gir dere vel kanskje en sjans til å opdatere ipoden/iphonen før helgen. Stay tuned.

Blogges<3


DAGENS - Facebookgruppe!
21.01.2011 @ 11:00


Hello!

Akuratt stått opp, forsatt syk, skal snart se mer greys..... lage meg noe frokost. Ikke mye nytt som har skjedd her på fronten skal jeg si dere... alt har vært akuratt det samme i en laaang uke nå... og jeg holder faktisk på å dø av kjedsomhet. Takk gud for at jeg begynte å blogge for tre dager siden, sier jeg bare. Såååå har jeg ihvertfall noe å gjøre... noe som holder meg opptatt liksom. Deilig.

Det verste av ALT med denne stygge influensaen er at jeg er invitert i 18-årsdagen (feiringen) til besteveninna mi imorgen........ og det svir at jeg mest sannsynlig ikke får gått. Er så lei meg... og krysser fingrene for at formen blir bedre iløpet av dagen... selv om det slettes ikke ser lyst ut. Igår klarte jeg til og med å spy opp mc donalds maten som jeg spiste, senere på kvelden. SÅÅÅÅÅ ja... der slapp jeg ihvertfall de kaloriene. heheheh. FML.

..........

SE så glad jeg er når jeg ikke er syk:

Uansett... må bare nevne at jeg DØDSLEI av alle de der "He just called you... oh hell no, hold my".. gruppene på facebook. Mange av de er jo kjempemorsomme, men... hallo. De lager jo en gruppe for alt i hele verden, og hele nyhetswallen på facebook er jo overfylt av dem........ så jeg er litt.. veldig.. jævlig.. lei av dem ja. Er ikke dere?

BUT! - Jeg fant en dritkul gruppe på facebook.. eller.. det blir vel litt feil å si at jeg FANT den, for det gjorde jeg ikke. Det var en venn av meg på facebook som "likte" gruppen, og slik SÅ jeg den........... MEN JA poenget: Gruppen er sååå sann, hahahah... fikk meg bare til å tenke på når jeg var mindre, samlet på pokemon kort... og hvordan alt egentlig har forandret seg nå i 2011. Nå har jo barn i tredjeklasse blogg og mac, og ikke pokemonkort.. for å si det sånn... Litt sick.

Er dere ikke LITT enige i det som står under?hahaha. Jeg er såååå enig.

Hilser forresten til klassen min som sitter på skolebenken med NORSK til klokken 16 idag. Akuratt idag, misunner jeg dere virkelig IKKE. Skal opdatere bloggen så ofte som mulig, slik at dere har noe å gjøre! Kommer snart et nytt innlegg om mine favoritt-kjøp den siste måneden. Stay tuned!

Blogges<3

PS: Lik meg på facebook, trykk HER!


OMG! - Dette var dagens positive overraskelse!
20.01.2011 @ 20:58


Hello.. igjen!

Mamma & Pappa kom akuratt hjem... og de overrasket den syke gutten sin (meg) med verdens beste junk-food mat. MC DONALDS! Omg... jeg ble, og er så SINNNNNSYKT glad. Håper bare jeg smaker den deilige cheeseburgeren, og pomfrien.... og colaen... ååå mc donalds ketchupen.... åh. NAM - i really love it... kan ikke vente.

Kunne faktisk ikke fått en bedre overraskelse på denne grå og kjedelige dagen! SÅÅÅ nå skal jeg bare sette meg godt til rette.... spise, drikke cola, og se greys. Akuratt nå... selv om jeg er syk... elsker jeg livet. LML!

Liker dere mc donalds? ellller... er det fyfy mat i deres liv?

Blogges<3

PS: Lik meg på facebook, trykk HER!


OUTFIT: Hva syns dere om MAMMA sitt antrekk?
20.01.2011 @ 18:39


Hello!

Jeg sovnet... etter to dramatiske episoder med greys.. omg.. jeg klarer ikke å slutte å snakke om den serien.. de skulle liksom ta ut en bombe fra en halveis død mann... dramaaa.. og dette er vel grunnen til at jeg ikke har blogget før nå. Sorry liksom.. for at jeg ikke har skrevet noe nytt på hele tre timer. hehehe.

Uansett - Så sa jo jeg skulle begynne med noe nytt på bloggen. En spalte som heter OUTFIT. Denne spalten kommer som oftest til å skrives minst en gang i uken, og den skal innholde antrekk av min mor (som oftest). Pappa har også sagt at han kan bidra, jeg skal også prøve å tvinge lillebroren min... av og til blir det meg selv, og noen ganger blir det kanskje noen av mine venner. MEN som oftest er det min mor, og hennes antrekk som er "headlightet" i denne spalten.

Spalten handler enkelt og greit om at jeg tar noen bilder til bloggen av klærne/antrekket til den enkelte. Jeg skal prøve å variere spalten så mye som det går an, slik at alle kjenner seg igjen og føler de blir inspirert på en eller annen måte. Noen ganger tar jeg bilder av hverdagsantrekk, andre ganger av festantrekk - det varierer veldig. Stay tuned.

I denne gang er det min mor som stepper inn i rampelyset, og viser oss sitt hverdagsantrekk for dagen. Hun har på seg et UTROLIG kul antrekk syns jeg. Supersmale buker, boots, topp og genser i vinterens farger. LOVE IT.

Værsågod.

Genser: Ti mo (Villa rosa) Topp: Saint Tropez (Capone) Bukse: Levis (Carlings) Sko: Bullboxer (DNA) Armbånd: Pilgrim (gullsmeden)

Så - Hva syns dere?

Blogges<3

PS: Lik meg på facebook, trykk HER.


NAM - Dette er verdens beste brunost!
20.01.2011 @ 13:04


Hello!

åh.. nå er jeg såååå lei.. så lei av å være syk, tett i nasen, ikke kjenne hva jeg spiser, bare ligge i sengen, føle meg varm, føle meg svett, føle meg ekkel....... ja ALT. Vil bare bli frisk, nå.. idag... nååå. UANSETT... jeg så akuratt noen episoder av Greys og vet dere hva.. jeg begynte å grine... det var akuratt som om noen skrudde på en kran bak øynene mine... det bare rant, å rant å rant.. bokstavelig talt. Greys er trist.. JA.. men herregud så trist denne epsioden var...

En gammel dame var koblet til sånn sykehusting.. og om de koblet fra henne disse kom hun til å dø... og det var dette hun ville... hun ville ikke lide mer. Datteren tok jo den vonde avgjørelsen ved å faktisk koble av maskinene.. så der satt de... å så henne dø. Hun pustet liksom litt.. å sovnet inn.. mens datteren snakket til henne om opplevelser og ting de hadde gjort sammen når hun var mindre. Rundt henne satt også alle bestevenninene, holdt henne i hånden osv. MENS hun sov inn. FY FAEN så trist. Nå så jeg bare for meg at jeg satt der med mamma... holdt henne hånda... og at hun var blitt så gammel.... osvosvosv. Tårene bare kom frem... jeg klarte ikke å stoppe å grine.. måtte faktisk ta epsioden på replay (bare den scenen)... siden den var så UTROLIG bra og TRIST.. og siden jeg gikk glipp av mye av det som skjedde siden jeg gråt. omg.

Har dere noen gang sluppet løs noen tårer, for noe dere så på tv/film?

Se - jeg tok til og med et bilde til dere:Etter jeg så den triste episoden der... gikk jeg opp med tårer i øynene å lagde meg noe mat. VERDENS BESTE BRUNOST er definivt den dere ser bilder av under. Selv om du kanskje ikke liker brunost, så er denne perfekt til ALT, og du MÅ smake den. Den smaker.. brunost med en liten snev kardemomme. Perfekt å ha på ristet brød med smør, nystekte boller, varme rundstykker osvosv. Jeg dør av den brunosten der altså. NAM, NAM, NAM - annbefales.

Har du smakt den? Hvis ikke - Løp å kjøp!Nå skal jeg sove litt... før jeg skal se mer greys.. før jeg igjen skal skrive litt til dere.

Stay tuned for et innlegg av min mors outfit!

Blogges<3

PS: Lik meg på facbook ved og trykke HER.


Sickness - Jeg er allerde på den offesielle topplisten!
20.01.2011 @ 09:10


Hello!

Jeg er IGJEN våken altfor tidlig... men.. jeg klarte ikke å sove lenger idag heller, idag var det nasen min som var så sinnsyk tett, fikk pusteproblemer liksom... MEN jeg får bare lage meg noe mat, å se enda mer greys, fikk jo ikke sitt så alt for mye igår.. såååå jeg får ta det litt igjen idag da.

IGÅR - hadde jeg forresten en SINNSYK leserøkning på bloggen, fatter ikke hvorfor egentlig... kan kanskje ha noe med at jeg spammet facebook? skrev sånn fem innlegg på en dag? eller at noen av innleggene igår trakk folk? Ikke vet jeg... men jeg endte ihvertfall opp med 878 lesere igår, og nå IDAG ligger jeg på 73 plass på topp-100 listen over mest leste blogger i hele Norge, på 8 plass blandt de mest leste guttebloggene i Norge, og på førsteplass av alle bloggene i Sandnes. Jeg har blogget i to dager (etter comebacket selvfølgelig) og jeg er på topplisten allerde?... dette MÅ være et engangstilfelle, eller flaks.

Dette får meg virkelig til å tenke tilbake på sist år, når bloggen var på "topp" og den faktisk ble det ENESTE jeg tenkte på... det må VIRKELIG ikke skje igjen... jeg hadde ikke et liv i den perioden.. Jeg stresset helt med å klare lesertallet for å bli på topplisten (eller holde plassen)... ALT jeg gjorde ble tatt bilde av, og ALLE som var med meg på det enkelte tidspunktet MÅTTE være med på bildene. MEN hey.. er du en blogger.. så er du en blogger. Right? Er ihvertfall veldig glad for topplisteplasseringen, ikke bare for at jeg er på lista, mest for at så masse deilige mennesker har tatt turen innom bloggen. Det er det som betyr noe, og dere jeg elsker! Men poenget er - jeg må ikke la bloggen ta over livet mitt. HEHEEH.

Hva syns dere - Vil de fleste av dere på topplisten? eller.. er det ikke så viktig?

Igår var jeg jo også på møte med alle DNA butikkene i distriktet, vi snakket om alt fra service til telefonbruk.. og hva man skulle gjøre når det ikke var kunder ikke butikken.. og på rolige dager. Var sjefen min som ledet møtet, og hun er jo kjempeflink...... så det gikk jo som smurt. I tilegg hadde hun kjøpt inn snop... chillinøtter og brus... så den sykemeldte fattyen (meg) kastet meg over alt.... hehehehe. wups.

I parkeringshuset på vei hjem... bestemte jeg og Natalia oss for å ha en liten photoshoot...resultatet ble jo sånn.....passe... masse... passe fint.... MEN jeg legger dem ut fordet. Hvis dere lurer på hvorfor vi var i et parkeringshus så kan det nevnes at Natalia var så snill og hentet meg, og kjørte meg hjem fra Stavanger pga møtet igår. Love u!

FØRST - gårsdagens outfit:Jakke: Canada Goose Bukse: Topshop (faktisk) Sko: Converse

Var ikke antrekket dritkult!?OG JA.. for de som lurte - JA - Natalia er SINGEL! :-) heheheh.

Idag starter jeg forresten med noe nytt bloggen... skal ta bilde av antrekket til mitt favoritt-moteikon-inspirasjon (blir litt feil å si det) men ihvertfall av MAMMA sitt antrekk...... hun er den personen som i det hele tatt har inspirert meg til å like klær og sko så mye som jeg gjør nå. SÅ fra nå av skal jeg ta et bilde av antrekket hennes engang i uken. Jeg elsker mammas klesstil, og de litt eldre leserene (jeg vet dere inne å ser) kan jo ta inspirasjon her... så det er bare å glede seg.

Blogges<3

PS: Lik meg på facebook!


Converse er verdens beste sko! - Hva syns du?
19.01.2011 @ 19:14


Hello!

NÅÅÅ er jeg snart klar til å dra på møte med DNA, men jeg måtte nesten bare blogge et nytt innlegg... istedet for å se enda en episode av greys... avhengig av bloggen sa du? hm.. ja!

MEN.. over til noe annet... nemmelig SKO!

Tipper de fleste av dere har fått med seg at jeg jobber i skobutikk... og når man jobber i skobutikk sier det seg vel egentlig selv at man kjøper mye SKO. Jeg gjør ihvertfall det...... jeg får aldri nok... og da mener jeg ALDRI. Ingenting gjør meg gladere enn når jeg drar kortet.. og tar med meg et par nye CONVERSE hjem fra jobb.. selv om jeg vet at mamma og pappa kommer til å klikke, når de ser posen fra DNA med et par nye sko. For dere ser... jeg har egentlig ikke lov til å kjøpe flere sko... jeg har ikke plass til flere sko... og jeg bruker egentlig ikke i nærheten av alle skoene jeg har engang... sååååå... jeg forstår jo de blir sure når jeg kjøper så mange par med converse. MEN jeg klarer ikke å kontrolere meg... det er en sykdom.. en skosykdom.. rett og slett.

Converse er virkelig skoene du kan bruke til alt! De er perfekte... både på vinteren (med ullsåle).. og på sommeren til så å si alle antrekk. Jeg har sånn ca.. alle fargene... og jeg elsker dem alle like mye! SHOEMANIA<3

Hva syns du om Converse? Liker du dem? Eller er ikke converse helt din stil?

Jeg tok frem ALLE conversene (borsett fra 2 par) å tok bilde av dem for dere. Jeg elsker dem... hallo? Converse er jo faktisk fine selv om de er slitt?..... det er ikke mange sko som er det?.... hmmm.. love them, and please dont kill me.

Mitt motto er: Ha sko i alle farger, slik at du har sko til alle antrekk. HEHEHE.

Blogges<3


IRRITASJON! - Syns du dette er ekkelt?
19.01.2011 @ 18:03


Hello!

For noen dager siden skrev jeg en status på facebookprofilen min... en status over noe som irriterte meg skikkelig den dagen. Noen av de som kommentere var enige.. flere likte statusen.. og andre var selvfølgelig uenige, vi er alle forsjellige og det er greit. MEN jeg vil gjerne høre hva dere syns.. og om dere lesere er ENIGE eller UENIGE med meg, i akuratt dette?

Her var ihvertfall statusen min:

La meg bare med engang nevne at jeg syns dette er DRITEKKELT. Jeg syns det er helt på trynet at gutter på 18, 19, 20 år skal gå rundt å pule på jenter i 14 års alderen. Hvorfor? Jo.. fordi.. jentene er ikke modne nok i hodet (selv om mange av disse jentene mener de er det), de er i den alderen hvor de syns det er UTROLIG KULT å ha en eldre type, som har bil, røyker, drikker og snuser. Disse eldre guttene (som tydligvis ikke får seg noe) utnytter da disse jentene, mener jeg. Altså.. hvilken gutt blir sammen på en jente på 13? når du kan få deg en på din egen alder? Ingen. OG please, ikke kom her å fortell meg at dere er FORELSKET? Vi vet ALLLE SAMMEN at du bare utnytter den stakkars ungjenta for sex.... I tilegg til at det er helt forskrudd, så er det jo SOM SAGT - dritekkelt. NO NO NO - sier nå bare jeg!

La meg ta et godt eksempel.. Tenk deg da.. DU er 18 år, har en søster på 13. Ville du likt om bestekompisen din på 18 ble sammen med henne? hadde sex med henne? å behandlet henne som kjæresten sin? nei akuratt. æsj.

Mener ikke å virke dømmende på noen som helst måte, ved dette innlegget. MEN jeg sier bare det jeg mener... og det er netopp det at jeg syns sånne tragiske "små" forhold med fjortiser er TRAGISK! Jeg har flere "venner" faktisk.. som går rundt å puler på jenter i 13/14 års alderen.. og merk: Det var derfor jeg skrev "venner". WUPS. Så ble jeg vel kanskje litt dømmende likevel da.. men.. fuck it. Det er ekkelt, dere som gjør det er ekle, og jeg blir kvalm, kvalm, kvalm.. nesten litt pedofilt faktisk.

SÅ nå, endelig.. deres meninger. Syns DU dette er rett? eller galt?

Nå skal jeg se en episode med greys, før jeg tar meg en dusj (noe jeg ikke har gjort på lenge).. før jeg igjen drar videre på et personalmøte med DNA, selv om jeg er syk. FML.

Blogges<3


Dessert-tips! - Banan med flytende sjokolade!
19.01.2011 @ 14:34


Hello, igjen!

Etter jeg skrev innlegget idag morges... ble jeg sååååå dårlig og vond i hodet at jeg bare måtte sove (takk gud liksom, for da går/gikk tiden så mye fortere). Jeg våknet kanskje etter en times tid eller noe, helt svett og ekkel... fant ut at jeg IGJEN hadde fått feber.. ble så sint at jeg nesten drepte meg selv, og de andre i huset.. SÅÅÅ ringte jeg mamma sånn.. 37 ganger... for å mase på henne om ALT mellom himmel og jord, og for å fortelle henne hvor tungt og hardt jeg hadde det, at jeg var lei av å være syk, at jeg måtte bli frisk til lørdag osvosvosv. Tror ikke hun likte meg så godt da nei.

Bevis: De 37 gangene jeg ringte, og mamma sitt annsiktsutrykk etterpå.MEN - dette innlegget skulle egentlig ikke handle om meg.. eller om sykdommen min... eller... hvor mange ganger jeg egentlig ringte mamma. Den skulle handle om en DEILIG dessert som jeg skal vise dere oppskriften på. Det må bare nevnes at jeg har blitt HELT AVHENGIG av denne desserten siden jeg ble syk, spiser den kanskje tre ganger til dagen! OMG.... jeg kommer til å bli feit.

Uansett...

Siden jeg er så kunstnerisk av meg, har jeg har valgt å kalle denne desserten for - BANANA CHOCOLATE FONATNE!... Hørtes ikke det bare SÅÅÅÅÅÅÅ fristende ut? mmm.. jeg fikk lyst på en skål til nå jeg. FATTY.

Dette trenger du for å lage denne deeeeilige desserten:

- En eller to bananer, Daim istopping, en kniv, et skjærebrett, en skål og en skje.

1. Det første du gjør er å finne frem, en eller 2 bananer fra fruktskålen hjemme på kjøkkenet.2. I mitt tilfelle, holdt det i denne omgang med 1 banan, men jeg pleier å bruke 2.3. Du river av hele skallet på bananen(ene).4. Så setter du bananen på brettet - og finner frem en kniv.5. Kutt opp bananen(ene) i passestore/små biter. Legg dem deretter i en skål.6. Finn frem Daimistoppingen (VIKTIG: Jeg bruker akuratt denne toppingen grunnet at den er mer flytende og lys)7. Tøm toppingen over de opphakkede bananbitene, finn frem en skje og NYT desserten.PS: Det er kjekt å ha bananene litt kalde, så legg dem gjerne i kjøleskap før bruk. Sausen skal være normal-temp.

Har du smakt denne desserten før?.... planer om å smake den? Jeg elsker den! Får ikke sagt det nok!!!

Senere kommer det et innlegg om noe som irriterer meg! Stay-tuned!

Blogges<3


Topplisten! - Hva syns du?
19.01.2011 @ 09:10


Hello!

Dere for unnskylde språket, men.. FY FAEN så vondt jeg har i hodet idag. Klarte ikke å sove lenger engang, føler meg skikkelig slapp (uten at jeg klarer å sove).. nasen er helt tett.. og i tilegg har jeg blitt enda mer kvalm enn det jeg noen gang har vært (gjennom denne sykeperioden). Så... nå som jeg er lys våken... vet jeg virkelig ikke hva jeg jeg gjøre nå? resten av dagen? FML.

Takk til alle dere som var innom bloggen min igår forresten, det betyr mye! NÅ føler jeg endelig at jeg er litt igang igjen. Mye har jo forandret seg siden den gang jeg blogget for fullt... å hadde litt over tusen lesere.. lå på 34 plass på topplisten og ja... hadde et deilig liv. HAHA. Julianyland ligger jo på førsteplass nå? Voe har sluttet å blogge, å derfor havnet på 3 plass? Annais (hvem er hun?) ligger på 2 plass? RARE greier, men også godt med litt forandring. Voe har jo hersket over første plassen i over et år snart.. så det var jo litt godt å få henne vekk. Var det ikke?

Etter jeg begynte å skrive litt igjen igår.. havnet jeg på 17 plass på topplisten, blandt alle guttene som blogger for "blogg.no" og på 1 plass på topplisten i Sandnes. EGENTLIG så synes jeg ikke topplisten har SÅ MYE OG SI... men det blir også feil av meg å si at jeg ikke vil være på den. Den gir deg FAKTISK utrolig mange fordeler... når man først blogger.. og da har man jo faktisk også bare godt av disse fordelene. Her snakker jeg selvsagt om den offesielle topplisten og ikke over "mest leste gutter".. eller "topplisten fra Sandnes" - selv om faktisk også disse kan gi deg noen fordeler.

Det VERSTE spørsmålet jeg får er: "om du blogger bare for å være/komme på topplisten?" - svaret er enkelt. NEI - jeg blogger ikke BARE for å være/komme på topplisten.. jeg blogger siden jeg syns det er kjekt å lærerik også! MEN topplisten gir deg så mange fordeler, at JA jeg blogger jo for å komme meg opp på den å få utnytte av disse fordelene.

Det har bare irritert meg så SINNSYKT lenge.. og det irriterer meg faktisk forsatt.. at så å si (nesten alle bloggere) prøver å skjule at de vil på topplisten og at de KUUUN blogger for at det er gøy. Jeg tror halvparten av disse bloggerene lyver til seg selv..... dont get me wrong.. men hvem vil ikke være på en liste, hvor man får masse gratis? hvor folk faktisk legger merke til hva du skriver? gir deg masse respons? og i tilegg får masse gode fordeler? åååå i bestefall får betalt for å skrive? hmm.
Hva syns dere om topplisten sånn generelt egentlig? ååå topplisten som den er nå? Hvem fortjener egentlig førsteplassen? Jeg syns det er bra Julia ligger på første, men livingdoll burde virkelig ligget på andre. Utenom dem har jeg egentlig ikke andre blogger jeg leser på blogg.no - fotballfrue bloggen er min favoritt, hun er best - men kan jo ikke regnes med her, grunnet at hun blogger på selvstendig domene.

Blogges<3


What to do - Når du kjeder deg og er syk?
18.01.2011 @ 20:48


Hello!

Tenkte jeg skulle prøve LITT igjen.. altså.. med dette å blogge, skrive om livet mitt, dele meg selv.. ååå... fortelle dere som leser der ute AKURATT hva jeg gjør/har gjort til en hver tid. Siden jeg ga helt opp i Mai, sist år.. Har jeg prøvd å "komme tilbake/begynne igjen" sånn.. to eller tre ganger. Jeg håper og tror at det var to.. og sier derfor jeg at jeg IGJEN prøver å starte opp for en trejde gang. Alle gode ting er vel 3, som man pleier å si?

Til dere 154 som har følgt bloggen min, mens den har vært død den siste måneden - TAKK. Dere har vel egentlig ikke gått glipp av noe som helst... den siste tiden i livet mitt har vel egentlig ikke hatt noe annen handling.. enn jobben. Jeg har jobbet HVER ENESTE dag (nesten ihvertfall). Jeg kjenner jo det sliter innpå.. å gå hjemmefra klokken halv åtte på morgenen å ikke komme tilbake før i halv ni tiden på kvelden. BUT - i need the money.

MEN NÅ - tilbake til overskriften... JA.. jeg er syk. Vondt i hodet, kvalm, svett, feber, og sinnsykt utslitt. Begynte egentlig å kjenne at jeg ble skikkelig slapp i kroppen på jobb i sist uke... så ble det bare verre etter det. Mistet smakssansen på torsdag... så jeg kjenner forsatt ikke en dritt av hva jeg spiser. På lørdag begynte jeg å hoste.. å få SKIKKELIG hodepine.. men jeg gikk ut på byen fordet (veldig usmart).. så.... her ligger nå jeg.

KJEDER MEG IHEL, maser alle ihel på facebookchatten, spiser mat jeg ikke smaker, opdaterer facebook min og twitteren til Justin Bieber 29612 ganger i minuttet, ser alle mulige drittprogram på tv, drikker altfor mange kopper med te, laster ned alle nye sanger jeg finner, hører på gamle sanger, doper meg ned med ibux og paracet og dør av trøtthet... selv om jeg ligger i sengen hele dag? Rart.

Dette innlegget ble virkeeeeelig langt gitt. MEN det skjer når jeg kjeder meg............. har i det minste laget en liten bildeserie til dere... ikke så spennende akuratt... men.. det gjør ihvertfall litt opp for all teksten. Dette er ihvertfall det jeg gjør når jeg er syk og egentlig ting som er et must.. når jeg er syk.. enjoy!

Sesonger med serier - i denne omgang "Greys Anatomy" <3


En god kosekrok - dette har vært/kommer til å være "hulen min" de neste dagene.

Nesespray! Hvordan skulle jeg klart meg uten?

Lyden av når noen snakker til deg på facebookchatten! HAPPYFACE!

Facebook generelt - virkelig et MUST.

Te med honning og sitron.

og en god sladderkanal med de beste kjendisene!

Imorgen skulle jeg egentlig jobbe... men er sykemeldt... så det blir ikke noe jobb da. MEN skal likevel i et møte med jobben på kvelden.... såååå da får jeg ihvertfall kommet meg litt ut blandt folk... ikke om jeg vet at det akuratt hjelper, eller om det er så lurt. MEN humøret er positvt og jeg SKAL bli frisk til lørdag :-):-):-).

Hva pleier forresten dere å gjøre når dere er syke? Noen tips?

Nå skal jeg legge meg god tilrette i "hulen" min å se mer Greys, før jeg sikkert slokner. Imorgen skal jeg lage verdens beste og mest lettlagde dessert, og oppskriften kommer på bloggen! Så... stay tuned.

Blogges<3


WOWWOWOW - Denne filmen annbefales!
01.01.2011 @ 23:59


Hei!

Må bare si det... "THE NEXT THREE DAYS".. var superbra. Anbefales på det sterkeste. WOWOWOW, for en film altså. Den begynte liksom veldig rolig, bygget seg opp... og ga oss noe å glede oss til HELE veien. Jeg kjente også tårene komme.. flere ganger i filmen. En så bra thriller har jeg faktisk ikke sitt på lenge. Årets film, Løp å se!

Åh!.... Utrolig deilig med en sånn dag hvor du bare slapper av å koser deg.. å forsatt vet at du har fri dagen etterpå. Mc donalads mat, godt selskap og utrolig velykket filmvalg = perfekt avsluttning på den første dagen dette året. HAPPY!

SÅÅÅ glad er jeg nå:

Hvordan har deres første dag i 2011 vært? Gjort noe spesielt?

Blogges<3


Godt nytt... år!
01.01.2011 @ 17:05


Hei!

Har ikke blogget på en stund. Orker ikke å forklare meg hver gang.. men jeg har egentlig bare jobbet, jobbet og jobbet. Så har ikke hatt tid til meg selv engang........ å det sier seg vel selv... at om jeg ikke har tid til meg selv... så har jeg heller ikke tid til bloggen. MEN.. jesus. Vi gir det enda en sjans.. det er jo tross alt FØRSTE januar 2011 idag. Nytt år, og nye muligheter... som vi pleier å si det.

Dette har uten tvil, vært den mest stressende nyttårsfeiringen.. ever. Du planlegger å ha en liten fest, grunnet at foreldrene dine skal til Oslo.. å du har hele huset for deg selv. EHM... skjedde IKKE. Mamma ble syk, så de reiste ikke, jeg måtte ombooke ALLE planene mine (hater det)... og alt ble bare sykt stress. MEN fortvil ikke.. jeg hadde det veldig kjekt, ble en fest hjemme hos en av mine beste veninner på Gandal. Utrolig kjekt, og koselig.. selvom jeg ikke kjente helt alle... hehehe.

Kvelden ble litt for wild.. for og si det sånn. Du vet du har drukket for mye når du klarer å spy FØR du har kommet deg ut av huset og på selve festen... sååå... bilder fra kvelden ble det desverre ikke.. men en video fra festen fant jeg på iphonen idag morges. Enjoy.

Når jeg hører hvor fin sangstemme jeg har i videoen ovenfor... vurderer jeg faktisk å lage en ny sangvideo. hm.

Hadde dere det kjekt igår forresten? - i had.

Godt nyttår!

Blogges<3


Stikkord: nyttår

Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits