Brun og blid!
19.02.2009 @ 10:03


Hei alle sammen :-D

Nå sitter jeg igjen på skolens pc å blogger. Nei macen min har enda ikke blitt ferdig fikset.

Igår så fylte både lillebroren min og pappa året så da må jeg bare gratulere dem med dagen her på bloggen!
GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN :-) så dagen igår ble fylt opp med kaker, brus og mat i en ganske så hyggelig å koselig familiemiddag. Selvfølgelig fikk de gaver av meg og de ble selvfølgelig kjempefornøyde begge to! :-)

Senere igår mottok jeg skoene min på posten, og selv det bare er noen enkle svarte vans så elsker jeg dem. Du kan kombinere dem med alt!

Idag, imorgen, lørdag og på søndag skal jeg på jobb. Penger er ikke gale men å jobbe så mye føler jeg virkelig kommer til å ta knekken på meg. Er litt lei av å smøre mat til folk, spesielt til så mange folk. På søndag skal big bite creweet vaske hele big bite fra bunn til topp. Dere kan tro jeg gleder meg.

jens30031784x1x12056619351205661949

Har ikke pc til å legge inn bilder så google måtte steppe inn igjen.

Som dere sikkert alle vet har jeg gått på kvisepiller disse pillene har da gjort det slik at jeg ikke kan ta sol. Jeg er blek som en fisk, å ser ikke ut (seriøst). Så igår bestemmte jeg meg får og bryte reglene, jeg tok solarium og det var KJEMPEDEILIG, jeg har stoppet på pillene får nå skal jeg heller bli brun å blid. Ting blir ihvertfall enda bedre på veien når jeg i samme sleng vant et solkort ifra bloggeren Kjetil www.lundstein.wordpress.com på en verdi av 100 kr :-) Så nå skal jeg ihvertfall ta mer sol.

brunogblid

Tar dere mye sol?

Blogges <3

Vans off the wall
17.02.2009 @ 13:56


Hei lesere!

Ser dere leser selv om jeg ikke har opdadert eller skrevet et så og si kjekt inlegg på lenge.
Når jeg får macen min tilbake skal jeg blogge som bare det, skal til og med lage den etterspurte videobloggen!

Mange av dere som sier jeg bare kan blogge ifra en annen pc som ikke er mac. Men den stasjonære hjemme er ødelagt å lillebroren min sin lap top er han virkelig ikke delsom med. Så smør dere med tålmodighet :-(

Har forresten bestilt meg noen helt vanlige svarte sko fra VANS som jeg venter på å motta i posten nå snart!

Hva synes dere?

007699010162500x5001


Snart kommer det nye designet mitt her på blogget samt den nye headeren!

Håper dere ikke svikter meg helt enda lesere. Bloggen min skal bli bedre, belive me!


Blogges <3


 


Halooo, leser dere enda eller ? :-)
16.02.2009 @ 11:08


Hei alle lesere!

Jeg beklager at jeg ikke har blogget på sånn tre dager eller noe. Men jeg har faktisk ikke pc lenger, jeg låner lillebroren min sin nå og da men det er bare når han lar meg få lov. Mac butikken har enda ikke gidd svar fra seg så jeg vet virkelig ikke når jeg kommer til å få den tilbake. JEG MÅ HA DEN SNART.

Ikke for å virke bortkjemmet eller noe men jeg synes synd på de som ikke har pc. Jeg lever på pcen, du har liksom mail, facebook, å blogging på den tre ting jeg ikke klarer meg uten. Så hvis noen på mac butikken tilfeldigvis er inne på denne bloggen, få min macbook ferdig fikset så fort som bare mulig! Jeg trenger min kjære tilbake.

rdhette 2

Nå sitter jeg på skolens pc å blogger. Har akkuratt hatt matteprøve som faktisk gikk ganske så okei :-)
Jeg hadde aldri klart meg uten blogging, det er gøy og skrive om livet sitt faktisk. Hvem skulle ha trodd det?

Blogges <3

Jeg har erklært krig! Macen min er på reprasjon.
12.02.2009 @ 18:36


Hei dere der ute!

For noen dager siden skjedde det noe forferdelig hjemme hos meg. Den hvite fine Macen som jeg alltid hadde passet så godt på ble ødelagt. Synderen bak ødeleggelsen var pappa, han klappet igjen macen min slik at den ble helt ødelagt. Skjermen ble liksom litt løsnet ifra selve tastaturet så den er selvfølgelig sendt til reprasjon. Men skal ikke skylde helt på pappa heller da, jeg hørte på høy musikk når lillebroren min hadde lagt seg, jeg nektet å slå helt av så han klappet den igjen så den ble ødelagt. NEI kjære lesere vi er ikke venner, snarere tverdt imot. Vi krangler hele tiden etter det skjedde å jeg har offesielt erklært krig. Krigen stopper idet pcen min kommer hjem fra service uskadet å like fin som før.

Hvem sin side er dere på egentlig? min eller hans?

Akuratt nå sitter jeg å blogger fra min lillebrors laptop. Jeg savner allerde macen min å tanken på at jeg ikke vet når jeg skal få den tilbake tar knekken på meg! Jeg elsker den lille hvite macen min. Jeg hater pappa for at han ødela den, hadde det ikke vært for han hadde jeg blogget fra macen min nå!!! Måtte bare få ut litt raseri.

Har dere noen gang vært så sure at dere har holdt på å sprenge å bare har hatt lyst til og grine?

brokenmac
Nei folkens er ikke min mac på bilde. Bilde er tatt fra google.

Men over til noe kjekt! Imorgen er det FREDAG DEN 13 å jeg elsker sånne skumle dager. Alt du gjør føler du kommer til å bli skummelt eller uheldigt. Uheldigvis for oss i første klasse på Media på Lundehaugen skal vi levere et stort prosjekt imorgen, wish me luck!

Senere imorgen kveld skal jeg se "friday the 13th" med to av mine beste venner, Marita og Anne. Tenker vi kommer til å bli skremt, en skrekkfilm med navn på ulykkesdagen som vi skal se på selveste ulykkesdagen! Gleder meg!

Skal dere noe kjekt imorgen da? Eller skal dere bare sitte inne ifrykt for å bli drept om dere går ut?

Blogges <3

Jeg elsker Lady Gaga!
12.02.2009 @ 18:15


Hei musikkgale lesere!

Jeg har nevnt tidligere at jeg elsker Lady gaga! Vet det blir litt teit å legge ut videoer av dansende å syngende folk fra you tube litt ofte men jeg måtte bare dele sangen love games med dere fra Lady gaga! Dama er virkelig fet, denne sangen har jeg fått helt på hjernen!

Hør på den du også å se om det samme skjer med deg!Hva synes du?

Blogges<3
Publisert i Blogg | Kommentarer (1)


Boblejakker & Laserbehandling!
11.02.2009 @ 23:08


Hei lesere!

Alle har følt seg trøtte å slappe noen gang, det er bare et faktum. Når jeg er trøtt så lukker øynene mine seg sakte men sikkert igjen, jeg prøver å blunke som en gal for å holde dem oppe men til slutt må du inse at kampen er tapt. Øynene prøver å si deg at du skal skynde deg til badet å pusse tennene å legge deg. Denne følelsen sitter hos meg nå, øynene mine lukker seg men jeg har forsatt bestemt meg for å skrive ferdig dette inlegget før øynene vinner kampen.

Idag så ble jeg rett å slett litt flau over boblejakken min. Det var en ganske så rolig dag på jobben å det var ikke mye annet å gjøre enn å skikke på alle de rare, fine å spesielle folkene som gikk forbi på senteret. Inne på senteret henger det som i alle andre senter fjortiss, wannabe gangsterte, jenter på tretten å gutter på sytten som flørter med dem. Det var her det slo meg, alle disse såkaldte "senter hengerene" har på seg en stor rund og varm jakke alstå en booblejakke. Jeg vil ikke at folk skal tro at jeg er en av dem tenkte jeg! Nei min jakke er ikke i nærheten så oversized som deres eller helt lik halve sandnes sin men jeg ble forsatt litt flau, men er det vits å bli flau over den? Jeg er jo ikke som dem.

Noen meninger om booblejakker folkens? 

img0418
Det beste med hele jobben min er at jeg har utsikt over hele senteret. 

Jeg har holdt en liten hemmelighet for dere her på bloggen forresten. Imorgen skal jeg til laserklinikken for å bli sjekket før laserbehandlingen min som jeg skal ta i fjeset. Jeg har endelig bestemt meg for å høre på mine venner som sier jeg bør gjøre alt for å kvitte meg med arrene av kviser i fjeset, å nå gjør jeg det! Jeg skal ta laserbehandling i fjeset for å få vekk kvisearr.

Er jeg gal? eller er jeg fornuftig? 

Har forresten fått noen meldinger i inboksen min faktisk om at jeg må blogge oftere. Jeg prøver å blogge så ofte som jeg kan ihvertfall. Prøver ihvertfall å ha minst ett inlegg om dagen.

blogges <3


Gladlisten, kjøpet og sunnheten!
10.02.2009 @ 18:06


Hei! :-)

Jeg er en glad person akuratt nå. 

- Solen skinner
- Det er ikke så altfor kaldt
- Snøen er ikke lenger drit men heller opplysende og gledespredende
- Jeg har fått mange mange lesere

Det siste punktet på gladlista må jeg vel bare takke dere for, tusen takk for at dere i det hele tatt gidder å lese, og til dere som kommenterer i tilegg dere fortjenter 1000 kyss. Lesertallet på unike lesere har godt opp å det forsette å gå opp. Dere er inne på bloggen selv om jeg ikke har opdatert, dette kjenner jeg at varmer hjertet mitt. Takk en gang til.

Idag hadde vi bare noen raske timer med engelsk på skolen før vi plutselig fikk gå. Lærerene skulle i møte så vi kunne ikke være på skolen lenger. Jeg, Marita, og Ellisiv dro til kjøpesenteret Kvadrat på en liten shoppingtur. Jeg hadde akuratt fått lønn så dette var det perfekte tidspunkt til å kjøpe seg noe nytt og fresht. Jeg hadde denne gang bestemt meg for å ikke og bruke hele lønna på en dag og det gjorde jeg faktisk heller ikke. Moods of norway hadde gitt ut sin nyeste "collection" så det ble en t-skjorte på meg ifra dem denne gang. Jeg elsker moods. De super kule motivene, fargene, å i det hele tatt hvordan klærne deres sitter. Moods føler jeg alltid sitter bra, det er noe spesielt med dem. Skal kjøpe mye mer fra dem denne sesongen men det ble bare en t skjorte denne gang som sagt. 

img0406

Min nye t skjorte er på bilde oppenfor, hva synes dere?

Akuratt nå sitter jeg her ganske så utslitt, alle sa jeg så ut som et vrak idag, eller de sa jo egentlig bare at jeg så veldig trøtt å hoven ut men det forteller meg bare at jeg må i seng kl 22.30 igjen. Jeg har også sinnsykt vondt i bena, det er helt sykt hvor mye gangsperr du kan få etter to treningsdager, men dette stopper meg forsatt ikke ifra å dra på trening idag. Har bestemt meg for og ta turen til Elixia hver dag denne uken, jeg spiser også bare sunn mat. Faktisk så er sunn mat veldig veldig godt, jeg føler meg allerde bedre! 

Igår klarte jeg til og med å motstå Freia påskeegg, og dere vet alle hvor vanskelig det kan være! Jeg klarte det, og jeg er forsatt stolt. Kommer til å være stolt lenge skal dere se. Tok turen innom Rema 1000 igår å handlet inn det nyeste innen sunn mat.

img0412

Nå følte jeg at tiden var inne for og avlutte dette litt lange inlegget.

Vi blogges snart igjen <3

Dagens oufit , farger i vintersnøen!
09.02.2009 @ 13:22


Hei :-D

Jeg og min fantastiske klassepartner Ellisiv var ute i snøen idag, vi bestemte oss for å utnytte snøen til noe kjekt. Vi tok masse forsjellige snøbilder i snøen.

Skal bruke dem til min nye header og design som snart kommer på bloggen. Dere må bare glede dere for denne headeren skal bli finere enn noen gang, satser jeg ihvertfall på. Inspirasjonen min til dette nye designet er farger! Farger er sinnsykt kult, og enda mer kulere å synligere blir de i snøen.

Mitt outfit idag var også inspirert av farger. Hele antrekket er kjøpt i Oslo.

dsc0041

dsc0102

Genser - Pa:nuu

Bukse - Vailent

Sko - Vans


Blogges <3


Disse to gir meg frysninger!
06.02.2009 @ 12:39


Hei på dere :-)

Jeg er ikke så veldig teknisk av meg selv om jeg går på media linjen. Jeg har aldri klart å legge til you tube videoer på bloggen min. Idag derimot fikk jeg hjelp fra to søte jenter i klassen, Caroline å Ida :-) så under poster jeg to sanger som er mine nåtids favoritter.

Hva er vel bedre på en tung å kjedelig skoledag enn musikk. Jeg har fordrevet tiden med å høre på disse to sangene som sagt. Hør på dem dere også å bli fortryllet.

Første videoen ser dere to jenter som fremfører den nye til Beyonce som heter "Halo"

Nydelig!


Denne andre videoen er det Lady gaga som står for sangen er "Paparazzi" 

Dama er fet å det samme er sangen!


- Hva synes dere? Noen favorittsanger?

Blogges <3


Da snøen kom til Stavanger!
04.02.2009 @ 23:09


Godkveld .

Idag morges våknet jeg, glad å fornøyd å klar til og hoppe på scooteren å komme meg til skolen. Oppe på det brune stuebordet så jeg et rart syn, mamma og pappa hadde lagt frem 250 kr + matpenger. Jeg tenkte at lillebroren min skulle ha noe på skolen så det var sikkert hans 250 kr. Drøye 5 minutter etterpå ringer mobilen min, det er mamma. Hun informerer meg om at det snør ute å om at jeg må fylle på busskortet mitt. Jeg beveger meg stille men sikkert bort til terasse døra, ute ser jeg hvite trær, hvite veier å store snøbiter som detter på bakken. Det var offesielt snø i Stavanger. Det første jeg tenkte var NEI jeg kan ikke kjøre, det andre jeg tenkte var hvilke sko jeg skulle ha på meg å det tredje jeg tenkte var takk gud for at jeg har kjøpt ny boblejakke!

Jeg synes snøen både har noen ulemper å fordeler. Jeg hater snøen fordi den er våt og kald å gjør sånn at jeg må ta buss til skolen. Men jeg elsker også snøen for at den lyser opp dagen min litt, folk lager snøballer, unger er ute og har snøballkrig å de fleste er glade. 

I Stavanger har de nå meldt snø både imorgen, fredag, lørdag å søndag. Så det blir en SNØFYLL helg! Det er greit med snø. Men alle ting må ha sine grenser, spesielt snøen. For vi vet alle at etter snøen så komme slapset å det suger :-)

Har dere noen meninger om snø? å snøvær? 

img0395
Knipset et bilde med min fantastiske skolepartner Antonette i snøen.

img0396
Selma elsker snøen, virker det som ihvertfall.

Blogges <3

Radiojobbing
04.02.2009 @ 12:15


Hei :-)

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg har blogget! Har tatt bilder av en del forskjellige ting i livet mitt men enda ikke knyttet de sammen eller laget teksten til bildene her på bloggen. Et lite inlegg nå om Radio på skolen.

Vi har da fått en ny oppgave som er radio, egentlig ganske så gøy oppgave som går ut på å lage vårt eget radioshow! Jeg er på gruppe med Evy en kjempekoselig jente i klassen å radioen vår heter "Lunsj" den handler enkelt og greit om mat å ungdommer. Det som er så positivt med dette prosjektet er jo friheten, vi reiser ned til Sandnes å intervjuer å koser oss :-D ganske deilig, du får liksom et lite avbrekk ifra den vanlige skoledagen sammtidig som du gjør noe nyttig.

Akuratt nå skal vi ut å intervjue folk ute i Sandnes by, om mat og sånn. Vi holder hovedfokuset på matkjeden big bite som er et popolært matsted for ungdommer nå til dags. Vi var ute å gjorde det samme igår også. Jeg synes det var litt flaut jeg å stoppe folk på gata å spørre dem om spørsmål men det synes virkelig ikke partneren min :D så hun gjorde vel det meste der ja. Det er jo selvfølgelig også mange som ikke liker at vi stille spørsmål i det hele tatt, de rømmer bokstavelig talt når vi komme med lydoptakeren å spørmålene, jeg forstår dem jo på en måte. Har alltid blitt litt sånn nervøs når jeg har sitt noen skoleungdommer gå rundt med en mic å sånn. Prøver alltid komme meg raskest mulig unna, tanken på at jeg er den "skumle" skoleungdommen nå er en rar tanke.

 radio20mic
(Ble et bilde fra google, orket ikke ta bilde her å nå)

- Har dere en kjekk dag på skolen da?

Blogges <3

Slumdog Millionaire
02.02.2009 @ 18:51


Hei :-D

Hva annet gjør man på en kjedelig søndag enn å dra på kino? Jeg og min gode veninne Lise lotte dro på kino å så filmen "Slumdog millionaire" siden den hadde fått en sekser av VG forventet jeg en knallfilm noe det viste seg å være :-D

Den 2 timer lange filmen fløy forbi fortere enn noen sinne, innlevelse, tårer, drama og spennening. Alt dette kan du forvente av den. 

Filmen handler om:

Filmen fra regissøren av Trainspotting, Danny Boyle, har så langt fått utrolige 10 Oscar-nominasjoner og fire Golden Globe-priser inkl. for beste film, regi og manus i 2009. "En hymne til livet, og en film å feire," skrev magasinet Time, mens VG omtalte den som "Fantastisk" og ga den terninkast seks.

Regissør Boyle tar et langt skritt i retning av det eksotiske i "Slumdog Millionaire". Basert på boka "Q&A" (Gutten som hadde svar på alt) forteller han om en heldig vinner av "Vil du bli millionær", som blir anklaget for juks; hvordan i all verden kan denne unge mannen - uten noen utdannelse - vite alle disse svarene? 

Spennende som en thriller forteller filmen om hvordan han kunne klare det - alle spørsmålene er merkelig nok en kobling til mannens turbulente liv. 

"Slumdog Millionaire" er fargerik, morsom, rørende og romantisk - og veldig underholdende fra første til siste scene.
Anbefaler filmen til alle, men ikke forvent en komedie eller en grøsser for det er det ikke, det er et drama om det virkelige liv.

ANBEFALES! - en karakter 5 av meg!

slumdogmillionaire138511q

Har dere noen kjekke filmer på kino å annbefale?

Blogges <3Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits