PAKKE FRA - GILLETTE!
26.02.2010 @ 12:39


Hei!

Jeg er skikkelig trøtt og sliten.. vil egentlig bare legge meg ned.. sove.. og ikke stresse å tenke på at skolen nærmer seg om noen få dager. Denne ferien har gått utrolig fort.. og jeg gleder meg faktisk allerde til neste. Har liksom aldri jobbet så mye.. som jeg har nå.. noensinne i ferier. MEN penger ble det, og idag kom lønnen. Tjohei!

Om noen få strakser drar jeg på jobb (igjen). Jobber på DNA Sandnes idag.. fra klokken 14-20. Så, om du føler at du vil komme innom å henge litt, prate eller bare kjøpe sko? Så er du hjertelig velkommen til det. Vi har faktisk fått inn en god del tøffe sko i det siste. Så det er virkelig vel verdt et besøk. 

Igår klarte jeg forresten og kutte meg selv i hele fjeset. Jeg skulle barbere meg.. men jeg gjorde det i dusjen (ikke spør hvorfor). MEN plutselig begynte det bare å blø fra alle kanter.. i hele fjeset. Det hjalp heller ikke på at jeg faktisk skulle rekke en buss (som gikk innen 10 min, som jeg selvfølgelig ikke rakk). Blødningene ville ikke stoppe.. og jeg hadde kuttet av meg huden flere plasser.. i hele annsiktet. SÅ.. igår gikk jeg rundt med plaster i fjeset.. HOTHOTHOTHOT.

Har dere noen tips til hva man kan gjøre når man kutter seg? For å stoppe blødningene? Jeg visste seriøst ikke hva jeg skulle gjøre igår.. ble helt stresset.

Litt ironisk at det ventet en pakke på meg i posten da jeg kom hjem, fra gillette. LIKSOM! Akuratt det jeg trengte faktisk? MEN.. produktene virket utrolig bra, og jeg fikk småtestet dem litt idag. Skal teste dem skikkelig for dere om en dag.. eller to. Produktene jeg fikk er en ny hudpleieserie for gutter, og den er sponset av Gillette. Det var en koselig dame som sendte meg mail.. og spurte om jeg ville teste dem.. og selvfølgelig ville jeg jo det. Nå må jeg hoppe i dusjen, før jeg drar på jobb.

Blogges<3


Forelsket i denne sangen!
25.02.2010 @ 11:44


Hei!

Helt utrolig. Sier jeg bare.


Hva syns du?

Blogges<3


Kos i boblebadet!
25.02.2010 @ 09:05


Hei!

Idag har jeg fridag.. første dagen hvor jeg faktisk ikke jobber. Herlig! 

Igår var jeg forresten på en liten kosekveld hos en veninne. Vi spiste pizza, kaker, snop og satt i boblebadet. Utrolig herlig og avslappende og kjekk kveld. Maten var faktisk ganske så god, det samme var kakene og tiden i boblebadet var ihvertfall herlig! Takk for en koselig kveld jenter.

Pizza.

Lisabeth, Christine, Marita.

Meg.

Marita, Anne, Christine, Lisabeth.

Nå har jeg endel ting jeg må få gjort, før jeg reiser inn til Kvadrat med noen venner. Vi skal bare kikke litt, spise og kose oss. Jeg merker at vinterferien bare forsvinner... og forsvinner.. hater det. 

Merker dere også hvor fort vinterferien forsvinner?

Blogges<3


PARADISE HOTEL 2010!
24.02.2010 @ 18:55


Hei!

Nå har jeg akuratt gjort meg klar, er ganske så klar til å dra faktisk. Jeg og noen andre skal på en liten kosekveld hos en gammel veninne, med navn Lisabeth. Vi skal spise god mat, snakke, kose oss og bade i boblebadet. Gleder meg.. trenger en avslappende kveld.. med litt kos.. denne ferien! OG det blir det jo nå. 

Har dere hatt en bra nok vinterferie så langt? 

Når vi allerde snakker om ferier og sånn.. så kan jeg vel fortelle dere at jeg har lett som en gal etter starttiden til paradise hotel. Det har irritert meg lenge at de ikke sier NÅR det begynner.. men at de heller forteller at det begynner SNART.. på reklamen. MEN det begynner ihvertfall den 8 Mars klokken 21.30 - og jeg kommer til å bli blodhektet. 

Jeg elsker paradise hotel.. for det første har du noe å se på hver eneste kveld.. du har noe og snakke om med så og si (nesten) alle.. og så er det jo sinnsykt spennende og gøy. 

Gleder du deg like mye til paradise hotel som meg?Blogges<3


VINNERE - av solkortene!
23.02.2010 @ 12:23


Hei!

Før jeg springer må jeg også huske å kåre vinneren av solkort konkurransen! Dette er den første konkurransen, og jeg kan love dere at det kommer flere i løpet av månedene. Den neste setter jeg allerde igang med, på torsdag. Så til dere som ikke vinner nå, det kommer flere sjanser.

Alle gjorde jo det samme i denne konkurransen (la ut et bilde på et nettsted).. så jeg trakk egentlig bare tilfeldige vinnere. De to personene som i denne omgang stikker av med et solkort hver på 100 kr, og  som kan nyte den herlige solen på brun og blid er..

Martine Bornø & Marte Løge! - Gratulerer! 

Hvis dere begge kan sende meg en mail (arman_badboy@hotmail.com) hadde det vært fint. Så avtaler vi liksom resten der. Nå må jeg springe på jobb. Jobber på DNA MADLA idag.. kom og kjøp sko!

Blogges<3


PAKKE I POSTEN - FACELOOK!
23.02.2010 @ 12:21


Hei!

Beklager at jeg ikke blogget noe igår folkens. MEN jeg var på jobb fra klokken 13 til 20.. noe som tilsvarer 7 timer.. noe som igjen tilsvarer til at 7 timer er lenge. Jeg var skikkelig utslitt da jeg kom hjem å følte derfor ingen vits i å skrive. 

Som dere sikkert leste i inlegget under, gledet jeg meg skikkelig til å hente pakken som ventet på meg i posten. Mamma og pappa glemte faktisk å hente den mens jeg var på jobb.. så.. jeg har ikke fått den pakken enda. Gleder meg skikkelig mye til å finne utav hva det kan være, når jeg får den ikveld!

MEN (igjen).. så ble dagen mye bedre da jeg kom hjem å fant enda en ny pakke stående i stuen.. det var de kjempekoselige personene på FACELOOK som hadde sendt meg en UTROLIG BRA pakke. Jeg fikk blandt annet solpudder fra i.d, renseprodukter av dermalogica, noen magiske svamper til å rense fjeset med, et par renhud piller samt en fuktighetskrem fra dermalogica. 

Solpudderet var jo det beste! UTROLIG herlig å få en ting.. som jeg bruker hver dag.. og som koster så mye.. gratis på døren. Jeg elsker solpudderet til i.d. For det første så viser det ikke på noe som helst måte at man bruker pudderet (så både gutter og jenter kan bruke det), det er laget av mineraler.. så man trenger ikke beskymre seg for kviser (jeg fikk faktisk mindre kviser etter jeg begynte å bruke i.d), og det gir en fin og enkel glød på kalde vinterdager..

Du finner som sagt alt av renseprodukter, sminke, hårkurer, osvosvosv på DENNE siden. Ta deg en liten titt, se om du finner noe, og kjøp det. Alt de har på den siden er jo faktisk matrielle ting.. som kommer godt til nytte i den vanlige rutinen i hverdagen. 

Takk til facelook - for en utrolig kjekk pakke!Liker du noen av produktene jeg fikk? Isåfall - hvilke?

Blogges<3


Valentines day - mine meninger!
22.02.2010 @ 00:47


Hei!

Nesten akuratt kommet hjem fra en liten kinotur med min besteveninne Anne! Vi var å så filmen - "valentines day". Filmen var utrolig søt og kjekk. Utrolig mange bra skuespillere, og en supersøt handling..  Det må også nevnes at selv om filmen varte i over to timer merket jeg det ikke.. den var liksom så kjekk at du bare MÅTTE fylle med, å få med deg hva som skjedde (for det var endel). Jeg elsket den, syns virkelig at den var verdt pengene!

Har du sitt den? Isåfall - hva syns du?
Imorgen tenkte jeg at jeg skulle en tur på trening (om jeg klarer å stå opp så tidlig), før jeg drar på jobb. Jobber fra 13 til 20.. så det er bare å komme innom å si hei.. da blir jeg bare glad! Det jeg forresten også må gjøre imorgen er å hente en pakke som har kommet i posten (til meg, igjen). Jeg har ikke noe anelse om hva det kan være? Så jeg gleder meg skikkelig til å se hva som venter på meg imorgen.. omg.. skikkelig spent er jeg. 

Hva tror dere at det kan være?
Blogges<3


Jeg føler meg skitten!
21.02.2010 @ 13:24


Hei!

Idag.. er jeg litt sur.. og trøtt.. og lei.. MEN.. sammtidig litt glad. Nå skal vi spise pita og pannekaker - namnamnam, i love to be a fatty!

(dette innlegget hadde endel annet innhold, men det måtte fjernes av nødvendige årsaker)

Blogges<3


SKÅL!
20.02.2010 @ 19:13


Hei

Jeg sitter hos Helga og koser meg. Snart kommer resten av folket.. vi skal danse, drikke og kose oss. HA EN GOD HELG ALLE SAMMEN - jeg er kjempeglad i dere. Den nye kjæresten min er Helga.. til dem som lurte på det? JA.. herregud.. vi er sammen. Men dere må inrømme at vi er søte sammen ihvertfall?ELSKER DEG HELGA MY NEW GIRLFRIEND <3<3<3<3<3

Blogges<3


VIDEOBLOGG - Intervjuet med meg!
19.02.2010 @ 20:57


Hei!

Maren har lagt en film/dokumentar om meg. Filmen ble skikkelig bra (nei jeg sier det ikke bare siden jeg er med) - men hele redigeringen, sangbruken, og filmingen var utrolig bra. Jeg er kjempestolt over at Maren i det hele tatt gadd å lage en film om meg.. og at det i det hele tatt var netopp hun som gjorde det.. hun er flinkest! 

Takk Maren! Nå satser vi bare på at hun får fra karakter i tilegg!


Hva syns dere?

(lyden når jeg snakker skal ikke være sånn, men premier og youtube er ikke så gode venner)

Blogges<3


KONKURRANSE - VINN SOLBRILLER!
18.02.2010 @ 21:03


Hei!

Akuratt kommet hjem fra jobb, føler meg forsatt syk. Tror jeg skal legge meg litt tidlig ikveld (om jeg klarer det). Men må først dusje og spise.. holder liksom på og dø av sult.. men mamma tilbyr desverre ikke noe god mat.. så.. fyfy. 

Dagen min ble faktisk litt bedre når jeg fant ut at jeg hadde fått en pakke i posten. En pakke fra SOLBRILLEKONGEN (igjen). De har fått inn en ny kolleksjon med briller og jeg fikk to av nyhetene. Jeg må bare si at jeg ELSKET de grønne brillene, herregud så kult det blir med dem.. noen lyse jeans.. og grønne sko.. på sommeren. Ikke sant?

MEN jeg trenger da for all del ikke fire par med briller (de skulle også sende meg fler) så.. jeg tenkte at jeg skulle dele ut et par med unisex briller til dere lesere (unisex betyr for begge kjønn). Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å skrive hvorfor du bruker solbriller om sommeren + mailadresse og byen du kommer fra - i kommentarfeltet. Lykke til! Nå føler jeg meg temmelig snill her. Jeg deler ut både solkort og solbriller. GUD.. i love my readers! Om du forresten heller skulle ønske å kjøpe solbrillene å ikke stresse med å vinne dem - trykker du bare HER

Blogges<3

Min nye hårklipp - Hva syns du?
18.02.2010 @ 12:18


Hei!

Akuratt nå sitter vi på skolen og slapper av, midtime på skole er alltid greit. Er dere ikke enige? 

Jeg føler meg kjempesyk, trøtt, slapp og utmattet. Jeg tror hele tiden at jeg liksom har feber, men det har jeg ikke.. men jeg føler på meg at det er på vei (feberen) alstå.. hater at dette skjer rett før ferien. Vanligvis pleier jeg ikke å bli syk, eller være syk, og jeg har hele tiden følt at immunforsvaret mitt er utrolig bra. MEN når jeg først blir syk, så blir jeg skikkelig, skikkelig syk. 

Akuratt nå - er jeg sur på alle, og jeg merker at lunta er kort. Fatter ikke at jeg må på jobb idag.. kommer seriøst ikke til å orke å stå der når jeg føler meg sånn som jeg føler meg idag.. gud. 

Nok syting.. og litt mer positivt. Ikke at det er så masse av det positive.. MEN. 

1. Jeg var hos frisøren og klippet meg igår. Skikkelig fornøyd med resultatet! Elsker frisøren min overalt på jord.. hun er verdens beste til å klyppe, style og prate. Hvordan syns dere at resultatet ble?2. Den andre positive tingen idag er at både pappa og lillebror fyller året. Pappa blir 48 og lillebror 14tiss. Jeg må vel ønske dem begge masse gratulerer med dagen. Håper at de får en fin dag! Gleder meg ihvertfall til kaka når jeg kommer hjem fra jobb. Ønsk dem gratulerer dere også da?Nå må begynner timen. 

Blogges<3


VINN SOLKORT FRA BRUN OG BLID!
17.02.2010 @ 22:20


Hei!

Beklager kjempedårlig blogging.. men jeg har hatt så sinnsykt mye å gjøre idag. Har vært på en kjedelig messe, i Stavanger, hos Anne en tur, på Kvadrat (hvor jeg fant meg masse nydelige ting), hos frisøren, på brun og blid og hos veninna mi Ajla som fyller 18 år idag. Har vært en lang dag, med utrolig lite tid til blogging, men jeg skal forsatt sette igang konkurransen som jeg lovte dere. 

Jeg har som sagt fått ganske mange solpass fra brun og blid, som jeg skal dele ut her på bloggen. Det kommer flere konkurranser, men jeg setter igang med en litt lett en. I denne omgang deler jeg ut 2 solkort til en verdi av 100 kr, til to forsjellige vinnere. Dette vil jo si, at sjansen er større en vanlig grunnet at jeg bare trekker en vinner.

Det du må gjøre for å vinne er egentlig ganske så enkelt:

Du må bare kopiere det bildet som er i dette innlegget (bildet under) og lime det inn på din blogg, tagge meg i det på facebook, eller legge det ut på nettby osv. På det nettstedet du velger og legge bildet ut, legger du også ut en link til dette konkurranse innlegget. Du sender meg så linken med hvor du har lagt dette bildet ut (facebook, nettby, bloggadresse osv.) slik at jeg ser at du faktisk har gjort det. Ikke glem å skrive navn, bosted og epost når du melder deg på konkurransen. Dette er ekstremt viktig!Lykke til alle sammen, gleder meg til å se hvilke to heldige jeg trekker ut. 

PS - jeg vet at "thegiant" har hatt en lignende konkurranse. MEN jeg syns konkurransen hans var helt genial, og kom heller ikke på noe annet nå i farta. Så dropp idiotiske kommentarer, om du hadde tenkt til å skrive dem. Takk!

Nå må jeg dusje og sove.. jeg føler meg helt forkjølet og syk. 

Blogges<3


Gjett hva som skjer idag?
17.02.2010 @ 06:57


Hei!

God morgen.. blir det vel? 

Det er kjempetidlig, og eg fatter ikke at jeg MÅ ta en tidligere buss til messa idag. HATER å ta tidligere busser enn det jeg skal.. hater at jeg ikke treffer noen kjente på bussen.. og jeg hater at jeg måtte stille om hele alarmen på iphonen igår, pga dette.. jeg hater faktisk også at jeg i det hele tatt gidder å dra på den messa idag.. gud. 

Vil vel ikke akuratt si at jeg har den beste beste morgenen akuratt nå.. men jeg skal jo for all del ikke klage. Dere skal på skolen å gjøre tungt tenkearbeid, imens jeg skal vandre rundt på en messe i hele dag.. det er jo litt herlig. Men jeg vil likevel ikke helt inn til Stavanger... å jeg vil ihvertfall ikke inn til så Stavanger tidlig (men det må jeg jo tydligvis).. 

Jeg får vel bare bite tennene sammen, hive meg på bussen som går om 20 min.. og smile med? Etter den kjedelige messa skal jeg en liten tur på kvadrat (for å prøve en bukse, ikke for å henge) og for å klippe meg. Det blir ihvertfall dagens høydepunkt! Den deilige hodemassasjen, vasken, klippen, stylingen, forandringen og hele frisørbesøket, egentlig.. elsker at jeg har et høyepunkt.. noe å glede seg til i løpet av dagen liksom.. juhu - for det!Men hva kaller man egentlig morgener som dette? Stressfulle.. kjedelige.. dårlige.. eller rett og slett navnløse? Denne morgenen er jo helt kald å død.. og jeg kjenner rett og slett ingen glede.. Jeg gleder meg liksom ikke til noe akuratt nå.. Hva i alle dager kaller man en slik morgen? er det spørsmålet jeg stiller meg selv da.

Før jeg springer til bussen har jeg faktisk noe jeg må gjøre.. jeg må ønske MIN BESTEVENINNE AJLA, som jeg har kjent i sånn 18 år nå.. GRATULERER MED DAGEN! - vi har opplevd så sinnsykt mye sammen.. både på godt og vondt. MEN vi er forsatt som to små søsken som jeg tror (og håper) at alltid kommer til å forsette å holde kontakt. IDAG ble du voksen... før meg?.. og jeg vil bare igjen ønske deg en god 18 års dag! - lesere, jeg håper at dere gjør det samme? Ajla - jeg er kjempeglad i deg! Du er en av mine aller nærmeste, og beste venner! <3

Blogges<3

Hva er din favorittserie?
16.02.2010 @ 23:26


Hei!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra en kveld hos Anne. Har vært en utrolig koselig kveld, hvor Anne lagte lapper til oss. Vi satt å så frustrerte fruer, og det hele var egentlig en ganske så perfekt kombinasjon. Lapper, frustrerte fruer og godt selskap.. en utrolig herlig tirsdagskveld.

Jeg elsker de frustrerte fruene. De er helt herlige.. nydelige.. og fasinerende å fylle med på, hver eneste episode bringer liksom med seg noe nytt og annderledes. En av verdens beste serier.. om jeg kan si det rett. Er dere ikke enige?

Utenom de frustrerte fruene fyller jeg egentlig ikke med på så mye mer. Jeg ser cougar town når jeg får tid, også skal jeg begynne å fylle med på paradise hotel og farmen. MEN før.. i gode gamle dager.. føler jeg at jeg faktisk alltid så på tv. Det er helt sykt. Nå er det ikke ofte at tv en blir slått på i løpet av uken engang liksom.. ganske så rart.. egentlig. 

Er det noen serier du bare MÅ få med deg? Nå skal jeg ta meg en dusj, før jeg hopper i senga. Imorgen skal hele skolen på sånn internasjonal dag i Stavanger. Etter messen skal jeg til frisøren å bli fin.. legger ut et bilde på bloggen av hårklippen imorgen. 

Blogges<3


Pakke i posten fra, brun og blid!
16.02.2010 @ 16:58


Hei!

Jeg er superglad! 

Det kom netopp en mann med en stor, grå og tung pakke til meg på døren. Jeg rev den opp (tok bilde av den først selvfølgelig) og på innsiden lå det 50 solkort + en liten gave til meg. Dette er uten tvil den BESTE pakken jeg noensinne har fått.

Akuratt nå må jeg vel få lov til å si at jeg elsker å være en blogger, det er helt FANTASTISK å få gratis ting rett på døren. Kjennes nesten ut som julaften faktisk. Hele pakken er som sagt sponset av verdens beste og mest ledende solsenterkjede - brun og blid. Takk.

Denne pakken kommer jo ikke bare til gode for meg.. men også for dere. Jeg skal dele ut veldig mange solkort i den kommende perioden.. så det er egentlig bare å glede seg. Jeg rekker ikke å sette igang en konkurranse akuratt idag, men jeg skal prøve og sette igang den første konkurransen allerde imorgen. Stay tuned.

Er dere gira eller? på å vinne solkort, tenker jeg? Om dere ikke er det, gidder jeg jo ikke å dele ut. HAHA!Nå kjenner jeg bare at magen min rumler. Middagen står ferdig servert på bordet! 

Blogges<3
 

MAMMA - du er best!
16.02.2010 @ 07:55


Hei!

Tenkte bare at jeg skulle fortelle dere at jeg elsker min mamma. Hun er seriøst verdens beste. Vi kan snakke om alt mellom himmel og jord, hun forstår seg på meg, hun er like dramatisk som meg, hun gir meg råd, hun er alltid blid, hun ordner viktige ting for meg og hun er rett og slett helt fantastisk. 

Når jeg tenker på alt det jeg og mamma har opplevd sammen blir jeg nesten litt rørt. Alle de dagene vi satt sent oppe med mattelekser, alle de lørdagene på Kvadrat og i Stavanger, alle de gode tidene rundt middagsbordet, alle de latterfylle filmkveldene med hjemmelagt pizza og film, de humoristiske spøkende dine og alt det gode og fantastiske du gir til meg og alle rundt deg. Du er en av mine beste venner.. og jeg er utrolig glad i deg. 

Du er rett og slett verdens beste mamma. Elsker deg!

Er du også glad i moren din?

God morgen forresten! Vi begynner ikke før klokken ni idag.. skal bare ha sånn aktivitetsdag.. så det blir herlig og avslappende. Nå må jeg nesten dra å kle meg.. før bussen kjører fra meg liksom. 

Blogges<3


Jeg er faktisk glad
15.02.2010 @ 22:47


Hei!

Har akuratt tatt meg en herlig dusj, smørt meg med body butter og gjort meg klar for sengen. Jeg gleder meg skikkelig til å sove, elsker at jeg er så tidlig i seng ikveld.. er liksom ikke så ofte jeg er ferdig å klar for legge tid på denne tiden. 

Var en utrolig herlig, men spesiell dag idag. Mye skjedde.. mye POSITIVT faktisk om jeg kan si det rett.. Jeg og min bestevennine Marita har nå kranglet i ca fire måneder. Vi har ikke snakket, sitt på hverandre i gangene på skolen eller hatt noen som helst kontakt. Vi trodde vel begge at vennskapet som vi har delt i 5 år skulle gå i grus.. men..

Vi var tilfeldigvis på samme fest på lørdag, hvor vi begge bestemte oss for å snakke sammen i beruset tilstand. Idag bestemte vi oss for å snakke enda mer.. og vi satte så en liten stopper på krangelen, og ble venner. Ganske så herlig å ha henne tilbake i livet mitt, å slippe all den negativiteten og utmattelsen en krangel faktisk fører med seg.

Har dere noen gang vært langvarig sur på en du var glad i? Isåfall, hvorfor? å ble dere egentlig venner igjen?Jeg har ikke delt denne historien med dere før grunnet at jeg liker å ha litt privatliv. Dere får vite mye, men dere får aldri vite alt. NÅ som vi har blitt venner tenkte jeg det var gøy å få det ut. God natt!

Blogges<3


Den velkjente topplisten!
15.02.2010 @ 16:34


Hei!

Jeg har akuratt spist middag, dessert og gjort meg klar til å dra. Om noen få minutter skal jeg ned til Sandnes og treffe en person som jeg ikke har snakket med på tre måneder. Gleder meg, gruer meg, og vet ikke helt hva jeg skal forvente. Jeg har savnet henne, og jeg gleder meg rett og slett bare til å få snakket ut. 

MEN det var ikke det dette innlegget skulle handle om.. det var topplisten.. TOPPLISTEN på "blogg.no". Vi er alle innom den hver dag, de fleste ville ikke akuratt hatt noe imot av å komme på den, og jeg kan med hånden på hjertet si at den gir dem som er der, flere goder. MEN jeg skal love dere.. at det slettes ikke er lett.. Du må bruke halve dagen din på å godkjenne kommentarer, skrive nye innlegg å ta bilder. JODA - gøy er det.. helt til presset tar overhånd og du rett og slett ikke orker mer.. Du får rett og slett nok av hele greia å det eneste du vil gjøre er å grave den ned i en sandsekk og bli der. 
Tro meg. Jeg har oppleved det.. og det er IKKE så kjekt å være på topplisten som alle skal ha det frem til. JODA.. folk kjenner deg igjen.. du har flere lesere.. og det er liksom litt status og være blandt de 100 mest leste bloggene i Norge. MEN jeg overdriver ikke når jeg sier at den faktisk ødelegger deg, og mye av fritiden din... Jeg lå liksom på 34 plass (varierte veldig) men.. likevel måtte jeg blogge MINST to ganger til dagen for å bli der.. sinnsykt stress.. HELE greia... 

Nei.. jeg sier ikke at jeg ikke var glad, eller at jeg var misfornøyd med at jeg faktisk var på topplisten.. for det var jeg jo ikke? Jeg ble så glad at jeg ringte alle vennene mine og fortalte det til dem første dagen jeg kom opp på lista.. det var liksom målet mitt det.. og komme på LISTEN. MEN etter et par uker på den.. merket jeg stresset.. depresjonen (når statistikken gikk ned).. og jeg merket at jeg ikke fikk gjort skolearbeid. ALT gikk jo til blogging.. blogging og ENDA MER blogging. 

Jeg tok meg en pause.. og orket ikke mer.. visste faktisk ikke om jeg skulle fortsette, eller om jeg skulle stoppe. Det var rett og slett HERLIG å ikke være på listen lenger.. ikke stresse med at du faktisk må jobbe for å bli på den.. osv. Jeg startet igjen for to dager siden.. og nå er jeg der igjen (på listen). Nå vet jeg faktisk ikke om det er positivt eller negativt lenger.. jeg er rett og slett bare helt nøytral. MEN denne gangen driter jeg i om jeg faller ned fra den.. eller om jeg mister lesere fordi at jeg ikke blogger en dag.. jeg blogger når jeg vil og når jeg føler for det. 

Det jeg liker er jo at jeg har så mange kjekke og kjære lesere som følger meg og mitt hele tiden. Utrolig koselig at så mange av dere leser.. og det er jeg jo slettes ikke lei meg for. Jeg er glad for at jeg har dere.. for at dere kommenterer og for at dere faktisk velger å lese det jeg skriver. Liker også at jeg er blandt de 13 mest leste guttene i Norge.. det gir meg jo litt motivasjon også da.. huff. 

Hva er dine meninger om den velkjente topplisten?
Beklager et UTROLIG langt innlegg. MEN alle ordene er skrevet rett fra hjertet.. må inrømme at det var herlig å få ut meninger og tanker.. elsker å blogge.. å skrive.. herregud. 

Må løpe!

Blogges<3


God morgen, mine søte små!
15.02.2010 @ 07:06


Hei!

God morgen! Elsker sånne dager og tidlige morgener som dette! Perfekte, kalles de..

Det er sånne morgener hvor jeg står opp i nytt sengetøy, vet hva jeg skal ha på meg, favorittsangen er på radio på badet, sekken er ferdig pakket og vannflaska står klar i kjøleskapet. Sånne herlige morgener liker jeg. Jeg liker også at jeg skal være med Ellisiv idag.. og at jeg skal klyppe meg på Onsdag.. og at vi ikke har vanlige skoledager på tirsdag eller onsdag.. Denne uken blir bra.. eller jeg håper ihvertfall at den blir det.. 

Har dere en bra, eller dårlig morgen da lesere?

Nå skal jeg opp, drikke pillen og spise noe om det er tid til det. Hater å springe til bussen.. så i det siste er jeg alltid på bussholdeplassen fem minutter før resten av folket. Ja, jeg vet jeg er god.. 

Kos dere på skolen, jobben eller hvor enn dere skal. Jeg er glad i dere, mine søte små. 


Blogges<3

OK - mine tårer går til dem!
14.02.2010 @ 21:53


Hei!

Jeg har funnet verdens søteste og fineste sang. 80 av de mest kjente artistene har samlet seg for å støtte og hjelpe til med jordskjelvet i Haiti. Sangen er fantastisk, og den går til et kjempebra formål. Dette blir vel det første innlegget jeg skriver om Haiti.. men jeg har liksom ikke hatt lyst og si noe om det før. Det er helt forferdelig, trist og sørgelig.. klarer ikke ikke å si noe mer. Helt UBEGRIPELIG trist, rett og slett. Har dere noen meninger?

Det som faktisk irriterer meg litt.. er at avisene plutselig ikke skrive noe stort om det lenger.. som om det er glemt? MEN det er det jo ikke. Det er flere tusen der nede... døde, utsultet, utmattet og uten et sted og bo. Mine tanker går seriøst til dem. 

Syns det er kjempebra at så mange kjendiser samler seg, gratis og spiller inn en sang hvor folk kan donere penger til pårørende. Utrolig bra faktisk.. Sånne kjendiser liker jeg! :-):-)

Hør sangen, og fortell meg hva du syns?


God natt! 

Blogges<3


Freias påske-egg! Liker du dem?
14.02.2010 @ 19:54


Hei!

Nå har jeg blitt ferdig med middagen, den smakte forresten utrolig godt. 

Lenge siden jeg har laget favorittpastaen min nå, så jeg kjente at det virkelig var på tide. Jeg har også tatt oppvasken (igjen) og ryddet og vasket rommet. Jeg føler meg seriøst som en alenepappa eller noe, har gjort så sinnsykt mye husarbeid de siste dagene.. SÅ mye at jeg nesten syns litt synd på mamma som må gjøre dette hver dag.

Nå sitter jeg bare og slapper av.. og venter på at mamma å pappa skal komme hjem fra reise. Har savnet dem.. blir gøy å se dem igjen selv om det bare har gått sånn tre dager.. jeg elsker mamma og pappa, så jeg skal ikke legge noe skjul på det. I mellomtiden (alstå mens jeg venter) sitter jeg og spiser mitt fjerde påskeegg idag. Fatter ikke at de allerde har begynt og selge de eggene - men det gjør meg slettes ingenting. 

Jeg har SAVNET dem. Elsker den forfriskende sjokoladesmaken.. med frisk, kald og hvit sjokoladekrem på innsiden.. mmm.. spesielt når de er kalde i tilegg (legg dem i kjøleskapet). Det er rett og slett herlig. Hva syns du? Liker du freias påske egg? eller.. blir de litt for kvalmende for deg? 

I love them.. og jeg har også idag erstattet dem med boller.. orker ikke lage middag og bake boller på samme dag. Jeg er husfar.. men jesus.. det må nå finnes grenser.Nå tror jeg faktisk at jeg skal ta meg en dusj. Elsker dere. 

Blogges<3


Dette er vel noe å glede seg til?
14.02.2010 @ 15:21


Hei!

Jeg har nå akuratt ryddet, vasket og gjort i stand huset igjen etter vorshspielet igår. HERLIG. Jeg har vært alene hjemme i hele helg, mamma og pappa kommer ikke hjem før sent ikveld.. så jeg prøver faktisk å nyte de siste timene jeg har igjen, alene i huset. 

Kvelden igår var veldig velykket, og veldig morsom. Var endel som skjedde, og jeg angrer faktisk ikke på noe av det. Utrolig koselig kveld med mye sang, dans, snakk og morro. Tjohei.

Til dere som lurer..

Skjorte - Acne 
T shirt - H&M
Bukse - H&M
Sko - Converse (ikke på bildet)

Hva syns dere?Om noen få dager (imorgen) starter jeg forresten noen konkuranser her på bloggen. Jeg har fått tildelt 50 solkort på 100 kr, som jeg skal dele ut til dere lesere fra brun og blid. SÅ det er bare og følge med, snart kan du faktisk vinne deg en vei til brunhet. Håper at dere gleder dere like mye som meg? Tjohei - igjen. 

Vinneren av EOS lipbalmen er forresten kontaktet. Takk til alle som deltok! 

Nå skal jeg springe og gjøre noen "viktige" greier (slappe av, spise påskegg, se tv, kose meg) før jeg setter igang med middaglaging til meg og lillebror. Idag skal jeg lage en pasta med mais, kylling og urtesaus. NAM. Gi beskjed om du vil komme opp og spise sammen med oss da? heheheheheheheh

Blogges<3


HEI - solstråler, stjerner og engler!
13.02.2010 @ 00:36


Hei!

Mine kjære lesere. Jeg er tilbake! 

Etter en liten pause er jeg endelig tilbake. Den effektive pausen var VIRKELIG noe som måtte til. Jeg fikk gjort lekser, fremføringer.. og jeg fikk for engangs skyld (på lenge) slappet av litt. Blogging skal være gøy, og det har det seriøst vært HELE tiden og helt frem til den dagen (ca en uke siden) hvor jeg bestemte meg for å ta en pause.. men det er faktisk ikke så gøy å blogge tre ganger til dagen, bare for at du skal bli den beryktede topplista, eller for at du liksom føler at du MÅ blogge. Jeg liker å blogge fordi jeg vil å ikke fordi jeg må.. og det var derfor jeg tok meg en pause sist uke.

Pausen hjalp meg faktisk både fysisk og psykisk (vet jeg høres helt dramaqueen ut nå).. men den gjorde faktisk det. Jeg fikk slappet av, tenkt på andre ting.. og alt i hverdagen handlet faktisk ikke om bloggen lenger. Jeg tror utrolig nok at jeg bare nevnte bloggen sånn 2/3 ganger denne uken! Vanligvis pleier jeg jo og nevne den minst 102.. jesus.

Fatter ikke at jeg netopp skrev to hele strofer om "comebacket" mitt.. men (jeg elsker meg selv) så det burde vel egentlig ikke komme som noe spesielt sjokk. Jeg er uansett GLAD for å være tilbake, og jeg gleder meg masse til å fortsette å skrive.. jeg elsker det.. og jeg har savnet det.. det er rett og slett HERLIG! og være tilbake. SÅ, er dere glade for at jeg er tilbake da? (forventer at alle skriver JA i kommentarfeltet)... 


Idag har jeg forresten hatt en skikkelig "glad dag". Har sagt hei til ALLE kundene på jobb, hjulpet dem, vasket, tatt oppvasken, støvsugd.. og laget natchos til meg og lillebroren min. Alt dette med et smil om munnen. Selv om vi lagde den (natchosen alstå) klokken 23.30 (veldig sent, pleier og være i seng klokken 00.00 på lørdager) smakte den utrolig godt. NAM 

Imorgen skal jeg tilogmed være så snill med gjestene som kommer på vorshspiel til meg at jeg skal lage pitabrød med kylling til dem.. NAM igjen.. og HALLO usunn weekend!


MEN - seriøst.. inrømm det! Natchosen så utrolig god ut, sant?

Blogges<3


Jeg elsker dere
10.02.2010 @ 20:00


Takk for at så mange forsatt er innom. Jeg kommer tilbake, men jeg vet ikke helt når. Blir sikkert i neste uke engang. Jeg savner bloggen og jeg savner dere. Takk for at dere gidder. Glad i dere <3

...
08.02.2010 @ 18:37


Jeg orker ikke mer. Ikke på en liten stund ihvertfall.

MMM - Shopping og god mat!
06.02.2010 @ 00:46


Hei!

Kjære lesere. Veldig lei meg for at jeg ikke har skrevet noen skikkelige innlegg til dere på noen dager. Jeg har rett og slett ikke hatt så mye tid, og masse annet å gjøre. Jeg lover å bli bedre til uken, skal også prøve og fortsette med mottoet om å skrive to innlegg til dagen. Nok engang - beklager!

Idag forsov jeg meg til skolen, da jeg kom på skolen hadde vi bare meidefag og gym før vi fikk ta helg. Jeg og Helga dro inn til byen rett etter skolen, og vi ble der i hele frem timer.. liksom.. jeg får aldri nok av Stavanger. Kjøpte meg enda et nytt par med sko - som dere skal få se bilde av imorgen. 

Etter en tur i Stavanger, dro vi hjem til Helga. Vi leide filmen UPPERDOG som var utrolig bra, lagte oss pita med kylling, salsa og rømme og hadde masse snop ved siden av. NYDELIG DEILIG kveld, hvor jeg fikk i meg masse av det man ikke bør få i seg. MEN kyllingen er jo sunn? så da sier vi at det er ok.. gjør vi ikke? 

Nå ligger Helga ved siden av meg og maser på at vi må legge oss. Jeg skal på jobb imorgen, så det er vel kanskje det som er lurest? Hun ligger ihvertfall og snorker. LOL

Hva skal dere gjøre i helgen da? Feste? spise? henge? drikke?

Blogges<3


NY KONK - VINN EOS LIP BALM!!!
04.02.2010 @ 21:02


Hei!

Jeg har akuratt kommet hjem fra en av de kjedeligste dagene på jobb, det var seriøst ingen folk. Nå må jeg snart pakke, skal sove hos Helga imorgen så gidder ikke å reise hjem etter skolen engang. Vi skal først en tur til Stavanger og kikke før vi drar hjem til henne. Gleder meg. 

MEN jeg får vel nesten komme til poenget? KONKURRANSEN. I denne omgang deler jeg ut en en lip balm fra EOS. Denne lipbalmen er HELT fantastisk på dager som disse, hvor du har vondt/er tørr på leppene. Denne lip balmen kan brukes av både gutter og jenter, og jeg skal love deg at den virker!  

NÅ kan du vinne den gule lipbalmen hos meg helt gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive navnet ditt samt en email adresse i kommentarfeltet. Det er faktisk ikke verre en det. Lykke til. 


Nå følte jeg meg snill mot leserne mine altså! Syns dere ikke jeg var det?

Blogges<3

(Denne konkurransen er avsluttet!)


Hei - viktig melding!
04.02.2010 @ 14:10


Hei!

Jeg er på jobb i heleeeeeee dag - så jeg rekker ikke å skrive til dere før ikveld.

Glad i dere <3

Mine nye sko! - elsker dem!
03.02.2010 @ 21:54


Hei!

Beklager lite blogging. MEN jeg har vært å filmet idag.. og det første jeg gjorde når jeg kom hjem, var og dra på Kvadrat med min kjære bestemor. Hun fikk handlet seg masse fint og jeg fikk handlet meg det nyeste paret med sko, som vi netopp har fått inn på DNA. 

Jeg elsker de nye skoene mine. Gleder meg til å plassere dem på et hellig sted i skoskapet mitt. 

Hva syns du?


Nå må jeg ta meg en rask dusj, før jeg hopper i seng. Imorgen må jeg stå opp klokken 06.00, vi skal ha et moteshow på skolen så jeg og et par gruppemedlemmer må være dere og gjøre ting klart. Gruer meg allerde. 

Blogges<3


Jeg er forelsket i denne sangen!
02.02.2010 @ 21:25


Hei!

Jeg er forelsket i denne sangen. Den går på repeat, hele jævla tiden. Elsker musikkvideoen, melodien, teksten og at sangeren kun er femten år gammel. Ble ikke han kjent gjennom "youtube" da? 

Uansett - du må høre på sangen og fortelle meg hva du syns? Jeg er helt forelsket, og hører den 20 ganger til dagen, på bussen, i solariumet, i sengen og når jeg løper på tredemølla. Den passer til ALT.


Blogges<3


DETTE savner jeg! - gjør du?
02.02.2010 @ 17:37


Hei!

Jeg snakker selvsagt om SOMMEREN.

De varme tidene hvor man kan springe rundt i akuratt det man vil, ha på seg de klærne man vil, føle seg fri i prøverommene når man er ute og shopper, bruke alle de 120 skoene i skoskapet, slippe å bli våt, være brun, feste, bade og kose seg. Det er sommeren for meg.

På vinteren er ting bare deprimerende, og det er rett og slett ikke en eneste ferie i hele verden som kan slå sommerferien. Jeg elsker den, og jeg trenger den akuratt nå. Varme, sol, brunhet, strender og alt det andre - i really do need it. 

Savner du sommeren like mye som meg? Eller er du mer en vinterperson?

Blogges<3


OMG - Frustrerte fruer ikveld!
02.02.2010 @ 17:24


Hei!

I skrivende stund sitter jeg her og laster ned litt ny musikk. Skal ta sol med min gode veninne Anne, før vi drar hjem til en av oss og bare slapper av og koser oss. 

Photoshooten idag gikk forresten DØDSBRA. Jeg tror aldri jeg har brukt en bedre modell faktisk, hun gjorde alt jeg ba om, kom med ideer selv og var super positiv til tross for det iskalde og snøfylle været. Gleder meg til å sette alt sammen imorgen, til et kult og unikt cd cover. Takk for god hjelp Brit - du er fantastisk! 

Under kan dere se et av bildene fra shooten - Hva syns dere?Temaet på cd coveret mitt skal være (gal) altså - gal musikk, gale mennesker og gale sanger. Derfor heter også hele plata GAL. Syns derfor at dette crazy bildet av Brit, veldig godt beskriver alt dette (liksom at det skjuler seg noe CRAZY på innsiden av cden) Syns ikke dere? Eller har dere forslag til noen bedre navn? Kom gjerne med dem.

Ikveld starter jo forresten FRUSTERTE FRUER! Jeg hadde helt glemt det, men så fikk jeg en melding av en veninne som bekreftet det. Jeg har liksom gledet meg i over et år nå på den nye sesongen - så det skal bli fryktelig godt å bare lene seg tilbake og nyte første episode av verdens beste serie. Gleder du deg like mye som meg? 

Nå må jeg laste ferdig musikken, vaske fjeset og dra ned til Sandnes. 

Blogges<3


SE - jeg er en klovn!
02.02.2010 @ 11:31


Hei!

Det snør.. mye. Jeg trodde at det ikke skulle snø mer jeg.. men der tok jeg søren meg grundig feil. Vi har fått påfyll, et nytt snøkaos, glatte veier og alt for mange veier som IGJEN må brøytes vekk og saltes. Jeg som trodde at alle hovedveiene også endelig var ferdigvasket og snøfri - tok tydlgvis grundig feil der også. Nå skal jeg og Brit (modellen min) ut på photoshoot. Jeg må ta noen bilder til et cd cover som skal leveres inn om noen dager. Brit skal kle seg ut som en klovn og vi skal ta noen crazy bilder i snøværet. Tipper bildene blir utrolig bra, grunnet at klovnefjeset kommer til å komme så godt frem i det hvite været. Hva gjør dere på skolen idag da? Snør det forresten forsatt hos dere?

Nå må jeg løpe for og rekke bussen til Sandnes, hvor jeg skal treffe Brit! 

Blogges<3


JEG FIKK PAKKE FRA - EOS!
01.02.2010 @ 21:06


Hei!

NÅ har jeg akuratt vasket HELE huset, helt frivillig. Jeg er kjempetrøtt, sliten og utmattet.. vil bare finne meg en seng og en fjernkontroll å slappe av.. orker ikke å snakke, være på facebook, blogg eller noe akuratt ikveld. MEN dere skal få dette innlegget siden jeg er glad i dere.

Idag fikk jeg forresten en pakke i posten av EOS. De har sponset meg med tre forsjellige lip-balms. TAKK! Jeg fikk den røde, den gule og den grønne. Trengte virkelig en god og herlig leppepomade nå i vintertidene, leppene sprekker liksom så lett. SÅ jeg gleder meg masse til sette igang å bruke disse, for de var sinnsykt gode.

Har allerde testet ut alle sammen, og jeg må helt ærlig si at jeg på lenge ikke har prøvd noen så gode leppepomader. De frisker rett og slett opp leppene, uten at de føles altfor feite og klissete. Kan også nevne at EOS lip balmene også er 95 % organiske og 100 % naturlige - noe som selvfølgelig er et pluss (spesielt til dem som bryr seg om dette). 

Skulle du vært interessert i å kjøpe deg en EOS lip-balm? Da går du bare inn HER og bestiller deg en. Enkelt og greit. Jeg likte forresten best den røde, den hadde en frisk smak av summer frukt, minnet meg liksom litt om de varme tidene når jeg luktet på den. Har du prøvd EOS? Isåfall, har du en favoritt?

Da går jeg og slapper av. Beklager lite blogging, kommer sterkere tilbake imorgen!

Blogges<3


Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits