Dette begynner å bli flaut!
16.02.2011 @ 08:58


Hello!

Beklager igjen for lite blogging - men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge. Litt mye å gjøre rett og slett. Har egentlig dødsmye å gjøre hele denne uken! Jobber HVER eneste dag. Idag og imorgen blir på den nye jobben min (Sorbet) å fredag og lørdag er jeg på DNA i Stavanger. Blir en lang uke, med tanke på at jeg må presse inn øvelseskjøring, særemne, historieprøve, matteprøve og norskprøve - inn i alt denne jobbingen.

Jeg må forresten fortelle dere noe dødsrart. Jeg har begynt å sovne sånn helt uten videre, og da som oftest når jeg er på pcen. Igår sovnet jeg når jeg hørte på en sang, for noen dager siden sovnet jeg når jeg snakket med folk på facebook, jeg har sovnet når jeg leste en bok til særemne, jeg har sovnet mens jeg har snakket og cammet på skype og jeg har sovnet i flere filmer og tv serier.

Det med at jeg pleier å sovne når jeg er på facebook eller på skype er ikke akuratt noe som pleier å skje. Det er faktisk sykt flaut, og jeg fatter ikke hvorfor det bare skjer i det siste? Kanskje jeg er mer trøtt nå, enn det jeg var sist år? For da skjedde nemmelig aldri dette. FREAKY.Blogges<3


Happy face!
14.02.2011 @ 22:17


Hello!

Sorry - jeg er dødssliten. Har vært på skole å jobb i hele dag, akuratt spist en halv grandiosa, sitt greys og er snart klar for å legge meg. Den første dagen i den nye jobben gikk utrolig bra syns jeg, var kjempekjekt. Angrer ikke et sekund på at jeg valgte å begynne der. Gleder meg allerde til neste arbeidsdag. Sorbet <3

Vi snakkes nok mer imorgen! Orker ikke å blogger mer, er så trøtt.Blogges<3


Trenger du ny musikk? - Her er mine favoritter!
13.02.2011 @ 23:48


Hello!

Nå har jeg akuratt kommet hjem. Var på besøk hos besteveninna mi Ajla sammen med den andre besteveninna mi Elma. Utrolig koselig kveld med is, varme bær, masse sladder, snakk og kos. Vi har ikke vært med hverandre og snakket å sånn på noen uker, så det var godt å være litt samlet igjen - mye å snakke om for å si det sånn.

Tenkte forresten jeg skulle legge ut et lite sang-innlegg før jeg la meg. Dette innlegget skulle egentlig kommet på fredag, og det skulle egentlig vært min topp 10 liste med sanger, men jeg kortet den ned til 5 sanger ikveld.

På topp ligger selvfølgelig LADY GAGA sin splitter nye singel. Love it. Last dem ned!

1. Lady Gaga - Born this way

2. Bruno Mars - Who is

3. Stella Mwangi - Haba Haba

4. Afrojack feat. Eva Simons - Take over control

5. Bruno Mars - Never say u cant

Hvilken sang likte du best?

Nå legger jeg meg! Natta!

Blogges<3


My new boots! - Kule?
13.02.2011 @ 17:38


Hello

Mine nye boots i svart skinn fra peak performance. Har tenkt på dem så lenge, og fant de faktisk på salg for noen dager siden. Dette kuppet måtte jo bare gjøres, så jeg kjøpte dem. Andre skoparet denne uken. Perfekte til alt, syns jeg.

Hva syns dere?Blogges<3


Jeg har fått meg ny jobb!
13.02.2011 @ 14:37


Hello!

Begynner å bli litt lei av å lese allerede, så tar meg et avbrekk, blogger litt istedet jeg.

Jeg er superglad og dødshappy! Har fått meg ny jobb!

Den nye jobben min er SORBET på Sandnes, som ligger rett over DNA butikken på Amfi senteret, Jeg følte virkelig jeg trengte en ny jobb, eller en jobb til ved siden av skobutikken, hvor jeg kan jobbe med det jeg virkelig elsker. Klær, jenteklær og det å hjelpe jenter/damer å sette sammen et antrekk/finne de rette plaggene.

Mange av dere lurer sikkert på hvorfor jeg som gutt vil jobbe i en jentebutikk, og noen av dere syns vel kanskje også at det er litt rart? Altså. Jeg liker å hjelpe jenter/damer å finne klær, jeg liker å kombinere antrekk, jeg ser på meg selv som en mye mer serviceinnstilt person når jeg jobber med jenter.. enn hva jeg gjør med gutter. Jeg får liksom så mye mer utfordringer med jenter enn det jeg gjør med gutter.

"Sorbet er et moteriktig klesmerke som representerer det siste av det siste med tøffe topper, flotte kjoler og trendplagg, samt en hel del som er egnet for party." Amfi vågen.

Sååååå nå gleder jeg meg bare til å sette igang på den nye jobben, så ser jeg litt hvordan dette går. Det er jo nytt for både meg som gutt å jobbe i en jentebutikk, og for Sorbet og ansette en gutt. Min første dag er faktisk imorgen, så da må dere bare komme innom å si hei. Jeg gleder meg som sagt, og tror dette kan bli veldig spennende og lærerikt. Er kjekt å prøve noe nytt, vet dere.

NEI folkens, jeg skal ikke slutte på DNA men skal ha to jobber nå! Trenger pengene!

Her er forresten min nye sjef:

Gratulasjoner settes pris på. hehehe.

Blogges<3


Se! - Jeg var en klovn igår!
13.02.2011 @ 11:37


Hello!

Jeg må bare beklage, men jeg rakk rett og slett ikke å prioritere bloggen denne helgen. Har gjort så mye annet rart, og har derfor rett og slett ikke hatt annledning til å blogge. Jeg kommer strerkere tilbake idag, med flere innlegg, grunnet at jeg egentlig har hatt ting å skrive til dere - men ikke tid til å gjøre det.

Så - hva har dere egentlig gått glipp av?

Igår var det duket for karneval-kro med russen 2011. Jeg visste først ikke helt hva jeg skulle være, og det stod alltid mellom nerd, eller klovn. MEN det ble til slutt KLOVN. Parykk og klovneantrekk, og røde converse slår virkelig aldri feil. Hva syns dere om klovneantrekket?Jeg var på et avskjedsvorsh hos Monica, med DNA-Sandnes jentene. Utrolig koselig og kjekt vorsh. Masse god mat, drikke og godt selskap. Jeg og Natalia dro deretter videre på kro. Kroet var også velykket, frem til jeg begynte å bli edru. MEN for all del. Et ganske så velykket kro, og egentlig en skikkelig velykket kveld. Thumbs up!Må også benytte annledningen til å takke pappa, for at han kjørte meg helt ut til Varhaug igår. Jeg skulle treffe Natalia og Tiril klokken 18.15 (trodde jeg) - men det var vistnok klokken 17.15 vi hadde avtalt. Så da rakk jo ikke jeg toget. Pappa reddet kvelden min litt igår altså. Så takk til deg!

Hvordan har deres helg vært? Er dere yngre lesere klar til å bli russ?

Nå skal jeg begynne/prøve å lese en krimroman av Unni Lindell - Rødhette. Noen av dere som har lest den? er den bra? Vi har særemne snart og tiden begynner faktisk å renne ut. Boken er på 300 fuckings sider, så jeg har vel egentlig ikke noe annet valg enn å begynne å lese. Håper jeg klarer å lese sånn 200 sider idag, sånn at jeg ikke har så mye å lese til uken. Det er ihvertfall målet. Men først, frokost!Blogges<3


Jeg savner virkelig dette!
09.02.2011 @ 10:00


Hello!

Sitter på skolebenken og drømmer meg vekk akuratt nå. Jeg savner sol, sommer, varme, sommersko, is, shorts, t-skjorter, tynne jakker, varme byturer, grillfester, brunfarge, festing, ferier, god stemmning, skolefri, bading, hagefester, og egentlig hele sommeren.

Håper den kommer snart. MEN det ser virkelig ikke lyst ut med tanke på at de har meldt MINUSGRADER i hele neste uke. Jeg som trodde at minusgradene i det minste var over, men tok tydligvis grundig feil der. Hadebra sommerconverse og hallo vintervans - sier nå bare jeg. Hate this.

Bring me the summer!

Savner dere sommeren? Klar for sommerferie?

Jeg er ihvertfall klar for Bosnia og Croatia 2011.

Blogges<3


Nye innkjøp - Bukse og sko!
09.02.2011 @ 00:34


Hello!

Var på en liten handletur idag. SELVFØLGELIG klarer jeg ikke å gå på kvadrat uten å kjøpe noe, jesus. Det senteret der har egentlig blitt sykt dårlig i mine øyne, men jeg klarer likevel ALLTID å finne noe der. Ganske rart. Først handlet vi i sånn tre timer, og så dro vi og spiste på Sandnes brygge. Verdens beste baconburger, faktisk. Utrolig deilig med sånne dager som dette. Shopping, og god mat hjelper liksom alltid på humøret.

Så nå er jeg fortsatt offesielt happyface. Kjøpte en ny helt blåfarget bukse fra Lee, trengte virkeeelig en sånn. Pluss noen dritkule sko fra Lacoste! HALLO!? Lacoste? Jeg hater egentliig det merket men disse skoene var bare såååå kule, syns jeg... så jeg måtte jo nesten bare ha dem.

Hva syns dere?

Buksen er fra Carlings og skoene er fra DNA Kvadrat - for de som lurte.

Nå må jeg virkelig legge meg!

Blogges<3


Nye sko? - Her er mine favoritter på DNA!
08.02.2011 @ 16:49


Hello!

Nå har jeg akuratt sitt noen episoder med greys, jeg får seriøst aldri nok. Den serien der er faktisk noe av det beste som noen gang har blitt laget. Om noen minutter skal jeg en tur på kvadrat, kikke litt og se om jeg finner noe kjekt... fikk litt bloggpenger idag... så det skal feires..... Må se om jeg finner noen nye jeans eller noe... åh, gleder meg.

Vi har forresten fått inn SÅÅÅÅÅ masse fint på DNA i det siste. Sommerskoene har begynt å komme, og jeg kan ikke annet enn å bli glad. Herregud. Vans med knytting, Vans i hemp, Converse i friske farger, Ballerina osvosvosv. Jeg dør.

Tok et bilde av mine personlige favoritter. Sommersko er grunnen til at jeg i det hele tatt jobber i skobutikk og i det hele tatt liker/elsker sko. PS: Jeg la av fem par med sko igår. Love them all!Hvilke av skoene likte du best? Jeg skal ihvertfall ha ALLE guttemodellene på bildene, og syns definivt at de nye hemp-vansa er dødskule. Digger dem.

Hvis du lurer på priser osv må du bare spørre, så skal jeg prøve å svare.

ALLE skoene fås kjøpt på DNA Stavanger! Jeg jobber både Onsdag og Torsdag denne uken! Kom innom! Også viktig å huske på å være tidlig ute med å kjøpe sommersko, i April/Mai selger vi faktisk så mye at vi går tom mye før selve sommeren.

Blogges<3


NY: Sean Kingston feat. Justin Bieber!
08.02.2011 @ 10:36


Hello!

God morgen, blir det vel.

Jeg vet jeg har postet denne sangen på bloggen før, eller under "topp10" listen min forrige uke. MEN den fortjener virkelig et eget innlegg. Sangen er jo fantastisk. Hører seriøst på den HELE tiden. Repeat, repeat, repeat! Definivt den nye favorittsangen min, kommer aldri til å gå lei - føler jeg.

Nå må jeg springe å gjøre meg klar til skolen. MEN hør på sangen imens og last den ned.

Så. Likte du den, eller?

Nå må jeg springe, men snart kommer et innlegg over alle nyhetene vi har fått på DNA!

Blogges<3

 


Avhengig av facebook?
07.02.2011 @ 14:59


Hello!

Kom over disse punktene om facebook. Jeg lo! De beskriver ihvertfall meg veldig. Flere av punktene stemmer, og jeg klarer virkelig ikke å holde labbene av facebook. Jeg er der HELE tiden (borsett fra når jeg er på jobb).

Her er 15 tegn på at du er hektet på Facebook:

1. Du føler deg populær når noen tagger deg på et bilde, siden det viser at du faktisk er en sosial person.
2. Du har en Facebook-flipp åpen i nettleseren akkurat nå.
3. Du har diskutert mini-feeden med kompisene dine.
4. Du mener at å ?poke? er et fullt akseptabelt sjekketriks.
5. Du har Facebook-venner som du ALDRI har møtt.
6. Du skriver på andres walls i stedet for å sende e-post.
7. Etter å ha møtt noen i det virkelige liv, er det første du gjør når du kommer hjem å søke etter dem på Facebook.
8. Du har trykket ?oppdater? med mindre enn 10 sekunders mellomrom for å se om du har fått nye meldinger.
9. Du mener at det holder i lange baner å skrive ?gratulerer med dagen? på andres walls. Til de du kjenner godt kjøper du en gift til 50 cent.
10. Du har lastet opp mer enn hundre bilder, i flere album og tagget hvert eneste ett.

(Kilde: Humor1net.com)Kjente du deg igjen? Er du avhengig av facebook?

Nå må jeg på jobb! Jobber på DNA Stavanger til klokken 19 ikveld! Kom innom.

Blogges<3


Såååå lei....
07.02.2011 @ 11:01


Hello!

Dagen idag (så langt) har virkelig vært SUPERDRIT.

Jeg ble vekket av kjørelæreren min klokken 07.13 - jeg hadde HELT glemt at jeg skulle ha dobbel kjøretime klokken 07.00 idag morges. Jeg var HELT sikker på at jeg skulle ha kjøretime imorgen, og ikke idag. MEN sånn var det jo desverre ikke. Hadebra 1300 kr, sier jeg bare. FML!

Såå, satte jeg meg på bussen. Var på vei til skolen. Alt var på en måte bra igjen, og jeg hadde akkuratt kommet over at jeg hadde glemt kjøretimen. RETT FØR - busstoppet til skolen, hvor jeg pleier å gå av.. finner jeg ut at jeg har glemt mobilen min hjemme. HALLO!? En hel dag uten mobil................. tror ikke det. Så jeg hopper av bussen, springer over veien til den andre siden, og tar bussen hjem igjen for å hente mobilen. Istedet for å være ute i god tid på skolen, som jeg vanskeligvis pleier....... kom jeg idag forsent på skolen, pga en mobil FML!

Dette er virkelig årets verste og mest glømske morgen! Satan.

og.......som om ikke dette var nok. Er jeg stucked med historie i hele fuckings dag. HATER det faget. FML!

Såå.... har dere en fin morgen eller? hehehe.Blogges<3


HOT or NOT? - Sjokolade!
06.02.2011 @ 18:23


Hello!

Det begynner virkelig å bli en liten vane å ha disse "HOT or NOT" innleggene på bloggen. MEN det er dødsmorsomt å se hva dere lesere mener om de forsjellige tingene.

Denne gang lurer jeg på om dere syns sjokolade er HOT eller NOT, altså... jeg liker personlig ikke sjokolade såååååå godt, som jeg vet at de fleste andre gjør. Det er ikke noe jeg blir spesielt glad for å finne hjemme... og det er heller ikke noe jeg pleier å velge i i smågodtposen.

MEN om jeg skulle valgt en sjokoladefavoritt... måtte det jo nesten blitt den nye melkedrømmen med krokan, karamel og krem. NAM. Hvis du spiser den, og har en iskaffe ved siden av - er dagen så og si reddet.

Så - er sjokolade = HOT or NOT? Noen sjokoladefavoritter?Veninna mi Helga syns tydligvis det er HOT med sjokolade, og det ser vi på bildet ovenfor. WOW, hun er jo til og med sexy med sjokolade i trynet. Thats hot.

Blogges<3


Jeg er forelsket i denne isen! - mmmm
06.02.2011 @ 16:47


Hello!

God morgen, blir det vel.

Har virkelig ikke gjort en dritt idag. Jeg ligger forsatt i sengen med bakrus, noe jeg ikke pleier å ha ofte. Fatter ikke hva som skjedde igår, men bankortet ble ihvertfall flittig brukt på byen etter et ganske så velykket vorsh.. så det forklarer vel egentlig det meste. Planen idag var egentlig å gjøre lekser, å være superflink. MEN det ser ikke akkuratt ut som om det skjer........... ihvertfall ikke helt enda, og ihvertfall ikke med denne hodepinen. ooomg.

Dette er meg akuratt nå - bare sånn om dere vil se:

OG.

Dette er meg og favorittisen min (som redder meg gjennom dagen idag):Har dere smakt den? omg. Den er helt himmelsk. Verdens beste is!

OG SÅ.

Er jeg sinnsykt irritert. På meg selv egentlig... fatter liksom ikke at jeg enda ikke har begynt på leksene, eller ryddet rommet. Jeg MÅ rydde rommet før jeg begynner å gjøre lekser ihvertfall. Hvis ikke klarer jeg ALDRI å konsentere meg om det jeg skal gjøre.. dere ser - jeg klarer ikke å jobbe når det er rot rundt meg.. heheh. Noen andre som har det sånn?

Rester fra nattmat, gammel iskaffe, tallerker, osvosvosv. Som har stått i en uke ca. Er bare noe av det du finner i rommet mitt idag.

Bare se:og merk: Jeg gidder ikke vise dere gulvet mitt engang. Det er IHVERTFALL rotete. jizes.

Hva skal dere idag da?

Nå må ihvertfall jeg stikke!

Blogges<3


Nye sanger? - Min topp 10 liste!
05.02.2011 @ 16:57


Hello!

Litt sent. MEN her er ihvertfall ukens topp-10 liste. WOW. Alle sangene denne uken er bare helt utrolig bra. Spesielt den første, den ruler verden. jesus. DOWNLOAD! sier jeg bare. heheheh. værsågod!

1. Sean Kingston feat. Justin Bieber - Wont stop

2. Alesha Dixon feat. Jay Sean - Every little part of me

3. Jessie J feat. b.o.b - Price tag

4. Jessie J - Nobody`s perfect

5. Katy Perry - Part of me

6. Bruno Mars - Mammas worst nightmare

7. Keshera feat. Lalla - Ubesvart annrop

8. Sean Kingston feat. Rihanna - Whats my name (remix)

9. Katy Perry - Dressin up

10. Kriminell kunst feat. B.vis - Ka så skjer?

Likte dere sangene? Noen favoritter?

Ha en forsatt fin helg!

Blogges<3


Kinamat! - love it!
05.02.2011 @ 08:38


Hello!

God morgen - blir det vel. Jeg er sååååå tidlig våken, holder på å dø av trøtthet, seriøst. Skal på jobb om en time ca, men må gjøre meg klar nå, osvosvosv. Skal åpne butikken i Stavanger idag... og det tar jo litt tid å komme seg fra Sandnes til Stavanger... så da må man faktisk stå opp så tidlig som dette - om jeg i det hele tatt skal rekke noe som helst.

Uansett. Så var jeg med veninna mi Lisa igår. Utrolig koselig - SOM ALLTID. Denne gang gikk vi på kina resturant, satt der i noen timer... før vi kjørte litt random rundt å snakket osv..... før vi så dro å kjøpte mc flurry is gjennom drive in på mc donalds... osv. Jeg visste ikke det gikk an å kjøpe is gjennom den drive in greia? hm. Spennende opplevelse! Ganske kjekk kveld (som sagt)... veldig avslappende og koooooooselig. Love u Lisa!


Liker dere Kinamat?

Nå må jeg springe! Sånn at jeg faktisk rekker å gjøre det jeg skal.

Blogges<3


Bakrus på skolebenken - ikke bra!
04.02.2011 @ 10:46


Hello!

Var på russekro igår............... for å si det sånn.. så ble vorshet helt wild og det tok HELT av (syns jeg). Kroet var FAKTISK vellykket for engang skyld. Jeg koste meg masse, selv om jeg bare husker små episoder av kvelden. Ble litt for mye alkohol, for å si det sånn. MEN sånt skjer. hehehe, man er jo bare russ en gang.

Passet meg ihvertfall dårlig at vi startet dagen med gym idag.. jeg forsov meg litt selvfølgelig... Og nå er det bare norsk frem til klokken 16.......... før jeg skal på jobb til 19 i Stavanger..... før jeg skal være med Lisa ikveld. Blir en spennende, lang men kjekk dag, selv om jeg føler meg DØD - just now.

Håper mc donaldsmaten som jeg og Helga skal ha nå, snart. Gjør dagen LITT bedre.

Har dere en fin fredag? - Klar for helgen?Blogges<3


Wii - Er på forsiden i avisen idag!
03.02.2011 @ 19:04


Hello!

De fleste av dere har sikkert fått med seg at jeg ble intervjuet av "Sandnesposten" for en liten uke siden? Artikkelen kom ut idag. Står veeeldig lite på nett - du kan lese HER, så du må kjøpe selve papirutgaven av avisen om du vil lese resten/hele saken om meg. Fikk også forsiden i hele avisen, noe som var litt uventet og flaut. MEN sammtidig veldig kjekt. Takk til Sandnesposten for en fin artikkel og gode ord. Var en kjekk opplevelse!

Har dere noen gang vært i avisen? Isåfall - hvorfor? Jeg var i avisen sist år også, for "Stavangeraftenblad". Dette var også på grunn av bloggen. Denne gang var det Sandnesposten som ville lage en sak om bloggen, koselig det.Nå skal jeg forresten på trafikklyskro med russen 2011. Kommer til å ta av! Tror jeg? Jeg skal kle meg i fargen RØD. Ja.. dere leste rett. RØD. Fargen betyr at folk bare skal STOPPE! fordi du er OPPTATT. Jeg er jo opptatt, med Justin Bieber. Såååå, da ser jeg virkelig ingen grunn til at noen skal prøve seg på meg. Gjør dere? nei, akuratt. heheh.


Hva syns dere om kveldens antrekk? Ble et veldig avslappet antrekk ikveld, med tanke på at det er temafest, torsdag, skole og gym imorgen og... fordi jeg var nødt til å velge antrekk blandt tre stygge farger. hohoho.Nåå må jeg springe til bussen, vorshet venter.

Blogges<3


Jeg er sååå avhengig! - er du?
03.02.2011 @ 17:23


Hello!

SORRY for veldig lite blogging idag. ELLER egentlig. INGEN blogging idag. MEN har vært travel på skolen. Mattefag, naturfag osvosv... ja. Dere skjønner! Har i tilegg hatt kjøretime... dobbel kjøretime faktisk! Følte det gikk ganske så okei på den egentlig, selv om jeg ikke har kjørt bil på sånn to uker.

Holdt på å kræsje to ganger idag.. BARE, så det er jo et positivt tegn. Er det ikke?

Uansett - så må jeg dele med dere at jeg har blitt HELT AVHENGIG av iskaffe. Den lilla med smak av mocca er best... men den røde som smaker cappocino er også god. En dag drakk jeg 5 sånne på skolen, og jeg ble helt crazy i humøret. SÅ - det annbefales virkelig ikke. Altså - det å drikke så masse iskaffe på engang... det annbefales ikke. MEN annbefaler dere forsatt å drikke iskaffen! Såååå utrolige gode. mmm. Drikker dem ofte før skolen, på skolen, før jobb, og på jobb. Humøret blir faktisk mye bedre! hehehe.

Tvang forresten pappa til å kjøpe en sånn stor kartong med iskaffe til meg, altså sånn stor pakke. Bare sånn.. for å ha den i kjøleskapet når jeg skulle få lyst litt iskaffe.. noe som pleier å skje.. ja... All the time.

Liker dere iskaffe? isåfall - hvilken er deres favoritt?Blogges<3


Hey! Er du like kreativ som meg?
02.02.2011 @ 17:37


Hello!

Som alle sikkert allerde har fått med seg, skal jo jeg ha et friår neste år. Et år hvor jeg skal jobbe, tjene penger og gjøre meg klar til det store livet. DET STORE LIVET - ja. Oslo. Jeg flytter til Oslo om to år, hvor jeg skal studere journalistikk på Norges kreative fagskole.

Norges kreative fagskole består av flere krative fag - reklame, journalistikk, foto, musikk osv - er bare noe av det du kan velge mellom når du skal studere/gå videre i livet. Skolen er lokalisert i både Stavanger, Oslo, Trondheim og Bergen. På de mest lokale plassene i alle byene. Hvorfor Norges kreative fagskole? Jeg har valgt å søke NKF om to år i Oslo, grunnet at Oslo er en mye større by med større muligheter, først og fremst. I tilegg virker skolen UTROLIG bra, og fancy. Den ligger midt i Carl Johan og er det sier vel egentlig det meste. Besteveninna mi går på skolen i Stavanger, og er superfornøyd... så da var valget tatt.

Bestemte meg egentlig for at jeg skulle søke akkuratt der, når jeg gikk i sånn første klasse på videregående skole. Jeg holder forsatt på tanken, og hele målet mitt med livet akuratt nå - er å gå ut med bra karakterer nå i tredjeklasse for å kunne komme inn i Oslo på den skolen om to år. Gleder meg, og håper virkelig at jeg klarer det.

Jeg føler meg som et kreativt menneske, og velger derfor Norges Kreative fagskole! Føler du deg kreativ? og.. har du funnet ut hvilken skole du skal velge? Se videoene under, love them!

 

Nå må jeg springe!

Blogges<3

(Dette innlegget er skrevet i sammerbeid med min sponsor)


Tidenes pleiedag! - Hudrens og napping av bryn!
02.02.2011 @ 16:46


Hello!

Åh. For en stressende dag. Først måtte jeg til Stavanger i intervju for noen venner, sånn radioprosjekt greie. Det regnet, jeg hadde glemt paraply og... jeg hadde på meg en jakke som slettes ikke tålte vann. Sååå hele meg ble klissvåt. Håret så ikke ut, klærne var helt wet og jeg følte jeg akuratt hadde kommet hjem fra en speidertur elns.Etter den lange, våte og slitsomme Stavangerturen dro jeg til Karen. Hun er lærling på Clinique Marine i Sandnes. Så jeg dro bort og tok en laaang hudrens, fikk fotmassasje, håndmassasje og så vokset og nappet hun brynene mine. Dødsdeilig. Huden min er faktisk babymyk nå. HELT sykt. Karen er kjempeflink og jeg skal tilbake imorgen tenkte jeg, å fikse hendene litt. Elsker å pleie meg selv.

Om noen av dere lesere er interesserte i hudrens? napping av bryn? brassiliansk voksing? osv. Så må dere bare kontakte søte Karen på telefon (46824566). ALLE for 50 % avslag hos henne, på så og si ALLE behandlinger, hvis dere sier dere kjenner meg. Så ring å bestill time fort. I love here - og det samme vil dere gjøre! Hun er fantastisk!Noen av dere som pleier pleie seg selv iblandt? Deilig? ikke sant?

Blogges<3


HUNTER STØVLER (til dame) - Selges til billig penge!
02.02.2011 @ 10:44


Hello!

Nå er jeg akuratt på vei hjem fra skolen, skal i et intervju med noen i klassen... så da slipper jeg resten av dagen grunnet at intervjuet er i Stavanger. Åh.. liker egentlig ikke at jeg må helt til stavanger for å bli intervjuet. For det første så er det sinnsykt langt (en helt togtur unna) og sååååå vet jeg med meg selv at jeg kommer til å enda opp med å kjøpe noe når jeg først er i byen. hehehe.

Selger forresten noen hunterstøvler for en veninne. De er røde, i størrelse 37 og de er brukt 3 ganger. Disse støvlene er utsolgt i hele Stavanger og koster 1199 kr på fullpris. Veninna mi har sagt at jeg skal selge dem for 700 kr. HALLO, 700 kr for noen HUNTER støvler, som er PERFEKTE nå i dette været. Ta kontakt på arman_badboy@hotmail.com om du er interessert. Første mann til mølla!

Sist gang jeg solgte grå hunterstøvler for en veninne ble de solgt på bloggen på under 10 min. Så hurry!Må stikke! Send mail om dere er interessert i støvlene!

Blogges<3


HOT or NOT? - Justin Bieber!
01.02.2011 @ 18:02


Hello!

Som alle dere sikkert allerde vet, eller har fått med seg. SÅ elsker jo jeg Justin Bieber. Jeg spiller cden hans på jobb, i bilen, på macen og på iphonen - jeg får aldri nok. Jeg følger ham også på twitter, facebook, og på youtube. Lettere sagt. Jeg er hans største fan. Uten tvil.

Spørsmålet jeg får HVER eneste dag er - hvorfor liker du egentlig Justin Bieber så godt? Ehm..

Jeg så han opptre for føste gang på youtube, med sangen "cry me a river". Han var en bitteliten gutt, med en stor stemme. Tenkte egentlig ikke noe mer over det der og da.. helt frem til jeg hørte den første hitsangen hans på norsk radio, altså - "one time". Sangen fanget meg, og det samme gjorde resten av sangene hans, så jeg lastet ned hele cden hans, og idag kan jeg ALLE sangene hans utenatt. Det var også dritkult å tenke på at han hadde blitt opptaget på youtube. HALLO? han var bare en liten gutt fra Canada, som postet videoer på youtube.. og nå.. er han verdens største popsensasjon.

Så please slutt å fortell meg at han er tragisk, homo osvosvosv. BRYR MEG VIRKELIG IKKE. For jeg elsker ham like mye fordet. Såååå - just keep the crap for yourself, og slutt å være så sinnsykt sjalu. Takk.


Jeg beundrer ham for at han kan synge, spille alle slags instrumenter, være en så flink skuespiller, elske fansen sin så mye som han gjør å oppnå så mye som han har gjort til nå. Han har solgt 9 millioner plater, har den mest sette youtube videoen på HELE youtube, han er størst på twitter, mest søkt opp blandt alle artister på google, han gir ut en film i 3D i om livet sitt... og jeg elsker han. Det er ikke mye den gutten IKKE er flink til, for å si det sånn.

Min største drøm akuratt nå, er å gå på konsert med han. Det var egentlig det som var planen også. MEN jeg måtte velge mellom en klassetur til Berlin eller få fravær for å dra på Justin Bieber konsert. Så.. desverre valgte jeg Berlinturen. JA - det var forresten et ganske tungt valg - som jeg angrer på. Vil mye heller på Justin Bieber konsert.Så.. er Justin Bieber. HOT eller NOT?

Dere vet jo allerde hva jeg mener. Love u JB!

Blogges<3


Stikkord: bieber justin

OMG! - dette fristet meg akuratt NÅ!
01.02.2011 @ 13:28


Hello!

Kom bare over noe som fristet meg SINNSYKT akuratt nå, tenkte jeg skulle dele det med dere. En deilig sjokoladegreie med flytende sjokolade inni, fersk sjokoladedeig rundt og friske bær på siden. mmm. Spiste denne når jeg var i barcelona sist år, på en fancy resturant. Den sitter forsatt godt blandt minnene.

Dere måååå inrømme at den fristet?åh, ble så sulten på noe søtt nå. jesus.

Blogges<3


DÅRLIG start på dagen!
01.02.2011 @ 11:08


Hello!

Nåå har jeg akuratt hatt en naturfagsprøve, som jeg øvde til i sånn tre timer igår. MEN hey. Den gikk rett i dass. Fikk skikkelig hjernteppe under prøven, klarte ikke å tenke, og jeg glemte alt jeg egentlig hadde pugget på. SATAN! Dritsur nå. Hadde liksom vært noe annderledes om jeg IKKE hadde øvd, eller IKKE hadde stått opp klokken 07.00 idag for å lese gjennom notatene en ekstra gang. MEN jeg gjorde alt det. Likevel, føler jeg at prøven gikk rett i dass.

Har dere noen gang opplevd å øve til noe, men likevel føle at det ikke var til noe nytte?

MEN jeg smiler litt fordet. Dette er den første naturfagsprøven. JA den teller mye, men det kommer flere sjanser. Jeg tror jeg rett og slett bare må lære meg å lese i gooood tid før prøven og ikke dagen/de to siste dagene før. FOR det funker jo tydligvis ikke - selv om jeg desverre lenge har trodd det.Blogges<3Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits