Ellisiv Flack - Den neste Cæsar Stjernen!?
31.03.2009 @ 19:29


Hei :-D

Nå har min godeste veninne Ellisiv Flack kjempet seg igjennom enda en audition. Hun var en av 702 som oprinnelig søkte om rollen som Runa & Goggen i såpeserien. Nå er hun en av 24. 

Det er faktisk nå det teller folkens. En ny avstemningsrunde er igang! 

STEM HENNE VIDERE TIL FINALEN VED OG TRYKKE DERE PÅ LINKENE UNDER !


STEMM PÅ ELLISIV FLACK!


På siden kan dere også se video av hennes nyeste innspilling på Karl Johan. Ikke glem at hver eneste stemme teller.

STEMM STEMM STEMM ..  Det tar dere liksom 1 lite minutt og stemme , jeg blir glad , hun blir glad og du gjør en god gjerning. Jeg sier det en siste gang - Stemm ELLISIV FLACK !!!


p1031246

Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet etter at du har stemt :-)

Blogges <3


Min top 5 liste, right now!
30.03.2009 @ 15:00


Hei :-D

Så var det på tide og poste min "top fem" liste her på bloggen. Jeg elsker listepop så dere må ikke klage.

Trykker dere på linken kommer dere direkte inn på sangen på youtube :-D enjoy. 


dsc0105

Blogges <3Jeg liker det ikke, men jeg må!
29.03.2009 @ 16:33


Tjuhei !

Idag har Arman rukket og gjøre masse masse nyttig.

Arman har i løpet av dagen ;

- Gått rundt et stort og langt turområde med navn stokkelandsvannet
- Jogget opp trapper
- Skrevet manus innlevering

Arman skal om et par minutter ; 

- På Elixia
- Elixia Power som er en total styrketime
- Spinning 

Jeg har bestemt meg for og forandre livstilen min. Det er tungt og trene, jeg blir trøtt, sliten, varm, andpusten, kvalm alt på samme gang og jeg liker det ikke men jeg må! Netopp fordi sommersesongen nærmer seg. Ved min side har jeg selvsagt sunnhetsgudinnen og min gode venn Marita Bu Sivertsen som er med meg og hjelper meg gjennom denne sunnhetsperioden.

- Imorgen må jeg blandt annet bytte ut hornet på skolen med en grå liten greie, nei folkens jeg gleder meg ikke!
- Jeg må trene nesten hver dag denne uken
- Og den gode sjokoladen som jeg pleier og ha til Paradise Hotel må jeg bytte ut med et eple!Hva gjør du for og komme i form til sommeren?

Blogges <3

Shoppinginlegg - Dagens kjøp!
29.03.2009 @ 00:43


Hei :-D

Jeg må bare starte dette inlegget med og si at jeg skal til Paris denne påskeferien! Det blir ikke noe fjelltur i snøen på meg men PARIS i Frankrike! Gleder meg kjempemassse!

Uansett! Jeg fikk en ganske heftig lønn den tiende Mars som jeg uten tvil skulle spare til Paris. Lønnen var på 6000 kr og en måned med sparing og ingen handling av noe nytt skulle jeg vel klare? Jeg sa til meg selv at jeg fikk lov til å bruke 1000 kr av lønna, og så skulle jeg legge kortet ifra meg og rett og slett ikke ha det med meg lenger. Men sånn ble det rett og slett ikke. Jeg handlet masse nye ting som jeg ikke angrer noen ting på at jeg kjøpte. I hvertfall ikke enda.

Men så kommer vi da til dagen idag. På kortet nøyaktig en og en halv uke før Paristuren gjenstår det 1568 kr. Disse skulle jeg vel klare og spare? Jeg trengte vel ingenting nytt? Men som før.. sånn ble det ikke. Jeg svidde av en tilgodelapp og en god del på det ganske så fattige og godt brukte kortet mitt. Tingene som jeg kjøpte er jeg jo som alltid fornøyd med, men idag satte jeg meg ned for og tenke. Trenger jeg 10 jeans? 3 nesten helt like cardigen? og 4 par hvite sko?

Svaret på dette er kanskje ganske overflatisk og tragisk men er selvfølgelig JA . Du trenger alltid bukser, cardigenene kan du kombinere forskjellig og sko er sko - du får aldri nok.

Så, hvor mye har jeg igjen på kortet akuratt nå egentlig? 

- ca 700 kr. 

Takk gud for at mamma og pappa er med til Paris sier jeg bare! 

DAGENS KJØP;

img0555
En ganske fresh lys bukse fra Tiger of Sweeden. En deilig sommerbukse!

img0556
Grå, tynn og ganske casual cardigen fra Matinique. Kan brukes til det meste!

Jeg angrer faktisk ikke på kjøpene mine. Jeg gleder meg allerde til neste lønn og nye klær! Jeg får faktisk aldri nok!

Jeg lever etter mottoet ;  "Shop until you drop! Det kommer alltid en ny lønn neste måned"

- Hva synes du om kjøpene mine? 
- Er du en av dem som handler for mye?
- Hva er ditt shoppingmotto?

Blogges <3

Confessions of a shopaholic!
28.03.2009 @ 10:12


God morgen lesere!

Igår var jeg som dere sikkert allerde visste på premieren til "EN SHOPAHOLIKERS BEKJENNELSER". Det var en fullstappet sal med masse god latter og morro.

I New York Citys glamorøse verden finner vi Rebecca Bloomwood, (ISLA FISHER) en livsglad jente som er veldig god til å shoppe - litt for god kanskje.

Hun drømmer om å jobbe for sitt favoritt-motemagasin, men klarer ikke å få en fot innenfor - før hun, ironisk nok, får jobben med å skrive rådgiverspalten i et økonomisk magasin som utgis av samme forlag. Nå som drømmen blir virkelighet går hun til stadig større og hysteriske ytterligheter for å hindre at fortiden skal ødelegge fremtiden hennes. 

Jeg ble spurt av en leser om jeg ville blogge min mening om filmen og det er det jeg netopp skal gjøre.

For meg var filmen "confessions of a shopaholic" en kjempefilm. Isla Fisher var kjempeflink i rollen som Rebecca bloomwood. Filmen var morosom, inspirerende, spennende og ikke minst en klisje! Noe som jeg elsker. Jeg vil beskrive filmen som en "god stemmning" film hvor du kommer i en ganske så god stemmning av og se den. Filmen egner seg for for personer fra 14 år og oppove. Liker du mote + tror du er en shopaholik selv? DA KOMMER DU TIL OG ELSKE FILMEN.

Filmen er faktisk en av de kjekkeste filmene jeg har sitt innen klisjejentefilmsjangren. Betal biletten og kos deg på kino! Det gjorde ihvertfall vi. 

Terningkast - Denne filmen får en 5 av meg!Har du sitt filmen? 
Hva er dine meninger?

Blogges <3
Marita er verdens søteste!
27.03.2009 @ 16:41

Helgen min består av ..
27.03.2009 @ 12:36


Hei alle sammen :-D

Nå er det bare noen få timer igjen til helgen starter og i Sandnes skinner solen på det sterkeste. Akuratt nå har vi egentlig mediatime hvor vi skal jobbe med skrekkfilmen som vi lager men jeg og Marita slapper heller av på skolebenken utenfor klasserommet. Vi har bare et par timer igjen med naturfag før vi tar en god helg.

Denne helgen skal jeg til min gode veninne Anne og spise noe god mat før vi tar turen til kinoen i Sandnes. Vi skal på premieren til "En shopoholikers bekjennelser".

Se trailer under for mer info om den fantastiske shoppefilmen, som jeg gleder meg maksimalt til!På Lørdagen skal jeg på en liten shoppingtur med min gode veninne Anne igjen. Vet ikke helt om jeg skal kjøpe noe, men har litt vansker med og motstå fristelser når jeg er ute og kikker. Så det blir sikkert en ny bukse eller noe. Håper jeg!

Lenger ut i helgen vet jeg ikke helt hva jeg skal men det blir sikkert noe annet digg.

Men nå må jeg komme meg inn og redigere en film til dere av meg og marita her på bloggen. Den er funnny og kommer senere i uken eller i helgen.

Hva skal dere i helgen?

Blogges <3

Se forskjellen!
27.03.2009 @ 10:03


Hei alle sammen :-D

Jeg blir så glad når jeg ser sånne bilder som dette!

img0518

Gjett hvem som er meg på bilde ? 

JEG ELSKER OG VÆRE BRUN & BLID !!! :-D

Blogges<3


Earth Hour - Skal du slukke lyset?
26.03.2009 @ 17:19


Hei :-D

Skal du slukke lyset i huset ditt LØRDAG DEN 28 MARS KLOKKEN 20.30 ?

Det skal faktisk jeg. Finn ut hvorfor med og se videoen under.Blogges <3


Sånn så dette går det når noen stjeler macen min!
25.03.2009 @ 09:20


Hei igjen :-D

Ikke igår men da , var jeg på cafe med min godeste big bite medarbeider Ingrid. Hun hjalp meg med og skrive søknad og cv og alt det der. Da jeg gikk meg en tur på senteret lot jeg macen min bli igjen hos Ingrid. Dette skulle jeg aldri ha gjort, bildene jeg fant inne i "photoboothen" av Ingrid var et syn som var så morsomt at jeg brukte halve min neste skoledag til og le meg ihel av. Ingrid du er såå søt .

Nå tenkte jeg at dere også kunne le litt , så nyt synet av blomstermarihønahumla Ingrid :-D

bilde 91

bilde 90
 
(For dere som lurte så er Ingrid en søt liten jente på 19 år som for tiden også er singel : D)

jeg elsker deg Ingrid <333

Blogges<3


Gårsdagens kjøp
25.03.2009 @ 09:14


Hei alle sammen :-D

Igår var jeg ute og leverde søknader rundt om i butikker hvor jeg ønsker og få meg jobb. Jeg begynner og bli temmelig lei av big bite og hele matkonseptet så nå føler jeg at det er på tide med noen nye utfordringer! Satser på at noen av de jeg levete søknad til igår ringer meg opp igjen og gir meg en sjans :-D 

I tilegg til og dele ut søknader og cv`er kjøpte jeg to nye ting igår. Det første jeg kjøpte var noen nye headset til iphone, jeg mistet de gamle så da var det på tide med noen nye. Jeg kjøpte også noen nye kawaskaki i sko, synes faktisk de var ganske så kule og jeg trengte noen nye hvite sko. 


img0519
Mine nye sko :-D

Blogges <3


Se min nye vårjakke fra H&M
25.03.2009 @ 08:53

Et ganske humørsvingende inlegg
23.03.2009 @ 13:45


Hei du 

Nå sitter jeg på skolen og blogger. Nå må det virkelig være en stund siden jeg har blogget og jeg har savnet det, tenkt på og gjøre det, hatt lyst til og gjøre det men rett og slett ikke hatt tid til det. Idag har jeg så sinnsykt vondt i hodet, jeg vet ikke hva det er men det bare føles som om det skal sprenge. Kanskje det kan skylles noen noen av de mange tingene som skjer i livet mitt nå til dags. 

Det er ikke alltid ting som er like lett i livet og denne måneden har virkelig vært tøff for meg, både fysisk og psykisk. Heldigvis har jeg hatt venner, gode venner som har stillt opp for meg gjennom denne ganske tøffe måneden. Uten dere ville jeg faktisk ikke klart meg. Så vet jeg at alle lurer på "hva det er som var så tøft" men det kan jeg desvrre ikke si her på bloggen. Beklager.

img0513

Men nå skal jeg slutte og syte, fikk ihvertfall ut litt ting fra hodet som jeg måtte få ut på papir eller blogg om du vil.

Igår så var det et veldig skiftende vær i Stavanger. Først var det overskyet, så var det regn og etter det så ble det sol men så ble det regn igjen og så ble det sol igjen. Uansett det jeg skulle frem til var at jeg var på tivoli, med min godeste venn Lise Lotte, elsker den jenta! Hun er min quutiepie. 

På tivoliet ble vi snurret rundt, herjet med, og kvalme. Vi mistet i tilegg stemmene av all skrikinga i det vi ble snurret rundt i te koppene. 

Men det er en ting jeg bare ikke forstår. Hver gang jeg ser pariserhjulet på sånne tivolli som reiser rundt så slår tanken meg. Er dette trygt? De bygger det jo opp når de kommer til byen de besøker, er det noen som sjekker karusellene? 
Jeg bare er redd sånne ting, sånne selvbygde ting som reiser rundt. Derfor tok jeg ikke pariserhjulet for og si det sånn, jeg holdt meg på bakken. 

De folka som jobber på tivoli da? Sover de der? i lastebilene? 
JEG SYNES SYND PÅ DEM , det er liksom livet deres, og jobbe på et tivoli til de blir gamle og grå. De har ikke et hjem og gå hjem til og det de kaller hjemmet sitt er noen lastebiler. Jeg blir frustrert av tanken på et sånnt liv. Men det er jo de som har valgt det livet og de trives sikkert med det, eller?

Har dere noen meninger om sånne tivoli som reiser rundt fra by til by? 


Blogges <3

HOTEL CÆSAR - STEM PÅ MIN GODESTE VENN !!!!
18.03.2009 @ 22:16


Hei alle sammen :-D

i dette inlegget vil jeg bare be alle dere blogglesere om og gå inn på linken under og stemme på min godeste venn. 

ELLISIV FLACK - har reist fra Stavanger til Oslo for og prøve seg som "Runa" i serien Hotel Cæsar og idag fikk vi alle vite at hun gikk videre til topplisten der netopp VI avgjør hvor langt hun vil komme og hjelper henne et godt stykke på veien. 

Ta turen innom denne linken ;

http://www.tv2underholdning.no/hotelcaesar/article2630995.ece

Her kan du se en video av henne på autition og sevfølgelig stemme på min kjempegode venn Ellisiv Flack!

Lesere! Gjør det for meg! Gjør det for Ellisiv! STEMM HENNE VIDERE TIL OSLO! :-D

img0067
Et ganske gammelt bilde av meg og Ellisiv :-D

stemm , stemm stemmm & stemmmm : D 

HUN SKAL VIDERE FOLKENS !!!!

http://www.tv2underholdning.no/hotelcaesar/article2630995.ece
http://www.tv2underholdning.no/hotelcaesar/article2630995.ece
http://www.tv2underholdning.no/hotelcaesar/article2630995.ece

blogges <3


Kakebakekos
17.03.2009 @ 19:28


Hei !

Nå har jeg akuratt spist en fantastisk god middag som min mamma gjorde klar for meg. Den bestod av laks og poteter og hadde en nydelig og god smak, namm. Idag er det tirsdag og tirsdagskvelden betyr mange god ting på tv skjermen. Ikveld skal jeg blandt annet få med meg ; sannhetens øyeblikk, de frustrerte fruene og selvfølgelig favoritten paradise hotel. 

Siden jeg ikke har blogget på en liten stund har jeg noen ting jeg MÅ dele med dere. I helgen var jeg og noen venner i Stavanger en tur, der gjorde jeg meg to nye kjøp på h&m. Jeg pleier aldri og handle der men akuratt denne ene lørdagen fant jeg faktisk endel fine klær der. Jeg kjøpte også eyepatches (bare siden kjente bloggere bruker det) snakk om total påvirkelse også kjøpte jeg sokker. Bilder av alle kjøpene kommer om litt.

Denne samme lørdagen dro jeg ned til noen venner på kvelden. Vi hadde en kos kveld der vi lagte brownie kake med glasur og den var seriøst driiiitgod. Det ble ikke så veldig sen kveld på meg den lørdagen grunnet at jeg måtte hjem og sove sånn at jeg var forbredt til og øve på en naturfagsprøve dagen etter. 

Sånn der fikk jeg opdatert helgen i noen korte setninger. Nå skal jeg på Elixia på gruppetime, WOW jeg gleder meg.


img0488
Et nydelig bilde av meg under kakebakeprossen på lørdag. 

Hva skal dere ikveld da?

Blogges <3

These things make me happy!
16.03.2009 @ 18:30


Hei alle sammen!
Skoledagen idag er sinnsykt trøtt og kjedelig og vi har iøpet av dagen idag hatt :

- Halvdags Naturfagsprøve
- Foredrag 
- Skrevet innlevering

Ute regner det ned og dagen min er ikke akuratt noe jeg vil kalle for en gladdag! Så.. for og gjøre meg selv litt gladere enn det jeg er lagte jeg en liste med tinga som gjør  meg glad. Dette er min happylist ; 

- Sommer og sol
- Varme og sommerlukt
- Scooteren min
- Fiskene mine
- Vennene mine
- Kjærlighet (når den funker)

Noen av tingene som gjør meg glad ihvertfall ; D

dsc0001

Hva gjør dere glad da ? Fortell meg!

Blogges <3

Mat, kos og helg!
14.03.2009 @ 19:22


Hei alle sammen!

Nå føler jeg at det rett og slett er på tide med en liten update. Igår kveld bestod fredagskvelden min av en liten tur på kvadrat og en rolig kveld hjemme hos meg, med kake, god mat og koselig selskap fra min gode veninne Anne. Nå har det vært en liten stund siden jeg fant på noe med henne så det var koselig og ta igjen litt, ikke sant Anne?

Vi fikk faktisk snakket, baksnakket og opdatert oss på det meste. Vi begge kjente det var en stund siden nå :-D Dette inlegget skulle egentlig skrives igår men jeg sovnet foran macen, jeg klarte rett og slett ikke og holde øynene min åpne.

Forresten, dere sier at dere elsker bilder så jeg knipset bilder både av matlaginga og det fantastiske natchos resultatet. 

Enjoy!

img0467

img0468

img0469

img0476

Bildene fikk meg rett og slett til og tenke på natchos igjen. Gud som jeg elsker det! Nammi!

- Liker dere Natchos eller er dere mer av den typen som liker Tortilla`s ? :-)

Men nå over til et annet tema! Jo fisk! Jeg har endelig kjøp meg de fiskene jeg skulle ha, det ble en hannekampfisk og to hunnekampfisker. De fungerer ganske så bra isammen nå men de første dagene var hanne kampfisken helt crazy gal etter hunnekampfiskene! Han jaget dem rundt og de fikk stakkars ikke fred. Men det har heldigvis roet seg litt nå i det siste.  

- Vet noen av dere hva grunnen til dette er? eller? 

bilde 45

Men nå må jeg rett og slett springe. Har planer om og være nede hos veninnen min Ajla om ti minutter, der skal vi lage noe god mat og ha en chillings helg med kos og prat. Veninna mi Elma kommer også over så det blir en kjempestas kveld. 

- Har dere noen planer for lørdagkvelden?

Blogges<3Live fra Paris!
13.03.2009 @ 14:11


Hei alle sammen!

Intern humor fra meg og min gode veninne Ellisiv i klassen!

Håper dere ler med, Vi er i Paris! Sier jeg bare! ;-D


video:live fra paris

Skal faktisk til Paris på ekte i Påskeferien! Gleder meg!

- Har dere opplevd Paris? Noe og anbefale?

Blogges<3


Sjekk ut denne fantastiske jenta!
11.03.2009 @ 10:47


Hei igjen dere :-D

Idag har jeg bare blogget og blogget, eller det føles nå ihvertfall sånn! 3 inlegg rett etter hverandre blir gjerne litt mye men siden jeg ikke rekker og blogge mer idag siden at jeg skal på jobb blir det bare sånn.

Men akuratt nå skal jeg dele en FANTASTISK jente med dere! Sikkert mange av dere som allerde har fått henne med seg via "Oprah Showet". Hun heter Charice, er 15 år og er en fattigjente som stammer fra noen fattige strøk mange timer fra Amerika. Oprah opdaget henne, fikk henne til Amerika og nå er alle Charice drømmer gått i oppfyllelse. Hennes største drøm er og synge med Celine Dion og det var netopp alt dette Oprah ordnet for henne. Jenta har jo en sinnsykt bra stemme, jeg får rett og slett frysninger.

Se videoen , du kommer ikke til og angre! 
(Videoen har litt dårlig kvalitet men se den fordet)Har dere sitt den? Hva synes dere om henne?

Jeg elsker henne ihvertfall! :-D

blogges<3Betakaroten - blir du virkelig brunere?
11.03.2009 @ 10:09


Igår gjorde jeg det, eller jeg tror ihvertfall at jeg gjorde det! det føles ihvertfall som om jeg gjorde det!

JEG GIKK PÅ ET SALGSTRIKS! 

Jeg var fredelig og fint inne og surfet på blogger, noe som jeg alltid pleier og gjøre på sene kvelder. Ida wulff sin blogg hadde jeg lenge ikke skjekket ut så den var den første på lista til og bli lest. Helt øverst på listen har ida reklamert for et eller annet vitaminprodukt kalt "Betakaroten". Jeg vil blir brunere tenkte jeg, og det skader vel ikke bare og bestille det, tenkte jeg? Så jeg fylte ut navn og hele pakken og bestillte tablettene. 

Nå sitter jeg her, lurer på om det faktisk virker? Om det er så bra som de skal ha det frem til? eller har jeg rett og slett blitt lurt inn i et skittent gammelt salgstriks som får deg til og drikke og kjøpe noe som egentlig ikke viker.

Så da spør jeg dere! Har dere noen erfaringer med betakaroten? Fortell meg! Jeg må vite! ;-D

eb425e9065

(www.betakaroten.no) - I tilfelle du også ble fristet sånn som meg til og kjøpe!

Blogges<3


Så mye usunt er ikke bra for kroppen gitt..
11.03.2009 @ 09:36


Hei !

Nå sitter jeg på skolen og blogger fra min mac som tilfeldigvis snek seg med meg i sekken min idag morges. Sitter faktisk og kjeder meg ihel på skolebenken og vi får bare mer og mer oppgaver føler jeg. Igår følte jeg meg som en skikkelig fatty det vil for dere som ikke kan engelsk si "en veldig kraftig mann". Alt dette spiste og drakk jeg ;

- Sjokolademelk
- Is
- Big bite med fajitas
- Big bite igjen denne gang med med ost og skinke
- Is igjen
- Snop og sjokolade og brus på kvelden 

JA folkens, det er sant! Dette var tingene jeg fikk i meg i går! Ikke noe normal mat egentlig, utenom ost og skinke suben ifra big bite. Her lukter det trening på Elixia i dagene fremover! Du er vel med meg Marita? :-D


img0362
Ja folkens! Dette bilde skulle være ekkelt ;-D

Men nok om mat, usunnhet og sunnhet! 

Igår var jeg på shopping! Fiskeshopping! Jeg kjøpte litt ting til fisken min som jeg skal kjøpe imorgen, gleder meg kjempemasse til og få inn de to små kampfiskene i bollen sin! Vil dere se hva jeg kjøpte? Ta en titt på bildet under ;

img0464

Likte spesielt godt "no fishing" pynten som jeg kjøpte! Den var freesh!

- Spiser dere mye usunt?
- Har dere noen erfaringer med fisk i bolle? Kampfisk? 

Blogges <3

Fiske og tv galskap!
10.03.2009 @ 12:06


Hei alle sammen!

Jeg ligger og ruller meg i sengen, den er varm myk og sinnsykt behagelig. Sengetøyet mitt er grønt med blå striper og lukter friske sommerblomster med en liten snev av juni måned. Jeg klarer ikke og reise meg opp fra sengen, skolen er allerde igang men jeg bare orker ikke og dra bort dit enda.
Etter skolen idag (hvis jeg kommer meg bort på den i det hele tatt) skal jeg gjøre 4 ting ;

- Kjøpe fisketing
- Dra på Trening
- Se Frustrerte fruer & ta opp Paradise Hotel

De fleste av dere som ikke kjenner meg så godt reagerte sikkert på en øverte tingen på listen. JA! jeg skal ut og kjøpe fisketing. fiskemat, fiskevann, leker til fisken, fiskesand og fiskesteiner. På Torsdag kjøper jeg to kampfisker som skal bo her på rom med meg. Jeg vet de fleste av dere sikkert lurer på hva faen jeg skal med fisk? Jo jeg vil ha fisk siden da har jeg liksom noe levende i rommet, kampfisken har så sykt mange kule farger så de fresher på en måte opp mitt nyoppussede rom, (nei den har jeg ikke øvd på).

For dere som ikke har sitt en kampfisk, slik ser den ut :

300bettasplbluecrown

Kjempefresh, eller hva? :-)

Men før jeg setter meg på scooteren og kjører til skolen må jeg jo ikke glemme og ta opp et tema!

- PARADISE HOTEL!

Jeg synes det var kjempekjekt, når episoden liskom sluttet la jeg meg bare ned og gledet meg til idag for og se neste. Deltagerne var faktisk ganske kule, eller ihvertfall flesteparten av dem. Fikk intrykket av at han der Rune som har hun ekskjæresten sin Ida der inne var litt "emo" når han så henne, men utenom det likte jeg det hele. Gleder meg til ikveld!

Har heller ikke funnet noen og "heie" på enda, har dere det eller?

Så hva synes dere? Noen favoritter allerde? Tell me! ;-)

paradisehotel69205216x9

Blogges <3

PARADISE HOTEL - Drama, Intriger, Spenning & Sex!
09.03.2009 @ 13:40


Hei alle sammen!

Jeg gleder meg så masse til PARADISE HOTEL ikveld! Så mye at jeg nesten bare måtte søke det opp på you tube i skoletiden og dele denne videoen med dere!

Drama, intriger, spenning og kjærlighet. Namm jeg gleder meg! Dette blir tv avhengighet på det sterkeste!
PREMIERE I KVELD KLOKKEN 21.30 PÅ TV3 ! 

Det beste med serien er jo på en måte at den gir oss en annen versjon av "Big brother" å jeg som elsker big brother elsker selvfølgelig også Paradise hotel. Jeg følgte spent med på den danske versjonen så gjett om jeg gleder meg til den norske da dere? :-D

Serien fortsetter jo å gå hver kveld klokken 21.30 noe som jeg finner utrolig bra! Hva bedriver jeg ellers tiden med klokken halv ti på en ukedagskveld? Jo jeg henger på nett eller surfer igjennom kjedelige program på tv. Nå blir jeg ihvertfall tv freak! Hver kveld kl 21.30!

Skal dere se serien? har dere noen meninger om den?

Blogges <3

Partytime!
08.03.2009 @ 20:35


God kveld alle sammen!

Idag har jeg rukket å vaske hele rommet mitt, henge med min beste veninne å trene på elixia i to timer. Elixia power så spinning rett etterpå var det jeg bega kroppen min ut på idag, men av og til må man faktisk forbrenne det som kommer inn i deg og kroppen din. I mitt tilfelle var det en del alkohol i kroppen min eller ikke bokstavelig talt alkohol men ihvertfall kalorier MANGE kalorier som ble overført inn i kroppen min via denne såkaldte alkoholen. Som mange sikkert vet er det faktisk dødsmange kalorier i en rusbrus! Skjønner dere nå hvorfor jeg bega kroppen min ut for to timer med svetting, løfting og ondskapsfull kondistrening?

Jeg føler meg bra! Selv om jeg sitter her svett og trøtt og blogger når jeg egentlig burde stått i dusjen og freshet meg selv litt opp å så blogget, men nå blogger jeg før jeg dusjer idag også får jeg bare dusje før jeg blogger imorgen.

Inlegget mitt heter jo faktisk ikke "trening" så det jeg skal frem til er jo at jeg var på et "party" igår. Beklager den tragiske overskriften men det ble ihvertfall bedre enn at jeg skulle kalt det for "fest". heheheheh.  Men uansett, igår. Da var jeg hos min gode veninne Ajla med masse andre snille og kjekke folk og feiret hennes 17 års dag!

GRATULERER SÅ MYE AJLA <3

Jeg ble alt i alt kjent med masse nye folk også fikk jeg jo noen nye venner på facebook idag tildlig da! Alltid like koselig det. Men joda en kjekk lørdagskveld med masse alkohol, god stemmning og en suveren bursdagsfeiring!

- Siden de fleste av dere liker bilder så godt så kommer det en liten haug med bilder under her. Bilder sier mer en tusen ord. Enjoy!


253113794468538272658038261078126329939n
Meg og mine to beste venner : Marita og Anne!

n11730139893748197252226
Gamle skjeler ble gjenforent: Camilla og meg!

253113794467038272658038261078104791629n
Dere ser at Anne koser seg, eller...?

n14079649032992806355139
Elma du ser smashing ut!

2668110169926852414079649032992681913189n
Bursdagsbarnet: Gratulerer Ajla!

Siden dette IKKE er facebook, biffit eller nettby dropper jeg å legge ut mer bilder! Nå skal jeg endelig hoppe i dusjen og så skal jeg bare legge meg i sengen og lade opp til en tung mandag imorgen. Kommer forresten med et til inlegg i løpet av kvelden.

Blogges<3


WOW - Jeg fant meg selv på youtube!
06.03.2009 @ 13:02


Hei alle sammen :-D

På denne kjedelige og tunge fredagen tok jeg meg friheten til og surfe på YOUTUBE. Så selvgod som jeg er bestemmte jeg meg for og finne fremføringen til meg og en venn som vi hadde fremført i tiendeklasse.

Vi hadde laget sangen helt selv, ikke at den er spesielt bra eller noe men vi fikk ihvertfall sekser på fremføringen av læreren.

Har funnet den frem til dere i tilfelle dere også vil se den?

Enjoy :-)
Blogges <3

Vinterlyd - Støtt en god sak!
06.03.2009 @ 00:19


Godnatt!

Jeg starter mitt andre inlegg denne kvelden ved og si god natt! Jeg legger meg faktisk rett etter dette så satser jeg på at jeg får sove. Idag var jeg og min gode venninne Marita på en kreftforenings gratiskonsert på Torget i Stavanger! Vi ga vår støtte til en god sak å fikk også med oss en god og stemmningfull konsert. Foruten alle de 200 fjortissene som også var der, var faktisk konserten kjempekoselig og stemmningsfull.

Kreft er en sak som jeg synes alle bør støtte for fakta i det hele er jo at du faktisk aldri vet om det kan ramme akuratt deg. Så forskning på kreft, hjelpe andre som har kreft og i det hele tatt støtte noe som heter kreft er jeg virkelig for!

img0441

img0445

Karpe Diem på det nederste bildet. Bildene er i dårlig kvalitet grunnet mørke og iphone camera!

SÅ LURER SIKKERT ALLE DERE PÅ NÅR VINTERLYD KOMMER TIL DERES BY ???

Vinterlyd kommer til disse byene, til disse tidspunktene :

- Lørdag 28. februar: Bragernes Torg i Drammen
- Søndag 1. mars: Hvaltorget i Sandefjord
- Tirsdag 3. mars: Øvre Torg i Kristiansand
- Torsdag 5. mars: Torget i Stavanger
- Lørdag 7. mars: Torgallmenningen i Bergen
- Onsdag 11. mars: Bodø v/ Radisson SAS Hotel
- Lørdag 14. mars: Torget i Trondheim

thmbavinterlyd17mi6317a

Møt opp og støtt en god sak! 

Blogges<3Stor og god sjokolademuffin! mmmm
06.03.2009 @ 00:00


Hei alle sammen :-D

Sengen min er varm, myk og deilig og jeg ruller meg rundt i den sammtidig som jeg blogger fra macen min. På tv skjermen er serien fbi files slått på, jeg blir skikkelig redd av å se på den serien jeg! Kommer sikkert ikke til å klare og sove etter å ha sitt den heller men jeg bare føler en liten tvang i kroppen min som sier at jeg "må" se den, for den er jo spennende

Drapsmannen bryter seg inn hos folk å dreper dem brutalt! Nei, jeg kommer ikke til å få sove.

Over til noe kjekkere, noe som sikkert flere av dere lesere også fikk med dere ikveld. UNGKAREN! Gleder meg til det forsetter! Hele eventyret, kjærligheten, førtiåringene, tjueåringene. ALT! Men det er liksom bare en liten ting jeg ikke forstår, hvorfor i alle dager melder de billige, modellaktige og tragiske jentene på tjue seg inn? Vil de virkelig ha kjærlighet eller vil de ha oppmerksomhet? Jeg peronlig mener det blir litt tragisk at en mann på tretti skal bli sammen med en modell som ikke har fullført skolen på tjue. Hvor lenge kan den kjærligheten vare? Jeg er som sagt nesten 100 % sikker på at minst et par av jentene der er mer med på leken og oppmerksomheten de får istedet for "kjærligheten" de kan vinne til slutt.

Har dere noen meninger om dette? Ungkaren? Har jeg rett?

img0433

Sjekk ut den deilige sjokolademuffinen jeg hadde idag! en deilig kaloribombe! mmmmm

Må forresten avslutte med og si at jeg er glad for å være tilbake, og nei skal ikke virke som en "stor" blogger som tror han har mye lesere når jeg sier det men leserene mine er faktisk tilbake. Ble kjempeglad når jeg kjekket ut statistikken min idag alstå, så bare fortsett, dere gjør meg glad! 

Blogges <3


HEI ALLE SAMMEN, JEG ER TILBAKE!
05.03.2009 @ 12:55


Hallo alle der ute!

Dagen min idag er bare helt fantastisk!

- Jeg har fått meg en ny header
- Jeg har fått friskere farger på bloggen min
- Jeg får tilbake macbooken min idag
- Iphonen min funker igjen
- Det er sol ute, og..
  Jeg skal endelig begynne og blogge igjen!

Vet ikke hvorfor men jeg har bare gledet meg helt sykt til å forsette å skrive om livet mitt, det er faktisk ganske gøy! Ikke at jeg har så altfor mange lesere eller komentarer men jeg vet at jeg ihvertfall gjør noens skoledag bedre og kjekkere ved at jeg skriver.

Nå er det endelig slutt på de stygge google bildene og jeg er tilbake med bilder tatt ifra øyblikk i livet mitt. Cant wait, har så mye å fortelle dere liksom.

Glad for og ha meg tilbake? :-D

dsc0129

Må for all del ikke glemme og nevne at Kjetil (www.lundstein.wordpress.com) har vært så hyggelig å lage headeren min! Jeg er bare KJEMPEFORNØYD! Tusen takk skal du ha :-)!

Hva syns dere lesere? var den digg?

Blogges <3Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits