Nye sko i skapet!
26.03.2010 @ 14:10


Hei!

Jeg elsker mine nye Converse. HERREGUD så fine der er. DIGGER DEM - liksom sånn sinnsykt.  De er grå, de er korte, de er nøytrale, basic og de passer til det meste. JEG FØLER MEG SÅ FIN NÅR JEG GÅR I DEM. Hva syns dere? Var de ikke nydelige? Jeg elsker virkelig sko, og jeg gleder meg til å kjøpe inn alle sommerskoene vi har fått inn på DNA - for det er nemmelig mange. Så dere må nesten bare komme å kjøpe sko i helga folkens, for våren er her.. og da sier det vel seg nesten selv at uggsene skal vekk og de sommerfargede vansene skal inn i skoskapet. 

HUFF - det var herlig å få tømt seg litt. ELSKER SKO! omg.... får ikke nok!!!! serisøt. Elsker ikke dere sko like mye som meg? please.. si ja?...

Blogges<3


HOTorNOT? - Paradise hotel 2010!
22.03.2010 @ 16:32


Hei!

MYE diskusjon frem og tilbake.. når det kommer til paradise hotel. Mange sier at sist sesong var bedre og kjekkere å at denne sesongen rett og slett ikke var så bra.. som flere ville trodd. Noen velger å boikotte hele programmet.. og heller bare fortelle andre hvor "lame" det er.. at folk faktisk ser på det. 

JEG elsker paradise hotel.. det er virkelig et program som gir deg noe å snakke om.. se på og følge med på.. Jeg syns også at denne sesongen startet mye bedre enn hva forrige sesong gjorde (hallo! det er intriger og sex allerde). SÅ.. spørsmålet mitt er egentlig.. 

Syns du Paradise Hotel 2010 er HOT eller NOT? og.... hvem er egentlig din favoritt? Jeg heier på Emil og Karoline! - håper de blir et par, og at de vinner hele greia! Nå skal jeg en tur til Kvadrat. Kjenner jeg trenger et lite avbrekk fra all rånestoffet og råneskrivinga.. Råning er litt fasinerende også faktisk.. så.. tenker kanskje jeg skal prøve det ut selv...

Blogges<3


Dette gjør jeg - NÅ!
22.03.2010 @ 13:41


Hei!

Vi har fått tentamenoppgaven vår.. og jeg må helt ærlig si at jeg faktisk gleder meg til å jobbe med den. Jeg liker å skrive reportasjer og avisartikler, så det var vel egentlig ganske så supert at dette faktisk var en av mulighetene. Det eneste minuset (et ganske så stort minus faktisk) med oppgaven er at hele temaet på hele oppgaven er "rånekulturen". 

Hvor i alle dager skal jeg finne en som råner? har en harry bil? og henger på tomme parkeringsplasser på søndager? Jeg er skikkelig stresset, men håper at noen snart melder seg.. (har det faktisk, litt sånn.. på følelsen.. at noen.. melder seg snart). SÅ - om du kjenner noen med en "rånebil" eller... om du tilfeldigvis er en "råner" selv? Ta kontakt. 


Nå må jeg forsette med å lese om... rånekulturen? Finnes det egentlig noe fasitsvar på hva dette er? Hjelp meg!

Blogges<3


Veldig kjekk, pakke i posten!
21.03.2010 @ 21:33


Hei!

Jeg elsker og få pakker i posten, og det er vel egentlig en av de store positive tingene i blogging sånn generelt. Denne gang ankom det en pakke i posten fra "vitamin well". En vitamindrikk fra Sverige, som produseres på Malarorna i Stockholm. Disse har lange tradisjoner når det kommer til det å produsere drikker. 

Jeg fikk endel smaksprøver som jeg skulle smake på, og jeg elsker egentlig hver enkelt drikk på sin måte. Det som er så spennende med disse drikkene er at de innholder vitaminer, og der liksom for noe i hele kroppen. 

"Vitamin well care" - er med på og styrke innsiden og utsiden av kroppen (den lyser rett og slett opp dager som er grå og triste). "Vitamin well deffence" - Styrker immunforsvarets funksjoner og gjør at vi får forsterkninger etter harde dager. "Vitamin well everyday" - inholder viktige vitaminer generelt, som bidrar til å oprettholde balansen i hverdagen. Kult, ikke sant? Min personlige favoritt er "vitamine deffence" - utrolig herlig og frisk sitrussmak. MEN alle smakene er egentlig friske, så det er vel det samme hva du velger. Drikkene er også sunne, og passer perfekt for deg som vil bytte ut vann med noe litt mer smaklig.

Alle drikkene kan forresten kjøpes på 7 eleven / deli de luca og noen av sortene kan faktisk også kjøpes på vanlige matbutikker. Jeg lyver seriøst ikke, når jeg sier at drikkene smaker utrolig godt. Det skader faktisk ikke å prøve dette spennende produktet, gjør det? 

Nå skal jeg dusje og slappe av! 

Blogges<3


Hei, igjen!
21.03.2010 @ 17:18


Hei!

Tenkte bare jeg skulle si HEI igjen.. og kanskje faktisk også skrive et innlegg IGJEN. Det er liksom bare sånn to uker siden jeg sist gjorde det? å jeg har savnet det.. men etter at jeg sluttet å blogge har jeg gjort det så mye bedre på skolen! Jeg rekker faktisk å ha et liv.. og alt jeg gjør handler ikke om bloggen. MEN fy søren, som jeg elsker dere. LESERE.

 For at dere kommer bort og snakker, trykker dere inn, kommenterer (selv om jeg ikke blogger). Jeg ble ihvertfall utrolig rørt når jeg så at noen hadde skrevet gode ord, på en lapp til meg på skolen. Når vi redigerer film på meida, må alle bruke en enkelt datamaskin. For å markere at det faktisk er "din" datamaskin må vi skrive navn på gule post-it lapper.. og henge dem på datamaskinen.. LANG HISTORIE - MEN.... noen utnyttet dette.. og skrev en liten anonym beskjed til meg på lappen.

Jeg ble utrolig rørt. Takk til den som gjorde det.. du er søt, veldig søt. Søtt, ikke sant?

Blogges<3


hei
15.03.2010 @ 17:23


hei!

savner dere meg? jeg savner dere.

FILMSNUTT FRA IGÅR IKVELD!
07.03.2010 @ 17:03


Hei!

Jeg sitter og jobber med innlevering. SÅ.. dere må bare unnskylde at jeg ikke blogger sånn skikkelig idag. MEN - jeg kan likevel ikke forklare kvelden igår med ord. Vi hadde en nattklubb for oss selv, vi fikk styre musikken og lysene, Stavanger var fullt og.. jeg elsker alle DNA jentene. 

Filmsnutten under viser og forteller litt om kvelden igår. På videoen ser du blandt annet Michelle (DNA kvadrat), Karen (DNA kvadrat), Brit (DNA vågen), Cecilie (DNA stavanger), Lotte (DNA Stavanger) og Linn (DNA stavanger). RESTEN av dere fikk jeg ikke med på filmen desverre. 


Gjorde dere noe spennede igår da?

Blogges<3


JEG STIKKER OG SHOPPER!
06.03.2010 @ 10:26


Hei!

Jeg har nesten netopp stått opp. MEN jeg rakk faktisk endel småting idag.. og er slettes ikke på farta til bussen. HAR GOD TID! - noe jeg ikke har hatt på lenge. Jeg har dusjet, stelt meg, funnet klær til ikveld og nå rekker jeg tilogmed og blogge? OMG.

Om noen få minutter sitter jeg på bussen/toget på vei inn til Stavanger. Jeg skal handle meg masse nye klær (tenkte jeg). Trenger hvertfall en ny bukse, noen nye sko og.. så finner jeg jo alltid noe annet snadder på H&M, Abstinenz osvosvosv. Gleder meg skikkelig til å svi av noe penger nå altså! WUHU. 

Etter en liten tur i Stavanger tar vi turen inn til Kvadrat.. hvor vi fortsetter shoppingen. Håper bare at jeg ikke er helt blakk når vi kommer til dette punktet.. MEN.. det tviler jeg på. Jeg kjøper det jeg liker.. MEN alt med grenser.. lurt? ikke sant?


Etter den lange shoppingdagen skal jeg hjem.. skifte.. stelle meg litt. Før jeg drar videre til Stavanger og utforsker utelivet med alle mine kjære DNA kollegaer. Det blir skikkelig kult! (vi har leid nattklubb og greier) Tjohei!

Helgen min er rett og slett fullkommen! Hvordan blir din helg?

Blogges<3


JEG DELER UT SOLKORT NÅ!
04.03.2010 @ 23:36


Hei!

Jeg har vondt i hele fjeset. 

Det er virkelig ikke uten grunn heller det. Jeg er så rød, og så solbrent at det faktisk ikke skulle vært tilatt. Etter at jeg fikk gratis solkort fra brun og blid.. har turene til solsenteret økt kraftig. Denne uken har jeg allerde tatt solarium tre ganger på rad. VELDIG ulikt meg. Jeg pleier som oftest og ta solarium en til to ganger i uken.. men da gjør jeg det med jevne mellomrom. Hvor ofte tar egentlig du solarium?

Solarium fører med seg.. som alle andre ting.. både fordeler og ulemper. Det at man kan få kreft er vel den største ulempen? mener ihvertfall de fleste. Fordelen er vel at du fresher opp ditt utsende og at du tilfører kroppen sunn D vitamin når du tar det. Solarium er utrolig bra på kalde og mørke dager som dette. 

SÅ nå gir jeg deg sjansen (igjen) til å stikke av med et solkort på 100 kr. 

Det eneste du trenger å gjøre er å stoppe meg.. og se om du er den heldige vinneren.. som stikker av med et solkort. FOR fra og med imorgen (fredag 05.03.10) skal jeg gå rundt med et solkort på meg.. på en verdi av 100 kr. Den første leseren som tar tak i meg.. og spør om jeg forsatt har solkortet.. VINNER. 

For å gjøre det hele veldig rettferdig for alle. SÅ har ikke de nærmeste vennene, personer jeg kjenner godt, tar bussen med osvosvosv. Lov til å delta. Så folkens! Dere må ikke være redde for å stoppe meg.. om dere ser meg.. for sjansen i denne konkurransen er faktisk like stor for alle sammen. Lykke til! 

FØRSTE MANN SOM SPØR - VINNER! - Det er faktisk ikke verre!
 
edit.

HINT: 

Jeg følte på meg at flere av dere ikke våget å komme bort idag. Dere kikket, småsnakket og så bort.. men dere kom aldri bort. Jeg er ikke skummel og jeg biter ikke. Solpasset på 100 kr ligger FORSATT i lommen min. Så for å gjøre det hele mye lettere for alle sammen, gir jeg dere et par hint. 

- Ikveld er jeg på Sandnes en tur. 
- Imorgen er jeg i Stavanger og på Kvadrat (hele dagen).
- Urban, Høyer, Pes og Abstinenz er butikker jeg liker. 

Håper at hintene hjelper dere å finne meg. Det er faktisk bare å spørre.. og få et solkort. Jeg vil bli kvitt det folkens! SÅ bare kom å spør. Nå syns jeg at jeg fortjener en godnatts søvn. Tror derfor at jeg nå springer og steller meg litt.. før jeg legger meg.

Blogges<3


PASTABAKERIET
04.03.2010 @ 16:27


Hei!

Idag har vi vært ute å filmet film.. HELE skoledagen. Ganske så herlig faktisk. Vi slipper skolen, sammtidig som vi gjør noe morsomt og annderledes.. og produktivt ute i friheten. Nå skal jeg en liten tur på pastabakeriet med min alt for gode veninne, Ena. Elsker å spise ute.. og gjør det ofte flere ganger i uken.. når jeg først har fått lønning. 

Elsker pastabakeriet i Sandnes. Menneskene som jobber der, plassen og maten.. er utrolig fantatisk. SÅ jeg må vel nesten springe nå.. om jeg skal rekke bussen, som forresten kjører om tre minutter. 

Liker du å spise ute? Idag har forresten på meg min røde peak performance genser.. har ikke brukt den på 100 år nå. 

Blogges<3


Ja! - Elsker vi egentlig Hollywood?
03.03.2010 @ 23:15


Hei!

Jeg klarte rett og slett ikke å holde meg. Jeg følte for å blogge akuratt NÅ jeg. Håper at dere er glede for at jeg er tilbake? Jeg er ihvertfall superglad for å være tilbake. Elsker å skrive, dele meninger og ta bilder av alt jeg gjør.. alltid. Mamma stekte egg til meg idag, de var utrolig gode og herlige. Pizza, pasta, brødmat og natchos er vel noe jeg spiser, minst... en gang i uken. SÅ idag skiftet jeg om til egg.. det hadde jeg jo ikke spist på lenge... så jeg fikk skikkelig lyst på. Utrolig smakfylt og godt.. mmm.. Har dere noen gang hatt den følelsen? Der dere får lyst på noe dere ikke har spist på lenge?.. av sånne helt vanlige middagsretter? Tenker jeg.Hvis du ser bort fra den ivrige eggspisinga.. så har jeg også sitt premieren til den nye norske serien "Ja vi elsker hollywood". Jeg syns serien er bortkastet, kjedelig og tragisk... trodde seriøst ikke at den skulle være det.. men jeg begynte jo og kjede meg etter 15 min.. og da er det gale.. jeg pleier liksom å elske sånne program... MEN, det var desverre ikke det samme med denne.

Gleder meg til til de Norske Hollywoodfruene nå jeg! - Det blir sikkert gøy det!

MEN - til tross for all den negative kritikken jeg har å gi til denne serien. SÅ kommer jeg til å forsette og følge med på den. Den er kanskje dum? og litt teit? og også en smule rar? MEN.. det er vel kanskje det som er hele meningen? Dont ask me. 

Hvis du så serien - hva syns du?Fatter ikke at hele dette innlegget handlet om.. egg og.. hollywood? OMG. 

Imorgen setter jeg igang en ny konkurranse.. hvor du kan vinne et solkort til en verdi av 200 kr. Bare sånn "forresten" liksom. 

Blogges<3


HALLO
03.03.2010 @ 21:37


Hei!

NEI - jeg har ikke sluttet. Har bare hatt endel å tenke på.. så bloggen har (IGJEN) ikke vært en prioritering.

Dette blir ikke et STORT eller LANGT innlegg. MEN jeg skriver til dere ikveld.. eller imorgen! Da er jeg tilbake for fullt og gleder meg som en gladlaks til å begynne igjen. Se på dette som et lite avbrekk.. hvor jeg faktisk ikke har hatt tid.. og gått tom for ord. 

Love you <3

Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits