VIDEO: The high school nightmare!
27.04.2009 @ 22:19


Godkveld !

Nå har jeg mekket sammen skrekkfilmen som vi har jobbet med et par uker på skolen, til dere. 

Filmen handler om ; 3 ungdommer som blir igjen på skolen for og jobbe sent. Dørene er låst og den eneste som har nøkkelen til utgangsdøren er vaktmesteren, han er også igjen på skolen. De stakkars ungdommene tror at han er en snill og omtenksom kar men det er han snarere tverdt imot.

I hovedrollene ser du ; 

Meg - Fredrik

Marita - Mina

Ellisiv - Tina

Eivind - Vaktmester

Ikke forvent så altformye av filmen da. 

HA EN HYGGELIG FILMOPPLEVELSE! :-D

(ps: bruk øretlf grunnet litt dårlig lydkvalitet)Hva synes du? 

Blogges <3


Kjære skole, du tar knekken på meg!
27.04.2009 @ 14:20


Heisann her er nemlig jeg :-D

Akuratt nå sitter jeg på skolen og redigerer en film som skal være inne om noen få strakser, filmen kommer også ut på bloggen min når den er ferdig så det er bare og vente til ikveld for da er den nemmelig her.

Denne uken er forresten skikkelig stress, vi har så masse vi skal gjøre og jeg bare orker ikke tanken på at jeg MÅ gjøre det. Vi har blandt annet denne filminnleveringen, innleveringen av en filmplakat, refleksjonsinnlevering og heldags i matte på torsdag - gruer meg så innmari mye. jesus.

I tilegg til alle leksene og innlveringene samt prøven vi har skal vi i tilegg rydde kantinen hver dag denne uken. På vår skole bytter på på og være "ryddehjelp" og denne gangen var det vår klasse som stod for tur. Egentlig ville jeg ha synes at og rydde i midten av en time ville vært konge, men når jeg har så mye som jeg har og gjøre er det faktisk ikke så gøy.

Idag var det også masse masse folk med røde bukser på skolen, russene har startet. Før så synes jeg det var kjempekult med russ, men nå, NÅ som jeg vet at jeg kan være utsatt for deres russestreker tenker jeg bare på det hver gang de går forbi meg. Min største frykt denne måneden er vel og bli kidnappet av dem og kjørt langt vekk så du ikke kommer deg tilbake. Men hele tanken på og i det hele tatt komme på "terrorlisten" er freaky.

Jeg tror kanskje jeg bare slutter på skolen, ihvertfall for denne uken, eller måneden.


heiheihei

Blogges <3

Home alone Partyyy`s
26.04.2009 @ 21:46


Heijaaaa

Akuratt nå har jeg kommet meg hjem fra en veninne hvor jeg har vært i nesten hele dag. Det va kjempekoselig som alltid.

På lørdag hadde jeg fest hjemme hos meg selv, det var faktisk ganske så kjekt selv om jeg skulle invitert enda flere folk enn det jeg gjorde. Det eneste som er når du har en fest og foreldrene dine kommer hjem noen timer etter at festen er avsluttet er jo at det er veldig stor sjans for at du blir tatt i og ha hatt festen. Det ble jeg, men mamma og pappa tok det faktisk ganske så fint. Hva skal de gjøre? Gi meg husarrest liksom? Tviler. 

Huset ble utrolig skittent og gulvet ble helt klissete, men det var heldigvis over 7 personer som var med og ryddet når jeg avsluttet festen. Så hvordan fant egentlig foreldrene mine det ut? Jo de fant snus i vasken, utsølt alkohol på veggene og tomflasker i skogen rett ved siden av huset vårt. Busted. 

Alt i alt , elsker jeg og holde mine egne fester. Jeg styrer musikken og alle MÅ høre på den selv om noen av dem bare hater min musikksmak. Det verste jeg vet er fester med drittmusikk, hos meg er det lady gaga på det fulle. 


p4241502

32419676424593164173093128996556519321n

32419676422093164173093128996512714964n

p4241486

Resten av bildene ligger på facebook. 

Hva synes dere om hjemmealene fester? Noen erfaringer?

Blogges <3


Jeg savner...
26.04.2009 @ 14:15


Hei ! 

Har dere noen gang hatt ett sånt punkt i livet hvor dere bare savner alt. Jeg har virkelig en sånn dag idag. Dette innlegget kan for mange opfattes som et ganske "emosjonelt" inlegg, men det er faktisk ikke det. Jeg bare savner noen småting som du ikke har lenger etter at du har blitt litt eldre.

Jeg savner ; 

- Gå på barneskolen.

- Ikke tenke på lekser og prøver men heller leve livet.

- Du visste ikke hva ordet baksnakking eller mobbing betydde.

- Være med folk hjem rett etter skolen, hoppe på trampolinen og kose seg hele dagen.

- Friminuttene hvor du spiller fotball eller leker i sandkassen istedet for og henge i kantinen.

- Alle vennene dine kunne alltid være med deg, ingen hadde jobb og nesten ingen hadde lekser som
  som de stresser seg over.

- Ungdomskolen.

- Når du var redd for og bli tatt av foreldrene dine med drikking i åttende klasse. 

- Når du stresset med og få tak i noen som kunne kjøpe drikke/røyk/snus til deg.

- Da du prøvde røyk og snus for første gang.

- Den første fjortissfesten som du selv arrangerte.

- Du visste ikke hva merkeklær og solarium var.

- Det gode klassemiljøet.

- Alle de gamle vennene dine og tiden du hadde sammen med dem.

Jeg savner nesten alt. Men jeg skal ikke klage så alt for mye heller, om noen år kommer jeg til og sitte ved et arbeidsbord på et kontor og savne den fine tiden på vidergående. Så lev hver dag som om den var din siste.

Det gjør ihvertfall jeg .

n5148242663064586045

Over ser dere et gammelt bilde av meg i fjorisstiden.

Savner dere noe/noen i det siste da?

Blogges <3

Hva kjøpte jeg idag !?
23.04.2009 @ 23:24


Hei alle sammen :-D

Jeg sliter virkelig med og opdatere bloggen min i det siste, men jeg prøver ihvertfall så godt jeg kan. 

Uansett, idag kjøpte jeg to nye klesplagg. Så dere for se bildene og kommentere. 

img0680

img0681

Begge kjøpene ble denne gang gjort på Capone. Buksen er fra NN07 og t skjorten fra Ralph Lauren / Polo.
Ganske fornøyd med begge kjøpene egentlig, hvis jeg ikke hadde vært det hadde jeg vel ikke gjort dem :-)?

Hva synes dere?

Blogges <3


Arman elsker skittles!
21.04.2009 @ 09:09


Hei !

Tenkte bare jeg skulle dele med dere hvor masse jeg elsker skittles. 

NAM NAM NAM .

img0659

Du må bare elske dem, ikke sant?

Blogges<3


Jeg har ikke forlatt dere helt enda!
20.04.2009 @ 23:57


Hei du .

Nå begynner det og bli en liten stund siden jeg har blogget. Jeg har ikke hatt tid men heller ikke giddet. Men nå sitter jeg her og skriver så smil og vær glad for det istedenfor og tenke på at jeg ikke har blogget på en stund.

Idag tilbringte jeg dagen min på skolen, jeg var på skolen fra klokken halv ni på morgenen til klokken syv på kvelden. Vi filmer skrekkfilm i skolegangene på skolen. Vi må ha det helt stille når vi filmer så da blir det ikke andre valg enn og filme på kvelden. Filmen postes selvsagt på bloggen når den er ferdig filmet og redigert i slutten av uken eller til helgen. Ganske så fornøyd med filmen faktisk. Jeg kan avsløre at det blir fjortisdrama på høyt nivø, hete klinescener og sinnsykt skumle og blodige skuespillere. WOW liksom.

I helgen våknet jeg ved at solen skinnte inn på meg gjennom parsiennesprekkene i vinduet. Jeg hørte fuglene som sang og det var en deilig følelse og stå opp denne lørdagen. Hele helgen ble ganske så vellykket. Jeg rakk også og se filmen "Wild child" som er en typisk fjortisfilm for jenter. 

Filmen handler om en bortkjemt liten jente som blir sendt på kostskole av faren. På skolen blir hun møtt av mange spesielle jenter som ikke liker henne i det hele tatt og hennes bitchy, overlegne attitude. Men hun blir snart venn med disse jentene og det er her den "såkaldte" spenningen begynner. 

Filmen var for meg helt ok. Den var ganske så bra tenkt ut men også veldig klisje aktig og definitvt en fjortisfilm. Filmen anbefales til jenter fra 4-7 klasse. Kos dere jenter, dere kommer til og elske den like mye som jeg kort sagt hatet den.

Ett terningskast 2 av meg.

Men selv om filmen var kjedelig hadde jeg hamstret inn min gode favorittis. Ben & Jerryes. NAM - den gjorde hele kvelden min hakket bedre.

Hva har dere gjort i helgen da ?

img0658

Blogges <3


Åh, Lady Gaga you make my day!
15.04.2009 @ 10:17


Hei !

Etter leserrekord igår og en superkjekk kveld med Anne la jeg meg med godt humør. Fant også denne sangen av Lady gaga, og jeg elsker den. Jeg elsker alt den dama synger eller produserer. Hun gjør dagen min bedre!

Min gode veninne Marita hater denne versjonen mens jeg derimot, elsker den.

Enjoy.Blogges <3

Hva går av folk?
14.04.2009 @ 18:05


Hei :-D

Jeg har ventet lenge med og skrive dette inlegget. Et ganske så seriøst inlegg fra min side, jeg som aldri skriver om noe annet enn hvordan dagen min har vært, innkjøp og andre diverse ting. Men så satte jeg meg ned og tenkte litt, alt som skjer rundt meg og alt jeg føler er jo også noe av det som bør komme på bloggen. Jeg har funnet ut at jeg må komme med mer inlegg om seriøse ting, ting som jeg bryr meg om og er villig til og kjempe for. Så nå prøver jeg, ett av de føste seriøse inleggene på armaan.blogg.no

På vei hjem fra skolen, en heldig vanlig fredags ettermiddag sitter jeg på bussen. Rundt meg er det folk i mange forrskjellige farger og fra mange forskjellige kulturer men det er jo selvsagt ikke noe jeg tenker på. Disse folkene er like mye verdt som en nordmann og jeg synes ikke folk skal behandles anderledes utifra hudfargen deres, men det er det tydligvis andre som synes. 

Tagging på bussruter og busskur er egentlig noe jeg ikke pleier og bry meg så mye om. Det er en gjeng med fjortisser som sitter og skriver om hvor glad de er i hverandre og hvor mye vennene betyr for dem. I dette tilfellet var situasjonen litt mer annderledes, foran meg på setet var det skrevet noe så frekt, noe så hensynsløst og noe så unødvendig. Jeg kjente jeg ble sint inni meg, hvorfor skrive dette på et buss sete? Hva får en person til og i det hele tatt skrive noe sånt? 

Jeg tok opp iphonen og knipset et bilde av det som var skrevet, til dere ;

img0424

Negra bør dø / mørke folk bør dø .

Okei, greit nok at du i det hele tatt tar opp en tusj i bussen og skriver på setet, men hva får en person til og skrive noe sånn? Ja, jeg inrømmer selv at jeg har sittet på bussen og selv tatt frem en tusj men det første jeg tenker på og skrive er jo navnet mitt eller noe som viser at jeg har vært der. Det og ta frem en tusj og bare komme på og skrive at "negre bør dø" er noe jeg ser på som sykt. Det er bare noe en veldig rasistisk person ville ha gjort, eller så er dette bare en veldig dårlig spøk fra en gjeng med ungdommer. Men forsatt så tenker jeg?

Hvordan kommer man på og skrive noe sånn?

Jeg er helt imot folk som diskriminerer og som i det hele tatt har feil instilling til folk som ikke er fra samme kultur eller som har samme hudfarge. Selv om du er svart så er du ikke kriminell, ihvertfall ikke de fleste av dem, og jeg merker i hverdagen hvor utsatt de mørke er. Selv om du bor på mottaksenteret trenger du ikke og være kriminell, jeg bodde selv der når jeg var liten og familien min og meg har aldri i hele vårt liv vært i fengsel eller vært inblandet med politiet. 

Og til deg som har skrevet dette. Hvis du tilfeldigvis roter deg inn på min blogg og leser dette vil jeg bare si til deg at du bør skamme deg, du er ikke helt mennskelig som skriver noe så brutalt og direkte, hva får deg til og skrive noe sånn? På en buss liksom. Hold det heller for deg selv, hvis du er så jævla rasistisk.

Hva synes dere om dette? Overdriver jeg det, eller var det faktisk litt sykt? Hadde dere noen gang skrevet det?

Del deres meninger med meg !?

Blogges <3


Jeg elsker denne sangen!
13.04.2009 @ 13:22


God morgen .

Tenkte bare jeg skulle dele en sang som gjør at jeg kommer i veldig godt humør for tiden.

Kat de luna feat elephant man - Whine up 

Last den ned og kom i godt humør sånn som meg.


Nå skal jeg kjøre og ta sol før jeg skal til en veninne.

Blogges <3

Fest er ganske så, best!
12.04.2009 @ 23:58


Hei :-D

Jeg kjører på med ett til inlegg før jeg hopper i sengen med tv og kos. 

Etter og ha kommet hjem fra en kjempekjekk og koselig familietur i Paris ventet det vanlige livet. Påskeferie hadde vi forsatt men fortsettelsen av den ellers fredelige ferien i Paris startet for meg på lørdag med jobb. Tanken på og selge mat, kutte tomater, akurker og smøre mat til folk klokken ni på morgenen var slettes ikke fristende. Men den ellers stressende lørdagen var for meg denne gang ganske så fredfull. Lite folk, lite støy og det beste av alt vi stengte klokken tre. Takk gud for påske.

Senere igår var jeg med min veninne Anne, jeg hadde virkelig savnet deg Anne. Hun dro meg med på en fest der det viste seg at flere beskjente også skulle. Kvelden ble ganske så velykket foruten at vi måtte spasere hjem, bena mine verket og jeg bestiller garantert bil neste gang, angrer så sykt på at jeg ikke gjorde det igår, selv om det ikke var så altfor langt og gå faktisk.

På festen traff jeg faktisk en jente som fortalte meg at hun leste bloggen min hver eneste dag. Gjett om jeg ble glad? : D

Noen bilder ble selvfølgelig tatt og også selvfølgelig postet her ;

282916413241060187599060164576881077591n
Anne (http://anne-shopaholic.blogspot.com) & Meg.

295317833013529587633029564367218055764n
Meg og Malin , Malin du er dødsøt men meg derimot SENSUR.

295317833148029587633029564368025143640n
Helle & Meg, jenta som fortalte meg at hun leste bloggen min!

295317832799029587633029564366683896293n
Amy & Meg , rawr.

En ganske så kjekk kveld med masse koselige mennesker! 

Nå skal jeg se de to siste episodene av Paradise Hotel som gikk til uken. Jeg var jo i Paris og fikk ikke sett dem. Men ikke beskymre dere, jeg tok dem selvfølgelig opp.

Blogges <3


Dette kjøpte jeg i Paris
12.04.2009 @ 23:32


Hei ;-D

Noen av leserene mine klagte på at jeg enda ikke hadde lagt ut bilder av det jeg kjøpte i Paris, så her kommer de.
Paris var veldig veldig dyrt, det var liksom Norge ganger 2, men det ble alikevel noen nye klær på meg.

Enjoy synet av mine nye clothes ;

img0637
En helt casual svart jakke fra "ZARA" som kan brukes til nesten alt.

img0644
Hvite vår/sommersko fra den nye kolleksjonen til "Fred Perry".

img0640
En helt casual hvit t-shirt fra "Lacoste".

img0649
Sko fra "Nike". Jeg elsker dem!

- Hva synes dere var kulest? 

Jeg likte best Nike skoene, de er kjempedeilige og freshe synes jeg! 

Blogges <3


Siste inlegg fra Paris!
09.04.2009 @ 01:10


Bonjour!  - denne gang skrev jeg det ihvertfall riktig. 

Igår kveld rakk jeg ikke og blogge, jeg var altfor trøtt rett og slett. Men vi var ihvertfall ute og handlet litt i Champs Elysees, jeg kjøpte meg faktisk ikke noe som helst denne kvelden. Det var lillebroren min som hamstret og handlet til seg selv denne gang. Senere denne kvelden spiste vi på en kjempefin resturant i midten av Champs Elysess, jeg gikk for pizza og den smakte bare helt himmelsk.

Idag våknet jeg til et regnvær her i Paris, men vi lot oss ikke stoppe. Dagen startet med en kjempegod snurreting på et franskt bakeri i nærheten av hotellet og den forsatte med at vi tok metroen til "Louvre" der vi fikk se masse fint og selvfølgelig selveste "Mona Lisa". Dagen forsatte med at vi tok turbussen vår til Nothere Dam (vet ikke om det er rett skrevet) som er den mest kjente kirken, jeg pleier ikke ha så mye og si om kirker men denne kirken var faktisk bare helt nydelig. Alle de små detaljene og sånn som preget bygningen var jo bare til og stå og stirre på.

Men jeg avslutter dette inlegget jeg. Vet at det ikke var et særlig bra inlegg og at det var ganske opsumerende og sånn men jeg orker ikke og skrive. Sengen venter og Disneyland imorgen! Gjett om jeg gleder meg da, 20 grader hele dagen med nydelig sol i selveste disneyland Paris.

Dette er trolig det siste inlegget fra Paris. Jeg kommer jo hjem på fredag.

God Påske <3

Under kommer forresten en liten bildeserie av kvelden igår og dagen idag, enjoy ;

Meg og min lillebror.           En veldig god pizza.

img0615
Verdens beste iskrem!

img0621  img0625
Frokosten idag morges.           Lunsjen min idag.

img0618
Min favorittbutikk at night.

img0619  img0622
Utsikt fra hotelrom.             Mona Lisa.

Blogges <3

Update from Paris!
07.04.2009 @ 19:18


Bonjor.

Akuratt nå har familien min og meg kommet inn på rommet vi skal bare gå på do og skifte til andre klær og sånn. Ja vi skal skifte til tynnere klær, det er sol ute, 20 grader og nå skal vi dra på en lang og god shoppingrunde i champ elysees. 

Idag begynte dagen min med en crossaint på et lite bakeri her i Paris. Crossainten var kjempegod og det samme var den nypressede appelsinjuicen. Etter en god og herlig frokost på bakeriet bestemte vi oss for og bestille en sånn bussrunde, det er liksom en sånn buss som kjører rundt til alle de mest kjente stedene i Paris så bestemmer du selv hvor du vil gå av og se og sånn. Det kommer en buss som fortsetter turen hvor du gikk av hvert tjuende minutt. Det var bare helt herlig, bussen var uten tak og solen som brant meg i fjeset var ekstra herlig. 

Dette gjorde intykk på meg idag ;

- Så og var inne i det mest kjente merkesenteret "galeries lafayette".
- Fattigstrøket.
- Louis Voitton på tre etasjer.
- Noen kjempegode desserter.
- Starbucks.
- Så horestrøket og sexgata.
- Moulin Rouge
- Metroen for første gang her i Paris
- Hard rock cafe
- Concord
- Operaen

Jeg kjøpte også en kjempetøff jakke på Zara. Bildene av alt jeg kjøpte kommer på bloggen når jeg kommer hjem ;-D
Men nå må jeg springe videre, skal shoppe mer i hovedgata og spise is på "Hagen Daaz" den kjente iskremen som de selger på 7-eleven i Norge (for dere som ikke visste hva det var). Bilder kommer ikveld.


Bilde nummer en er på en cafe på moulin rouge, bilde nummer to er inne på starbucks. Resten av de "kjekke" bildene mine ligger på digitalkameraet mitt som jeg ikke har med meg usb til og overføre med men de kommer nok når jeg kommer hjem til Norge.

Hvordan bedriver dere påskeferien da?

Blogges <3


Nå er jeg faktisk i Paris!
07.04.2009 @ 00:10


Bonjor !

Idag landet vi til blå himmel og t skjorte vær her i hovedstaten Paris i Frankrike. Det hele startet som vanlig med og finne seg en drosje og forklare den franske mannen hvor hotellet vårt var. Det første jeg la merke til var hvor skitten byen var, det var søppel og ned taggede vegger everywhere. Det andre jeg la merke til var hvor dyrt alt var, det var liskom som Norge ganger to. Det tredje jeg la merke til var hvor fin byen var, det var så masse forskjellige folk og så mye og se. 

Nydelig, varm , koselig , og spennende er ordene jeg vil bruke om denne byen. Den er jo bare helt hææærlig.

Da vi ankom hotellrommet idag morges så vi at det hadde utsikt på eifil tårnet, og at det bare lå 300 meter fra den kjente shoppinggaten "Champ Elysees" som bare fikk øynene mine til og bli store. Den to etasjers lacostebutikken gjorde dråpen for meg, jeg handlet mitt første plagg i løpet av en halvtime i Paris. Etter en liten shoppingsrunde tok vi turen til eifiltårnet, det var en lang lang buete kø som tok ca to timer og vente i, men vi utnyttet tiden til og kjøpe oss en kjempegod is som var så god at munnen min og hele meg bare ville ha mer og mer og mer.

Nå ligger jeg i hotellrom sengen og blogger , så skal jeg faktisk se paradise hotel over web. Jeg kan jo ikke gå glipp av en eneste episode, eller hva?

Her kommer det endel bilder fra dagen idag ;

img0584
Trumfgreia

img0587
Eifiltårnet

img0590
Mamma & meg i ventekø

img0596
På toppen av tårnet

img0605
Tårnet om kvelden, sitt fra en cafe

Blogges <3

Jeg reiser til Paris imorgen, det gjør ikke du!
05.04.2009 @ 12:25


Hei :-D

Imorgen reiser jeg til PARIS & jeg gleder meg kjempemasse, det blir en unik påskeferie.

men før jeg reiser må jeg ;


img0581
Gjøre tingene som står på denne listen.

img0580
Rense fiskebollen før jeg lever den inn til dyrepass hos min veninne.

img0578
Finne de rette klærne.

img0582
Finne ut mer om Paris.

Men nå må jeg nesten komme meg opp av sengen. Veninna mi kommer snart over, hun skal faktisk hjelpe meg og rense fiskebollen som stinker lort og fiskemat. Ønsk oss lykke til.

Jeg rekker nok ikke og blogge mer idag så det neste inlegget/videoinlegget kommer sikkert direkte fra Paris. Så stay tuned.

Blogges fra Paris <3

Menn som hater kvinner
04.04.2009 @ 00:11


Hei , godkveld og godnatt blir det vel.

Idag startet påskeferien for meg. Det var en knallstart på påsken med film på kinoen de siste timene på skolen, vi så filmen "menn som hater kvinner" som jeg skal fortelle dere om litt lenger nede i inlegget.

Når jeg kom hjem denne påskedagen hjalp jeg min kjære mamma og støvsuge og vaske over kjøkkenbenkene hjemme i huset, dette var egentlig helt greit. Etter en liten vaskeøkt tok jeg sol med min beste veninnine Anne før vi tok turen på dolly dimples og koste oss med pizza!  Yammi.

Akuratt nå sitter jeg her og blogger. Jeg burde jo egentlig legge meg med tanke på at jeg faktisk skal åpne på big bite imorgen klokken 09.00 på morgenen, men jeg vil rett og slett ikke legge meg helt enda. 

Jeg må jo først 
  - Pusse tennene mine
  - Skrive en pakkeliste til Paristuren
  - Gjøre klar klær til jobbdagen imorgen

Jeg liker liksom og få ting gjort. Det gjør det mye lettere for meg om morgenen. 

img0472
Anne er skjønn <3

Som dere sikkert leste lenger oppe i inlegget så vi filmen "MENN SOM HATER KVINNER" med mediagjengen idag. 

Filmen handler om ; 

Lisbeth Salander er en ung og egenrådig jente med en mørk fortid. Hun er en enestående researcher og en av landets fremste hackere. 

Den gravende journalisten Mikael Blomkvist er nettopp idømt en fengselsstraff for ærekrenkelse når Henrik Vanger, tidligere blant landets fremste industriherrer, vil gi ham et annerledes oppdrag. 

Lisbeth og Mikaels veier krysses, og sammen graver de dypt i familien Vangers fortid der de støter på en mørkere og blodigere historie enn noen av dem hadde kunnet ane. 

Da jeg satte meg inn i kinosalen hadde jeg høye forventninger. Filmen er jo reklamert over alt i hele Sandnes og Stavanger og kan ikke ungås og bli sett rundt forbi på bussholdeplasser når jeg venter på bussen. Men den skuffet, den skuffet skikkelig. Den tre timers lange filmen var spennende JA og til tider kjekk JA men også veldig veldig langtrukken. Filmen var i begynnelsen og i den første timen veldig lang, kjedelig og ufattelig drit men bygget seg opp igjennom hele filmen. Det hele skjedde i slutten, det var her alle brikkene falt på plass og det var her jeg virkelig følgte intenst med. 

Filmen vil jeg anbefale til folk som kjenner til den kjente romanen som også er skrevet til denne filmen eller personer som liker en litt lang og komplisert film med masse lærerikt men ikke så alt for mye action. Mine to sitterpartnere likte den ihvertfall.

Karakter ;  Denne filmen får en 3 av meg. Den var ikke bra men heller ikke dårlig. 

mennsomhaterkvin141235q

Har dere sitt filmen? Isåfall, hva synes dere?

Blogges <3


Look at my work
02.04.2009 @ 00:36


Heiiiiiiiii ;-D

Jeg ligger i sengen og tenker på påskeferien. Påskeferien som jeg skal tilbringe i Paris. Tankene flyr igjennom hodet mitt, Hva skal jeg pakke? Hvor mye trenger jeg og pakke? Hvor mange jakker trenger jeg? Hvor mange sko trenger jeg? osv. Jeg liker på en måte og pakke, det forteller deg liksom at du skal ut og fly og ut og reise til en ny destinsjon. I mitt tilfelle er jo dette som nevnt tidligere PARIS ;-)

Så til dere som skal på fjellet , kos dere! Fordi jeg skal til hovedstaden i Frankrike. blæblæ.

Idag hadde vi forresten en heldagsprøve i medier og kommunikasjon. Oppgaven gikk ut på og designe en spesiell, unik og kul pose til en platebutikk. Posen skulle være så kul at du kjøpte noe fra butikken bare for og få posen. 

Hadde du kjøpt min pose ?

img0568

Men nå skal jeg legge meg ned og drømme og paris og platebutikkposer.

Må bare beklage for kort innlegg men øynene min holder sakte og sikker på og lukke seg.

Blogges <3Betakaroten
02.04.2009 @ 00:16


Hei lesere!

Nå har jeg bestemt meg for og høre på det positive i kommentarene om "betakaroten". Jeg har startet på disse "fantastisk gode pillene som gjør at du blir dypt brun". På en måte vil jeg faktisk si at det virker deilig og ha begynt, lurer liksom på om de fungerer på meg. Det blir spennende og finne ut, jeg skal gi dere feedback her på bloggen om hvordan det går.

Dette er tredje dagen min på pillene, og jeg har et spørsmål ;

Skal betakaroten tygges uten vann eller skal den bare drikkes med et glass vann? ;-D

Hadde satt pris på et svar. Vil forsikre meg om at jeg gjør det riktige når jeg drikker dem. På boksen til pillene står det "betakaroten spises" men jeg føler liksom ikke de er lagt for og tygges og spises. Så svar meg på spørsmålet dere som vet ossen man skal få dem i seg på riktig måte?

img0542

Blogges <3Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits