5 tips til en perfekt soledag!
01.06.2009 @ 00:11


Hei lesere!

Idag har jeg nesten bare ligget i solen, slappet av og hørt på musikk sammtidig som jeg har forsterket brunfargen min. En kjemeherlig dag hvor jeg bare tok tid til meg selv og ingen andre. Så hvis du vil ha en like perfekt soledag som jeg hadde idag så følger du tipsene mine. Enjoy!

1.

  img0848
  Start dagen med eyepatches!

2. 

img0851
Legg deg i solen, ta opp et sladderblad og slapp av med musikk fra ipod.

3.

img0850
Vannmelon er aldri feil når du ligger og soler deg.

4.

img0845
Utnytt solen, la den komme på hele kroppen og nyt det!

5.

img0836
Avslutt dagen med noen forfriskende jordbær og krem, nam!

Vet ikke helt jeg om jeg kan kalle dette noen "soltips" men det var ihvertfall et lite utsagn fra hvordan dagen min var idag. Det var som sagt kjempeherlig. Jeg skulle hatt ett bilde av den aller siste delen av dagen hvor jeg var ute og spiste med big bite crewet for en siste gang, vi var på dolly dimples og det var helt kanon. Men det bilde rakk jeg desverre ikke og ta. 

Men nå venter sengen kjære lesere, må være uthvilt til imorgen! Da skal jeg nemlig til Kongeparken! 

Hva har dere gjort idag? Har dere solt dere masse? 

Blogges<3

Video - Stuck on you!
31.05.2009 @ 17:01


Hei !

Her er musikkvideoen som jeg har lovet dere! 

Den er laget av meg, ellisiv og marita , enjoy!


Hva synes du?

God sommer folkens, komme tilbake med mer bloggings ikveld! 

Blogges <3

Solen er en herlig ting!
31.05.2009 @ 00:59


Hei .

Fy søren for en avslappende og herlig dag jeg har hatt idag!

Dagen startet med jobb, hvor jeg idag hadde min siste dag på big bite, whuu. Det var nesten ikke noen folk grunnet det superfine været utenfor så det gjorde det hele enda mer avslappende. Kjøreturen til jobb på scooteren min idag morges var ekstremt deilig! Det va så sinnsykt fint og blått og stille på morgenen, litt flaut og si det men jeg nøt det faktisk.

Senere på dagen var jeg med en veninne , var slappet bare av og hygget oss med en annen veninne. Vi reiste ned til Sandnes og handlet noen gode is og satte oss i solen. Det var kjempe deilig, åh jeg elsker varmen!

Imorgen har jeg store planer om og sole meg i solen og slappe av i hele dag helt frem til jeg skal på en utflukt på dolly dimples med hele big bite crewet for en siste gang, så det skal nok bli kjempehyggelig. Jeg merker også at alle sammen er mye mer glade og smilende nå som solen er her, det er som en eller annen stor forandring av befolkningen når solen og godværet titter frem, men sånn er jeg jo egentlig selv. Regner det smiler jeg ikke , soler solen seg inn på meg smiler jeg som en gladlaks.

Men for ca en liten time siden ødela dagen min seg litt, jeg fikk nok et varselbrev ifra skolen. Denne gangen ang orden og oppførsel og all fraværet samt annmerkningene mine. Kan ikke noen bare ta en pistol og skyte ned alle lærerne som i det hele tatt gidder og sende ut sånne "varsler" til foreldrene mine på selveste solgladdagen!?

img0841

Hvordan bedriver dere sommerdagene? 

Blogges<3


Videoblogg - Jeg snakker til dere igjen!
29.05.2009 @ 21:43

Hvorfor blogger jeg ikke?
26.05.2009 @ 23:22


Hei .

Jeg har hatt veldig mye og gjøre i det siste, naturfagsprøve, mediaprøve, stiler som skal leveres inn samt masse annet tull som må gjøres ferdig før karakterene settes. Derfor har jeg desverre ikke prioritert bloggingen i det hele tatt. 

Jeg har vel tid til et innlegg om dagen? Ja jeg har vel egentlig det, men jeg velger heller og prioritere hele dagen min på og øve til en naturfagsprøve som skal sikre meg fremtiden min istedet for og bruke rundt en time på og blogge en ny post her på bloggen. 

Men jeg ser at dere forsatt er inne og sjekker, selv om jeg ikke blogger. Ikke like mange så klart men endel, og det gjør jo dagen min hakket bedre vet dere! 
På Fredag er det slutt på prøver og innleveringer og jeg er tilbake for fullt. Da kommer kanskje også videobloggen som jeg har sagt skal komme i en uke nå.

Så stay tuned , jeg er snart tilbake med mer om mitt "glamorøse" liv!

p4071392

Blogges <3


Video - Perlesmykket!
21.05.2009 @ 15:44


Hei .

Idag nyter vel de fleste fridagen sin? Jeg sitter inne og skriver både leserinnlegg og refleksjon, men fri er det nå alikevel. 

Under ser dere en ny liten film som vi måtte lage på skolen. Den ble laget på en dag så det er vel ikke akuratt den filmen vi er mest stolte over, men jeg legger den ut fordet om. 


Noen meninger?

Blogges <3


Vi er kjærester, æresord!
20.05.2009 @ 13:50


Hei !

Jeg har fått meg en kjæreste, jeg elsker henne over alt på jorden.  I love you you honney!

dsc0152

tulla, vi er bestevenner.

Blogges<3

Inn og ut , mattetimen var kjempekjekk!
18.05.2009 @ 11:16


Hei . 

Jeg sitter i kantinen, rundt meg sitter det masse folk som gumler i seg horn, ostebriks og masse annen skolemat. Meg selv, Ellisiv og Marita har allerde hatt oss en god matbit på big bite nede i sandnes, kjempegodt.  I mattetimen stresset alle utenom meg med og levere mattelevering som skulle leveres idag, jeg hjalp ellisiv med og skrive av fra meg. De som hadde gjort innleveringen kunne gå, ut i friheten. Men så snill som jeg er ble jeg jo igjen med min gode veninne og hjalp henne, jeg er en ekte engel.

Jeg ble sittende og vente på henne, fikk til og med lov til og sitte på pcen av læreren. En av de kjekkeste mattetimene jeg noen gang har hatt faktisk, jeg følte meg som en liten nerd som allerde hadde vært så flink og levert matteinnleveringen og bare kunne sitte der og nyte livet imens de andre jobbet hardt.

Men nå må jeg nesten være litt sosial her jeg sitter, så vi snakkes sikkert senere ikveld. Da skal jeg fortelle dere om hvordan det gikk på første dag i ny jobb. 

bilde 176

Blogges<3

Publisert i Blogg | Kommentarer (0)

I detaljer om denne fantastiske helgen!
17.05.2009 @ 23:22


Hei :-D

Idag er det 17 mai og jeg må vel med dette ønske alle gratulasjoner med dagen. Jeg må nesten bare starte innlegget med og si at jeg er dødstrøtt, jeg er så trøtt at øynene mine bare går igjen imens jeg blogger. Jeg bare gleder meg skikkelig masse til og legge meg ned i sengen og sove som en fugl til neste morgen. 

Denne helgen har jo bare vært helt fullstappet og kjempekjekk. Elsker helger hvor jeg har noe og gjøre på hver eneste dag i hele helgen, alt er planlagt og kjempegøy. 

Det hele begynte med en gøyal og opplevelsesrik kveld på fredag hvor jeg var med noen venner fra jobb osv. Kan ikke skrive på bloggen hva jeg gjorde og hvor jeg var akuratt da men det var ihvertfall kjempekjekt og ganske så opplevelsesrikt som sagt tidligere. Dette skal vi gjenta, sånn seriøst folkens. 

img0775
meg og en kjempesøt chihuahua på vorsh 

Vi var ikke hjemme før klokken 03.30 ca den kvelden og planen var selvsagt for meg og sove helt til neste morgen før jeg skulle videre på jobb klokken tolv men disse planene ble selvsagt spolert. Jeg ble brutalt vekket av min veninnes mobilalarm, hun skulle på jobb klokken ti og bestemte seg for og vekke oss andre med den forferdelige mobillyden klokken halv ni denne morgenen. Jeg klarte ikke og sove lenger så det ble tv og facebook på meg resten av morgenen. 
Klokken tolv dro jeg på jobb hvor jeg ble møtt av en god del mennesker, mennesker som ikke kom for og snakke og kose seg med meg men heller for og plage meg. ALLE skulle ha mat, og øynene mine samt kroppen min ville bare legge seg ned og sovne inn.

Senere denne lørdagskvelden skulle jeg igjen ut. Det var jo trossalt 16 mai, men hva kunne toppe kvelden igår? tenkte jeg. Det hele begynte med et vorshspiel ved en liten vannkant hvor det hadde samlet seg masse masse mennesker, det var faktisk ganske så koselig men også ganske kaldt. Selvfølgelig brøt det ut en slosskamp i det hele og meg og mine venner bestemte oss for og gå videre. Det var en helt OK 16 mai med masse kjekke folk, hadde det ikke vært for dem hadde denne kvelden egentlig vært ganske så bortkastet. Bussen hjem kostet meg forresten 75 kr og det var så sinnsykt dyrt for en busstur synes jeg at jeg bare hadde lyst til og gå hjem, men det gjorde jeg selvfølgelig ikke. 

img0779

img0780
whu, myself and ellisiv in partymood

Søndagsmorgen, det er 17 mai og mamma ringer meg klokken kvart på ni og forteller at jeg må våkne og kle meg og skynde meg for at vi skal rekke barnetoget. Hele familien min forsov seg faktisk, men jeg dro på meg noen fine klær som jeg håper passer til 17 mai og sprang ut. Vi rakk toget, whu! Senere denne dagen så jeg folketoget som alltid er ganske koselig, du ser alltid så masse kjentfolk. Jeg avslutett den gode delen av min 17 mai dag med pizza på dolly før jeg måtte hjem og gjøre matteinnlevering. 

Jeg har faktisk ganske så vondt i bena, ryggen og øynene etter en ganske kjekk men trøttende helg. Forstår dere nå hvorfor jeg bare gleder meg så sinnsykt masse til og legge meg under dyna og lukke øynene og drømme søtt? 

img0794

img0781

img0784 img0786
dolly dimples kos

Imorgen har jeg forresten min første dag på ny jobb på DNA , wish me luck!

Blogges<3

 
Publisert i Blogg | Kommentarer (1)


17 Mai - Outfit
17.05.2009 @ 23:22


Hello .

Mitt 17 Mai antrekk var ikke dress, ikke dressjakke, og heller ikke bunad. Jeg våknet idag morges til at dressjakken min rett og slett var blitt for kort. Så det ble heller et ganske kult og litt annderledes 17 mai antrekk på meg idag.

img0793

vest - lacoste
bukser - carlings 
sko - vans 

Hva var ditt 17 Mai antrekk?

Blogges<3


Hei og hå , det er sol og sunny!
14.05.2009 @ 21:26


Hei !

Nå har jeg faktisk motatt en liten del med klager om at jeg blogger for lite nok engang. Jeg kan vel ikke gjøre noe annet enn og skjerpe meg da vell. Så her liggr jeg i sengen og koser meg med og skrive et nytt innlegg til dere lesere. 

Igår var det kjempedeilig vær i Sandnes. Det var helt herlig! Vi hadde heller ikke skole denne dagen så det gjorde det hele enda bedre. Dagen bestod av en filmfestival hvor vi så filmer som forsjellige elever fra andre media skoler hadde laget. Til slutt var det jo selvfølgelig en vinner og vinnergutten går faktisk i klassen min. Gratulerer til ham! 

Min gode venninne Ellisiv hadde også en film som hun hadde laget med på filmfestivalen. Men den vant desverre ikke. Men Ellisiv? Ingen grunn til og bry seg om det, så lenge du får en 6`er på den på skolen, eller hva? 

I pausen tok vi oss en velfortjent matbit direkte importert fra ica`s salatbar og nøt den i det kjempedeilige været. Kjempedeilig og bare sitte på bryggen i stekende sol og kose seg med venner. Det er rett og slett livet.

img0749
Min lille Ellisiv er virkelig kjempefresh.

Senere på dagen måtte jeg på jobb, det var ikke særlig kjekkt. Det var faktisk drittkjedelig, jeg hater og jobbe på big bite og vil egentlig bare vekk. Det er jo enda verre og jobbe når du liksom vet at du har en annen jobb som du har signert kontrakt for og skal begynne på og som tilbyr bedre lønn og det hele. Men når man har oppsigelsestid ut mai så får man vel bare bite tennene sammen og se glad ut, eller hva?

Til dere som har tenkt og komme og plage meg med og kjøpe mat i helgen. Dere trenger ikke å komme, jeg hater og selge mat til dere. Det er rett og slett ikke kjekt lenger. Spring heller på mc donalds, alle osteburgere 10 kr. WOW.

Nå tenker jeg at jeg skal springe opp, lage noen gode rundstykker med noe godt pålegg. Så venter den spennende finalen i Paradise hotel, etterfulgt av den danske versjonen som jeg selvfølgelig skal få med meg. Det kommer forresten en ny videoblogg snart, så det er bare og følge med.

GO GO GO , PETTER !

32110251235666659111n400
Deltakerene i den danske versjonen.

-Hvem skal vinne ikveld? Petter & Benedikte eller Kevin & Lene?
-Skal dere følge med på den danske utgaven eller holder det med den norske?

Blogges<3Takk for en koselig lørdagskveld!
11.05.2009 @ 22:50


God kveld 

Blir kanskje litt sent og skrive dette innlegget nå ikveld, på en mandags kveld liksom når det handler om lørdagskvelden men jeg kjører på fordetom. 

Lørdagskvelden kan for meg beskrives med et ord "kjempekoselig!" Jeg og min beste veninne gikk ut og spiste og koste oss med masse sladdernsnakk osv, før vi tok turen videre til kinoen. Jeg bare elsker folka som jobber på kinoen de er jo kjempekoselige. Spesielt to av dem :-) Filmen vi så het "Knowing" og var kjempebra, litt sånn tenkefilm men den var ihvertfall verdt og få med seg. 

Under ser dere noen bilder av kvelden :

img0728

img0725

img0729

Takk for en kjempekoselig kveld igjen Elma, dette må vi virkelig gjenta! 

Blogges<3

Nydelig!
11.05.2009 @ 16:10


HEI :-)

Et kort innlegg hvor jeg poster en av mine favorittsanger. Sangen er helt nydelig og kjempedeilig og høre på. Blogges<3


Videoblogg - Dette kjøpte jeg idag!
09.05.2009 @ 02:02

I got the job , whuu for me!
08.05.2009 @ 10:25


Hei :-D

Akuratt når sitter jeg på skolen og blogger. Skoledagen har faktisk akuratt startet med gym og jogging/test rundt en fotballbane i seks minutter uten stopp. Jeg bare hater gym, det er faktisk noe av det verste jeg vet. Du kommer liksom normal og fin på skolen og så må du ut, ut og springe og bli svett. Melkesyren kjennes og det eneste du har lyst til er og legge deg ned i varm og myk seng og sove. Men jeg sprang og jeg sprang og jeg klarte faktisk tre og en halv runde på den lange fotballbanen, det er ikke noe femmer men det er heller ikke noen treer. Så jeg er faktisk litt fornøyd, med tanke på at jeg suger i gym. 

Har dere lesere forresten sitt nyheten som har kommet til butikkene i her i Sandnes ihvertfall. SMASH - på langplate! Dette er den andre lange platen med Smash jeg spiser denne uken. Jeg får faktisk ikke nok, den er dritgod. Jeg har funnet min nye favorittsjokolade! Chrispy, fyldig og en skikkelig god sjokolademak er stikkordene jeg vil bruke for min nye kjæreste. 

img0717

Så kan jeg fortelle dere at jeg fikk jobben på DNA :-D 
Jeg er faktisk kjempe kjempe kjempe hundre milloner ganger kjempe glad !!! Jobben stod til syvende og sist mellom meg og en annen jente som hadde kommet like langt som meg. Men de valgte meg og jeg fikk jobben. Gleder meg til og gjøre folk glade med og selge sko, få noen nye utfordringer, pynte meg når jeg skal på jobb og ikke minst ha 50 % avslag på alle sko til meg selv.

Men det er faktisk litt trist, det er trist at jeg skal slutte på big bite og forlate mine kjempegode venner der. Det har vært en fantastisk tid med masse kjekke folk og helger og jeg kommer faktisk til og savne det. Til dere som kjøper mat av meg; Jeg håper at dere savner meg! 

Blogges<3
 

Denne telefonsamtalen gjorde dagen min hakket bedre!
05.05.2009 @ 23:08


Hei til deg der ute !

Idag har dagen vært ganske så kjedelig egentlig. Det hele startet med skole og jeg tror faktisk aldri jeg har hatet skolen så mye som jeg hatet den idag. Jeg fikk rett og slett bare lyst til og slutte, ikke det at vi har så masse og gjøre men hele greia med at den er så sinnsykt kjedelig. Den eneste kjekke timen på skolen er når vi har langfri, og når til og med langfri begynner og bli kjedelelig kjenner jeg at det snart må komme en sommerferie. Fortest mulig liksom. 

Er dere ikke enige?

Senere idag måtte jeg "skrive" et leserbrev som snart skal leveres i Norsk. JA, du leste rett. JA rett etter jeg kom hjem fra den kjedelige skolen måtte jeg gjøre den kjedelige leksen. Men uansett, etter en liten skriveøkt dro jeg på trening med min veninne, nå nærmer jo sommeren seg så det og fjerne flesket er ikke en dårlig ting. Men hvor kommer egentlig høydepunktet inn?

Det har seg jo sånn at jeg faktisk ikke har fortalt dere blogglesere noe. Jeg har søkt jobb på skobutikken DNA. Jeg leverte som alle andre en søknad og håpet på positivt svar. Noen uker senere fikk jeg en melding av dem om at de ville ha meg med på et førstegangsintervju, det gikk kjempefint og jeg ventet igjen på svar. Noen dager senere fikk jeg et svar om at de ville ha meg med på andregangsintervju igjen, dette intervjuet gikk faktisk ikke så alt for bra grunnet at de grillet meg med masse vanskelige og brutale spørsmål som jeg slettes ikke var forbredt på. Men jeg ventet igjen på svar, jeg ventet og ventet og ventet. Idag kom den, telefonsamtalen jeg hadde gledet meg lenge til, det var DNA som ringte, de ville snakke med meg igjen. Men denne gangen ville de snakke med meg på kjøpesenteret hvor jeg skal jobbe om jeg får jobben og i butikken deres. Dette intervjuet skal jeg til på torsdag, og nei jeg gruer eg faktisk ikke. Jeg gleder meg!

Etter og ha gått gjennom to lange intervjuer for en skobutikk frykter jeg faktisk ikke det tredje. Det får gå som det går så får jeg bare satse på at jeg får jobben. Noe trist er det jo selvfølgelig i det hele, jeg må forlate mine kjempekoselige kompanjonger på big bite. Men nå har jeg jo ikke fått jobben enda så jeg får bare håpe på det beste. 

Dette innlegget ble jo faktisk ganske så langt, men også ganske oppramsende. Så jeg må bare beklage. 

img0673

Et helt random bilde av meg og min veninne Ena. 

Blogges <3


Top 10 in armaans life
05.05.2009 @ 10:58


Hei , im not pop im hip hop.

Altså sangen er ikke helt meg, jeg er pop and not hip hop. MEN drit i det, Her kommer en liste over de 10 sangene jeg hører mest på for tiden. Last ned og vær like kul som meg.

1.   Keri Hilson ft Ne-yo - Knock you down
2.   Brick and lace - Bad to di bone
3.   Kat deluna - Animal
4.   Taylor swift - Love story
5.   Justin timerlake ft Ciara - Love, sex & magic
6.   Flo rida + Wynter - Sugar
7.   Samsaya - Money
8.   Pussycat dolls - Jai ho
9.   Darin ft Kat deluna - Breathing your love
10. Miley cyrus - See you again

filmbilde

Blogges <3

Jeg ble faktisk utsatt for russeterror idag!
04.05.2009 @ 21:37


HEI 

Altså, jeg er ikke noe stor blogger og slettes ikke en med så alt for mange lesere. Så dere må ikke bli sure og si at jeg blogger lite og faktisk klage på meg når jeg ikke blogger. Jeg har et annet liv utenom bloggen, og det er rett og slett ikke alltid jeg gidder og sette meg ned foran min kjære macbook og slå av en lang og god historie om mitt liv til dere. 
Idag er det nesten en uke siden sist innlegg tror jeg og det føles faktisk ganske så deilig, for jeg har nesten like mange lesere inne på bloggen min hver dag selv om jeg ikke blogger, dere er inne for og se om jeg har skrevet noe nytt. Sånne ting gjør dagen min hakket bedre faktisk.

Men til dere som faktisk er sure på meg for at jeg ikke har blogget på en liten stund så tenkte jeg at jeg skulle komme med enda ett inlegg etter dette. Så da har dere noe og lese på. Wohoo, skrik av glede!

I Sandnes er det da regn idag, det har vært sol helt frem til idag faktisk og det s u g e r. Jeg hater at det regner, hele dagen min blir liksom så mørk og trist og kjedelig. Når solen er her er alle sammen glade og fornøyde, dagen blir på en måte lysere enn det den er og alt er så mye bedre. Sol - kom tilbake, please?

Idag ble jeg faktisk tatt av russen. Jeg ble et offer for deres forferdelige handliger. De hoppet inn i et grupperom som jeg hadde låst meg selv inn i og tok meg, bar meg ut og teipet meg fast til flaggstangen. Jeg klarte faktisk og rømme i noen sekunder før de fikk tak i meg igjen, de sprutet meg våt med vannpistol og så hadde de tenkt til og tømme en glitterboks over meg, men jeg klarte heldigvis og komme meg løs og rømme fra dem. Jeg er ganske stolt faktisk, de er ikke så streke som de tror :-):-). På det ellers fredelige kommentarfeltet mitt har jeg nå også motatt en trussel om at jeg er på terrorlisten, og den vil jeg slettes ikke være på. Hvis noen av dere RUSSER leser dette, fjern meg fra terrorlisten, jeg gjør hva som helst? 

Mens jeg slet med og prøve og komme meg vekk tok veninnen min Malin noen bilde(r) av "russestreken" idag. 

img0709

Jeg likte russen mye bedre når jeg var mindre. Det eneste de gjorde var og gi meg russekort. 

Jeg skal snart på date med en russ, det er den snilleste russen jeg vet om faktisk. Ingrid heter hun :-D Liksom, hun gjør den snilleste tingen med meg og får en knute for det. Jeg føler meg nesten litt snill selv som er med, hun får jo knuten for at "jeg" er med. hihih, visste nesten ikke at det fantes "snille" russeknuter. 

Har dere blitt utsatt for noe russeterror? Fortell meg?

Nå skal jeg se Paradise Hotel, før jeg blogger enda et lite inlegg til dere. 

Blogges <3Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits