Nye innkjøp - hva synes du?
30.06.2009 @ 22:33


Hei !

Fy fader , jeg må bare startet innlegget med og fortelle dere hvor stress det var på jobb idag. Det var helt forferdelig, så sinnsykt forferdelig at jeg måtte bli igjen etter stengetid og rydde. Det er de rareste plasser folk velger og legge skoene etter og ha prøvd dem, hvorfor ikke bare legge dem på et bord istedet for og gjemme dem inni hjørner? Raringer. 

Dere skulle likt og visst dagsommsetningen idag. Men den er desverre hemmelig. 

Igår var jeg forresten i Stavanger, handlet noen nødvenige ting til sommeren, under ser du hva jeg kjøpte.

img0925
Shorts fra Carlings -  499 kr.

img0926
Verdens deiligste flipflops "havaianas" - Inztinkt - 299 kr.

img0927
Skjell armbånd - H&M - 39 kr.

img0930
Deilig joggeshorts fra JC - 499 kr.

Jeg har også kjøpt noen andre div sommerklær, og noen flere shortser. Orker ikke ta bilde av alt.

Hva synes du om mine nye innkjøp? Hva likte du egentlig best? Minst?

Blogges<3

Strandkos!
29.06.2009 @ 00:45


Hei!

De siste dagene har bare vært helt utrolig deilige her i Sandnes. Jeg våknet også idag morges til solskinn og varme. Veninna mi ringte meg kort tid senere og spurte om jeg ville være med til stranden, noe som egentlig passet helt perfekt. 

Jeg pakket en sekk med masse strandstæsj, satte meg på scooteren og dro ut til stranden. Sinnsykt masse folk, herlig første bad og vi fikk begge en fin fin tan på slutten av dagen. 

Det er så sinnsykt deilig med sydenvær i Norge. Skulle ønske det var sånn hele året. Det er rett og slett herlig og våkne om morgenen, gleder deg liksom til og komme ut i det nydelige været.

img0911

Etter strandturen var jeg en liten tur innom Elixia. Det var nesten ingen mennesker der grunnet det fine været. Gruppetimen som pleier å være rimelig full var idag bare fylt opp av 6-7 personer. Litt herlig også, du får på en måte et ekstra pusterom når du trener. 

520022387629038272658038275173155675839n

Imorgen skal jeg en tur til Stavanger igjen. Skal være med en veninne og ta piercing i navlen, og sammtidig handle litt.

Hva gjør dere i det fine været? Har du tatt ditt første bad?

PS - Jeg har enda ikke avsluttet konkuransen på bloggen. Så hvis du ikke har deltatt enda så er det bare og trykke på linken under og følge instuksjonene. Vinneren vinner faktisk noe kult fra DNA , skobutikken hvor jeg jobber. Så det er vel verdt et forsøk?


Blogges <3


Gratulerer med dagen mamma!
26.06.2009 @ 13:56


Hei!

Mamma fyller 46 år idag! Gratulerer med dagen mamma! 

Du er verdens beste! <3

p4061308

Gaven er kjøpt, og ikveld skal vi kose oss med gaveoppakning og god mat. Mamma er faktisk fast leser av bloggen så hun blir sikkert skikkelig glad om alle ønsker henne en god dag i kommentarfeltet. 

Nå skal jeg snart på jobb i det fine været, det frister ikke men pengene gir meg motivasjonen. Jeg kommer sterkere tilbake ikveld, med et mindre slurvete innlegg. 

PS - HUSK KONKURANSEN I INNLEGGET UNDER!

Blogges <3


My new shoes!
25.06.2009 @ 10:19


God morgen folkens!

Nå er det like før jeg hopper i dusjen å like etter skvetter ut døren og inn til Stavanger by med min gode veninne Elma for og finne bursdagsgave til mammen min som har bursdag imorgen.

Solen titter forresten inn gjennom vinduet og sjølukten fra sjøen kjennes helt her oppe hos meg. Idag har de meldt 26 grader, så det blir en varm og deilig dag. Gleder meg!

Forresten!

Etter at jeg begynte og jobbe på DNA har jeg kjøpt så masse sko at jeg ikke har plass til fler sko i skohyllen hjemme nesten. Det er nesten litt morsomt det, hvor avhengig du kan bli av og handle sko. Du står og titter ut på alle skoene på butikken og bestemmer deg selv for at du egentlig ikke skal kjøpe skoene. Dagen derpå finner du størrelsen din og kjøper dem fordetom. Jeg tror nesten jeg har blitt shoeholic. hahaha, huff. 

Denne uken har jeg kjøpt meg noen dødsfete vans med snøring og noen helt nye ed hardy sko. Jeg elsker dem begge!

Hvilken av disse to synes DU var finest?

p6251527

p6251528

Dere må forresten ikke glemme konkuransen som foregår i noen innlegg under!

Vinneren vinner faktisk noe utrolig fett fra butikken hvor jeg jobber. Det blir mest sannsynlig en fet veske eller noe. Så det er bare og være med i "tippe" konkuransen som er i noen innlegg under! Lykke til. 

Nå må jeg springe i dusjen! Ha en kjempefin dag alle lesere, og kos dere masse i sommersolen!

Blogges <3


VIDEO - Sommermimring, summer 08!
25.06.2009 @ 01:47


Hei!

Kom over en video som jeg filmet når jeg var på sommerferie sist år. Kom i skikkelig god stemmning etter jeg så den, det var en fantastisk tid nede i Bosnia og Croatia. Gleder meg til og reise ned igjen!

Denne sommeren håper jeg blir like gøyal som sist. Den 8 Juli reiser altså jeg ned til varmere strøk hvor jeg skal bli i en hel måned. Tanken på og bare ligge og sole seg, bade og feste på kvelden gjør sånn at jeg får frysninger. 

SUMMER 09 <3

Hvor skal du i sommer? Gleder du deg like mye som meg?


(beklager for blanding av bokmål, dialekt og bosnisk men jeg hadde drukket så det er unnskyldningen)

PS - HUSK KONKURANSEN I INNLEGGET UNDER! 

Blogges <3


Peace tegnet, et fjortistegn?
24.06.2009 @ 23:16


Hei !

Nå er det lenge siden jeg har blogget folkens. Lenge siden jeg har skrevet på bloggen ihvertfall. Så nå kommer det et litt mer seriøst innlegg under, er så sinnsykt lei "idag har jeg gjort dette" innleggene. Så, litt variasjon skader aldri.

Hva er egentlig "peace tegnet" ? Jo peace tegnet er jo et tegn som står for fred på denne jorden. Kjendiser poserer ofte med tegnet og flere helter gjennom tidene har brukt tegnet for og vise at de støtter fred og ro på jorden. 

Det er jo ikke lenger tilfellet. På nesten hvert eneste bilde jeg ser her til dags er det folk som poserer med peace tegnet. Jenter som er nede i trettenårs alderen, gutter som spiller fotball og ikke minst ungdommer på fest. Halvparten av ungene som springer rundt med to fingre i været vet sikkert ikke hva "peace" tegnet står for. De har bare sitt andre gjøre/vise det så derfor velger de rett og slett og gjøre det samme. 

Men er peace tegnet et fjortstegn? Det store spørsmålet med dette tegnet er jo, hvofor folk i det hele tatt viser det? Har de liksom ikke noe bedre og vise en to fingre som står for fred når de er på fest, eller poserer foran speilet hjemme? Tegnet har lenger ikke blitt et fredstegn, det har rett og slett blitt et popolært ikon for de fleste. Det har blitt et tegn som de fleste vil beskrive som "fjortistegnet". 

Hva er problemet med fjortistegnet? Det er så og si ikke noe stort problem, men de fleste som ser en jente på et bilde i speilet med to fingre opp i været foran hodet sitt tenker nok "fjortis". Ikke at det er noe gale i og gå igjennom fjortisperioden sin men jeg mener at alle som viser tegnet, ihvertfall bør vite hva det står for. Selv inrømmer jeg selvsagt at jeg har brukt tegnet, jeg viser det i hytt og pine når jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre på et bilde. 

Bruker du tegnet selv? Hvis JA, hvorfor?

Har noen av dere en forklaring på hvorfor folk bruker tegnet på fester? bilder? og sånn generelt?

img0500

Så blogges vi vet du <3VIDEOBLOGG - Snakk og konkuranse!
22.06.2009 @ 00:11Angående konkuranse så er da spørsmålet "hvor mange unike lesere tror du jeg har på en dag i gjennomsnitt?"
Den som tipper riktig eller nærmest får selvsagt en liten premie, og det er bare lov til og tippe en gang.

Vinneren av konkuranse kåres i slutten av uken!

Edit : Jeg drar konkuransen enda litt lenger jeg. Så vi holder det gående til førstkommende onsdag (1.07.09).
Da trekker jeg den heldige vinneren. Ikke glem at premien er en godbit fra DNA som er skobutikken som jeg jobber på. Så dette er sjangsen til deg som forsatt ikke har vært med til og være med.

Lykke til!

Blogges <3


Gratulerer med dagen!
19.06.2009 @ 11:21


Hei!

Idag fyller min besteveninne Elma atten år! Det er helt utrolig faktisk hvor fort tiden har gått. Det kjennes liksom ut som om det var igår jeg og hun satt i en lekeplasshytte og drakk, gikk rundt på sandnes og spurte folk om de kunne kjøpe drikke og i det hele tatt var redde for ungdommer og bylivet. Nå er hun 18 år og jeg gratulerer deg igjen med dagen Elma. Neste år så er det min tur. 

Ikveld skal det feires med middag og kos før vi tar turen ut til stavanger by. Gleder meg kjempemasse.

Men først så må jeg skynde meg og dusje, før jeg må kle meg og skynde meg og ta bussen til jobb.  

n51482426610684786383

Kjempeglad i deg Elma Radonic <3

Har du husket og gratulere Elma med dagen?

Blogges<3


Ikveld skal arman kose seg :-)
18.06.2009 @ 21:16


Hei !

Hard dag på jobb, masse kunder, masse sko, masse stress, jeg gikk tom for vann, og jeg orker ikke skrive mer i dette innlegget grunnet at jeg er altfor trøtt. 

Men jeg kan nevne at på hjemveien da svingte jeg innom "rema1000" og handlet meg min favorittkjøpt pizza og en sjokolade. Så nå skal arman bare kose seg og se reprisen til parishilton showet samt paradise hotel senere ikveld. 

img0899

Hva skal dere ikveld da?

Blogges<3

Dagen er ikke alltid like morsom!
17.06.2009 @ 23:10


Hei!

En sinnsykt trøtt og slitsom dag på jobb hvor jeg stod og solgte sko til mennesker fra klokken ett til åtte. Da klokken slo ti på åtte og dama som informerer på kvadrat sa "kvadrat stenger nå om 10 minutter" hadde jeg allerde talt alle pengene og løftet inn skoene fra utsiden. Jeg forlot butikken min klokken 20.06. Sinnsykt ivrrig etter og komme meg hjem etter en tung og lang dag. 

Dagen idag startet for meg med trening klokken halv ni, før jeg tok turen videre til brun og blid. Solen ute skinnte og alt var egentlig helt perfekt. Nå regner det, det er helt mørkt og grått ute og det blåser så hardt at jeg nesten holdt på og trille av veien med scooteren når jeg kjørte hjem fra jobb. Snakk om værforandringer liksom. 

Imorgen, overimorgen og på lørdag skal jeg også på jobb. Jeg vil ikke, ikke i det hele tatt. MEN, jeg må. Så er det attenårsdag på fredagskvelden og innflyttningsfest hos kjæresten til en veninne på lørdagskvelden. Så noe er det ihvertfall og glede seg til. 

Solen vil jeg derimot ha tilbake, og det litt snarest. Alt er mye bedre når solen er her. Arman hater regn. 

dsc0064

Hva skal dere til uken/helgen da? Har dere sommervær eller høstvær?

Edit: Forresten nå fikk jeg netopp vite at selveste Dorthe skappel besøker kvadrat imorgen + så kommer sid fra istid og ii tilegg til dette så skal det holdes konsert med signering. Dette betyr mengder med folk og kaos. Drep meg.

Blogges <3

Videoblogg - Gjest i videoen + sommerinnkjøp!
16.06.2009 @ 14:50


Hei !

I denne videoen får jeg besøk av en gjest + så viser jeg noen av mine nye sommerinnkjøp!


Si hva dere synes om klærne? Stygge eller fine?

Blogges <3


Tidenes verste film?
16.06.2009 @ 12:19


Hei !

Maten fra mc donalds hadde sunket i magen, 18 års gaven var kjøpt og jeg var egentlig ganske klar for og reise hjem. Når vi skulle ut og ta bussen gikk vi tilfeldigvis forbi kinoen. Både jeg og ena har sommerferie så hva var egentlig bedre enn og lene seg tilbake i god kinostoler og nyte en deilig film på en kjedelig mandagskveld? 

Vi gikk inn på kinoen og filmen vi begge hadde lyst og se "i love you, man" gikk desverre ikke mer denne kvelden. Skal vi bare drite i kinoen ikveld og heller ta den imorgen kveld (ikveld) da, tenkte vi? Vi kjøpte biletter til film ikveld heller og gikk ganske så fornøyde ut av kinoluken. På vei nedover trappene og ut av kinoen stoppet vi opp, vi hadde jo ganske lyst til og dra på kino akuratt denne kvelden tenkte vi. Vi sprang og og bestilte plasser til filmen "drag me to hell". Dette var noe vi aldri burde ha gjort.

Salen var full, og dette var tydligvis den nye filmen innen skrekkfilmsjangeren. Filmen var rett og slett helt forferdelig. Den begynte ganske så bra men videre utover visste du liksom ikke helt om du skulle le eller være skremt? Altså, det var flere ganger i filmen at hele salen lo, lo så mye at tårene i øynene ble presset frem. Men skal man le i en skummel skrekkfilm?

NEI - filmen var helt tragisk, den brukte de samme effektene hele tiden så du visste liksom hva som kom til og skje. Jeg angrer så hardt på at jeg betalte 85 kroner på en av de verste filmene som noensinne har blitt lagt. Dette beviser igjen at skrekkfilmer som handler om onde ånder og gamle skummle damer aldri blir en slager. 

Tidenes verste film 09. Terningskast 2 av meg. 

Ikke se den, med mindre du har en helt forjævlig dårlig intern humor!

dragmetohellam143056q

Jeg gadd ikke å skrive hva filmen handlet om men du kan lese om den her ;

http://www.filmweb.no/sandneskino/incoming/article209028.ece

Har du sitt denne filmen? Hva synes du? Er det noen filmer du finner utrolig irriterende og dårlige?

Blogges <3


Årets sommerlåt?
15.06.2009 @ 16:16


Hei !

Før jeg springer tenkte jeg at jeg skulle poste noe som er en "årets sommerlåt" for meg. 
Kjempebra sang av erik og kriss faktisk. Enjoy!


Hva synes du? Bra eller dårlig? Gi sangen et terningskast?

Glemte forresten og si at videobloggen mest sannsynlig kommer idag eller imorgen. Så bare til og følge med!

Blogges<3

Sommerferie!
15.06.2009 @ 16:12


Hei !

JEG HAR SOMMERFERIE! 

Gud for en deilig følelse det var når talsmannen sa "det var alle, god sommerferie til dem som ikke kom opp". Jeg jublet og skrek og meg, ellisiv og marita feiret det hele på en koselig tur på pastabakeriet. Det var faktisk kun seks stykker eller noe fra hele mediatrinnet som ikke fikk ta ferie tidlig, de sitter nå og øver på muntlig naturfagseksamen. Stakkars!

Livet er faktisk helt sinnsykt herlig. Tenk at et helt år som førsteklassing allerde er forbi og det neste som står for tur er en deilig sydentur til bosnia og croatia med familie og masse gode venner. Herlig!

dsc0026

Nå skal jeg ut handle en gave til besteveninnen som fyller 18 år på fredag. 

Er dere en av dem som sitter og øver eller har dere sommerferie sånn som meg?

Blogges<3RIP - Asja Hasanagic
14.06.2009 @ 12:26RIP - Asja Hasanagic 

Jeg tenker på alle dine venner, familie og bekjente. Jeg rakk så vidt i hilse på deg sist sommer og for noen dager siden fikk jeg vite om den tragiske ulykken av min pappa. Hvil i fred Asja Hasanagic.

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1338925.ece


<3

HeiHeiHei!
14.06.2009 @ 00:26


Hei!

Jeg må nesten bare starte dette innlegget med og si at jeg er kjempetrøtt og sliten, vil egentlig bare legge meg ned med hode inntil puten og drømme meg vekk. Men, jeg har jo ikke blogget på hele to dager! Så da tenkte jeg at jeg skulle ta et raskt innlegg med endel bilder fra fredagskvelden for å vise at jeg faktisk forsatt er her. Fredagskvelden min var kjempekoselig og ikke minst like gøy, jeg var ikke hjemme før sent/tidlig på lørdagsmorgen, Det hele startet med jobb før jeg gikk videre til en veninne som igjen dro meg videre til en annen fyr. Håper dette forklarer den dårlige bloggingen.

Idag har jeg handlet kjempemasse nye klær. Ikke for og skryte eller noe, men jeg har handet så sinnsykt masse liksom. Imorgen eller på mandag kommer det en NY videoblogg hvor jeg viser mine nye innkjøp i videoblogg. Så stay tuned. 


img0878

img0887

img0886

peace peace peace ...

Nå springer jeg og pusser tenner og gjør meg klar til en delig soveøkt i sengen. Imorgen venter en ny dag hvor jeg faktisk skal ut og spille "reball" med mine gamle big bite venner samt resten av big bitene her i sandnes/stavanger.

Hvordan har deres helg vært? Fortell meg? 

Blogges <3

Jeg har tårer i øynene!
11.06.2009 @ 22:03


Hei . 

"Han ble voldtatt, slått og sparket med en metallplate mot hodet, før han naken ble bundet fast til en stol. Der ble han sparket, slått og pisket i ansiktet og over store deler av kroppen, blant annet med en scartkabel. Han ble brent med strykejern over store deler av kroppen og fikk varmt vann helt over kjønnsorganet og ryggen. Kviser på ryggen ble barbert bort med barberhøvel og det ble helt sitronsaft i øynene."

Hvordan i alle dager kan noen være sånn mot et annet menneske? Hva tenker de egentlig med når de slår og sparker en bevisstløs person og heller sitronsaft i øynene hans? Alstå, jeg måtte bare skrive et innlegg om denne saken til dere. Klumpen i magen min etter at jeg leste dette vil ikke vekk, det er helt forferdelig, nesten ikke til og tro! 

For dere som ikke har hørt om denne tragiske historien så handler det alstå om en 16 åring fra Stavanger. Han ble lurt inn i en bod hvor han ble slått og deretter dratt inn i en leilighet hvor hans egne venner samt en veldig påvirkende  26 åring torturerte han mens han satt fastbundet i en stol. Vennene danset rundt ham og sang mens de pisket han og moret seg. Helt forferdelig. 

"Det verste var å høre ssshhh-lyden da de svidde meg med strykejernet, svarte 16-åringen."

Hans tidligere bestevenn lurer ham alstå inn i en leilighet hvor de har gjort klar redskaper til torturering. Hvem kommer på noe sånn? Hvem planlegger noe sånn? Fy faen, jeg har faktisk ikke ord.

Den 16 år gamle gutten som er ifra Stavanger sa aldri noe til politiet i frykt for om og bli skutt av 26 åringen som kom med alvorlige trussler. Til slutt fant politiet ut en del om saken via et tips fra en lærer. Nå sitter alle de medvirkende i rettsak og venter på dommen. 

I slike tilfeller, hvor du faktisk torturerer et menneske, påfører personen smerte og piner ham sakte og sikkert til døde med vilje. Det er ikke noe og tenke på en gang, livstid i den elektriske stolen hadde vært alternativet i mitt hode. Sånne folk, du kan ikke kalle dem mennesker, de har ikke følelser. De fortjener rett og slett ikke en ny sjanse. De bør dø, henges, drepes. Jeg vet at jeg skriver ganske så brutalt akuratt nå, men det er min mening. De fortjener ikke en ny sjanse. 

Hva synes du? Del dine meninger om denne saken med meg? 

960x

Bilde og teksten som er markert med hermetegn er hentet fra dagbladet.

Les mer om saken her:

http://www.dagbladet.no/2009/06/08/nyheter/tortur/barnervernet/mishandling/6622052/

Blogges<3


Finitooo!
09.06.2009 @ 17:34


Hei !

Vi er ferdige på skolen, fri helt til mandag faktisk og kommer vi ikke opp i noe muntlig eksamen på mandagen så er det sommerferie. Dette året har for meg som førsteklassing på ny skole og ny linje gått kjemperaskt. Karakterene som jeg har fått nå til sommeren derimot er ikke mye og skryte av, de er så dårlige at jeg faktisk ikke vet om jeg kommer inn på samme skole neste år. 

Fridagene mine skal jeg bruke til og tjene penger, altså jobbe. Jeg liker og ha mye penger til sommeren! Så hvorfor ikke jobbe istedet for og henge hjemme med tv skjermen? 

Uansett, nå har jeg vasket hele huset, tjent enda mer penger og er klar for en liten tur på sandnes med en veninne. Vi skal også ta sol, noe som jeg gleder meg stort til. Jeg har ikke tatt sol på to hele uker ca. Så idag skal det grilles. 

Sangen under gjør at jeg kommer i sommerstemmning. Last den ned og syng sommeren inn sammen med meg?Har du fri? Når har du eksamen?

Blogges <3


Snopegal? Meg?
08.06.2009 @ 23:16


Hei !

Nå sitter jeg her, trøtt og egentlig ganske så klar for og legge meg. Dagen idag har bestått av og være på skolen i noen få timer, henge med min gode veninne Ajla først før jeg fikk besøk av enda en god veninne med navn Anne. Før jeg hopper i sengen og tar på tv skjermen tenkte jeg at jeg først skulle ta meg en rask dusj og så blogge enda ett innlegg til dere, Når jeg plutselig får lyst til og blogge, blogger jeg mange innlegg rett etter hverandre. But thats me! 

Dette innlegget heter jo faktisk ikke "what has arman done today" men "snopegal? meg?". Dere er alle sikkert veldig spente på og få vite hvorfor i alle dager jeg kaller mitt innlegg dette. Jo, jeg skal ta opp et tema, et tema som faktisk angår de fleste som leser bloggen min her idag (tror jeg ihvertfall). Nemmelig usunn kosthold og godter og snop. 

Hva er det egentlig med oss mennesker? Når vi ser en kake tenker vi namm, ligger chipsskålen foran deg på bordet i tv stuen tar du minst en håndfull med knaskende god chips, på butikken kjøper du alltid en sjokolade, og is er bare noe du ikke klarer deg uten. Jeg kan med hånden på hjertet si at ihvertfall nesten alle her har vært i en av de overste situasjonene. Situasjonen der du rett og slett ikke klarer og motstå.

JEG ER EN AV DISSE PERSONENE! - Ser jeg for eksempel en deilig brownie kake hjemme på kjøkkenet skjærer jeg av en stor bit til meg selv, og setter meg ned og gumler den i meg. Jeg har sinnsykt lyst på enda et stykke men tanken på at sommeren snart er her får meg til og ombestemme meg i dette øyblikket. Senere på dagen tar jeg selvfølgelig enda et. Jeg føler selv at jeg er syklig optatt av snop og søtsaker, jeg tror faktisk aldri jeg har hatt en eneste dag hvor jeg ikke har spist noe som helst søtt. 

Hvorfor ikke bare ta et eple, eller noen forfriskende druer istedet for? Tenker du sikkert nå.. Men sannheten er, jeg blir rett og slett ikke tiltrukket av frukt, ligger det en langplate med freia melkesjokolade ved siden av noen deilige jordbær. Jo da smelter jeg freia sjokoladen i mikroen og dypper jordbærene nedi. 

Dette innlegget handlet plutselig veldig om meg og mine uvaner. Men alstå, hvordan stopper jeg og spise snop? Har dere noen tips? Jeg klarer ihvertfall ikke og stoppe sånn helt uten videre, jeg er rett og slett avhengig av noe søtt! Noe søtt HVER ENESTE DAG. 

Igår var jeg på trening, jeg svettet, forbrant og følte meg superbra. Da jeg kom hjem tok jeg ikke et knekkebrød men jeg stekte pannekaker. Det var da jeg bestemte meg for at jeg trengte tips, tips til og ikke måtte trenge det lille ekstra (usunne) hver dag. 

Har du noen tips? For all del, skriv dem ned i kommentarfeltet!?

bilde 170

Blogges <3


Rask videoblogg!
07.06.2009 @ 19:41


Hei !

Verdens raskeste og mest tragiske videobloggen til nå! Men jeg legger den ut alikevel.

Enjoy!


Så skal du blogcampen?

Blogges<3


Herlig skoledag i Stavanger by!
05.06.2009 @ 21:59


Hei !

I det siste så har jeg fått kjempemange lesere, denne uken hadde jeg faktisk leserekord og tallene holder seg forsatt stabile. Så takk for det søte lesere. Grunnen til at jeg i det hele tatt har fått så mange lesere som jeg har idag er pga "NoraAlba" som har skrevet om meg på sin blogg. Ta en titt på bloggen hennes, dere finner henne under linker til høyre.

Det var en helt herlig skoledag idag! Vi møttes klokken 11 på et kunstmuseum i Stavanger, vi kikket raskt igjennom kunstutstillinga og dro ut i det fine været. Vi gikk rundt på butikker og kikket og spiste på pastabakeriet. Kjempekjekk skoledag med masse latter, kos og smil. 

Jeg er jo helt fullstendig blakk frem til den 10 ende, og det er sinnsykt kjedelig egentlig og kikke på butikker uten og kjøpe noe som helt. Du får liksom lyst på alt du ser, også planlegger du at du skal kjøpe det når lønna de kommer, men så blir det til at du kjøper noe helt annet igjen når lønna faktisk kommer. Noen andre som føler det sånn?

Veninna mi Marita (www.maritabu.blogg.no) var derfor veldig snill med meg og lånte meg 149 ,- slik at jeg kunne kjøpe meg en t skjorte på H&M. Det er en slik aids t skjorte, så når jeg kjøpte den støttet jeg rett og slett kampen mot aids, whu!

Under kommer det en god del med bilder som jeg tok i løpet av dagen idag , enjoy! 

img0866
Ellisiv er søt! (www.flack.blogg.no)

img0868
Mine sexy jenter!

img0867
Pastabakeriets beste! 

img0873
Min nye t skjorte!

Jeg er sinnsykt trøtt etter jobb så jeg blir hjemme ikveld. Skal lage noe god mat til meg selv og sette på paradise hotel fra forrige uke som jeg ikke har sitt enda men bare tatt opp. 

Hva pleier egentlig dere og gjøre på skolen nå som karakterene er satt? Har dere fri eller?

FORRESTEN! Jeg og Ellisiv skal kansje på "bloggcampen09" - er det noen av dere som skal der?

Blogges <3


VIDEO - Arman på naturfagsekskursjon!
05.06.2009 @ 00:33


Hei !

Det er sent, jeg ønsker bare og legge meg og sove godt før den nye dagen imorgen! Men jeg har lovet veninna mi Ellisiv og legge ut noen filmer på bloggen fra når vi var på naturfagsekskursjon med klassen, og jeg holder det jeg lover. Turen var ganske så kjekk til tider, men også ganske kaldt og lang. Vi fikk ihvertfall sitt det vi kom for og se alstå suksesjoner i skog og mark. Turer i skog og sånn er ikke noe jeg pleier og gjøre sånn helt uten videre, men litt mosjon og frisk luft har vel egentlig aldri skadet noen.

Jeg beklager at filmen noen ganger er litt snudd på hodet. Det er det nok jeg som må ta skylden for, jeg filmer ikke så bra når jeg filmer med digitalkamera folkens! Beklager. 

Enjoy!
Min gode veninne Ellisiv Flack har også fått seg en blogg. For dere som ikke vet hvem jeg snakker om nå, så så dere henne netopp på filmene rett oppenfor. Hun er en kjempegod veninne av meg samt en kjempesøt jente. Besøk bloggen hennes lesere og legg igjen en kommentar! Da blir hun nok ekstra glad.  WWW.FLACK.BLOGG.NO 

Hva synes egentlig dere lesere om det og gå på tur? Er det noe som dere gjør ofte eller er det en mer skjeldnere ting?

Blogges<3


En god latter, forlenger den virkelig livet?
04.06.2009 @ 01:02


Godkveld !

Mine søte små lesere, eller det har jo blitt en del av dere siden igår men det er jo bare hyggelig!

Jeg kom til og tenke på en ting, en ting om venner og det hele. Er du liksom ute og hygger deg stort med en venn, har den kjekkeste dagen du har hatt i hele ditt liv og bare ler og koser deg og dere begge fører en god dialog. Vil dette da si at dere er bestevenner? For hva er egentlig en bestevenn, er det en du kan stole på? si alt til? og en som det bare sier "klikk" med når dere snakker sammen?

Min bestevenn er verdens søteste jente med navn Elma. Hele mitt liv har hun kort og enkelt vært der for meg. Jeg og Elma er forsjellige på mange mulige måter, men det er netopp denne kontrasten som gjør at vi faktisk er så nærme hverandre som vi er idag. Hun er den jeg sier alt til, hun er den jeg smiler mest med, hun er den jeg tar mitt første bad med og hun er den som får meg til og le høyest. Hun er rett og slett helt fantastisk, og uten henne tror jeg faktisk ikke jeg hadde klart meg i disse 14 årene.

Selvfølgelig har jeg jo dere andre, som jeg også vet at jeg kan le høyt med, smile med og stole på. Dere er helt fantastiske alle sammen, og jeg setter skikkelig pris på at jeg har dere. 

En god latter, forlenger virkelig livet, eller? Den gjør ihvertfall den ellers triste skoledagen, den tunge ettermiddagen eller den dårlige innstillingen på en dårlig dag litt lettere og alt blir så mye greiere etter en god latterøkt.

Men jeg lever etter mottoet om at det er vennene som forlenger et liv , uten venner hadde det jo ikke blitt noe latter!

dsc0037

Kan du tenke deg et liv uten venner og latter? Det kan nemmelig ikke jeg! 

Blogges<3


Ny header, fryder forandringen?
02.06.2009 @ 23:34


Hei !

Idag har jeg faktisk hatt leserrekord på bloggen min! Alt på grunn av "NoraAlba" (http://noraalba.ipublush.no) som er en ganske så stor blogger. Hun skrev om meg i et av innleggene sine og kommentarene og leserene stømmet til. Takk nok en gang Nora! 

Hun har også vært så snill og laget min nye header, jeg liker den faktisk veldig godt! Den er veldig enkel men ganske så sommerlig og passer perfekt inn nå når sommeren nærmer seg. 

arman

Fryder forandringen folkens?

Jeg har faktisk vært på trening i nesten hele ettermiddag og kveld sammen med veninna mi Marita. Vi var på Elixia i ca 4 timer og det var ganske så kjekt. Deilig og komme litt i form nå før sommeren.

Imorgen skal jeg på naturfagstur så jobb på DNA etterpå! Så det blir nok ikke noe blogging før imorgen kveld fra min side desverre. 

Blogges<3

Linni Meister kan ikke synge!
02.06.2009 @ 12:51


Hei !

Linni Meister - jo hun er skjønn, søt og gravid og har kommet litt ned på jorden fra hvor hun var. Men dama kan virkelig ikke synge! Det er en av de verste sangene jeg noen gang har hørt tror jeg! Og det mener jeg!

Hør på denne dødsdårlige versjonen av "survirvor". I tilegg har hun nå laget sin egen sang med navn "my ass" som er så dårlig at du sitter og ler deg igjennom hele sangen. Selv om du er søt og pen så kan du desverre ikke synge Linni!

Du burde heller satse på modellkarrieren etter at du har fått ut ungen.Blogges <3

The king park!
02.06.2009 @ 09:25


Hei !

Igår var jeg i kongeparken og hygget meg i det fantastiske været. For dere som ikke vet hva kongeparken er så er det altså en fornøyelsespark i Stavanger. Dagen i parken var som alltid ganske kjekk og koselig men det var en ting meg og veninna mi merket. Hyggen med og ta alle karusellene var ikke lenger like stor, vi brydde oss ikke lenger om at vi måtte få tatt "alle tingene" vi slappet heller av, spiste is og lå og solet oss. 

En ganske kjekk dag fordetom!

img0856

Nå må jeg springe. Skal kle meg og sånn før jeg må skynde meg og kjøre til skolen!

Blogges<3


Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits