VIDEOBLOGG - Mine sommerkjøp i Bosnia!
31.07.2009 @ 21:11


Hei!

Tenkte bare jeg skulle vise dere mine sommerkjøp til nå. 

Enjoy!


Blogges<3

Hvorfor digger ALLE denne sangen?
31.07.2009 @ 11:06


Hei!

Jeg har akuratt stått opp, spist frokost, og er klar for og besøke min favoritt tante i frisørsalongen hennes. Dagen idag skal for det meste gå til og bare være med tanter og søskenbarn og rett og slett slappe av. 

Etter den 4 timer lange konserten igår som gjorde sånn at jeg fikk gnagsår på bena, og 

den høye musikken som gjorde sånn at jeg fikk pipelyd i ørene så sier det seg selv at ikveld, ikveld hadde det vært en perfekt dag for avslapping og kos. 

MEN .

Ikveld feires det "nyttår" på det mest kjente ute diskoteket her i Mostar, alle som jobber der går i nisseluer, hele stedet er pyntet, det regner snø fra en snømasking, fyrverkeri klokken 24.00 og en hau med folk samles og å stemmningen er virkelig på topp. Lettere sagt, noe avslapping blir det ikke, når jeg var på dette arrangemanget sist år ble jeg til klokken fire om morgenen. 

Best å kjøpe knagsårplaster, og det fortest mulig. Wish me luck!

p7301916
- Som dere ser så var det ganske tett om plassen igår.

NÅ over til det jeg egentlig skulle fortelle der, eller det jeg egentlig skulle spørre dere om.

Når jeg var i Croatia hørte jeg den over 200 ganger, når jeg kom til Bosnia hørte jeg den over 400 ganger, når jeg slår på bilradioen hører jeg den 24/7 og når søskenbarnet mitt kommer på besøk til meg spør hun meg om jeg kan ta den på. 

Voksne menn og kvinner og ikke minst ungdommer begynner og skrike og hyle av glede når denne sangen kommer på dansegulvet, hele jævla dansegulvet danser og synger med. Det er helt umulig å ikke legge merke til at denne sangen skiller seg mest ut og uten tvil er den mest popolære sommersangen 09.

JA - jeg snakker selvsagt om sangen som tydligvis har blitt den ultimate sommersangen 09.


Digger du denne sangen? Isåfall, Hvorfor?

Jeg liker sangen veldig godt, men hadde det ikke vært sånn at alle digget den og "tok helt av" på den, så ville jeg nok ikke likt den så godt. Du går liksom ganske fort lei, jeg gjør nå ihvertfall det.

Ikveld skal jeg prøve og mekke til en videoblogg å imorgen kommer det garantert en video fra "new years eve" festen.

Blogges<3


Se! Jeg så LARS TANGEN på ferie!
30.07.2009 @ 18:57


Hei. 

Fredelig og fint lå jeg og solet meg ved bassengkanten i Bosnia. Forbi meg går det en blondt og veldig tanned gutt som du lett ser er homofil. Folk rundt meg begynner og snakke, og se på gutten som skiller seg sinnsykt ut i mengden. Det var her det slo meg! Dette måtte jo bare være en Lars Tangen kopi! 

Gutten var helt lik LARS TANGEN bortsett fra at han hadde blondt hår, noe som Lars ikke nå har. 

Stemmen var lik, og begge var like oppmerksomhetssyke.  Veninna mi og meg tok opp kameraet og knipset et par bilder av "lars tangen kopien" som vi bestemmte oss for og kalle ham. Bildene kommer under, og nok en gang. Enjoy!

p7281881

p7281887

Hva synes du, de lignet sant? 

Blogges <3


Hadde du en kjekk kveld igår? Det hadde jeg!
30.07.2009 @ 11:36


Hei!

Tenkte bare jeg skulle opdatere dere litt idag med litt bilder og sånn her nedenifra. Det var en kjempekoselig og faktisk ganske kjekk kveld i Bosnia igår. Masse koselig folk og god stemmning. Sommeren hadde ikke vært det samme uten dere!

Bilder kommer under. Enjoy!

p7291894

p7291901

p7291898

p7301909

I tilegg til den kjekke kvelden igår, var jeg også på shopping hvor jeg fikk handlet meg noen nye klær. Jeg har desverre ikke tid til og ta bilde og skrive om kjøpene nå men jeg skal lage en videoblogg til dere imorgen hvor jeg viser og forteller det meste. 

Har dere blitt like brune som meg forresten? 

Blogges <3

Hopp av fra en 32 meters lang bru, liksom!
27.07.2009 @ 11:08


Hei!

Ja, for det va netopp det disse folka gjorde. Hvert år er det en tradison her i Mostar at hoppere fra alle land samles og hopper fra den kjente bruen "Stari Most" også kalt "The old bridge". Arrangemanget samler masse folk, kjendiser, og god stemmning her i byen. Igår så jeg at blandt annet den kinesiske tv casteen var her, den norske NRK casteen og så rakk jeg også og se noe som liknet på et tyskt reporteerteam. 

Jeg var selvfølgelig blandt dem som var i publikum, helt sinnsykt varmt og klamt og stå der inni alle folkene, så vi så på det litt før vi gikk opp til byen og tok oss en is og koste oss litt der heller. 

Det er helt sykt hva de finner på og gjøre når de hopper 32 meter over bakken. De bandt blandt annet en mann fast og kastet ham nedi, helt sinnsykt fett at han i det hele tatt overlevde?

Jeg laget en liten videosnutt til dere under. Enjoy!


Hvor mye skulle du ha hatt for og hoppe av bruen? 

Jeg vet at jeg aldri vill hoppet, uansett pengesum.

Blogges<3


Herregud - Så svett jeg er!
25.07.2009 @ 19:42


Hallo!

HERREGUD .

Så sinnsykt varmt det er! Jeg skal ikke klage, jeg liker det varme og gode været her i Bosnia mye bedre en høstværet i Norge, men når det er 40 grader uten noen tegn til vind, du kjenner at du ikke for puste og du blir helt tørr i munnen pga varmen, da er det gale. 

Jeg våknet, spiste en pizza til frokost og hadde planer om og dra på en liten handletur. Handleturen ble avlyst, jeg ble hjemme og på vei hjem holdt jeg på og dehydrere pga varmen. 

SÅ .

Idag har jeg alstå bare spist en pizza til frokost og slappet av hjemme alene i leiligheten. Det er kanskje ikke sånn man skal utnytte dagene når man er på ferie, men følelsen av den varmen som er her er faktisk helt ubeskrivelig. Nå, skal jeg slutte og sutre, så skal jeg heller fortelle dere om hvor fantastisk jeg hadde det igår.

IGÅR .

Var jeg jo på konsert, en konsert som var så viktig for meg at jeg reiste alene hjem til Bosnia fra Croatia for og få den med meg. Den var så verdt det! 18.000 mennesker var samlet som maur på hovedstadioen her i Bosnia, og Zdravko Colic som artisten heter var helt fatastisk! Hele den søte, glade og jublende atmosfæren var på plass og flammene, og fyrverkeriet som kom opp fra scenen gjorde det hele enda bedre!  

En konsert som jeg ikke ville vært foruten, for og si det sånn!

NÅ .

Må jeg skynde meg og dusje og gjøre meg klar til en kveld med søskenbarnet mitt. Vi skal ut og spise, før vi tar turen til et kjent nattsted som er helt overfullt nå i helgene, å overfulle nattklubber betyr liv og når det er liv betyr det god stemmning å når det er god stemmning så er det bare til og slippe seg løs og nyte de siste dagene av sommeren 09. 

p7181658

Har dere funnet på noe sprell i sommer da?

Blogges<3

VIDEO - Update fra Croatia!
22.07.2009 @ 19:20


Hei! 

Endelig, endelig! Har jeg koblet meg til et nettverk på en internettcafe på macen min! Jeg har ikke gitt en eneste lyd fra meg på over en uke og jeg skal ærlig inrømme at jeg har savnet det. 

Det er så mye som jeg har lyst til å fortelle dere, så sinnsykt masse! Jeg rekker det nesten ikke, det er for varmt og internett mannen er så sur på meg og veninna mi for at vi sitter her at vi begge holder på å dø.

Her nede er det 35 grader, sol og varmt vann. Jeg har blitt skikkelig brun og nesten litt for brun faktisk. I havet så har de opptaget en fem meter lang hai, så folk på stranda inkludert meg bader litt sånn i panikk. Kveldene er faktisk så sinnsykt bra, det kryr av mennesker på nattklubben og festen stopper ikke før klokken fire om morgenen neste dag. 

Alt i alt så er Croatia et fantastisk paradis med masse kjekke mennesker og sinnsykt bra uteliv. Jeg kommer til å savne alle dansekameraten mine, alle de gode menneskene jeg har blitt kjent med her nede og ikke minst det gode strand og nattlivet, når jeg reiser tilbake til Bosnia på fredag.

Jeg runder av dette lange og oppramsede innlegget med noen bilder og en video nedenifra.

Video :


Bilder :

p7151583

p7171635

p7171636

p7171653

p7201723

p7191688

p7181658

På fredag reiser jeg jo som sagt tilbake til Bosnia hvor jeg skal på konsert til en kjent bonsisk sanger. Nå skal jeg opp på rommet og dusje og se CSI før jeg tar turen ut på byen. Gleder meg masse. 

Håper dere alle har en like bra sommer som meg forresten. Så blogges vi når jeg kommer til bosnia på fredag!

HAR DERE EN BRA SOMMER? SI JA ELLER NEI?

Blogges <3


To helt forsjellige religioner i en by?
13.07.2009 @ 02:56


Hei .

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra en kjempekoselig kveld ute på byen med venner. Tidligere idag var jeg ute med søskenbarnet mitt og hennes lille jentegjeng, ganske koselig egentlig. Jeg fikk en guidet tur på den andre siden av byen, de viste meg steder som jeg aldri hadde sitt før.

Mostar, heter byen som jeg er i, har kjøpt leilighet i og byen hvor mine foreldre er oppvokst. Det ligge egentlig en god del historie bak denne lille søte byen. På den ene siden har vi de muslime, og på den andre siden av veien har vi de kristne. Det er en oppdelt by, en by hvor du på en måte er i to land på samme tid. Krigen har satt sine merker, og folk vil aldri bli sånn som de var før. 

På den ene siden har vi de muslimske, muskeer osv. Rett over veien har vi de kristne med kirker osv. Det er rart, for meg som faktisk er her i den muslimske delen og ikke kan si navnet mitt på den andre siden grunnet at jeg er fra den andre siden. De fra den kristne siden sier heller ikke sitt navn når de er på denne siden. Det er skikkelig morsomt, men ganske så sorgelig. 

Et godt eksempel på hvor tragisk hele situasjonen er, er jo at begge sidene har hvert sitt fotballlag. På den kristne siden spiller deres lag og på denne muslimske siden spiller deres lag. Når disse lagene da spiller mot hverandre, oppstår det så store problemer, problemer som har skapt overskrifter verden over. Sinnsykt.

Uansett, idag var jeg på den "kristne" siden. Jeg bryr meg ikke om "sidedramaet" egentlig, men jeg er liksom litt redd. Jeg var med de kristne veninnene til mitt søskenbarn, ganske rart det også. Moren til søskenbarnet mitt er muslim mens faren er kristen, hun bor på den muslimske siden men går på skole og har venner på den kristine. Rart liv, men uansett. 

Bilder fra min lille utflukt kommer under. Enjoy - som jeg alltid sier! 

img0013
Her ser dere "grensen" i Mostar. På denne siden er de muslimske på den andre rett over veien er de kristne.

img0006
Veninneflokken til søskenbarnet mitt + henne, koselig gjeng!

img0007
Her drikker de bosniske ungdommene, søppelet havner i den forlatte fontenen. Jeg kan også nevne at det finnes frosker i fontenen, det er så sinnsykt ekkelt. Hørt om søppelbøtte liksom?

img0011
Dette var en gang en felles stadion hvor kun de muslimske sitt lag spillte, nå er denne fotballstadioen overtatt av de kristine. Her spiller alstå laget til de på den "andre siden" som folk sier.

img0012
Sjekk ut den freshe lagbussen da, den var fin?

Jeg orker faktisk ikke og legge ut mer bilder av dagen idag. Imorgen tidlig reiser jeg til Croatia hvor jeg blir i to uker før jeg drar tilbake til Bosnia og Mostar. Så det blir sikkert litt færre innlegg nå som jeg ikke kommer til og ha trådløst nett i Croatia. Jeg skal ihvertfall prøve og opdatere dere så mye som mulig nedenifra. 

Forresten så må jeg bare si tusen takk for at så mange faktisk gidder og lese bloggen min i sommerferien. Jeg trodde lesertallene mine ville synke under sommerferien, men de har faktisk bare gått opp. Takk til dere for det. 

Har dere noen meninger om de 2 forsjellige sidene i Mostar? Ganske rart, ikke sant? 

Blogges <3

Tårene triller, og klumpen i halsen blir større og større!
12.07.2009 @ 19:18


Hei!

Hver gang jeg kommer til Bosnia lover jeg meg selv at jeg ikke skal tenke på alle dem som mistet livet, døde eller rett og slett ble splittet og tatt bort fra sine kjære under krigen som fant sted. 

Igår var jeg på vei ut, kvelden var ikke noe anderledes den, og alt virket normalt. Det var det alstå ikke, hele byen var tom for musikk, eller de hadde liksom slått av musikken denne kvelden. Musikken kunne ikke høres, det var liksom helt dødt. Først trodde vi at det var en feil eller noe, men jo lengre inn i byen vi gikk og jo mer klubber vi besøkte kunne alstå ikke musikken høres. Bartenderen fortalte oss raskt hvorfor, det var minnedag i Bosnia, minnedag hvor de minnet alle de som mistet sitt liv under krigen i en by kalt Srebrenica i Bosnia.

Jeg kom hjem, satte meg ned med mamma og hun fortalte meg den brutale historien. 

Under krigen så tok soldatene fra den Serbiske siden seg inn i byen Srebrenica, de roet folk ned og sa de var der for og hjelpe dem alle. Unger, menn, damer og små babyer trodde du var i ferd med og bli reddet. Kvinner med barn ble delt opp fra sine menn og sønner (12-80 år). Mennene trodde også de ble reddet og noe farvel ble det ikke mellom familiene. Kvinnene og deres små unger ble satt i leir mens mennene ble lurt inn i skolebygg og drept, skutt og henrettet. Likene ble behandlet som søppel og gravemaskiner løftet likene opp og kastet dem under hull. 

For noen få dager siden bare, fant mennesker 500 lik til. Kvinner og barn som aldri hadde sett sine kjære var kanskje blandt dem. Over 4000 mennesker mistet livet i denne byen, uskylde mennesker, menn og små gutter ble skutt og behandlet som dritt. Hvorfor? for at Serbia skulle få den delen av landet. Jeg blir provosert, sint, sur og veldig lei meg. 

Jeg gikk inn på youtube og søkte på "srebrenica" for og finne ut mer om den forferdelige hendelsen. Jeg kom over en forferdelig video, hvor en og en mann må tre frem og så blir de skutt av de serbiske soldatene. Videoen er filmet av dem, og jeg advarer dere mot veldig sterke scener, jeg begynte faktisk og gråte når jeg så den.

Dere forstår jo ikke Bosnisk, men dette er alstå ungdommer eller gutter under 18 år. De ligger der, de vet ikke hva de skal gjøre og de er helt totalt uskyldige, de spør om og få vann for og slukke tørsten men soldatene ber dem og holde kjeft og ligge med hodet nede. Den ene soldaten går faen meg for og hente mer batteri til kameraet sånn at de kan forsette og filme når de dreper dem. Helt trist, men desverre og helt sant.


I denne videoen ser du ungguttene bli henrettet.Jeg sitter som sagt igjen med klumper og tårer, jeg får helt vondt. Greit nok at det er krig, og folk må dø. Men hvorfor, hvorfor dreper de uskyldige tenåringer? og hvorfor filmer de det og ler av det etterpå?

Sånne mennesker kan ikke kalles mennesker i det hele tatt. De er rett og slett umennskelige.

Har du noen meninger om saken? Del dem med meg? 

Blogges <3


A quick one! - fra varmen i syden!
11.07.2009 @ 14:30


Hei alle sommerlesere!

Jeg rakk faktisk ikke og blogge igår, men jeg rakk og ta noen bilder fra dagen igår ihvertfall. Jeg, mamma, pappa og lillebror var og handlet diverse ting til leiligheten. Matbutikkene i Bosnia er helt sinnsykt enorme, å det samme er utvalget.

img0985
Familien min - Smil til bloggen folkens!

img0986
"Fanta Shocata"  - Verdens beste brus! 

Senere denne dagen var jeg ute og handlet litt med mitt søte søskenbarn. Fant faktisk ikke så veldig mye, det var liksom 50 % på lacoste butikken men det var forsatt ikke noe jeg ville ha. Jeg kjøpte derimot en grå jakke fra "united colors of benneton", viser den på bloggen litt senere. 

Jeg og Amela, som søskenbarnet mitt heter dro videre, til en isbar hvor de solgte is fra sveits. Bilder kommer under.

img0994
Søskenbarn

img0995
Iskrem

img0996
Meg

På kvelden var jeg ute med et par veninner som er fra Norge, en ganske så koselig kveld. Fikk ikke tatt noen bilder grunnet at jeg ikke hadde med meg kamera, men de fikk tatt bilder som sikkert blir lagt ut på facebook om noen dager.

Hvordan er været hos dere i Norge? Forsatt solevær?

Blogges<3


VIDEO - Dagens Outfit!
10.07.2009 @ 09:06


Hei! 

Da har jeg laget en video til dere hvor jeg viser klærne mine for dagen idag. Det kommer sikkert flere videoblogger mens jeg er her nede. Enjoy!


Nå springer jeg ut. 

Blogges <3


Jeg har endelig internett, i 37 grader!
10.07.2009 @ 03:09


Hei!

ENDELIG , kan jeg blogge! 

Idag har dagen min gått til og vente på en internettmann, altså. Vi er i Bosnia, jeg elsker byen og jeg digger folkene, MEN hva skjer egentlig med og komme deg tidsnok til en avtale og gjøre jobben din som du får betalt for å gjøre? 

Internettmannen som skulle koble til hele internettet skulle da alstå først komme klokken 10, han ga aldri noen beskjeder om at han kom til og komme forsent. Vi ventet, forlot ikke leiligheten grunnet at han skulle komme, klokken blir sakte men sikkert hall 1, pappa ringer mannen og sier at vi venter. Klokken 14 kommer denne "SUPERFANTASTISKE" MANNEN og "fikser" internettet, men han finner raskt ut at han ikke greier og gjøre dette selv så han må hente en kollega. GREIT nok, vi venter liksom og går ut for og handle og sånn i mellomtiden. Mannen kom tilbake klokken 20, stresset med kollegaen sin og koble til nettet og vi hadde internett klokken 22, når vi skulle ha hatt det klokken 12.

Konklusjonen min til den lange og forvirrende spalten over er at jeg er irritert på folk her som bare tror de kan komme og gå når de vil, når du er på jobb så er du på jobb. Kan du ikke være litt serviceinnstilt liksom?

Men nå skal jeg ikke syte, jeg skal heller fortelle dere at jeg elsker leiligheten som vi har kjøpt, jeg digger folkene som er her nede, jeg nyter den stekende solen og de 37 alt for varme gradene, og livet og sommeren er virkelig helt fantastisk. 

Imorgen er det fredag og da skal det visst nok være ganske så heftig på byen, så vi skal ta oss en tur hvor vi besøker noen klubber og tar oss et par forfriskende drinker. Jeg gleder meg a lot, PS - bilder vil være tilgjengelige på bloggen!

I mellomtiden legger jeg ut noen bilder fra reisen (Norge - Frankfurt - Bosnia) inn under. Enjoy!

img0968
Flytur.

img0969
Lillebror er så fotogen, eller?

img0972
De hadde "Hagen Dazs" iskiosk på flyplassen i frankfurt! :D:D:D

img0973
Jeg vet du liker bloggen min lillebror, selv om du ikke vil komme på den! 

img0970
Mamma elsker tax-free!

Nå skal jeg legge meg, så er det tidlig opp imorgen hvor jeg skal en liten tur på shopping med mitt søte søskenbarn, før jeg treffer tremenningen min Asja fra Trondheim og springer ut på en koselig middagssladretur med henne og så er det ut på kvelden. Bilder og updates kommer på bloggen imorgen, så bare følg med.

Har dere forresten oppleved folk som ikke holder avtaler? Hater dere det like mye som meg, eller?

Ha en fortreffelig sommer videre folkens!

Blogges<3


Farvel Norge!
07.07.2009 @ 13:17


Hei!

Startet dagen idag med en herlig trening på Elixia klokken ni på morgenen. Idag har jeg veldig mye og gjøre, det er typiske det, at du sparer alle de viktige tingene som må gjøres før en reiser til slutt. 

Jeg må først og fremst pakke ferdig, så må jeg pakke håndbagasjen, deretter må jeg ut og hente en jakke, kjøpe diverse sommerting som man trenger på sommerferie og til slutt så skal jeg faktisk på jobb. Senteret hvor jeg jobber holder oppe til klokken 24.00 inatt så det blir nattåpent med masse kunder, stress og skosalg.

Når jeg da kommer hjem ikveld må jeg bare skynde meg og se pardise hotel episoden som jeg selvfølgelig kommer til og ta opp, før jeg legger meg og sover i 2 timer.

Jeg skal nemmelig til Bosnia & Croatia, skal være borte i en hel måned. Men blogging det blir det! Vi har faktisk kjøpt leilighet i bosnia dette året, som jeg ikke har sitt helt enda. Men gleder meg kjempemasse til og se den og blogge fra den. 

Vi har trådløst internett i leiligheten så det blir masse videoblogger, bilder og updates nedenifra. 

img0959
Jeg liker ikke og pakke!

img0960
Ja, jeg vil ha med meg de fleste skoene mine!

img0962
De litt matrielle tingene!

Dette er vel egentlig den siste posten jeg rekker og skrive før jeg kommer til Bosnia. Nå skal dusje, spise noe og så dra en tur på brun og blid før jeg forsetter med pliktene mine. Så snakkes vi med updates fra Bosnia når jeg har landet, eller når jeg får tatt plass ved mac`en. 

Beklager et veldig oppramsende innlegg, men sånn blir det jo når du stresser!

Hvor skal du i sommer? Stresser du like mye som meg når du pakker?

Blogges <3

Denne sangen er fresh! eller?
06.07.2009 @ 20:46


Hei !

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra et koselig opphold og måltid på pastabakeriet i Sandnes. Jeg tenkte forresten at jeg skulle dele en sang med dere lesere, en sang som jeg hører sinnsykt mye på i det siste. Kat de luna og Lil Wayne har gjort et fantastisk sammerbeid, "unstoppable".


Jeg digga ihvertfall sangen. Hva synes du? 

Blogges <3


Hva synes du om denne usunne maten?
06.07.2009 @ 18:31


Hei!

Jeg elsker mc donalds, ikke i store mengder men i akuratt passe mengder. Sinnsykt deilig og unne seg en stor og god, usunn meny engang i blandt når du ikke har hatt noe skikkelig usunt på lenge. Igår spiste jeg mc donalds maten min med god sammvittighet og stod idag morges opp klokken ti på morgenen for og trene. 

Når man først får på seg kaloriene kan man vel i det minste prøve og trene dem av? 


img0964

Nå skal jeg ut og spise pasta med min veninne Ena, skal bli kjempekos.

Når det kommer til mat, lever jeg etter mottoet - "spis og tren". Vet egentlig ikke hvor langt man kommer med dette mottoet men jeg driter egentlig litt i og være sunn. Selvfølgelig spiser jeg ikke mc donalds hver eneste dag, men jeg har vel lov til og unne meg mc donalds to ganger i måneden jeg også?

Hva er ditt motto når det kommer til usunn mat? Har du noen meninger om det, i det hele tatt?

Blogges<3

Fristet dette deg?
04.07.2009 @ 01:03


Hei 

Idag kunne jeg ikke motstå fristelsen. Jeg måtte ha det, jeg bare måtte! 

Etter en hel dag med sunnhet og trening, nøtter og vann, og lavt blodsukker orket jeg ikke mer. Jeg gikk forbi newsmen i pausen min på kvadrat. Newsmen er for dere som ikke vet det - stavangers svar på starbucks. 

Inne i glassvinduet stod den, den deilige hvite kremtoppen med knuste kjeksbiter. Oreo kaken. Jeg gikk bort til damen i disken og bestilte meg et deilig stykke. Kaken var helt himmelsk, det var akuratt som om jeg spiste en mega stor oreo kjeks. Iskaffen som jeg hadde ved siden av kaken gjorde det hele enda et hakk bedre.

Men er en usunn men deilig fornøyelse verdt 101 kr? hmm, i dette tilfellet ja.

img0952

Jeg vet det fristet deg!

Blogges <3Le med meg!
03.07.2009 @ 19:57


Hei!

Kom over en video, tenkte bare jeg skulle dele den med dere.

Enjoy!


Hva synes dere? Morsomme eller tragiske?

Blogges <3

Solen gir meg gåsehud!
02.07.2009 @ 13:37


Hei!

Akuratt nå ligger jeg ute i solen på en stor og god madrass og soler meg. Kjempeherlig! Det er så sinnsykt varmt og godt.

Så da foreslår jeg at alle dere som sitter inne på blogger bør finne dere noe bedre og gjøre enn og lese blogger. Blogglesning egner seg ikke på varme sommerdager. Gå heller ut og kos deg i sommerværet.

bilde 68

Nå skal jeg utnytte solen så lenge jeg kan, før jeg drar på jobb klokken 16.00.

Blogges <3


Check out my workoutfit!
01.07.2009 @ 22:51


Hei!

Sommervarmen, sommeren og i det hele tatt sommeren, har for lenge siden kommet til Stavanger. Jeg får ikke slikket så mye sol om dagene grunnet at jeg jobber hver eneste dag i uken, ganske så kjedelig men penger blir det jo masse av.

Jeg stod opp klokken 09.00 idag morges, satte meg halvvåken på scooteren og kjørte til gruppetime på Elixia. Jeg vet at det er alt for sent til "og komme i form til sommeren" nå, men jeg holder meg ihvertfall i form frem til sommeravreise. 

Men nok om trening og over til noe helt annet, nemmelig mitt sommerantrekk for dagen.

Når det er 26 grader ute i den stekende solen kan dere vel tenkte dere hvordan det er inne i et kjøpesenter? Det er helt forferdelig varmt inne på butikken hvor jeg jobber, så varmt at jeg nesten ikke klarer og holde ut når jeg skal hjelpe kunder med og finne sko. Så idag, utnyttet jeg sjansen og tok på meg et sommerlig antrekk på jobb. 

En helt vanlig svart t skjorte kombinert med beege shorts og svarte sko fra vans. Jeg elsket outfitet mitt idag. WOW - ja jeg sa det, jeg elsket klærne jeg hadde på meg. PS - takk til dere kunder som sa jeg hadde "tøffe" klær, setter pris på sånne kommentarer.

img0936

Hva synes du?

I tilegg til treninga om morgenen, spiser jeg også sunt nå. Sinnsykt vanskelig og finne et måltid når du er på jobb som ikke er usunt. Det blir liksom alltid; dolly, mexicana, kake eller pasta. MEN idag prøvde jeg noe nytt og sunt. Så under på bildet ser du lunsjen min på jobb idag. Faktisk ganske så godt, lettvint og mettende.

img0934

Imorgen står jeg faktisk igjen opp klokken 09.00 - da skal jeg og en veninne ta oss en tur eller jogge rundt stokkelandsvannet på sandved. Gleder meg allerde. 

Hvordan bedriver du sommerdagene? Kommet i form til sommeren/bikinisesongen?

Blogges <3Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits