Gutteblogg eller jenteblogg?
31.08.2009 @ 22:52


Hei!

Da har jeg akuratt kommet hjem fra en tur på sportsforretning med mamma, hvor hun skulle kjøpe seg en eller annen regnhatt - hun skal til Bergen med jobben på torsdag og da hadde visst blitt fortalt at en "regnhatt" var noe som bare MÅTTE has på en Bergentur. Etter en intens jakt etter den perfekte regnhatt kjørte vi videre til kvadrat, hvor mamma gikk rundt og kikket mens jeg klyppet meg. Resultatet av klyppen får dere se imorgen. 

Men nå over til noe jeg lurer så sinnsykt masse på, hvilke blogger er mest poplære? gutte eller jente blogger?

Altså, på blogglisten ligger voe, ida wullf, ulrikke lund og julianyl - en god mengde med jentebloggere. De blogger om mote, livet, venner og det hele - akuratt det samme som en gutt ville ha blogget om nesten. MEN hvorfor er de så mye mer poplære enn en gutteblogger? Er det kanskje fordi det er fler jenter som leser blogger og at jenter liker å lese om andre jenter som klarer og kle seg osv?

Jeg syns personlig at begge deler er bra, veldig kjekt og lese både det ene og det andre. Ida Wullf er jeg innpå hver eneste dag, kanskje flere ganger om dagen - hun skriver sinnsykt bra og engasjerer meg fra første strofe. Lundstein som er en gutteblogger fanger meg med de freshe bildene, de tøffe klærne og den unike skrivestilen. Begge to er forsjellige men gode på sin måte, så konklosjonen min her er jo - jeg syns begge deler er like bra. 

Men - hva liker du og lese? Foretrekker du en gutteblogg eller en jenteblogg? Hvorfor?

img0071
Mamma med regnhatten.

Nå skal jeg legge meg, er alt for trøtt. 

Blogges<3




Mine nye favorittsang! Hva syns du?
29.08.2009 @ 00:00


Hei!

Tenkte bare jeg skulle vise dere min nye favorittsang. Herregud - sangen er jo bare sinnsykt kul, med stor K.

 

Hva syns du?

Før jeg springer til sengen kan jeg nevne at jeg snart starter konkuranssen hvor jeg skal dele ut et splitter nytt par med sko fra DNA KVADRAT til en av leserene mine. Bare til og følge med og glede seg masse masse. 

Nå venter den deilige sengen min, trenger søvnen ser du - en ny dag på jobb imorgen. 

Blogges<3


OMG - Du kan faktisk kjøpe klærne mine nå!
26.08.2009 @ 22:01


Hei!

Beklager for dårlig blogging og ingen nye og innlegg her på "armaan.blogg.no". Denne uken har jeg faktisk vurdert noe jeg aldri trodde jeg skulle vurdere, jeg har vurdert og stenge av bloggen min, forsvinne fra det hele og ikke dele livet med en dere lesere lenger.

MEN - så sitter jeg her da, å skriver om livet mitt tl dere. Jeg gjorde ikke det jeg hadde tenkt, jeg bestemte meg faktisk for og forsette. Fremover skal jeg også starte opp med og skrive et innlegg hver eneste dag, jeg skal prøve og lage fler videoblogger (som jeg vet de fleste av dere sitter å ler dere ihel av) men det er da bare morsomt! å så skal jeg prøve og få tatt litt mer orginale bilder fra hverdagen å ikke sånne kjedelige gamle sommerbilder og bilde fra webcam.

UANSETT - nok dramasnakk om at jeg hadde tenkt og slutte men ikke sluttet. 

Litt kort om dagen idag, så kan jeg fortelle at jeg var på kino med hele mediatrinnet, midt i skoletiden. Vi så filmen "Inglorious basterds" med Brad Pitt i hovedrollen. Filmen var helt sinnsykt bra og de hundre og førti minuttene var såå verdt det. Etter kinoturen dro jeg på jobb hvor jeg tilbringte resten av kvelden - solgte sko til masse skogale folk som virkelig hadde planer om og kjøpe sko idag. Tror faktisk ikke at jeg solgte noen skopar for under 1200 kr. Sykt.

MEN - nå over til det jeg egentlig skulle fortelle dere om. Jeg selger faktisk klærne mine, noen ubrukte og ganske freshe merkeklær som jeg rett og slett ikke har bruk for lenger. Jeg selger alt fra gensere til t skjorter til bukser til sko. Bare ta en titt innom "http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=18696954" og finn deg noe fint du også! Klærne er faktisk ikke så dyre, med tanke på hvor mye de egentlig kostet når jeg kjøpte dem i butikken til fullpris - jeg har jo trossalt brukt flesteparten av tinga maks 5 ganger. 

Så ta deg en titt og se om du finner noe til deg, faren din, broren din eller søskenbarnet ditt i Danmark. 

Nå skal jeg kose meg med en herlig dusj før jeg legger meg under dyna med en brødskive eller to og ser paradise hotel. Jeg håper du nyter resten av kvelden din å så blogges vi imorgen (jeg lover).

bilde 80

SÅ - helt nedrest, under bildet og under en ganske så meningsløs lang tekst.

Et spørsmål til dere lesere - Hva syns DU er kjekkest og lese om på min blogg? Er det videobloggene? Outfitene? Hverdagen? eller de seriøse innleggene? Håper på masse ærlige svar. 

Har du forresten noen spørsmål til meg? Kontakt meg på armaanblogg@hotmail.com

Blogges<3

Look! - jeg kjøpte meg noen nye ting!
22.08.2009 @ 12:27


Hei! 

Først av alt må jeg igjen beklage for lite blogging denne uken. Jeg har rett og slett ikke tatt meg tid til bloggen i det hele tatt, selv om det faktisk har vært en del tid til overs og en del ting å blogge om. 

Det dere kanskje har gått glipp av er at jeg og min beste veninne Marita har bestilt fly og hotell for en 3 dagers lang Oslotur til Oslo den 10 september, jeg gleder meg kjempemasse til en herlig shoppetur nede i Oslo med henne, det skal bli så gøy vet dere. 

Det er egentlig den store oppturen denne uken, vi snakket liksom om turen i en dag og neste dag var plutselig alt bestilt og betalt. Herlig!

Har forresten handlet noen ting denne uken som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Bilder kommer under. 

Og som jeg alltid sier : Enjoy!

img0030
Genser H&M - 299 kr.

img0032
Bukse fra Nudie - 999 kr.

img0035
Sko fra Converse - 99 kr & 599 kr.

img0037
Sko fra Nike Shox - 1600 kr.

Hva synes dere om kjøpene? Hva likte dere best?

Nå skal jeg ut en tur til Kvadrat med mamma, må handle noen diverse skoleting å i tilegg til det så skal mamma kjøpe seg noen sko med % kortet mitt på DNA. Må nesten springe og gjøre meg klar, så blogges vi sikkert senere ikveld.

Blogges<3


Sjokkerende Video!
17.08.2009 @ 23:09


Hei!

Da har jeg akuratt kommet hjem fra en veninne og skal snart dusje å se Paradise hotel. Første skoledag idag var faktisk veldig avslappende og herlig, det eneste vi gjorde i de 40 minuttene vi var der var og gå igjennom timeplaner og sånne andre viktige ting. Senere tok jeg og veninna mi turen bort og bestilte oss teoritimekurs på bilgreiene, etterfulgt av en god matbit på pastabakeriet. Senere etter det igjen, tok jeg turen til Kvadrat med noen venner - handlet meg faktisk noe fint som dere skal få se imorgen. 

Men nå over til det jeg skulle skrive om - Fant en helt sjokkerende video på tv2 sine nettsider. Den viser en realistisk død fra et bilkræsj fra en ulykke - ulykken utspiller seg på at "de sender melding samtidig som de kjører". Videoen ga meg en skikkelig støkk og gjorde meg veldig obs på at dette slettes ikke var lurt. Sinnsyk påvirkelse du får i løpet av de fire filmminuttene liksom. 

Må advare mot sterke scener - som de skriver på både youtube og tv2.


Ble dere like redde som meg? 

Blogges<3


Du trenger nye sanger til ipoden sa du? Værsågod!
16.08.2009 @ 21:34


Hei!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra en kjempekjekk kinotur med min veninne Ajla. Hyling, svette og sprutende popcorn var noen av reaksjonene vi fikk under filmen "snarveien" ikveld. Filmen var faktisk helt utrolig bra, over forventningene, bra skuespill, skrekk og effekter. Annbefales på det sterkeste til de som liker en god norsk skrekkfilm.

Utenom det så ..

Starter jo skolen imorgen, det vil si at ferien som jeg har gått og ventet et helt år på, er slutt når jeg legger meg ikveld. Imorgen starter det hele med lekser, prøver, prøvelesning, prosjektarbeid, innleveringer, og tunge og triste kvelder hvor du bare venter på de varme sommerdagene hvor du kan slappe av og bare henge med venner. 

Hva med deg da "leser" gleder du deg til skolen, eller?

For og gjøre det hele lettere for alle grunnet at det er en tung og kjedelig dag imorgen, tenkte jeg at jeg skulle legge ut en liten liste med sanger som jeg hører på akuratt nå i det siste. Musikk er jo faktisk en av grunnene til at folk holder seg i godt humør, og er smilende og glade på tunge dager.

Så ..

Ta på ipoden imorgen, sett i øreproppene og tenk på meg på vei til skolen. 

-    Cobra Starship - Good girls go bad
-    Black eyed peace - I gotta feeling
-    Beyonce - Sweet dreams
-    Cascada - Evacuate the dancefloor
-    La Roux - Bulletproof
-    Little boots - Remedy
-    Lily Allen - Its not fair
-    Nelly Furtado - Manos al aire
-    Rihanna - Te amo
-    Cassie feat. Akon - Lets get crazy tonight
-    Inna - Love
-   Jay Z feat Kanye West Feat Rihanna - Run this town
-   David Guetta feat. Akon - Sexy bitch
-   Jordin Sparks - Battlefield
-   A.B feat. T pain - Trophy Girl
-   Ryan Tedder - Gravity
-   Kelly Clarkson - Already gone
-  Jennifer Lopez - What is love
-  3oh3 - Dont trust me
-  Mr hudson feat. Kanye West - Supernova

p8011938

Nå følte jeg meg faktisk sinnsykt snill. Håper du liker noen av sangene og koser deg på bussen med noen av dem på vei til skolen imorgen. Personlig syns jeg sangen som er skrevet først på lista er best, hun som spiller Blair i den kjente serien Gossip Girl er blandt sangerne. 

Gi meg en tilbakemelding på hva du synes om sangene - noen favoritt? 

Blogges<3


Hva syns du om den nye meg?
11.08.2009 @ 11:11


Hei!

Beklager at jeg ikke har blogget på hele to dager, men jeg har faktisk et annet liv bortsett fra bloggen.

Først og fremt må jeg bare starte med å si at sommeren bokstavelig talt er over for meg. Sommerferie i mine øyne er en ferie hvor du ligger og later deg ute i solen, spise is med venner, og snakker sladder ved bryggekanten. Joda, jeg skal ikke klage, har jo trossalt vært på en alletiders sommerferie i en hel måned men likevel er sommeren over her i Norge. 

Fra og med idag starter jeg på jobb, og jeg skal ikke bare jobbe en, eller to dager denne uken. NEI - jeg skal faktisk jobbe hver eneste dag helt frem til skolen starter. Sommeren og sommerferien er for meg over.

Men, nå skal jeg slutte og klage. Har jo som tidligere nevnt hatt en super sommerferie i en hel måned allerde. Så da tar jeg på meg smilet, og smiler til kundene på DNA. 

En annen ting som er verdt og smile for er jo det splitter nye designet her på bloggen. Jeg har selvfølgelig ikke laget det selv, grunnet at jeg ikke har noe som helst peiling på hvordan man lager sånne html koder osv. Så jeg fikk hjelp av en snill fyr (http://khoal.blogg.no) Takk igjen, du fikset den stygge bloggen min til noe nytt og annderledes!

p8021985

Hva syns dere om det nye designet egentlig? Var det gamle finere? Eller?

Forresten så må jeg jo nesten også nevne at jeg snart skal ha en stor konkuranse på bloggen hvor jeg skal dele ut noen splitter nye VANS sko, vinneren bestemmer selv hvilke sko han/hun vil ha fra butikken min på DNA. Så det er bare og følge med, både gutter og jenter kan stikke av med nye sko. 

Blogges<3

Nå er jeg 17 år!
09.08.2009 @ 01:31


Hei!

Jeg har akuratt kommet hjem fra en lang lang reise, kjenner det er utrolig deilig og være hjemme i sitt eget hus igjen. Flyet vårt landet akuratt klokken 00.00 inatt, og det er vel akruatt på den tiden jeg ble 17 år. 

JEG FYLLER ÅRET IDAG. 

p7221766

Blogges<3


Guess, Hilfiger, Converse - Take a look!
04.08.2009 @ 19:37


Hei!

Idag var jeg på en liten handletur med mamma, eller den ble litt større en det jeg og mamma hadde planlagt. Jeg fikk kjøpt meg endel ting som jeg har gått rundt og tenkt på lenge, å mamma fikk også kjøpt seg endel. 

Denne gangen tok jeg bilder av kjøpene, orker ikke og sitte foran kamera akuratt nå. Under så ser du dagens innkjøp som forhåpendligvis er noen av de siste innkjøpene jeg gjør i Bosnia denne sommeren 09.

Enjoy!

En ny klokke fra "Guess" - 2099 NOK.

Converse - 250 NOK.                          Tommy Hilfiger - 699 NOK.

p8042043  p8042044
Penal fra "Lacoste" - 399 NOK.

Nye filmer.

Hva synes du om kjøpene mine? Hvilket kjøp likte du best/synes du var finest?

Sinnsyk kjekk dag med deg mamma, vet at du komme til og lese dette så da skriver jeg inn noen godord. Nå skal jeg dusje, se tv og slappe av litt før jeg tar turen ut på kveldsmiddag med tante og søskenbarn. 

Blogges<3


Igår feiret jeg nyttår, midt på sommeren!
01.08.2009 @ 20:11


Hei !

Jeg ble drita, jeg danset som en gal villhest, jeg ble klissvåt av min egen svette og jeg fikk offesielt ikke puste. 

Bartenderne hadde nisseluer, vaktene i inngangen stod der med en tryllestav og nissepikene gikk rundt og delte ut stjerneskudd. Det var over 400 stykker samlet på det mest kjente diskoteket i byen, det var så sinnsykt trangt og klamt at du måtte ut og trekke pusten flere ganger i løpet av et kvarter, men ikke forstå meg feil - det var noe av det diggeste som har skjedd denne sommeren!

Så lovte jeg dere at jeg skulle lage en videosnutt fra hele greia, og det gjorde jeg selvfølgelig. 

Enjoy!


Hæ? Synes du det så gøy ut eller?

Blogges<3



Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com








Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits