Vinterjakker! - Hva syns DU om Canada Goose jakker?
30.09.2009 @ 17:39


Hei!

Hallooo alle sammen, da har jeg akuratt kommet hjem fra skolen, tatt på meg koseklærne og gjort meg klar for en helt avslappende dag hvor jeg har planer om og daffe på sofaen, gjøre en lekse, ta sol og se tv. Hæærlig dag!

Merker dere forresten hvor sinnsykt kaldt det har blitt ute? 

Når jeg gikk ut døren idag holdt jeg seriøst på og få frostskader på hendene der jeg gikk i den ganske "varme" boblevesten min. Jeg pustet inn den kalde luften, og på en eller annen måte luktet det som om det netopp hadde snødd, eller at det liksom kom til å snø. Jeg bare fatter ikke at temperaturene skifter så sinnsykt fort. For noen dager gikk vi alle i tynne gensere å nå har søren meg de fleste allerde funnet frem boblejakken. 

JEG derimot skal ikke ha på meg noe boblejakke dette året. Jeg kjøpe en peak performance boblejakke sent sist vinter, men alle har liksom boblejakker og jeg orker bare ikke ... nei jeg orker bare ikke å gå me min! Det er så sinnsykt oppbrukt. SÅ istedet for og betille de UGGS`ene satte jeg bestillingen på vent, å satte heller igang sparingen til en vinterjakke. 

Canada goose expedition parka! Jakken koster 5900 kr i norske butikker, men etter litt research på nettet fant jeg den for 4500 kr (toll og alt inkludert) på en side fra USA. Jeg satte igang sparinga, og har spart i ca 7 dager. 

IDAG sjekket jeg kontoen - lønna var kommet! SÅ jeg bestiller faktisk den utrolig herlige, varme og gode jakken idag! Gleder meg så sinnsykt masse til å få den, bruke den å ikke fryse et eneste sekund denne vinteren - får jeg tror vinteren 09/10 kommer til og bli så sinnsykt kald! 

goose2 g0canadagoosemenexpeditionparkablack 

Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha jakken. MEN jeg vet ikke hvilken farge jeg skal velge? 

Skal jeg ha svart eller hvit? Jeg vet den hvite blir fortere skitten enn den svarte, men ..

Hvilken skal jeg velge folkens? Hjelp meg!

Blogges<3

De spennende svarene på spørsmålsrunden!
29.09.2009 @ 16:37


Hallo!

Nå sitter jeg i en kjedelig norsktime og svarer på spørsmålene deres. Så kos dere med svarene under, så håper jeg også at du får svar på akuratt det du lurte på om meg. Enjoy!

Hva syns du om Maren Stangeland? En kjempekjekk og koselig jente som alltid er i sprudlende godt humør.

Hva er favorittbutikken din? Jeg har flere forskjellige favorittbutikker, men hvis jeg skal velge to av dem må det bli Capone og Høyer. MEN i det siste handler jeg også endel på H&M. 

Hvordan får du så fin brunfarge? Jeg er fra et annet land noe som gjør at jeg veldig lett blir brun. I tilegg til at jeg blir lett brun tar jeg også solarium to til tre ganger i uken

Hva hadde du gjort om en av leserne dine hadde komt bort til deg, tatt bilde og fått en klem? Da hadde jeg først og fremst blitt smigret, litt flau men også kjempeglad! Hadde vært koselig og møtt noen av dem som leser om livet mitt hver dag.

Hva er din favorittfilm? Jeg liker en god del filmer, men min favoritt for øyblikket er Taken. Kjempebra film som annbefales til alle mine lesere.

Hvilke butikker liker du best og handle i? H&M, Høyer, Zara, Companies, DNA og Capone.

Hvor lenge har du tatt sol og hvor ofte tar du? Minner litt om spørsmålet jeg netopp svarte på men, jeg begynte i slutten av åttende klasse og tar idag sol to til tre ganger i uken. 

Liker du fiskepudding? Nei, det er faktisk noe av det verste jeg vet.

Hva gjorde at du begynte og blogge? Det hele startet med at veninna mi Elma blogget, la ut bilder av livet og sånn. Jeg lo av henne å forstod egentlig ikke vitsen. En dag for ganske lenge siden lå vi i sengen til Elma, slappet av og hadde sånn sett ingenting og gjøre - vi laget en blogg til meg. Jeg begynte å skrive og dere begynte og lese. Ganske kjekt egentlig, at så mange av dere gidder å lese om mitt liv.

Hvor lang tid tok det før du begynte på kviseproduktene før huden ble helt fin? Først og fremst så må jeg jo nevne at huden min ikke er HELT fin. Jeg har forsatt et par utbrudd og noen arr. MEN det tok vel ca 3/4 måneder før jeg merket forskjellen.

Savner du Brela? JA Frida, jeg savner Brela, utelivet, de fantastiske menneskene og ikke minst deg!

Hva syns du om Malin Stava Rovik? En koselig, snill, grei, omtenksom og utrolig skjermerende jente! 

Hva har du tenkt og utdanne deg som? Jeg vet faktisk ikke helt enda, har tenkt litt på journalistikk MEN er ikke helt sikker. Akuratt nå er planen at jeg skal gå merkedsføring på BI i Oslo. MEN drømmen er jo egentlig og være sjefsredaktør i et moteblad eller være reporter for en kjent tvkanal.

Drømmer du om og flytte vekk fra Sandnes? Det er vel stort sett det jeg jobber så hardt for på skolen om dagene, og det som i det hele tatt gir meg motivasjon. Jeg har ekstremt lyst og flytte vekk herfra, til favorittbyen min som er Oslo. 

Favorittsjokolade? Lion, uten tvil! 

Hva syns du om meg? Du er bestevennen min så du får vel nesten tenke deg til svaret selv. 

Hva kommer du til og savne om du flytter fra Sandnes? Jeg kommer til og savne mamma, pappa og lillebroren min - de betyr så og si alt for meg. Kommer også til og savne venner, familie, rommet mitt, alle folka og hele det rolige og fine miljøet i den lille byen Sandnes. 

Hvordan klarer du og se så fresh ut hver dag? Først og fremst, takk! Jeg føler ikke at jeg ser fresh ut hver dag MEN jeg steller meg i minst 30 minutter på badet hver morgen, er kresen med hva jeg tar på meg osv. Før jeg går ut døren.

Favorittsang akuratt nå? Miley Cyrus - Party in the USA! - Utrolig digg sang!

Hvorfor går du meida linjen? Vet faktisk ikke, det er gøy til tider - men kunne jeg valgt på ny vet jeg ikke om jeg ville valgt dette igjen. Jeg er rett og slett ikke så teknisk og det må man VIRKELIG være her. 

Du kan ta med deg tre ting på en øde øy, hva velger du? Lighter, en levende høne og det viktigste av alt - lypsyl. 

Bruker du solpudder? Jeg bruker solpudder når jeg føler for og bruke det ja.

Har du gjort noe du angrer sykt på? JA det er en ting jeg angrer sykt på, jeg kunne gjort hva som helst i hele mitt liv for og forandre denne situasjonen. Jeg beklager men jeg deler ikke dette med dere. 

Vet du hvor søt du er? Ellisiv din luring, nei jeg vet ikke hvor søt jeg er! Vet du hvor søt du er? 

Vet du hvor masse jeg digger deg? JA Ellisiv jeg vet du både digger, elsker og beundrer meg! 

Hvor får du inspirasjon ifra når du handler klær? Inspirasjonen min får jeg fra personer på facebook med bra stil, bloggere, blader og butikkene og de noen av de ansatte i butkkene jeg handler klærne mine i.

Hvor ofte trener du? Egentlig bare 2 ganger i uken, men avogtil slår jeg på stortommen og drar på Elixia 3 ganger i løpet av en uke!

Hva er din favorittkjendis? Beyonce - dama er helt syk! Favorittmoteikon? Jeg har faktisk ikke et moteikon, jeg tar heller inspirasjon fra forsjellige personer, blader og blogger. 

Hvorfor jobber du på DNA og blir du sur om jeg gir deg en klem neste gang jeg ser deg? Jeg jobber på DNA grunnet at jeg elsker sko, det er bra lønn, det ligge sentralt på senteret på kvadrat og det er ALLTID folk i butkken. Hvis du kommer inn og gir meg en klem blir jeg kjempeglad - så det må du bare gjøre! 

Syns du jenter er stygge? Nei, hvorfor i alle dager skulle jeg syns det? 

Bruker du sminke? Jeg bruker som nevnt tidligere soloudder når jeg føler for det! 

Brunt eller blondt hår på jenter/gutter? Jeg liker begge deler veldig godt. MEN min favortt er vel egentlig blondt hår. 

Er du egoistisk? Noen ganger er jeg vel ganske så ego, men jeg pleier da og dele når jeg føler for og dele. 

Hvis en person slenger dritt til deg f2f  ignorer du, eller sier du tilbake? Folk kan vel egentlig slenge så masse dritt de vil, før brydde jeg meg MEN akuratt nå gir jeg egentlig blanke faen. 

Mye sminke eller lite? Det var endel spesielle spørsmål her, men svaret på det er nok LITE - solpudder.

Ronker du mye? Jeg ronker hver eneste dag, hvorfor lurer du? 

Er det ofte du ser jenter/gutter du interesser deg for? Kjærlighetsmessig? Nei, veldig sjeldent faktisk! Jeg VIL til Oslo!

Hvor mange ganger har du vært skikkelig forelsket? Egentlig aldri, men jeg hadde følelser for en person jeg var sammen med i noen måneder i tiende klasse.

Liker du two and a half men? Morsom serie, som jeg egentlig bare følger med på når jeg kjeder meg på kveldene eller ettermiddagene. Ikke akuratt en MUST SE serie. 

Drømmeyrke? Dette har jeg svart på tidligere men jeg svarer igjen. Sjefsredaktør i et moteblad eller reporter. 

Hvilke egenskaper er et must for din drømmekjærest? Fin, snill, søt, grei, omtenksom, en bra personlighet, at vi har noen av de samme interessene, bra humor, fine hender, og urolig utrolig utroooolig kjekk - tulla. 

Hvor bestillte du uggsa dine? Jeg har ikke bestillt Uggs enda, jeg satt rett og slett bestillingen min på pause sparer heller til en canada goose jakke først og etter å ha kjøpt den bestiller jeg uggsa. MEN stedet hvor jeg bestiller er "www.uggaustralia.com" og for dere jenter - besøk "www.ugg-euro.com" der får dere alt til en mye billigere pris.

p9142272

Jeg svarte ihvertfall så godt som jeg kunne, håper du ble fornøyd med svarene. 

I denne kommende måneden starter jeg med noe nytt her på bloggen - "dagens inspo". Jeg skal ta bilder av mennesker jeg treffer med et bra antrekk. Jeg stopper dem, knipser et bilde og legger det ut på bloggen. SÅ hvis du har et fresht antrekk, jeg syns det er fint så havner du nok helt sikkert på bloggen. Bra ide! Sant?

Blogges <3

Hæ? Spørsmålsrunde sa jeg jo!
27.09.2009 @ 16:54


Hei! 

Nå har jeg akuratt vært ute med pappa og øvelseskjørt, det blir faktisk bare kjekkere og kjekkere for hver gang jeg gjør det. I det siste gleder jeg meg sykt til og sette meg ned i min egen bil og kjøre rundt i Sandnes, whoo det skal bli gøy!

I det siste har jeg forresten fått inn en god del med spørsmål på bloggmail, facebook og kommentarfeltet her på bloggen. SÅ det var vel da det slo meg! Hvorfor ikke bare ha en spørsmålsrunde her på bloggen hvor DU kan spørre meg om akuratt det du lurer på? 

Jeg lover og svare på alle spørsmålene med mindre de er veldig personlige. MEN til dere som har lurt på ting om kviseproduktene eller Ugg`sa så er det bare å stille spørsmålet på ny - med mindre du sendte meg en mail igår liksom. 

SÅ - Hva lurer DU egentlig på? 

p9142251

Enten så skriver du spørsmålet i kommentarfeltet eller så sender du meg en mail (armaanblogg@hotmail.com).

Fyr løs! Spørsmålsrunden varer frem til imorgen kveld! :-)

Blogges<3

Edit : Spørsmålsrunden er AVSLUTTET - svarene kommer ikveld eller imorgen! 


Hettegenser, på fest !?
26.09.2009 @ 11:19


Hei!

Akuratt nå ligger jeg i sengen, vond i hodet men egentig ganske så okei andre steder i kroppen. Igår var jeg ute en tur, masse fantastiske mennesker, bra musikk og koselig kveld. Det som er så gøy med å gå ut er jo det at du faktisk blir kjent med så masse nye fjes, og i tilegg til å bli kjent med dem treffer du mennsker du ikke har truffet siden ungdomskolen. 

UANSETT - det var en fantastisk kveld!

Men er det noe som irriterer meg på hver eneste fest, så er det det at folk ikke tar på seg, eller gjør noe som helst med seg selv for og stashe seg litt opp til festen. De kommer med de samme klærne som de bruker på skolen, dag etter dag etter dag. Det er liksom en grunn til at det kalles fest folkens! Det er liksom meninga at du skal pynte deg, ta på deg finkjolen eller et antrekk du er fornøyd med. IKKE noe du går med på skolen hver eneste dag - som foreksempel en hettegenser. 

NEI - jeg prøver ikke å sikte til noen på festen igår. Men dette lille problemet har irritert meg i flere år nå. Hvorfor kan ikke alle bare pynte seg litt, gjøre noe ekstra med seg selv for denne ene lille kvelden i uken? 

For deg virker dette innlegget kanskje litt overfladisk og rart, men jeg sier bare det jeg mener, og hvis DU var på festen igår og føler deg truffet av dette. IKKE gjør det - jeg har lenge planlagt å skrive dette innlegget å nå var tiden endelig inne. 

Under legger jeg ut et par bilder fra kvelden igår + en video jeg laget i beruset tilstand. 


p9252299
Meg og fantastiske søte Ena

p9252302
Meg og jenta med verdens kuleste haugesundsdialekt!

Hva syns du om folk som kler seg "trashy" på fest?

Nå springer jeg å dusjer og gjør meg klar. Så venter jobben og skosalget! 

Blogges<3

Hva er din favorittdrikk om vinteren?
25.09.2009 @ 00:06


Hei!

Idag folkens, visste jeg faktisk ikke hva jeg skulle kalle inlegget mitt. SÅ jeg tenkte på den ene lille gode tingen som gjorde den regnfulle torsdagen min bedre. Hjemmelaget varm sjokolade på pastabakeriet, himmel <3

Idag har jeg virkelig ikke gjort noe spesielt nyttig som er verdt og skrive om.. 

Jeg har liksom vært på et møte med sjefen, sitt og gledet meg til og kjøpe canada goose jakken, vindushoppet i Stavanger, kost meg med sjokolade drømmen og sitt den siste episoden av prisonbreak. EN gigantisk oppramsing der, men nå vet dere som lurte ihvertfall hva jeg har gjort. 

Imorgen skal jeg til Kvadrat med min gode venninne Ajla, hun skal handle noen sko SÅ da må jeg jo bare være med. I tilegg til dette så tenkte vi begge at vi skulle ta oss en kaffe (hun skulle ta seg en kaffe, jeg drikker jo bare iskaffe) på newsmen, før vi drar å pynter oss til morgensdagens utelivskveld. Bilder av kvelden imorgen kommer selvsagt på bloggen. SÅ hvis du tilfeldigvis skal på fest imorgen, og treffer meg, SMIL til kamera! Da skal du på bloggen! 

MEN nå, noen bilder av outfit + sjokolade drøm kosen på pastabakeriet.

img0096

Genser - H&M
T skjorte - Flippa K
Bukse - Diesel
Sko - Fred Perry

img0101
Nam

img0106
Vakre Ena!

Hva har du bedrevet dagen med idag da? Hva er din favorittdrikk om vinteren?

Nå legger jeg meg, trenger skjønnhetssøvnen vet dere.

Blogges<3

Sliter DU med kviseproblemer?
23.09.2009 @ 15:30


Hei! 

Akuratt nå har jeg akuratt kommet hjem fra en animasjonsmesse på Sandnes kino, hvor vi (mediaklassefolka) hadde et lite seminarmøte med en engelsk mann som har vært med å forsatt er med på å lage mange av de største animasjonsfilmene i verden idag. Ganske morsomt å høre på det han hadde å fortelle egentlig, masse lærerikt. 

MEN nå skal jeg igjen skrive et litt mer seriøst innlegg her på bloggen. Det er ikke så mange av dem jeg pleier å skrive, men når jeg finner på noe seriøst men sammtidig lærerikt og annderledes får jeg vel nesten bare skrive det. Dette innlegget handler da om mennesker som sliter med uren hud og kviser, som dere sikkert allerde har forstått med tanke på overskriften.

Det hele startet i åttende klasse, det var da jeg fikk mine tre første og store røde klumper på skinnet. De ville ikke vekk å de var skikkelig vonne, røde og stygge å se på. Etterhvert klarte jeg ikke synet av dem lenger, jeg gikk bor til speilet og knuste dem en etter en. Kanskje burde jeg ikke gjort dette? For akuratt nå sitter jeg igjen med 3 arr, akuratt på den plassen hvor jeg sprakk mine første kviser i åttende klasse.

Så forsatte det, etter at jeg hadde sprukket mine tre første, kom resten. De store røde og stygge prikkene bredde seg over hele ansiktete mitt, på nasen kom det svarte prikker som jeg raskt fant ut var hudormer. ÆSJ - var det første som slo meg! Hvorfor måtte jeg, som aldri før hadde hatt kviser og alltid vasket fjeset og meg selv skikkelig få de stygge urenhetene? 

Dagene og årene gikk og jeg satt i dagesvis, leste blader så på tv shop og ekspriminterte med allslags. Hvorfor? Jo, jeg skulle jo bli kvitt dem! Tiende klasse var igang, å mine store røde prikker forfulgte meg enda - selvfølgelig hadde jeg blitt vandt til dem nå, jeg måtte jo nesten det etter 3 år? 

Eksprimenteringene forsatte og jeg prøvde masse dyre å ikke dyre produkter ihåp om å få dem vekk. Proactiv fra tvshop funket ikke, nivea sin scrub funket ikke, nattvasken og dagskremen til dior funket ihvertfall ikke. Jeg måtte ty til andre løsninger - kvisene bare kom og kom og kom å de ville aldri vekk.

Den vidergående skolen var begynt. De røde prikkene førfølgte meg enda. JEG orker rett og slett ikke mer! Jeg måtte gjøre noe for og få dem vekk. Det var da, høydepunktet i kviseproblemene mine kom - En av mine veninner som også hadde slitt med dette problemet hadde tatt seg en tur til legen og fått utskrevet noen kvisepiller + en kvisekrem. 

Det eneste du måtte gjøre var å drikke 2 tabletter til dagen og smøre deg med den kremen en gang før du la deg. Jeg og mamma dro selvsagt til legen med en eneste gang å vi fikk resept på begge tinga. Idag sitte her her med noe jeg vil kalle ganske så ren hud - selvfølgelig har jeg et par arr her og der men store røde kviser? De ser man ikke snerten av i annsiktet mitt.

TAKK til veninna mi som fant disse pillene, for uten dem - da vet jeg faktisk ikke hva jeg ville gjort.

Under legger jeg ut et bilde av produktene jeg bruker for og holde huden min ren og fin. Husk at du MÅ ha resept fra legen før du kan kjøpe pillene og kremen. MEN sliter du med kviseproblember? Dra til legen å skaff dem snarest.

img0093

REN - Er jeg ansiktsscrub som jeg bruker ca 3 ganger i uken. Den fjerner døde hudceller og hjelper liksom bare litt til for og gjøre huden fin, myk og god. Den får man kjøpt på "Skin Tonic" for 499 kr ca.

OXYTETRAL - Er kvisepillene. Du tar en om morgenen å en om kvelden. De tørker uten fjeset ditt og gjør at kvisene ikke kommer frem. Bivirkninger - Du kan få vondt i magen å du kan ikke ta solarium (selv om jeg gjør det).

DIFFERIN - Verdens beste kvisekrem! Du smører bare på i ansiktet før du legger deg og den tørker deg helt ut om kvelden. Kvisene går vekk til neste morgen! Bivirkninger - Kan føre til ekstremt tørrt ansikt.

I itilegg til den lange historien min, produktpresantasjonene og all snakket om uren hud og kviser. Tenkte jeg bare også at jeg skulle legge ut et par før og etter bilder av min kviseperiode. SÅ kan du faktisk se, med dine egne øyne at jeg snakker/skriver sant.

Ingen av bildene er redigert på noen slags måte. Solpudder, redigering eller lyskontrast er ikke brukt!

FØR :

n51482426626217543861

NÅ :

596811305320926651482426621102514843687n1

Jeg ser tydlige endringer, og jeg bare elsker det! 

Vet at dette innlegget ble skikkelig langt, men hvis du med kviseproblember leser det og finner hjelp i det jeg har skrevet så har jeg jo fått til det jeg ville. Dette innlegget er veldig nødvening for jeg VET at veldig mange av dere der ute sliter med dette problemet.

Lurer du på noe mer? Kontakt meg på armaanblogg@hotmail.com (hvis du ikke vil skrive en kommentar).

Blogges<3

JA - Jeg har bestilt herre UGGS!
22.09.2009 @ 19:39


Hei! 

Akuratt nå sitter jeg i stuen, kikker på tv skjermen med mamma å ser på klokken. Klokken nærmer seg gruppetime på Elixia og jeg vet faktisk ikke om jeg orker og tvinge meg selv inn i treningsklær og ut til elixia, MEN jeg får vel bare gjør det. 

Idag har jeg hatt fri i heleeeeee dag, lærerne var på møte så alle vi på mediafaget fikk fri. Sinnsykt herlig og bare henge hjemme, spise godt, se tv og slaske på sofaen. I tilegg til alt dette så bestillte jeg meg netopp et par med gutte uggs. 

Tipper jeg kommer til og være den eneste gutten i hele Sandnes som har dem, men jeg gir egentlig litt faen. Jeg syns de er sinnsykt herlige, men også fint stygge. Skoene virker så unike og annderles, og jeg VIL være den eneste gutten i Sandnes som har dem - derfor kjøper jeg dem!

Finnes jo ikke UGGS til herrer her i Sandnes. Så til dere som lurer på hvor jeg kjøpte/bestillte dem så bestilte jeg dem alstå på nettsiden til UGG Australia. 

Gleder meg kjempemasse til mine deilige svarte små kommer! 

imagehome

Hva syns du om UGGS forresten?

I neste måned bestiller jeg også en Canada Goose jakke, jeg bare elsker utsende og hele jakken! MEN først må jeg jobbe hardt, spare penger å mase på bestemor og bestefar før jeg i det hele tatt får råd til den. For den nektet nemlig mamma og pappa å betale. ØØ.

Da springer jeg på trening!

Blogges<3

Edit : Nå er det ikke sikkert jeg får tak i UGGS! :-(

Helt Utrolig! - Se video!
20.09.2009 @ 22:21


Hallo! 

Det er helt helt helt sinnsykt, hva et så stort publikum fikk til. Tenk at de gjorde det hele bare for og gjøre Oprah Winfrey glad, nå som hun starter sin 24 sesong med "the oprah winfrey show".

Bare se video under, så forstår du nok hva jeg mener! Se hele videoen, du kommer virkelig ikke til å angre! Sick!

 

OMG . Jeg sitter med frysninger og åpen munn enda. 

Hva syns du?

Blogges<3

Edit : Videoen jeg hadde før var mye bedre, men sony fjernet den. SÅ dere får nøye dere med denne!

Kosekveld! - Har du sitt denne filmen?
19.09.2009 @ 20:14


Hei!

Nå ligger jeg langflat i sofaen, gomler i meg masse godt smågodt og koser meg med "skal vi danse". Dette er faktisk første gang jeg følger meg på det, å dette året skal jeg faktisk bli fast seer av programmet alle snakker så godt om. 

Om litt kommer mine to veninner Ajla & Elma på besøk, vi skal kose oss med film og pizza. JA jeg har bestilt pizza og jeg gleder meg til og trykke den deilige smeltede osteskinkemaisogkylling pizzaen i munnen min. 

Hard dag på jobb, var faktisk en god del mennesker i slutten idag. Så det blir herlig å bare legge seg ned og nyte filmen, pizzaen, godteriet og ikke minst det gode selskapet. Kjempesøte jenter begge to, elsker dere! 

bilde 15

Nå ringte det på døra, så jeg må springe og åpne. I tillegg til at ringer på døra så må jeg jo forsette å se "skal vi danse". 

Legger kanskje ut noen bilder av kvelden hvis sjangsen på å ta dem byr seg!

Hva skal dere gjøre ikveld? Har dere sitt filmen vi skal se?

Blogges<3


VINNEREN av konkuransen min! Ble..
18.09.2009 @ 10:55


Hei!

Nå har jeg ikke blogget på en stund, bloggen min har fått nytt design. Forsatt endel som skal gjøres og fikses på, men alt i alt blir faktisk det nye designet seende ut sånn som det er nå. Ganske enkelt men samtidig litt annderledes. Takk til Caroline Eltervåg for kjempegod hjelp.

Har jo ikke blogget på en uke ca, men nå starer jeg da for fullt nok en gang. Hater liksom å blogge når det er noe med designet eller teksten og sånn som plager meg, er sinnsykt perfeksjonist så alt må være på sin plass når jeg skriver og blogger. Tragisk men sant.

MEN nå skal jeg ikke dra dette innlegget lenger. Jeg har jo faktisk kåret vinneren av konkuransen min. For de som ikke husker den så gikk den ut på at DU måtte poste min konkuransevideo på bloggen din og fortelle hvorfor akuratt du skulle vinne et par med splitter nye merkesko fra DNA Kvadrat.

Først av alt. Takk til alle sammen som deltok, skikkelig herlig og se at over 65 bloggere tok seg turen innom min blogg og min konkuranse og var med i den. Veldig mange bra grunner, ble helt imponert. Var faktisk veldig vanskelig å velge bare en vinner, men selvfølgelig er det alltid en som gjør et intrykk og skiller seg ut i mengden.

Dette skrev vinneren ..

"kom plutselig over Arman sin blogg, og fant ut at akkurat i dette øyeblikk så har han en konkurranse gående, og da trengte jeg bare å poste videoen hans her,

og fortelle ham hvorfor akkurat jeg fortjener å vinne

Kjære Arman, jeg er stuck på Halsnøy, en liten øy et stykke utenfor Stord. Den eneste butikken de har her er spar, joker, diverse falleferdige bensinstasjoner og et par strikketøyforetninger. Og jeg, Emilie, får ikke kjøpt alle de fantastisk fine skoene som er å finne på f.eks DNA?. =?/ 

Jeg tror du forstår hva jeg prøver å fortelle deg.

Ingenting hadde vært kulere enn å fått tilsendt sko i posten, på skolen!! (betaler selvsakt portoen selv!)"


Vinneren ble da altså EMILIE, Gratulerer så masse. Så hvis du Emilie bare gidder og sende meg din msn adresse eller mail adresse sender jeg deg bilder av de mange skoene du kan velge mellom. Send mailen på min bloggadresse (armaanblogg@hotmail.com).

bilde66

Da håper jeg at du blir fornøyd med de nye skoene dine, og jeg bare elsket grunnen din og føler med deg!

Til dere andre - Tusen takk for kjempegod deltakelse, snart starter jeg en ny konkuranse med nok en bra premie. Så bare til og følge med å hive dere på neste omgang også.

Blogges<3


Beklager
15.09.2009 @ 10:49


Beklager lite blogging :-)

Jeg og min gode klasseveninne holder på og skifter om på bloggen min litt. Lager ny header, hiver inn HTML koder osv. 

Tenkte bare jeg skulle informere dere om hvorfor jeg ikke blogger. Orker rett og slett ikke før jeg får fikset bloggen min litt. 


p7251822

SÅ jeg skal prøve og komme sterkere tilbake nå snart. Så blogges vi om litt :-)

VINNEREN AV KONKURANSEN BLIR FORRESTEN KÅRET PÅ FREDAG :-)

blogges <3

Edit - Nei, designet dere ser nå er ikke det nye designet :-) men bare litt av det!

Oslo er helt nydelig!
11.09.2009 @ 22:52


Hei!

Idag har jeg og min kjære bare slappet av og kost oss, masse masse masse. 

Det hele begynte med en god og deilig frokost på hotellet før vi dro videre på noen senter her i nærheten. Der fant jeg meg en kjempekul moods of norway t skjorte som jeg selvfølgelig kjøpte. Deretter dro vi hjem, skiftet klær - min kjære ble litt syk så hun måtte ha på seg noen varmere klær. 

Vi dro så til Karl Johan hvor jeg kjøpte meg en ganske så dyr genser, som jeg faktisk ikke angrer på at jeg kjøpte. Den var liksom en "må ha genser" så, uansett pris var den virkelig SÅ verdt det. Vi satte oss så på "Deli de luca" igjen. Denne gangen drakk vi en herlig sjokolade blandet med vaniljesmak drikk og nøyt en cookie med hvite sjokoladebiter. NAM. 

Vi satt og pratet i ca 1 time, før vi traff Markus & Nora. Kjempekoselige mennesker begge to! så dem vil jeg med glede treffe neste gang jeg er i Oslo også. Vi satt på cafe, gikk rundt og vandret å kikket og tok masse "tøffe" bilder. Etter noen kjekke timer med dem, gikk jeg og marita og spiste på "fridays" - planen var egentlig ikke å spise men vi ble sultne på vei hjem. Kjempegode osteburgere! nam nam nam.

Nå ligger vi igjen bare og slapper av på rommet. Drikker snapple og spiser masse godter igjen. Forstår ikke at vi skal sjekke ut av rommet imorgen og ha vår siste dag her i Oslo da. Jeg elsker denne byen, seriøst helt nydelig. Jeg SKAL flytter her når jeg er ferdig med vidergående. Savner ikke Stavanger/Sandnes en eneste plass. 

Bilder fra hele dagen kommer under - Enjoy! 

p9112136
Min kjære og meg

p9112138
Meg & Nora 

p9112142
Nora & Markus - se så søte!

p9112150
Den dritgode osteburgeren med - fritert mozarella og bacon! Heisann himmel! 

p9112158
Det dyre plagget mitt - gjett hva det er!?

p9112160
Snapple - nam sier jeg bare.

p9112163
Se, så søt min kjære er! 

Men nå driver vi på og leker og tar masse rare bilder på hotellrommet. Jeg blogger mer imorgen, og da er jeg vel egentlig i Stavanger - trist og si det. MEN jeg er faktisk hjemme imorgen. 

Farvel funny Oslo og HALLO kjedelige Sandnes. 

SÅ - hva har jeg egentlig i posen? gjett en gang? 

Blogges<3

OSLO innlegg! - JA vi koser oss!
10.09.2009 @ 23:28


Hei!

EN av de tre herlige dagene i Oslo er nå omme. 

Idag har vi gått helt opp til slottet, gått ned igjen til hotellet som ligger helt ved Oslo City, skiftet klærm (pga varme) å så dratt opp til slottet igjen før vi dro videre til bokstadveien - en shoppinggate som er enda lenger oppe. Joda, hele opplevelsen var jo ganske så gøy å vi begge fikk kjøpt oss noe fint, MEN herregud så sinnsykt trøtt jeg er. 

Vi dro så på dolly og koste oss med pizza, pizzaen var 40 minutter forsinket grunnet at de mistet vår bestilling + så smakte den dritt. Så det at jeg startet setningen min i begynnelsen med å si at vi "koste" oss er nok bare løgn. Marita var koselig hun men pizzaen var nok litt umulig å kose seg med.

Akuratt nå ligger vi begge på hver vår pc, vi har vært nede i resepsjonen to ganger i løpet av dagen idag og handlet nye internettkvoter. I tillegg til dette så tok vi turen ned til 7-eleven i de styggeste klærne jeg noen sinne har hatt på meg offentlig. En stygg blå pysjbukse og en grå genser. Vi handlet masse masse masse godt, så nå ligger vi begge ganske kvalme og overtrøtte på facebook og blogg å plager alt og alle som er å finne "online".

Jeg legger uten endel bilder av dagen idag, så har dere liksom noe og kose dere med. Enjoy!

p9102130
Marita koser seg med en panini på "Deli de luca" på Karl Johan.

p9102131
Jeg kjøpte en helt herlig kanelbolle. Boksen var skikkelig kul!

p9102139
Klassisk turistposering - slottsbilde!

p9102141
Nydelige Karl Johan.

p9102147
Jeg elsker godteri, spesielt når det er dyrt og kommer fra 7 eleven!

p9102151
Noen av posene etter shopping - Innhold får dere se etterpå!

p9102152
Jeg elsker og ha 7 eleven rett over gaten!

p9102131
Outfit - 7 eleven utflukt!

Utenom det bildene allerde forteller, kan jeg også nevne at vi har sitt et par kjentpersoner idag. Vi så blandt annet hun der ;  Siv Jensen, han der idol dommeren (karl fredrik? tror jeg?), og øystein fra paradise hotel. Gadd liksom ikke ta noen bilder, såå store er de vel egentlig ikke. 

Imorgen skal vi ut og spise på "Fridays" med noen koselige mennesker. Bilder kommer imorgen.

Hva syns du om Oslo egentlig?

Blogges<3


Farvel Stavanger, HALLO Oslo!
09.09.2009 @ 22:44


Hei!

Jeg pakker, stresser og sier til meg selv at jeg må legge meg tidlig. 

Imorgen reiser jeg og min godeste veninne Marita til Oslo på shoppingtur, vi skal være der nede i hele 3 dager. Gleder meg så sinnsykt masse. 

Jeg har med kamera, macbooken og kablene. Det skal blogges å videoblogges! 

bilde 10

Men jeg må nesten pakke videre, så snakkes vi imorgen når jeg blogger fra Oslo! 

Ønsk meg en god tur da! 

Blogges<3


KONKURANSE! - Vinn splitter nye sko - Vans/Kawasaki eller Converse!
06.09.2009 @ 22:38


Hei!

Da starter jeg tidenes største konkuranse på bloggen, premien er faktisk like fet som selve konkuransen. Jeg kan med en gang nevne at premien er veldig bra, hvis akuratt du vinner, vinner du et par splitter nye sko fra DNA Kvadrat.

Se videoen under for mer informasjon om konkuransen og konkuranseregler. Enjoy!


Du kan faktisk ikke få et par med merkesko lettere og mer gratis enn dette.

Lykke til en siste gang! 

Blogges<3

Edit - Konkuransen er avsluttet! Takk for din deltakelse!


Hei puser og kattemuser! Hvilket Parti?
03.09.2009 @ 15:02


Hei!

Akuratt nå har jeg kommet hjem fra valgkamp. Sitter og venter på at marita skal bli ferdig med og spise før vi tar turen til Stavanger en tur og kikker.

Ang valgkampen så sitter jeg faktisk igjen med litt blandede følelser, vet faktisk ikke hvem jeg ville stemt på. Jeg tror kanskje valget ville fallt for det "røde" partiet, bare fordi de imponerte meg mest idag.

Hvilket av partiene syns dere er best? Eller er dere ikke så engasjert i politikk kanskje?

img0074
De forsjellige partiene på scenen idag.

img0077
Meg og Anne inne i salen.

Jeg sitter på Marita sin pc så jeg beklager et litt kort innlegg, lover at det kommer et bedre innlegg snart :-)

Blogges<3


Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits