Verdens beste!
28.09.2010 @ 23:14


Hei!

Jeg har verdens beste foreldre. Uten dere hadde ikke livet vært det samme. Takk for alt dere har gjort i det siste, det betyr sinnsykt mye - hadde aldri klart meg uten akuratt dere. Det er dere jeg elsker mest, husk det.Mamma & Pappa <3

Blogges<3


Nye EOS lip balm - Sticks!
28.09.2010 @ 21:08


Hei!

Kom akuratt hjem fra jobb... og skole. Eller.. jeg var på skolen tidligere idag også gikk jeg rett på jobb... så da blir det jo på en måte jobb og skole. MEN uansett.

Fikk en kjekk pakke i posten idag. Har virkelig savnet pakker, det er vel egentlig en av de beste og mest enkleste tingene som skjer når du blogger. Folk sender deg produkter som du skal teste ut, helt gratis og kostnadsfritt. I dette tiilfellet var det EOS som sendte meg pakken - de har gir ut/har gitt ut nye EOS i sticks.  WIHU.

EOS er lip-balms som er laget av helt naturlige og organiske stoffer, de tilfører leppene god fuktighet, de lukter godt, er lette å bruke og jeg ELSKER dem rett og slett bare, de er et MUSTHAVE i de kalde/tørre vintertider. De nye sticksene finnes i 3 forsjellige "smaker".. Bringebær, mint, og vanilje. Min favoritt er uten tvil - bringebærsmakslukten....... minner meg om sommerferien og varme dager. Løp og kjøp! Eller bare trykk HER.

Har dere noen meninger om EOS? Prøvd de nye sticksene? - Jeg har brukt EOS siden sist år, og jeg er forsatt like fornøyd.
 

Nok engang - takk til EOS for fin pakke.

Blogges<3


Stikkord: lipbalm vinter eos

bieberfever.
26.09.2010 @ 03:21

Seeeee så søt hun er!
23.09.2010 @ 13:37


Hei!

Et helt eget innlegg til deg Lisa. Bare siden du er så søt og snill.Var hun ikke søt?

Blogges<3


FML - Fuck my life!
22.09.2010 @ 16:46


Hei!

Etter å ha vært på skolen i åtte timer (fra 8-16) så er det ikke en særlig deilig følelse å måtte øve til en naturfagsprøve (som vi skal ha imorgen) nå. Jeg er trøtt og sliten, og gleder meg bare til "bygg og bedrag" programmet på tv ikveld.

Jeg orker ikke å lese. MEN jeg må jo? FML.

Har dere sånne dager som dette av og til?MEN nå - back to the reading. Føler jeg kommer til å sovne over boken snart.......... men vi krysser fingrene for at det ikke skjer.

Blogges<3


Brilleslangen meg! Passet jeg briller?
22.09.2010 @ 09:18


Heisann!

Vi jobber med norsk på skolen, og jeg dør egentlig av kjedsomhet. Har sinnnnnnsykt vondt i ryggen idag......... men prøver likevel å smile fordet. Ved siden av meg sitter det en liten gullklump som elsker mat og ser ut som en bolle. Men hun er så søt og vakker fordet.

Jeg har forresten begynt å bruke briller! Elsker det. Nå ser jeg alt så mye bedre! Passet jeg dem?TULLA. selvfølgelig bruker jeg ikke briller. Det er bare bolla sine briller jeg har lånt.Nå må jeg jobber videre!

Blogges<3

 


Karakter 6 på matteprøven! OMG.
21.09.2010 @ 21:46


Hei igjen!

NEI - det er selvfølgelig ikke jeg som har fått 6 er på matteprøven............. det er ingen andre en den største nerden og engelungen i klassen = Maren Stangeland som har fått det. Den jenta får det jo viiiiiiiiirkelig til. Ammmagad.Borsett fra å være på skolen.... å ta bilder av Maren som brifet seg ihel med karakteren sin.... har jeg også gjort mye annet spennende idag.... jeg har blandt annet.

Fått karakter 4 på en norskinnlevering - nei, jeg er selvfølgelig ikke særlig fornøyd. Jeg MÅ ha karakter 5 i norsk. FML.Prøvd å ta bilder uten at folk var klar over det.... av et par jenter i klassen. VELYKKET. hehehehe

Vært med verdens søteste Linn.

ooooog. tatt bilder av meg selv... og noen sko jeg ikke helt vet om jeg liker eller ikke. Hva syns dere?Nå skal jeg spise litt pastaleftovers, som mamma har spart til meg... fra middagen idag.

Blogges<3


Converse & fargerik genser fra pa:nuu selges BILLIG!
21.09.2010 @ 21:19


Hei!

SALG på bloggen. Ingenting er vel bedre enn det?

Jeg har i denne omgang bestemt meg for å legge ut to plagg på bloggen for salg. Den første tingen er et par røde korte converse sko, de er dødskule, og utrolig populære på DNA hvor jeg jobber.... å jeg kjøpte dem egentlig med engang vi fikk dem inn (juni). MEN jeg har desverre funnet ut at skoene ikke er helt meg... de ligger liksom bare i skapet... og jeg får ikke brukt dem like mye som jeg bruker resten av de 1000 andre skoene jeg har. SÅ - hvorfor ikke prøve å selge dem på bloggen? Til halv pris, til dere lesere?

Skoene er brukt 2 ganger og selges for 350 kr. De er i str 43. Kjør på!Den andre tingen jeg selger er en DRITKUL genser fra PA:NUU - den har jeg heller ikke brukt så altfor mye.... grunnet at den blir litt for fargerik for min stil. MEN digger du skatestil, hiphop/danse stil så er vel denne genseren noe for deg? Eller så kan du bare ha den hjemme til å daffe i.

Genseren er brukt 3/4 ganger kanskje, kjøpt for 1000 kr i Oslo, og selges for 450. Den er i str M. Kjør på!Hvis dere er interessert i noen av plaggene, må dere sende meg en mail (arman_badboy@hotmail.com) - bor du i nærområdet er det også mulighet for prøving av plagg før kjøp. Jeg selger jo plaggene grunnet at de er lite brukt av meg, og fordi jeg trenger penger. Første mann til mølla!

Blogges<3


I love taking pictures of myself <3
21.09.2010 @ 11:05


Hei:-)

Ingenting er vel bedre enn å fordrive tiden på skolen..... ved å ta bilder av meg selv..... og loseren som sitter bak meg i timen. heheheh. Jeg kjeder meg skikkelig i naturfagstimen, å jeg gleder meg sinnsykt til lunsjpausen...... bare litt synd den ikke begynner før om 20 min. FML. Nå skal jeg legge meg ned å drømme om mat.
Har dere også sånne dager, hvor dere bare vil ta bilder av dere selv? For det har jeg........ sånn.... hver dag, hele året. Love you Sije<3

Blogges<3


HUNTER STØVLER (til dame) - Selges til billig penge!
18.09.2010 @ 17:23


Hei!:-)

Vet det er lenge siden jeg har blogget... men har hatt veldig mye å gjøre i det siste. Jobbet hver dag nesten for å få penger til Osloturen som jeg skal på om noen uker... hatt litt lekser og prøver å sånn. MEN skal prøve å få blogget mer denne uken. sorrrry.

UANSETT.

Dere har vel alle sammen hørt om HUNTER? og HUNTERSTØVLER? - veldig populære støvler som selger for 1198 i de fleste butikker. Veninna mi jobber i en butikk hvor de selger hunter, men hun klarte å kjøpe seg et par litt for store da hun handlet sine.... så hun bruker dem ikke lenger å har da kun brukt dem (2ganger) før hun fant ut at de var litt for store.

Hun spurte meg om jeg kunne hjelpe henne og selge dem...... og det kunne jeg jo selvfølgelig. Støvlene selges til 700 kr. De er grå og passer til det meste i vinter ogsååå er de jo et MUST i høst.. det er ikke en eneste skramme på dem... og de er i str 39. Billigere hunterstøvler får du faktisk ikke tak i.

Send meg en mail (arman_badboy@hotmail.com) om du er interessert i dem. SÅ ordner vi et møte.

Gjør et hunterkupp folkens - du får dem som sagt ikke billigere en dette. OG hallo? de er brukt 2 ganger... og hun selger dem fordi de er for store? Jizes! Første mann til mølla sier jeg bare.

STØVLENE ER SOLGT!Blogges<3


Drittdag. 500 kr i bot - FML!
07.09.2010 @ 00:18


Hey!

FY FAEN for en dag. Nå har jeg lov til å klage. FML.


For det første så forsov jeg meg...... jeg fikk ikke gjort meg skikkelig klar...... jeg rakk ikke bussen til skolen...... sååå jeg måtte hive meg på den stygge og treige scooteren for å komme meg ned til skolen......... tredje time hadde allerede begynt å jeg fikk beskjeder fra venner om at læreren lurte på hvor jeg ble av....... jeg hoppet av scooteren og parkerte den rett ved skolen på en sånn parkeringsgreie...... etter to timer på skolen, hvor jeg forresten også hadde verdens flauste og mest dårlige fremføring ever..... dro jeg på jobb..... ikke en sjel som handlet sko idag, så der stod jeg fra 13.30-20 uten en dritt å gjøre..... jeg vasket derfor hele butikken, i tilegg til at jeg støvsugde den (stolt)...... etter jobb skjer dagens HØYDEPUNKT, jeg spiser kveldsmat på mc donalds med min fantastiske veninne........ etter maten.... vandrer jeg glad og fornøyd ut..... jeg setter meg på scooteren og der.... finner jeg en stygg liten plastpose, hengende på speilet.... bot på 500 kr.... for at jeg har parkert på en ulovlig plass. FML. Fuck my life.

Nå er jeg i så stor gjeld. SATAN. Skylder liksom 400 kr til veninna mi, som bare MÅTTE kjøpe en bukse for meg når jeg var blakk.... en annen veninne 800 kr for flybiletter..... og 2000 kr til stygge skattenorge.. å nå.. skylder jeg i tilegg 500 kr til Sandnes parkering. FATTER ikke hvordan jeg skal ha råd til å reise til Oslo. Livet mitt er offesielt over.

Så........ syns dere også det er feigt at scootere må betale 500 kr i bot? Har dere fått bot for noe noengang? Isåfall, hva? Altså... jeg fikk bot for ulovlig parking? Jeg stod i et felt... som ikke engang blokket for bilene eller trafikken..... den drittsekken som skrev boten min gjorde det bare å være kjip. SATAN. Skikkelig feigt, så feigt at jeg nesten begynte å grine midt i Sandnes......... og så feigt at jeg felte noen tårer da jeg kom hjem.


Lise Lotte


Meg.


Den stygge drittboten. Hater parkeringsvakter, drittjobb og drittfolk.

Nå skal jeg legge meg....... sånn at jeg ikke forsover meg imorgen. LOL.

Blogges<3

Hater når dette skjer! Fuck.
06.09.2010 @ 09:52


Hey!

Jeg har forsovet meg. Skulle vært på skolen for ganske så lenge siden egentlig......... Jeg ler meg ihel jeg. Hater å kle meg i hastverk, springe som en gal til bussen, å stresse meg selv ihel........ hjelper også veldig lite at jeg skal på jobb senere idag, kan ikke hive på meg en joggebukse liksom. Fuck.

Tror kanskje jeg tar scooteren ut til skolen idag....... jippi.

Hva gjør dere når dere forsover dere forresten? Dropper dere skolen, eller stresser dere som meg?Blogges<3

Hey! - Nå var det leeeeeenge siden gitt.
05.09.2010 @ 20:44


Hey!

Fikk plutselig lysten tilbake jeg. Etter endeeeel ja og nei... har jeg endelig bestemt meg for å begynne litt igjen. Jeg har savnet å dele ting med dere... ta bilder for dere.... ååå ikke minst å skrive for dere.

Dere har gått glipp av mye i tiden jeg ikke har blogget... jeg har faktisk blitt 18 år... Hatt verdens beste sommerferie... jeg har blitt brannskadet i annsiktet.... jeg har fått nye venner... begynt på ny skole... vært småforelsket.... Gledet meg til lady gaga konsert... skiftet jobb fra DNA på Kvadrat til DNA Stavanger.... og endel andre ting som jeg ikke skal sitte å oppsumere for dere her og nå.

Dette skal være en ny start. For både meg og alle de andre som klikker seg inn på denne bloggen daglig. I sommer så fortalte jeg alle at jeg ALDRI skulle begynne med bloggen igjen når de spurte meg hvorfor jeg hadde sluttet. MEN jeg har tenkt på dette lille comebacket en liten stund... og nå er jeg klar igjen, og det håper jeg virkelig at dere også er.

SI hallo til - dramatiske bilder, kjedelige livshistorier, "vitkige" hendelser i livet mitt, konkurranser, sangvideoer og myemyemyemyemyemyemyemyeeee mer. Jeg er her for å gjøre din skolehverdag kjekkere. Just rememeber.På bildet ovenfor ser du såret jeg fikk etter.... en litt mislykket behandling..... hudrens behandling faktisk... hvor huden min tok fyr... istedet for å bli ren og fin. Historien er jeg sinnsykt lei av å fortelle....... så den får dere høre en annen gang. Men om dere ser et hvitt spøkelse på Sandnes i den kommende måneden så er nok bare meg.. kan ikke ta solarium eller være i sola før i Oktober ser dere........ fuckmylife.

Nå er det på tide med litt norskskriving (stygg analyse som skal leveres imorgen).

Skal dere begynne å lese bloggen min igjen eller?
best at alle sier ja............. ;)))

(PS - kommentar nummer 20 i dette innlegget for et solkort til en verdi av 100 kr - kjør på)

Blogges<3


Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits