Ice cream test - Ben & Jerry`s !!!
31.10.2008 @ 07:33


Is kremen Ben & Jerry`s har endelig kommet til Norge! Det var ikke bare de store plakatene som gjorde oppsikt for det samme gjorde nemmelig prisen! Jeg har kjøpt en av isene i kollektsjonen og her kommer test resultatene:

Smak
Smaken på Ben & Jerry`s isen var ikke som alle andre iser, det var en fersk og god vanilje smak som du så de hadde brukt en del penger på å lage. Den smakte ekte søt melk og var skikkelig god. Inni isen var det også store sjokolade biter og når man tygget på dem var det karamell i midten. Veldig godt.

Utsende
Isen fristet meg først og fremst pga den var så populær + isboksene er så små og søte at du bare får lyst til og kjøpe den. Så et stoort + for utsende. (uten om at boksen skulle vært litt større)

Pris
Men er det verdt og betale mye penger for den lille boksen med is? Nei vil jeg helt ærlig svare. Men jeg gjorde det da alikevell. En liten boks med is koster 54 kr !!! dyrt dyrt. Åsså for du kjøpt den på 7-elven hvis du lurte =)

Konklusjon
Isen er SUPER og fantastisk god, du kjenner det er ekte råvarer og du får bare lyst på mer og mer. Det er også noe unikt med smakene de lager de har unike smaker som du ikke finner i vanlige iser. Derfor vil jeg anbefale denne isen til alle glade is elskere for den er verdt og prøve, selv om prisen er litt over toppen ; )

Terningskast
Ben & Jerry`s Vanilla Tofee får en ternigskast 5 av meg =)


dalsnuten 057

Kommer med flere av Ben & Jerry`s is tester så bare følg med!

Forresten fristet jeg deg til og kjøpe isen nå ? : )

Publisert i Blogg | Kommentarer (1)


Grease i kveld !
29.10.2008 @ 09:59


Ikveld klokka 20.00 må dere alle sitte foran tv skjermen å få me dere GREASE på Tvnorge !!!

grease

Selv er jeg på jobb ikveld men skal selvfølgelig ta opp episoden.
Huske og stemme for meg ikveld da, på Sofie =)

Har allerde begynt og telle ned dagene til jeg skal se det i Oslo live. Og idag er det 23 dager igjen : )

"dont miss grease tonight !"


Det snør det snør tiddelibom...
29.10.2008 @ 09:17


Idag sto jeg opp, strakk meg i senga, slo på datamaskinen og gjorde meg klar til en ny skoledag.
Jeg åpnet som jeg alltid gjør på morningen vinduet sånn at den friske lufta skulle få slippe inn, men det var mer en frisk luft jeg fikk idet jeg åpnet vinduet. Det var en vinterlukt en vinterlukt som bare kunne bety en eneste ting, SNØEN VAR KOMMET. Buskene og hagen utenfor huset mitt var helt hvite, dekket av snø.

Ble jeg glad ? nei ikke egentlig.
jeg leker aldri i snøen lenger, jeg bruker ikke snøen til noe som helst å jeg trenger den rett og slett ikke. Den bare skaper negativitet når den er der, smelter å blir slaps å alt blir bare glatt og bløtt.

Før i gode gamle dager da jeg var mindre elsket jeg snøen. Jeg elsket og ake å stå på ski + ha snøballkrig. Sånn så lillebroren min gjør nå. Han ble kjempeglad når snøen kom idag morges, fant frem hansker, regnbukse mm.

På busstoppet var det kaos, alle som pleide og kjøre scooter måtte ta buss, de som syklet måtte også ta buss. Så det var et lite kaos på bussen kan du si. Heldigvis hadde jeg en varm og god sitteplass : ) som veninna mi holdt av til meg.

Men nå som snøen allerde er her må jeg jo nesten bare se positivt på det. Den lyser liksom opp den mørke hverdagen litt så satser vi hvertfall på at den kommer tilbake til jul. Da elsker jeg og ha snøen der, for hva er egentlig en jul uten snø som skaper julestemmning?


snow 

Videre idag får jeg nok ikke oppleve snøen mer for idag. Jeg skal på jobb å der skal jeg være til 20.30. Men kos dere i snøen dere hvertfall, kjære lesere. hihi ...

Publisert i Blogg | Kommentarer (1)


Soldagen!
26.10.2008 @ 18:51


Idag stillte vi som dere alle vet klokken en time tilbake. Solariummene feiret denne flotte overgangen å ga alle brun og blid elskere gratis sol i hele dag! Selvfølgelig skulle jeg gripe denne flotte sjansen, det er jo trossalt gratis sol! 
Jeg og veninna mi tok turen bort rett rundt klokka 12, og det som møtte oss utenfor ingangen var folk faktisk en liten minikø av solglade folk som ville være først inn. Nei jeg å veninna mi fikk ikke akuratt plass blandt de første så vi måtte vente i 40 min på ledige solarium. Det var noe drid. Vi bare satt der, og ventet å ventet. Har aldri før følt meg så desperat etter sol som det jeg gjorde da.

Jeg fant ut at jeg hadde med kamera i sekken så da fikk vi plutselig noe og gjøre!

dalsnuten 051
Venting, venting å mer venting ....

10 minutter gikk fort og det var bare 32 min til jeg skulle inn og bli brun =)

dalsnuten 050

Men den tiden tok lengre tid enn det jeg trodde. Jeg og veninna mi endte opp med og lese et brun og blid brosjyre som fortalte oss hvordan vi skulle sole oss. Etter en kjedelig ventetid var det endelig min tur! Jeg slo faktisk på stortromma i det solmannen spurte om hvor lenge jeg ville ligge, 50 min lå jeg. Har aldri gjort det før så det var en liten opplevelse.

dalsnuten 049 
Sjekk ut det fancy solariumet jeg solet meg i ; D

Inne i sola var det ikke akuratt så behagelig, jeg visste ikke hvordan man slo av fjestanneren så det brannt noe så sykt i fjeset. Jeg lå der i frykt for og bli rød og solbrent som en tomat.

dalsnuten 053 
Men det ble vel ikke så gale dette da? eller hva?

Etter en laang laang dag på brun og blid bestemmte vi oss for og slå 2 fluer i en smekk. Vi bestemmte oss for og trene på elixia når vi allerde var svette og utslitt. Så da ble det en liten treningsøkt på tredemøller og spinning, fikk hvertfall vekk et par kalorier for og si det sånn. Men har aldri følt mer for en dusj en det jeg gjorde på slutten av denne dagen når jeg kom hjem!
 Å tro meg det var deeeilig !!!

dalsnuten 055
Svette og klare for en dusj kan du vel si ..

Så nå sitter jeg her, solbrent i fjeset og vondt i både ben og armer. Men koser meg forsatt med en deilig toblerone white =) Lurer på om jeg skal ta sol igjen? hmm...

dalsnuten 052
Jeg vet det frister, namm namm namm ! Hvit sjokolade er best =)
Hva foretrekker du ?

All by myself ...
26.10.2008 @ 02:00


Det er storm ute, skummelt inne, og ingen andre steder og være. Jeg er alene hjemme og klokka er 02.00. Det er seriøst apselutt ingenting og gjøre på denne tiden av døgnet, det er ingenting på tv, heller ingen på msn. Kjedsomheten tar virkelig knekken på meg.

Hadde en veninne her for noen timer siden og det var faktisk ganske skøøy =) vi lagte natchos og så filmen "21" som faktisk er en ganske overraskende bra film. Kvelden var veldig kjekk og koselig helt til veninna mi måtte hjem. Hun etterlot meg ikke bare alene men hun etterlot også mye oppvask og rydding.

dalsnuten 046
Orker jeg virkelig å ta oppvasken kl 02.00 ? hmm nei .

Så her sitter jeg som sagt, det verste med å være våken så lenge som nå, uten at noen er hjemme med meg er at jeg liksom ikke klarer og sovne før mamma og pappa kommer hjem. Jeg legger meg ned, prøver. Men hører masse lyder osv. Du vet liksom aldri hvem som lusker der ute i mørket. Er kansje litt vell paranoid. men men. Bare sjekk ut bilde under som viser mørket i sitt sanne seg denne kvelden. Er det bare meg som aldri hadde tårt og gått ut en liten tur alene nå eller ?

dalsnuten

Busemann, Busemann hvor er du ?

Men nå har jeg endelig funnet roen, jeg fant favorittisen min i kjøla : D
Dream yoghurt is =) kirsebær er ikke akuratt favorittsmaken blandt dem men den funker fint den og på en kjedelig lørdags/søndags natt. Husk og stille klokka imorgen folkens =) Nå skal den stilles tilbake, hvordan vet jeg det? joda jeg kan eg veldig kul huskeregel: Når du gleder deg til sommeren og den skal stilles på sommertid må du stille den frem, mens nå i vintertiden ser vi tilbake på den gode sommertiden så da skal den stilles bakover =) kult eller hva? Begynner og bli litt øvertrøtt kjenner jeg.
 
Fant en kjekk ranerfilm på tv nå! Så nå skal nok jeg og dreamisen min kose oss kan du tro! hahaha.

dalsnuten 047
Sjokoladen er mye bedre, men men.

Har du noe favorittis forresten ? 


Ut på tur aldri sur, eller ?
26.10.2008 @ 00:50


Du kan da ikke akuratt kalle meg noe turmenneske. Jeg hater skog og villmark og sefølgelig lange turer på et fjell. Hva er egentlig vitsen spør jeg meg hele tiden idet jeg tar de lange men nølende skrittene opp den lange fjellkanten gjennom skog og mark.

Joda, dagen var torsdag 16 oktober og vi hadde fri fra skolen den dagen pga en eller annen innsamlingsaksjon. Men det ble ikke akuratt en vanlig og fredelig fridag for meg og veninna mi Marita, vi måtte ut på tur! Legg merke til ordet måtte. Gymleksa var og gå på en laang laang tur opp et fjell og så ta bilde ved et kjennemerke på toppen av dette fjellet. Vi hadde ingen valg, vi måtte opp. Ingen av oss har noen gang gått på en tur alene så dette ble hvertfall en liten med sammtidig spennende utfordring.

Skyene på himmelen var mørke og det var ikke en eneste sjel å se på fjellturen. På vei opp langs den mørke skogen så vi en etterlatt rød sofa midt inne i skogen, shorts, speil mm. Jeg og veninna mi tenkte vel på det samme, mordere og fritt villt. Men vi hadde jo ingen valg så vi forsatte turen. På vei opp den lange fjellbakken blåste det noe så synnsykt, vi blåste faktisk vekk! Liksom fra hverandre. Først synes vi begge dette var fryktelig morsomt men det var på toppen av fjellet vi fant ut at dette faktisk kunne være litt farlig. Det blåste så ubeskrivelig mye at vi tilogme måtte søke ly bak en stein på vei ned, vi kom oss nesten ikke ned og det var en opplevelse som jeg sent vil glemme. Men vi fikk heldigvis gjennomført gymleksa + tatt bilde av kjennemerket på toppen av fjellet.

"UT PÅ TUR ALLTID SUR" 

dalsnuten 001 
Den lille prikken helt på toppen var destinasjoen vår alstå "målet" vårt.

dalsnuten 004
Hørte jeg ordet naturelskere eller? hæhæhæhHei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits