Hørt denne?
30.10.2009 @ 12:33


Hei!

Den nyeste sangen til Rihanna er dødsrå! Hør på den og si hva du syns! :-) Blogges<3

Hva skal du i helgen?
30.10.2009 @ 07:34


Hei!

Nå har jeg akuratt stått opp, kledd meg og nå, AKURATT nå, sitter jeg og spiser frokost. Idag skal jeg på skolen, så skal jeg på jobb, og så skal jeg ut. Imorgen skal jeg på shopping før jeg mest sannsynlig skal på kino. 

Idag er det faktisk en perfekt dag og en perfekt morgen! SÅ livet mitt er faktisk temmelig OK!

bilde 58

Forresten så er det noe skikkelig merkelig som har skjedd med bloggen min i det siste. Jeg forteller dere alt om det litt senere. NÅ må jeg faktisk løpe, ta bussen og komme meg på skolen! 

MEN kjære trofaste, snille å søte lesere : 

Hva skal dere bedrive fritiden i helgen med? 

Blogges<3

Solarium og solariumsfarer!
28.10.2009 @ 21:40


Hei!

Forskning viser at bruk av solarium øker risikoen for føflekkreft, særlig når man begynner tidlig å bruke det og hvis man tar solarium ofte. Strålevernet fraråder derfor bruk av solarium for barn og unge under 18 år.

Nok et litt mer alvorlig tema som jeg har tenkt å ta opp her på bloggen. Dette er faktisk et tema som flere og flere har kjennskap til og flere å flere bare benytter seg av. 

Ungdommer rundt om i hele Norge tar solarium. De bleke kroppene skal IKKE være bleke, og man vil ikke være hvit i huden, men heller solbrun og tanned. Mer en halvparten av dagens ungdom benytter seg av solarium. Flere solariumsenter åpner i de forsjellige fylkene og flere og flere begynner med soling i ung alder. 

Over 1000 norske ungdommer har pga solarium og overdreven bruk av solarium utviklet hudkreft og føflekk kreft, bekrefter nettestedet sol.no - det er jo bare helt UTROLIG, at det faktisk er så farlig å så lett å få kreft i SÅ ung alder. 

Jeg sier ikke at jeg ikke tar sol, og at jeg er imot hele solarium og brunfarge greiene. MEN jeg har blitt redd, skikkelig redd i det siste. Mamma sender meg linker hver dag om solarium og solariumsbruk, FARLIG solarium og solariumsbruk! SÅ jeg skal bli redd. NÅ mamma - er jeg redd.

MEN når du er solavhengig så er du på en måte det. Jeg tar sol 2 ganger i uken og nyter det. MEN ja - jeg skal ihvertfall skjerpe meg litt med solariumsbruk og ta til meg de skumle tingene som faktisk er og finne hvis du graver litt i faktaene om solarium, kreft og føflekk kreft. 

img0260

Hva er dine meninger om solarium? Solariumssoling? Soler du deg ofte?

Blogges<3

Kyss meg bak liksom!
26.10.2009 @ 19:43


Hallo!

Nå er jeg så sinnsykt lei.. lei av og vaske, gå på skole, gjøre lekser, vente på en jakke, ta bussen, kjøre frem og tilbake til jobb, regnet, kulden, tanken på og ikke hvite hva man skal ha på seg om morgenen og i det hele tatt stresse meg alt det som egentlig er ganske så enkelt i livet. Jeg lurer på om jeg får nok i lønn, jeg lurer på om jeg kommer til å få en bra karakter på fremføringen og jeg lurer på om jeg har gjort alle leksene mine i tide, levert alle oppgavene og tatt nok sol. 

Jeg er lei av og lure, tenkte å stresse. Hvorfor kan ikke bare livet være en drøm? En drøm i skyene hvor alt bli servert til deg på sølvfat? Hvorfor kan vi ikke bare slippe og stresse, slippe og gjøre lekser, ha vaskehjelper og gratis sol? Livet hadde bare vært så MYE enklere. 

Kyss meg bak liksom -  it will never happen. Livet er desverre ikke en drøm og vi må jobbe for det vi vil ha.

p9142288

Så er du lei av det vanlige livet til tider? 

Jeg var forresten LEI av og blogge - og dette er grunnen til at jeg ikke har blogget på tre dager. MEN dere klikker jo helt. Sender meg mail og greier - SÅ ro dere, jeg blogger jo nå. 

Blogges<3

Skolekos, what do you say?
23.10.2009 @ 12:18


Hei!

NÅ tar jeg en liten pause fra de lange og innholdsrike bloggpostene mine. Takk for gode og ærlige meninger fra alle sammen i kommentarfeltet. Skikkelig morsomt å se at dere engasjerer dere og svarer på de spørsmålene jeg spør dere om.  

Om et par småtimer er det helg, jeg gleder meg som en villhest til å forlate skoleområdet og slippe å tenke på alt som heter SKOLE på et par dager. Ikveld skal jeg på jobb, imorgen skal jeg åpne på jobb og på søndag må jeg øve til prøve og ta noen bilder til skoleprosjekt. SÅ det eneste kjekke jeg skal i helgen er egentlig, å se x faktor, være med Anne og sole meg brun på søndag (gratis soldag på brun og blid folkens). 

Akuratt nå sitter jeg egentlig bare på skolen og slapper av, finner ideer til noen bilder jeg skal ta osv. Apropos bilder, så tok jeg faktisk et par bilder av folk i klassen. Kos dere!

bilde 43
Meg og Marita søtnos.

bilde 44
Christer og Fredrik

bilde 51
Margrethe , nawnaw

Skolen kan faktisk være litt morsom av og til. Det er sick. hohoho

Hva syns dere om skolen? 

Blogges<3


Hva er dine meninger om PELS !?
21.10.2009 @ 22:55


Hei

Idag fikk jeg se noe jeg ikke burde ha sitt, men likevel på en måte burde ha sitt. Det er den verste pelsfarm filmen jeg noensinne har sitt. Den e så brutal så den bare kan bli, og jeg har skikkelig lyst å boikotte hele pelsintustrien. Mennesker som klarer det å misshandle et uskyldig dyr klarer nok helt sikkert og drepe et annet menneske også. 

Pelsindustrien som vi kjenner den idag er grusom men pelsen er likevel veldig ettertraktet, flere og flere vil jo ha pels. Jeg venter jo trossalt selv på en jakke fra "canada goose", og jeg var faktisk like i nærheten av og avbestille hele jakkekjøpet. MEN nå har jeg har sittet i ca to timer og gjort litt research og JAKKEN har faktisk et bevis på at dyrene har vært døde da pelsen ble tatt av dem , dette beviset følger med jakken når du kjøper den - står det på hjemmesiden. 

Jeg er faktisk skikkelig i tvil. Jeg nekter å støtte den ondskapen jeg ser på videoen under. MEN hvis dyret ble pent behandlet før det døde og så tappet for pels - gjør det det hele greit da?

Videoen under gir deg ihvertfall noe og tenke på. Den bør ikke ses av personer under 14 år. 

>

Tårene i øynene mine er forsatt der. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. 

Hva er dine meninger om Pels? Pelsfarmer? Bør jeg kjøpe Canada Goose jakken?

Blogges<3

Gjett hva jeg skal ikveld !?
21.10.2009 @ 08:49


Hallo!

Nå har jeg akuratt kommet meg hjem fra en lang dag på jobb - senteret som jeg jobber på hadde supertilbud med Elleville dager, å startet det hele ved å holde nattåpent i hele kveld. Det ble faktisk en ganske så koselig kveld med et par rush sånn innimellom og godt selskap fra min partner Michelle. 

Når klokken slo 24 og alle i ALLE butikker begynte og ta oppgjør å glede seg til og komme seg hjem, gikk brannalarmen. JODA greit nok det - for vi ble nemmelig ferdige med det hele. MEN stakkars dem som faktisk måtte ut av senteret og vente ute i kulden for så og gå inn igjen etter klokken 24 å ta oppgjør - OMG. 

Jeg er ihvertfall dødstrøtt så jeg hopper i sengs VELDIG snart. Følte nesten bare jeg måtte informere dere litt om hva jeg liksom har gjort idag siden jeg ikke har blogget. SÅ jeg legger ut et par bilder fra jobb. Kos deg. 

FORRESTEN! Om noen dager åpner den nye "Peak performance" butikken i Sandnes. Jeg har faktisk blitt invitert eller fått invitasjon som VIP gjest til det som skal være en fest som de kaller "en titt, kvelden før". Vi blir servert champange, noe og spise og vi blir de første som får se den nyeste kollektionen og ikke minst den nye butikken. KUN de med invitasjoner slipper inn - GUD jeg føler meg spesiell. 

Bilder av kvelden imorgen/idag blir det selvfølgelig! SÅ det er vel egentlig bare å trykke seg inn på bloggen min imorgen/idag kveld og ta en titt. 

img0252
Butikken

img0254
Michelle & Meg <3

bilde 23
Meg med mine VIP biletter!

Dette innlegget ble skrevet igår klokken 01.00 - men hele blogg.no opplastingen klikket, så jeg laster opp innlegget nå.

Hva syns forresten dere lesere om Salg? Handler dere ofte på salg?

Blogges<3

Dømmer DU, før du kjenner?
19.10.2009 @ 22:22


Hei!

Idag har jeg øvd til en samfunnsfagprøve, tatt solarium og kjedet meg med alt for dårlige tv program. GUD skal bli godt med en liten fridag på torsdag. 

Uansett. Spørsmålet jeg satt å tenkte litt på her idag er et spørsmål som jeg tror flere og flere bør stoppe og stille seg selv flere ganger til dagen. Dømmer du, før du kjenner en person? Halve Sandnes gjør det, halve Norge gjør det og halve verden gjør det også. Men hvorfor gjør vi det? Forteller egentlig klærne, sminken eller håret til en person hvordan han eller hun er? NEI. 

Selvfølgelig sier det litt om hvordan personen er - men alt i alt, forteller den egentlig ikke en eneste ting om hvordan den gutten eller den jenta er på innsiden og under overflaten. 

Jeg har egentlig aldri vært en person som dømmer, men inrømmer fordet at jeg alltid har vært rask i kjeften med kommentarer, hvisking og baksnakking. Om jeg feks syns noen ikke hadde det rette antrekket, var feit eller så stygg ut så sa jeg det til veninnene mine. Selvfølgelig er ikke dette i orden. Jeg merker liksom på meg selv hvor mye jeg har forandret meg siden sist år. Lundehaugen var skolen hvor alle raringene virkelig var samlet på et sted - trodde jeg. MEN disse "raringene" er nå mine venner, og alle, ALLE som jeg forhåndsdømte sist skoleår har jeg faktisk tatt feil av. 

Fra nå av blir jeg kjent med personen før jeg gidder å snakke dritt om han eller henne. Jeg blir selvfølgelig litt revet med forsatt når jeg og noen av mine venner sitter og baksnakker eller snakker sladder å det hender også at jeg hvisker og tisker litt forsatt... MEN forbedringen fra hvordan jeg var sist år er utrolig. Jeg er rett og slett stolt over meg selv. 

Jeg har så alt for mange opplevelser fra hvordan jeg tok feil av personer sist år, men som jeg nå faktisk er kjempegod venn med. Idag lever jeg faktisk etter mottoet - "ikke døm, vi er alle like på innsiden". Selv om jenta er en metalgirl og jeg en motefiksert raring så kan det faktisk hende at vi passer sammen og kanskje blir bestevenner... Du vet aldri. 

SÅ - til alle dere som forhåndsdømmer før dere kjenner en person. IKKE vær sånn som jeg var. MEN bli heller kjent med personen i klassen som du syns er rar, så viser det seg faktisk kanskje at personen er verdens greieste, og at dere etter den dagen holder kontakt livet ut.

bilde 9

Beklager et langt, og for noen et ganske kjedelig innlegg. MEN dette er en sak som jeg har tenkt på en stund nå og som jeg virkelig synes fortjener en egen bloggpost. 

Hva er DINE meninger om fordommer? Dømmer DU, før du kjenner?

Blogges<3

IKKE se "FAME" filmen!
18.10.2009 @ 00:24


Hei! 

NEI dere bør slettes ikke se FAME filmen! Det er faktisk en av de dårligste filmene jeg noen sinne har sitt. Jeg hadde vel tydligvis litt for store forhåpninger til den - men jeg syns nå ihvertfall en så oppblåst film i det minste skal innholde ETT høydepunkt?

Filmen hadde ikke et eneste høydepunkt, den handlet bare om at elevene gikk på en skole å vi følgte dem fra hvordan de forandret seg fra år til år, greit nok det - men da kan de idet minste VISE hva de har forandret seg med. Filmen snurret rett og slett rundt i en liten sirkel uten noe som helst nytt, spennende, sjokkerende eller dramatisk som skjedde. 

Vi følgte liksom bare elevene som gikk på talentskolen - og det var liksom det? BORING.

Etter den første halvtimen begynte jeg allerde å tenke at dette kanskje ikke var filmen for meg. Etter en time ville jeg rett og slett bare hjem. Den underholdt OVERHODET ikke meg - 100 kr rett i søppelet, sier jeg bare! 

SÅ hvis du forsatt er usikker på om du skal se filmen eller ikke etter å ha lest dette innlegget gir jeg deg to tips. Tips nummer en - SE DEN om du er interessert i dans, talenter og en film uten handling og høydepunkter. Tips nummer to - SE DEN IKKE om du trenger spenning i filmer, drama, høydepunkter og en bra handling. 

fameamplakat148870q

Har du sitt filmen/Hadde du planer om å se den? Hvis JA, hva syns du?

NÅ er jeg bare kjempesliten. Har liksom vært på jobb i flere timer idag, så på en måte er det jo ganske lurt om jeg hopper til køys nå. Imorgen må jeg lage fremføring å øve til den. KILL ME. 

Blogges<3

SE! Filmen vi lagte på skolen!
16.10.2009 @ 08:42


Hei!

Tenkte bare jeg skulle legge ut en ny film vi har laget her på skolen. Egentlig ikke ett av de verkene vi er mest fornøyd med men den ble jo ganske så okei til slutt. Filmen er laget av Meg, Marita, Caroline & Evy.

Den handler om ei prostituert dame som doper seg, selger seg å gjør alt for å overleve i det tunge liv. I tilegg til dette så har hun en liten baby. Filmen er laget i sjangeren film noir - som var oppgaven på skolen.

Så god fornøyelse til alle sammen. Enjoy!Hva syns du om filmen? Be honest!

Igår orket jeg forresten rett og slett ikke å blogge grunnet noen problemer hjemme. MEN ikveld er jeg heldvis ikke så masse hjemme! Jeg skal på jobb å så skal jeg være med Anne, lage noe god mat å se X-Faktor.

Blogges<3

Meg på et moteshow! - se bilder!
15.10.2009 @ 00:38


Hei.

Idag har jeg vært på et VIP moteshow, og det var faktisk skikkelig stas! 

Jeg fikk biletter fra DNA hvor jeg jobber, til et moteshow som skulle holdes på Tou Scene, som ligger litt utenfor Stavanger. De skulle presantere høstmoten 2009 samt noen flere småkolletioner fra kjente designere. Et sinnsykt bra show med masse gratis småprodukter, bra klær og skikkelig godt stemmning. 

Jeg prøvde å ta en del bilder under showet men det var faktisk ikke så veldig lett. Det lille lokalet var helt overfullt av andre entusiastiske motefans. Det var flere som ikke fikk sitteplass, å som da endte opp med og stå under hele showet. HELDIGVIS var vi ute i gode tid før det startet - så vi fikk sitteplasser. WHU. 

Jeg prøvde å ta en del bilder av showet, MEN flere av bildene ble litt sånn "uklare". Enjoy!

img0201
Ajla på Steam kaffebar i Stavanger.

img0203
Vinterfavoritter.

img0200
Invitasjonen - jeg kunne ta med meg 3 personer!

img0205
Mine søte moteshow venner!

img0215
Catwalk

img0228
Enda mer catwalk.

img0209
Meg under pausen på showet.

Nå skal jeg legge meg å sove, drømme søtt og grue meg til skoledagen imorgen!

Hva syns forresten DU om moteshow? 

Blogges<3

Beklager, for at jeg gikk over streken!
13.10.2009 @ 15:35


Hei.

Dette innlegget vil jeg bare bruke for og beklage meg til en person som jeg vet at jeg har såret og rett å slett vært frekk i mot. Hele opplegget og innlegget jeg skrev var rett og slett forferdelig dårlig gjort av meg, å det burde faktisk aldri blitt skrevet i det hele tatt. Hvem jeg beklager meg til, og hvem jeg skriver dette innlegget til kan for så vidt bli en hemmelighet. Jeg trenger jo faktisk ikke å dele alt med dere, spesielt ikke det mest personlige.

Jeg er ihvertfall veldig lei meg for at jeg i det hele tatt kunne finne på å skrive det jeg skrev, å i det hele tatt henge deg ut på den måten. Alt var ment som en spøk, en spøk som gikk godt over streken. 

Jeg sitter enda her å tenker, angrer og er veldig skuffet over meg selv om det jeg har påført deg. Etter litt snakk med mine foreldre om saken, bestemte jeg meg nå for og skrive dette innlegget til deg.

Jeg forstår at du er sint, skuffet og veldig lei deg. Men jeg vil ihvertfall beklage og si at jeg også er veldig lei meg. 

SÅ nok engang. Unskyld for barnslig og utrolig dårlig oppførsel fra min side. Jeg håper på en ny start hvor du gir meg en mulighet til og vise at jeg faktisk ikke er den personen du tror at jeg nå er.

Beklager.

p4061300

(ingen kommentarer vil bli godkjent på dette innlegget)

Til dere andre. Vi prates.
Publisert i Blogg | Kommentarer (1)


Disse VINNER X-faktor 2009!
13.10.2009 @ 12:58


Hei!

X faktor, hva skal man egentlig si? Masse bra talenter, supert show å et program som virkelig er verdt å fylle med på. Mine personlige favoritter er gruppen SHACKLES. Vi trenger en ny gruppe i Norge, for det har vi nemmelig ikke! MEN enkelpersoner som har vunnet idol, norske talenter osv. Har vi faktisk mer en nok av. 

SÅ - Shackles! Jeg skal virkelig stemme på akuratt dere! Så håper jeg at resten av Norge også gjør det!


Hvem er din persolige favoritt i X-Faktor 2009? 

Blogges<3

Forresten - Bli medlem i min fangruppe på facebook! Trykk her! 

HALLO! Gjett hva jeg fikk i norsk !?
13.10.2009 @ 12:12


Hallo!

Akuratt nå sitter jeg på den ellers kjedelige skolebenken og blogger. Ute er det et nydelig men kaldt høstvær som jeg prøver å nyte litt ihvertfall. Livet er egentlig litt som en berg og dal bane, den ene dagen føler du at alt går ned å så har du de dagene hvor du føler at alt er helt okei, men så kommer også de dagene hvor alt bare er helt perfekt og på topp. 

Idag har jeg en sånn dag, en dag som jeg vil kalle blannings dag. Jeg våknet opp, følte egentlig ikke for og stå opp men dagen var liksom helt okei, senere bygget dagen min seg opp å nå er den faktisk en perfekt dag hvor alt er som det skal. 

Jeg hadde nemmelig en fremføring om blogg idag i norsken, ikke noe jeg har stresset noe spesielt med, eller gjort noe ekstra bra med for og få en bra karakter. MEN hun var visst helt forbauset over hvor flink jeg var, ga meg masse skryt, sa jeg var friere enn de fleste i klassen osv. Jeg ble jo helt sjokket, å inne i hodet mitt tenkte jeg at fireren jeg var forbredt på kanskje ble til en femmer. MEN når hu sa at jeg fikk en 6 er, mistet jeg pusten. 

Takk! Søte, snille, kjære, norsklærer for at du gjorde dagen min perfekt! 

bilde 13

Så glad var jeg etter at jeg fikk 6 eren min idag!

Hva er den beste karakteren dere har fått? Hvordan feirer dere?

Blogges<3

Forresten - Bli medlem i fangruppen min på facebook! Trykk her!

SE! Helgen min i en tegneseriestripe!
11.10.2009 @ 23:44


Hallo!

JA - jeg vet jeg ikke har blogget på sånn 3 dager, men jeg har hatt andre ting å gjøre. Beklager!

Men det er vel egentlig ikke så mye vits av meg å sitte her og ha en oppramsing på hvordan helgen min har vært. Jeg har ihvertfall tatt masse forsjellige bilder fra de forsjellige happeningsa i helgen. SÅ jeg tenkte rett å slett at jeg skulle legge ut en liten bildeserie med tekst fra hvordan helgen min har vært. 

Blir nesten som en liten tegneserie dette her! Enjoy!


Fredagen var en spennende dag! Jeg stod opp gjorde meg klar å traff Ellisiv på Sandnes. Vi hadde ikke truffet hverandre siden sommerferien sånn skikkelig egentlig så det var bare kjempekoselig å treffe henne igjen. Vi vandret rundt på Amfisenteret, kjøpte oss noe mat å satt oss ned på kafe for is og sladder. Veldig koselig start på dagen. 

Etter møtet med Ellisiv forsvant jeg på jobb i 4 timer - dette har jeg desverre IKKE bilde av. 


Fem minutter før jeg skulle stenge på jobb, bestemte jeg meg for og invitere Ellisiv på overnatting hos meg. Hun takket JA og kom til meg noen minutter etter at jeg var kommet hjem fra jobb. Vi hadde det skikkelig koselig med pizza, godteri og selvfølgelig X faktor. 

Etter en stund med alt for masse latter og sukker bestemte vi oss for å bølleringe noen av våre venner. Vi tok alt opp på film, ååå gud så morsomt det var. Bare gled dere til videobloggen som kommer til uken! 

VI sovnet å våknet klokken 11 grunnet at jeg måtte på jobb. På jobben ble jeg fra klokken 12-18. Jeg har desverre ikke bilde av denne episoden heller. 

img0186 img0187

Etter jobb dro jeg ut, først et vorsh så ut på byen i Stavanger. Egentlig ikke så mye mer å si enn det. Var ihvertfall en kjempekoselig kveld med masse kjekke mennesker. 

Jeg dro hjem rundt 04.00 la meg og sov frem til klokken 12.00 neste dag. Dette har jeg heller ikke bilde av. 


Søndags morgen dro jeg på frokost hos Ajla og Ena som for øyblikket har huset for seg selv. Vi sladret, snakket og hadde det kos. Klokken 16.00 dro jeg hjem, Anne en god veninne som jeg ikke hadde sitt på ca en uke kom innom. Vi bare satt å snakket, så tv og koste oss med noe godt. I tilegg til det gode selskapet tok hun med en gave til meg. Skittels! Gjett om jeg ble glad? Takk bestevenn.

NÅ håper jeg at jeg har gjort opp for at jeg ikke har blogget siden torsdag. 

Hvordan har din helg vært? Sinnsykt bra eller sinnsykt dårlig? 

UANSETT! Jeg legger meg, så håper jeg at dere har en fantastisk kveld og natt videre. Imorgen hører dere garantert ifra meg. 

Blogges<3

Da springer jeg på jobb!
08.10.2009 @ 12:33


Hei!

Jeg springer jo egentlig ikke til jobb. Jeg setter meg på scooteren og kjører ut! 

UANSETT - DNA fyller 10 år denne uken! Så det er bare å komme å sjekke butikken for masse gode tilbud!

Jeg må ihvertfall springe!  HADET!

bilde 32

Hva skal dere idag da?

Blogges<3

Stress gymlekse - JA!?
07.10.2009 @ 14:56


Hei!

Idag stod jeg opp klokken 08.30 - egentlig ikke så veldig valgfritt MEN det måtte gjøres. Jeg og min gode veninne Malin skulle, eller MÅTTE på en tur i fjellet. Det har seg nemlig sånn at vi som går på Lundehaugen VGS hvert  halvår må pine oss igjennom en gymtur. Går vi ikke turen, går vi ned en karakter i gym, så.. så enkelt er det!

JEG hater fjell, jeg hater våte steiner og jeg hater å gå meningsløse turer opp bakker. MEN engang i halvåret må jeg da gjøre det. SÅ jeg og Malin bega oss da ut på denne turen. Det regnet, det blåste, det var skitt overalt, og vi begge fikk så sinnsykt vondt i ørene. På vei ned igjen sa vi det i kor "det er faktisk et halvt år til neste gang". 

Jeg sier bare TAKK GUD for Elixia og innetrening! 


Når vi endelig hadde kommet helt til fjelltopps, blåste det så fælt at vi begge søkte ly bak noen steinblokker å skrev vår navn i Vedafjell`s gjestebok. Uansett - Takk for en koselig tur Malin :-).

Har dere hatt sånne drittlekser?

Blogges<3


Meg - Når jeg netopp har stått opp!
05.10.2009 @ 12:24


Hallo

Idag morges var planen å våkne tidlig, dra på trening, dusje, spise en sunn frokost og bare ha en herlig morgen med masse overskudd til dagen. Kvelden før jeg la meg, sjekket jeg værmeldinga og den fortalte meg at jeg kunne kjøre scooteren til trening neste morgen. MEN idag morges var det ikke den irriterende alarmlyden som vekket meg, snarere tverdt imot. Det var den sinnsykt irriterende plaskinga med regn som slo å plasket hardt inn på vinduet mitt. HUFF. 

Uansett - jeg droppet treninga, lagte meg pannekaker til frokost og noe dusj har jeg slettes ikke tatt. Jeg ligger og koser meg med Dr.Phil i sofaen, med pannekaker og villa brus til froksost. Snakk om endring av morgenplaner.

Idag er egentlig ikke planene så mange. Jeg sitter og venter på at mamma skal komme komme hjem fra jobb.

Vi skal en tur til Stavanger og Kvadrat, skal jo kjøpe meg jakken jeg har siklet etter så lenge, kjøpe noen tabletter, en voks til håret og så skal vi bare kikke litt rundt om i byen å kjøpesenteret og se om vi finner noe annet vi har lyst på. 

NÅ kjeder jeg meg skikkelig mye. Føler alle har noe og gjøre på morgenene bortsett fra meg. MEN jeg får vel bare kose meg med tvskjermen enn så lenge. MAMMA kom hjem! Jeg vil ut i finværet! - JA været ble plutselig skikkelig fint! Stor sol og kjempeblå himmel! Nesten som sommer med minusgrader jo.


bilde 18

Meg når jeg netopp har stått opp. Sjekk ut Elvissveisen min da, var den ikke kul? :):):)

Hva er det første DU gjør når du står opp?

Blogges<3


Hannah Montana - Du rocker!!!
04.10.2009 @ 15:57


Hallo!

Nå har jeg akuratt vasket rommet, trykt i meg mer smågodt å endelig gjort meg klar for dagen idag. Ikke at jeg skal så spesielt masse, men jeg har ihvertfall gjort meg klar i tilfelle noen skulle ringe på å overraske meg ... men det tviler jeg sterkt på at skjer. 

Ikveld skal jeg lage god mat og leie film med verdens beste veninne Elma. Vet egentlig ikke helt hva vi skal leie med tanke på at jeg ble inne igår kveld også å så film. MEN vi finner vel alltid noe - selv om det tar oss minst en time å velge.

IGÅR - ble jeg jo som sagt hjemme. Jeg trodde selv at jeg kom til å dø av kjedsomhet. MEN det ble faktisk en ganske velykket kveld med: meg selv, en pizza, og Hannah Montana filmen. Hannah Montana filmen var faktisk helt overaskende BRA! - det var en skikkelig kjekk film, med god handlig og gode skuespillere. Jeg elsket den! 

Jeg elsket den så mye at jeg prøvde og tvinge med meg mamma idag morges for og se den igjen. MEN hun nektet..

Har du sitt Hannah Montana fimen? Hva syns du?

bilde 13

Idag får dere nok ikke se noe bilde av meg. Jeg har daffedag og da gidder jeg ikke å ta bilder av meg selv! 

IMORGEN - skal jeg faktisk ut til Stavanger med mamma. Jeg skal kjøpe Canada Goose jakken her i Stavanger og ikke over nettet, skal faktisk ikke ha Expetition Parka modellen men en annen modell som egner seg litt mer for "by og citylife" - som dama i butikken sa. JEG gleder meg så sinnsykt til å få den NÅÅÅ! 

MEN - Nå skal jeg spise middag før jeg ser om jeg rekker en gruppetime på Elixia. 

Blogges<3

Hva syns DU om denne sangen?
02.10.2009 @ 09:34


Hallo!

Til vanlig er jeg egentlig ikke så storfan av Miley - men HEY i denne sangen var hun faktisk great! Sangen er dritbra, dritfet og dritrå. Har du ikke hørt den? Ta deg 3 minutter! Se video og hør den.Hva er dine meninger om sangen?

Nå skal hele mediaklassen til Stavanger, jeg skal på jobb rett etterpå før jeg tar høstferie!

Blogges<3

Dagens lille sommer/vinter antrekk!
01.10.2009 @ 21:01


Hallo! 

Først og fremst må jeg bare takke alle der søte små, store og runde og ikke minst fantastiske lesere for at dere i det hele tatt gidder og lese bloggen min om mitt lille og egentlig ganske så normale liv. I det siste så har jeg prøvd og gjøre alle sammen glad å med dette har jeg da hatt/prøvd å ha minst ett innlegg om dagen. Statestikken idag viste at det funket, en hel dag uten noe som helst reklamering for bloggen, og dere leser fordetom. Jeg blir glad, rørt og smigret når jeg sier at jeg faktisk nå er fornøyd med statestikken min - nei jeg har ikke flere tusen lesere! MEN jeg har nok lesere, med tanke på at jeg bare er arman, gutten fra sandnes. SÅ takk alle sammen for bra respons på innlegg og for at dere som sagt gidder å lese.

Idag var det til og med en leser som kom inn på DNA når jeg var på jobb å sa at hun leste bloggen min hver dag å at hun elsket den. Jeg ble selvfølgelig like rød som en ketchupflaske men herregud, så smigret jeg ble! Takk Hanne, du var søt!

MEN nå over til det jeg skulle snakke om, eller legge bilde ut av. Idag var jeg på jobb i hele 7 timer, å hver eneste dag når jeg åpner skapet for og velge hva jeg skal ha på meg på en jobbdag sliter jeg noe så sinnsykt. JEG vet rett og slett bare ikke hva jeg skal ta på meg. HALLO jeg har nok med klær, nok med sko og nok med bukser. MEN jeg er rett og slett tom for ideer. 

Jeg kunne jo ikke gå naken, så jeg tok tak i meg selv, kjeftet stille på meg selv inni meg selv og fant et antrekk som funket. Joda, det var et heilt greit antrekk, men HERREGUD så jeg frøys. Det går jo ikke ann og brette opp chinosbuksen lenger, det er faen meg alt for kaldt. MEN en ubrettet chinos ser sinnsykt stygg ut så jeg ignorerte minusgradene, tok på meg sommerchinosen min og mixet antrekket litt opp med en boblevest og et skjerf (som slettes ikke ga varme).

Her er resultatet : 

pa012375

Genser - Lyle and scott
T skjorte - H&M
Bukser - Carlings
Sko - Vans 
Boblevest - Peak performance
Skjer (ikke på bilde) - Companies

SÅ hva syns dere om antrekket? Så det kaldt ut?

NÅ skal jeg dusje, steke grandiosa pizzasnører å bare hive meg ned på sengen å ha litt tvkos for meg selv. Ang jakkediskusjonen under, så ble det faktisk svart jakke. Flere av dere sa at jeg bare MÅTTE velge den hvite. Men min gode veninne Anne, tenkte litt lenger og ga meg et tips. SÅ det blir ikke noe hvit jakke men heller svart! Selv om jeg selv vet at den hvite er hakket finere å se på enn den svarte, men HEY mye mer upraktisk også! MEN takk for hjelpen alle sammen! 

Til slutt i dette innlegget må jeg bare ønske ANNE en god tur til Grand Canaria å AJLA OG ENA en god tur til Kristiansand - begge reiser imorgen! Kos dere masse masse masse! :-)

PS : meld deg inn i fangruppen "armans superblogg" på facebook, om du digger meg like mye som jeg digger meg selv! 

Blogges<3


Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits