Sen videoblogg
23.11.2008 @ 14:52


Hei! 

Videobloggen min er ganske så forsinket. Har hatt MYE og gjøre på skolen og sånn i det siste. Men den kommer så snart jeg får tid.

Beklager dette.

bilde 8Oslotur & Grease i spektrum!!
23.11.2008 @ 14:31


Hei igjen kjære lesere! 

På fredag dro jeg fra Stavanger Lufthavn Sola. Fullladet med masse penger, penger som jeg faktisk hadde spart noe som slettes ikke ligner meg. Jeg pleier aldri spare penger, det er ikke det at jeg ikke pleier, men jeg klarer det rett og slett ikke. Nå hadde jeg da spart ca 6000 kr så i Oslo så skulle det bokstavlig talt shoppes! 

Jeg stod opp Fredags morgen og jeg å mamma ble kjørt bort til Sola flyplass der jeg gledet meg sykt til og komme til Oslo, og ikke minst en deilig frokost på flyplassen grunnet at jeg var skubbsulten. Det første som møtte oss på flyplassen var at flyet vårt til Oslo hadde fått ny tid. Det var ikke lange tiden liksom bare 20 min forskjell, vi skulle dratt kl 07.20 men ble flyttet til 07.40. Det var hvertfall her marerittet startet, klokken 07.40 slapp de oss inn i flyet men da vi kom inn i flyet og ikke hadde sjans til og gå ut igjen fortalte de oss det dramatiske. Flyet vårt hadde stått ute i snøen så det måtte AVISES, dette ville ta ca 25 min på hvert fly og vårt fly var nummer 6 i køen. Helt klaustrofobisk egenetlig, vi bare satt der, snakket og mamma drakk kaffe. Vi lettet fra Sola klokken 09.20 og var i Oslo kl 10.10. Flere av passasjerene var jo kjempesure, flere av dem skulle jo rekke et annet fly eller et møte i Oslo. Men dette kan vi jo ikke skylle på SAS for, det er jo naturligvis den idiotiske bemanningen på Sola vi skal skylle på. Eller hva? 

Uansett, så var vi i Oslo. Vi fant hotellet som heter Thon Hotel Spectrum, helt greit hotell for en natt liksom. Så startet shoppinga! Vi skulle jo være her både på fredag og lørdag så jeg kunne ikke bruke alle pengene på fredagen heller. Men jeg handlet faktisk en god del da jeg, faktisk for sånn ca 4.500 kr. Etter og ha gått gjennom Karl Johan samt de mange smågatene som Oslo har og tilby bestemte vi oss for og finne noen flere butikker som vi hadde hørt rykter om lå i "Bokstadsveien" så jeg og mamma måtte spør Oslo folk om hjelp for og finne denne her veien da, å alle ba oss om å ta en eller annen trikk så det var det vi gjorde. På trikken visste vi ikke hvordan man stemplet den der trikkbiletten så vi bare stod der uten en stemplet bilett (men siden vi ikke hadde stemplet den brukte vi den på tilbake turen også), hihi. Superbra butikker i bokstadveien, fløy endel penger der og jaa! 

Under ser dere en liten haug med klærene jeg kjøpte. 

pb231183
Kjøpte endel klær fra moods of norway.
Volcom t shirt.
Humør genser
Pa-nuu t skjorte og genser.
Vailent bukse.

Også valgte jeg det grå skjerfet folkens ; ) Det hvite ble bare for mye, ble heller ingen lue!

pb231184 

På fredags kveld var det jo Grease i Oslo spektrum. Det var faktisk over forventningene mine, det var kjempe kjempe kjempe bra! Bjørnar var god som Danny selv om jeg forsatt ikke fordrar han & Sofie var som alltid helt SUPER. Vi hadde faktisk også kjempebra plasser vi satt liksom ikke for langt fremme og heller ikke for langt bak. Så jeg var veldig fornøyd med alt kan du si. Under har jeg postet endel bilder fra Grease!

pb211160
pb211167
pb211170
pb211171
pb211174

På Lørdagen shoppet vi igjen. Men da gikk jeg helt blakk. Så det ble mer mamma som handlet den dagen (Zara, Zara & Zara) det var ikke så kjekt men siden hun holdt ut med meg så måtte jeg jo holde ut med henne også. Når vi begge følte det var nok shopping satte vi oss på Dolly med en stor pizza : ) Så rundt 4 tok vi flytoget til Gardemoen og så fly hjem til Stavanger igjen, denne gang uten problember! På Sola flyplass så jeg faktisk hele "TopModel" crewet, Jan Thomas, Vendela og en del modeller. Følte meg litt stolt da jaa. 

Men seriøst alt i alt, Jeg elsker Oslo og misunner dem som bor der. Det er så stort og de har mange mange butikker som vi slettes ikke har her i stavanger. Mine topp 3 butikker i Oslo ble:

Urban, Grimm & Moods of norway!

pb221178
Måtte bare ha et "minne" utenfor Moods butikken : D

Så her sitter jeg, i snøfylte stavanger.
Har du noen gang shoppet så mye at du faktisk har blitt litt lei av det? For akuratt nå har jeg den følelsen! 


Blogges!


Min nye MacBook
23.11.2008 @ 11:36


Jeg har nå endelig kjøpt ny pc! : )

En Macbook, ikke den aller aller nyeste men den rett bak den! Ville ikke ha den nye i alminium ; )

Så nå tenker jeg faktisk jeg snart skal starte og videoblogge. I neste inlegg kan dere stille meg så mange spørsmål som dere bare ønsker så skal jeg svare dere så godt jeg kan på min aller første videoblogg! Det kommer til og bli nytt for meg men satser på at dere liker det fordiom : )

Under poster jeg bilde av min nye MAC =)

pb231186

Nå er jeg forresten hjemme fra Oslo, blogger om det nå rett etterpå ; D

Dagen outfit
14.11.2008 @ 18:33


Prøver meg på noe nytt kjære lesere, lover dere at bildene av dagens outfit kommer til og bli bedre men dere må tilgi meg denne gang for litt stygt bilde, er jo helt ny i dette outfit greiene : D

iphone bildeeer 014
Genser fra peak performance
T-shirt fra Vans
Bukse fra Hugo boss
Sko fra Vans

Nå er det forresten bare 7 dager igjen til Oslo!
Men synes dere forresten jeg skal forsette med "DagensOutfit?"

På søndag eller til uka kommer det en helt ny ting på bloggen min satser jeg hvertfall på.
Da starter jeg nemlig og videoblogge! Så "Stay tuned" ; D

Blogges kjære lesere!


Disturbia
14.11.2008 @ 18:20


Jeg sitter jeg og hører på Rihanna med sangen Disturbia å det fikk meg netopp til og skrive akuratt dette inlegget!

Hvordan har det seg egentlig at enkelte folk bare ikke takler noe?
De fleste av oss har sikkert et fobi eller noe de er redde for, noe de ikke takler eller er redde for, edderkopper, insekter, mat, kiling er de vanligste symptonene til den som rett og slett ikke takler disse tinga.

Min gode veninne Ellisiv i klassen har da et slikt fobi, hun takler ikke når noen tar henne på halsen! Ingen for lov å komme nær eller ta den jenta på halsen. Hva feiler det henne tenker jeg for meg selv hele tia ? Men hun sier hun har vært sånn som dette hele livet. Halsen er en kroppsdel hun slettes ikke vil på tatt på. Det er kansje akuratt derfor hun bruker skjerf nesten hele tiden?  hmm underlig.

Det er merkelig med oss mennesker, vi har alle forsjellige fobi og ting vi ikke takler. Tenk over det så kommer du sikkert på noe som du er redd for eller ikke takler. Jeg personlig er livredd for og kjøre med bilen på en båtkai, er også livredd for og dette i sjøen ved siden av en stor båt. Vi er alle forskjellige er det jeg vil frem til i dette inlegget!

Har du tenkt nok nå? Funnet ut hva ditt fobi er?

iphone bildeeer 017                


www.ellisivflack.blogspot.com


Her ser dere jenta som har "halsfobi" hahah, besøk bloggen hennas da vell kjære lesere.

Blogges : D     
                           

NRK MP3
14.11.2008 @ 18:04


Da jeg kom hjem fra trening på tirsdag ventet det noen små presanger fra radiokanalen NRK MP3.

Jeg satt og kjedet meg på skolebenken en dag sist uke, å så bestemmte jeg meg for og være med på konken som foregikk på radiokanalen. Vi skulle ønske oss 2 sanger og begrunne hvorfor vi ønsket oss akuratt dem. Jeg lot fantasien flyte å skrev at jeg kjedet meg masse på skolen osv. Så trakk de meg da ; D å sendte meg noen gaver i postkassa med det samme!

Under har jeg postet bider av meldingen som jeg sendte inn + gavene og kortet jeg fikk!


iphone bildeeer
iphone bildeeer 041

AND THE WINNER IS....  MEEE! 

Publisert i Blogg | Kommentarer (0)

SPINNING OG ELIXIA POWER
12.11.2008 @ 09:49


Joda du kan søren meg kalle meg sporty nå!
Igår så tok jeg og veninna mi turen ut på Elixa treningsenter, der vi først hadde 40 min med hard spinning før vi gikk over til elixia power som var hard utholdenhetstrening i 45 min. Gjett om jeg var utslitt etterpå?

Spinningstimen var veldig veldig hard og vi ble virkelig presset til siste slutt! Det var flere "oppøverbakker" og virkelig hardt, ja selvfølgelig svette jeg! å det var ikke bare litt svetting heller! Så var det øver til knebøy, bicpes, rygg, og ja hele kroppen i elixia power, Tunge Tunge greier skal jeg si deg!

Etter en hard trening tok jeg og Marita turen til big bite der vi spiste grove subs med kylling : D snakk om og være sunn sunn sunn eller hva ?

Så avsluttet vi den fantastiske sunne dagen med litt D-vitamin kallt SOLARIUM! ; )

-Trener dere lesere ofte forresten?


trening

å siden jeg blogger så mye om min gode venn marita hele tiden så har dere et bilde under som viser min fantastiske venn og gode treningspartner : D

disp Maritaaaa (hun har desverre ikke startet og blogge enda)

Btw når jeg kom hjem ventet det en liten gave fra NRK MP3 på bordet som jeg hadde motatt i posten : )
blogger om dette tilfellet senere!

Blogges kjære lesere!


 
Publisert i Blogg | Kommentarer (0)

Skoledag & Mørkekjøring
11.11.2008 @ 12:15


Heisann kjære lesere.

Akuratt nå sitter jeg her på den kjedelige skolebenken og surfer på nett. Ingenting annet nyttig og gjøre i mediatimene, vi skal liksom redigere en film men jeg orker bare ikke få meg selv til og begynne. Må jo legge inn filmen osv først, stress.

Igår var jeg på jobb i 2 timer pga en av mine kjære kollegaer hadde tannverk så hun måtte hjem og slappe av. Så snill som jeg er kom jeg jo og hjalp til sånn at hun kunne dra hjem. Dette likte ikke veninna mi Marita som jeg hadde planlagt og gå på Mc donalds med etter skoletid, fy søren som det fristet & det gjør det faktisk enda!

Etter 2 timer på jobben der jeg fikk tjent opp litt penger måtte jeg videre på mørkekjøring. Det var jo drittkjedelig for og si det rett ut! Du satt inne i en bil med masse andre ungdommer og kjørte rundt i mørket. "denne dritten for 1800 kr tenkte jeg bare". Men må man så må man.

Tenker faktisk på og begynne å blogge om "dagens outfit" ser nesten alle gjør det (har tenkt og herme litt ja), og personen som har påvirket meg mest er JHFRESH, Hva synes dere andre lesere om forslaget, bør jeg blogge om dette ?

Nå skal jeg faktisk være så skoleflink og legge inn filmen og sette igang redigeringa! =)

Blogggges ; D

2046425031d6252331a8
 


 

Jeg trenger hjelp!
10.11.2008 @ 12:43


Kjære lesere, som dere sikkert har fått med dere så skal jeg jo snart til Oslo. Jeg vil liksom ikke bruke alle pengene opp på ting jeg ikke trenger å på masse tulleklær som jeg aldri kommer til og ha på meg. Under kommer endel bilder som jeg vil at dere lesere skal se på å gi meg tibake melding på spørsmålet ved siden av bildet!

Da blir jeg kjempe kjempe glad i dere! ; )

Moods of Norway skjerf, Hvilket av de 3 fargene skal jeg velge ???

moods3    Dette ?

moods4  eller ?


moooods  ?


Moods of Norway hue, hvilken av fargene ?

moods1  Svart ?


moods2  Grå ?Kjære lesere
blir kjempeglad om dere hjelper meg for jeg trenger hjelp, er veldig ubesluttsom!
Så for all del, hjelp meg!!! ; )

Blogger så fort jeg har vært i Oslo og kjøpt noen av dem, så vet dere hva jeg valgte : D
10 dager til Oslo idag !!! 

Når jeg ser tilbake..
09.11.2008 @ 20:46


Nå er det snart nytt år og nye muligheter vi nærmer oss 2009 med stormskritt, det merkes.
-Det blir mørkere på morningen
-Kaldere på dagen
-Mørkere på kvelden
-Julepynten har kommet

å nå sitter jeg her og tenker tilbake på den utrolige kjekke sommeren som jeg hadde i Bosnia & Croatia dette året! Dette er seriøst den beste sommeren jeg noen sinne har hatt, jeg har blitt kjent med så mange nye og koselige folk som jeg faktisk kan kalle venner å alt var helt fantastisk. Vi vare ute på byen hver kveld å vi badet å solet oss hver dag. Jeg gleder meg kjempemasse til sommeren 2009. Lurer på om sommeren 09 kan toppe sommeren 08? det tviler jeg faktisk veldig på men det får tiden vise!

Akuratt nå gleder jeg meg til nyttår å jul, jeg liker faktisk også at det er mørkt ute om morgenen å på kvelden, det gjør alt så mye koseligere. synes hvertfall jeg. Men en ting skal jeg ikke legge skjul på:

Jeg elsker sommeren <3


meeeg

Legger ut flere bilder snart ; D !!!

- Savner dere sommeren? eller liker dere bedre vinteren?
-Liker dere at det er mørkt ute nå til dags forresten?Mopedkjøring, Ny hjelm & Trening !
09.11.2008 @ 20:32


Idag snakker overskrifta mi for seg selv. Søndagen min har bestått av disse tre utrolig "kjekke" tinga.

1. Mopedkjøring. Jeg vet ikke helt om dere lesere har fått det med dere men jeg har faktisk en liten scooter, som jeg bare elsker elsker elsker! Har kjørt rundt på den i gata og litt rundt i nabolaget men aldri lenger, nå lurer dere sikkert alle spent på hvorfor i alle dager jeg ikke har kjørt til byen osv? Jo jeg har ikke lappen. Enkelt og greit. Men det er akuratt derfor den ellers triste og kjedelige søndagen min har bestått av å øve meg til oppkjøring å mopedprøve (nyttige greier). Imorgen skal jeg på "mørkekjøring" fordi jeg mangler den tingen i det traffikale grunnkurset å på onsdag skal jeg ut å øvelseskjøre mopeden min =) Vil ikke akuratt si at jeg gleder meg så mye til dette for du vet jo aldri om noe kan gå galt eller om det hender at du driter deg helt ut blandt alle de andre. Men jeg tar det faktisk litt me ro jeg, tar det som det kommer. Det viktigste er hvertfall at jeg har lest. Eller... ?


dalsnuten 061


dalsnuten 059
Nydelig eller hva ?

2. Ny hjelm. Joda igår så var jeg på en shoppingtur med pappaen min, men denne gangen var det ikke klær jeg kjøpte for og si det sånn. Det var en stor svart og rund ting som heter hjelm, men var faktisk utrolig deilig og ha på å det var dødslett og puste i den. Iforhold til den gamle.


dalsnuten 060
HAHHA , måtte bare ta et emobilde med hjem ; )

3. Trening. Etter en god dose øving så var det på tide med en tur til Elixia, idag var spinningstimen skikkelig tung og hard og jeg sykklet som aldri før. Nå kjenner jeg det skal bli godt med taco & robinsonekspidisonen!

Forresten nå er det bare 11 dager til jeg reiser til OSLO & ser GREASE :D cant wait =)=)

- Kjære lesere, hvordan har egentlig deres søndag vært ?

Publisert i Blogg | Kommentarer (1)


Drama på bussen
07.11.2008 @ 22:49


Som dere sikkert vet er jeg veldig dramatisk av meg. Men dramaet på bussen skjedde på en litt annen dramatisk måte enn det jeg er vandt med.

Hør her, jeg satt fredelig og fint på bussen på vei hjem fra en tur på sandnes. Jeg satt og snakket med veninna mi og alt var helt flott! På et av busstoppene kom det på en sterkt beruset mann, han var en av den sorten vi idag kaller for narkomane, han stod og snakket med den narkomane dama si og det var her jeg innså at han satt fast i meg med sekken sin. Såå hva skulle jeg gjøre? jo jeg måtte jo selvsagt bare ta den tingen av sekken hans som satt fast i meg av meg, det var her det klikket for han. Han snudde seg mot meg og begynte og skrike og klikke og i det neste slo han meg i fjeset! Det var ikke et hardt slag men det var et slag, jeg ble livredd, sprang bort til busssjøføren og bussjøføren ba meg om og vente der fremme idet han sprang bak og tok kontroll over sitvasjonen. Busssjøføren skrek og snakket til mannen og hele bussen fullte med på dramaet, jeg var jo helt livredd så jeg brøt ut i tårer, ja du leste rett tårer!

Så begynte den galne mannen og påstå at jeg hadde tatt lommeboken hans osv. Bussjøføren var selvsagt på min side og sa at dette ikke stemte, sjøføren ba også mannen om og gå ut av bussen men han nektet! Han sa også at han kom til og ringe politiet pga dette til han mannen. Men mannen ville virkelig ikke ut av bussen. Så jeg kunne ikke bli der lenger, jeg måtte ut! Så jeg og veninna mi forlot bussen noen stopp før vi skulle av. Bussjøføren spurte meg om vi bodde i nærheten osv. En virkelig snill bussjøfør må jeg si !!! ; D

Alle i bussen var helt målløse, de kikket og hadde det "triste" blikket. Joda jeg liker oppmerksomhet men denne gang var det virkelig på feil måte! Akuratt nå sitter jeg her helt fin og frisk men forsatt litt skjelven, sikkert bare pga dette var første gang!

- Har du opplevd noe lignende ?
- Hva hadde du gjort hadde du vært meg ?

14940313img4940243 

Money $$$
07.11.2008 @ 12:29


Penger er en bra ting det, eller hva ?  Du bruker dem til akuratt hva du har lyst til å du trenger dem uansett hvor og hva eller nesten ihvertfall. Jeg har nemlig ikke sett så mye til disse pengene i det siste, jeg har levd veldig veldig fattig. Sist måneds lønn brukte jeg så fort den kom på nye klær, ja pengene gikk fortere en de noen gang hadde gjort før da kan du vel si. Så jeg er på en måte i gjeld, jeg skyller min besteveninne Marita i klassen 200 kr å en annen jente i klassen 50. Men jeg tar det faktisk ganske så med ro jeg for jeg vet at lønna som kommer denne månenden vil være så pass bra at jeg ikke kommer til og føle meg trist når jeg gir vekk de opptjente pengene.

Jeg har jo jobbet som en utpest hest hele sist måned så pengene som kommer nå den 10 NOVEMBER skal jeg bruke i Oslo der jeg skal shoppe å se Grease om 13 dager !!!! ; D gleder meg!

money

- Gleder du deg til lønning da ?
-Hva skal du bruke de veltjente pengene på ?


FINALE !!!!
05.11.2008 @ 09:15


Ikveld er det endelig FINALE i Grease!!!
Begge mine favoritter er med videre, så bli sittende ved tv-skjermen ikveld kl 20.00 på Tvnorge !!!!

Idag er det forresten bare 16 dager til jeg skal til Oslo å se Grease forestillinga Live ; )


bilde 
Sofie: send 6 til 1900 eller ring 829 49 056
Kai Thomas: send 1 til 1900 eller ring 829 49 051


STEMM STEMM STEMM STEMM !!!!!!!!! : D

Publisert i Blogg | Kommentarer (1)


Søndag
02.11.2008 @ 20:20


Søndager vil jeg beskrive som kjedelige dager, alt er stengt å det eneste du gjør er enten gamle lekser som må gjøres eller så slapper du 100 % av ; )

Idag sov jeg til rundt klokka 11, så gikk jeg å besøkte en veninne, og så var det på elixia der jeg skulle prøve Spinning for første gang. Det var dritt tungt og du kjente virkelig at du forbrannt noe idet du sykklet og sykklet.

Igår så skjedde det faktisk noe helt forferdelig! Noe jeg helt har gelmt og blogge om! Hør nå her igår så skulle jeg ha en fest, jeg hadde invitert over 30 stykker og gledet meg skikkelig! Men før mamma og pappa i det hele tatt gikk ut kom 2 av de jeg hadde invitert litt for tidlig. Mamma og pappa fattet med engang mistanke å jeg ble avslørt. Folk som var på vei til meg måtte snu og det var en utrolig flau hendelse. Mamma og pappa er drittsure forsatt, å jeg lurer forsatt på hvor lenge de vil være det. Jeg er nesten bare ute hos venner eller så sitter jeg på rommet, tårer ikke å gå opp. Har du opplevd dette før forresten ?

Alt i alt en kjedelig men nyttig søndag!  

dalsnuten 054

Publisert i Blogg | Kommentarer (0)

Gult er kult
02.11.2008 @ 20:11


Sjekk ut de nye dødstøffe skoa mine! Skal jo bare bruke dem til jobb da, kan tenke meg dem lyser opp på Big Bite!

Eller hva ?

dalsnuten 058

Som sagt: Gult er kult! =)
Publisert i Blogg | Kommentarer (1)Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits