Mine vinter-favoritter!
30.11.2009 @ 22:16


Hei! 

I vinter er det alltid noe man bruker masse, noen ting du liksom bare MÅ ha - som feks en god og varm vinterjakke. Jeg har tatt bilde av alle tingene som netopp jeg lever for denne vinteren. Uten disse tingene hadde jeg sikkert drept meg selv pga kulde å hatt det like forferdelig og kaldt som jeg hadde det sist vinter. 

Enjoy!

1. Genser i strikk - Kjøpes på H&M 


2. Mørke bukser - Fløyelsbukse og svart / Høyer og Carlings


3. Myke tøffler med for - Kjøpes på H&M


4. Verdens beste vinterjakke - Canada goose - Kjøpes på Rolfsen


5. Varme og stygge vintersko - Uggs - Kjøpt i USA


6. Rosebud er herlig på tørre vinterlepper - Kjøpes på Vita


Hvis dere lurer på priser så er det bare å spørre i kommentarfeltet.

Likte du noen av mine nye innkjøp for vinteren? Hva klarer ikke DU deg uten i vinter? 

Blogges<3

Black`n White partyyyyy
30.11.2009 @ 21:41


Hei! 

Jeg vet at jeg ikke har blogget på en stund nå. MEN jeg har faktisk (igjen) hatt endel å gjøre. Rakk ikke å blogge på søndagen heller, noe som er veldig ulikt meg grunnet at jeg alltid bruker søndagen som en oppsumeringsdag. Uansett. Jeg var på black and white party i helgen og det var ganske så gøy! Jeg ble bedre kjent med mennesker som jeg før bare visste hvem var, og nesten aldri hadde snakket med. Det var utrolig koselig. 

Takk til Anne, Gyda, Mathilde, Siri, Anne Mari og Andreas for et kjekt vorsh og gøyal togtur. Jeg koste meg! 

1644519311519774555785774535938556035589n

1473523579722624069793624046907785881608n

1644519311521274555785774535938575279810n

Jeg orket ikke å legge ut flere bilder. MEN hvis du har meg på facebook så ligger nok resten av bildene der.

Hva liker du best å kle deg i når du skal på fest forresten?

Blogges<3


Hva skal jeg ha på meg?
28.11.2009 @ 10:44


Hei!

Om litt tar jeg turen på jobb hvor jeg skal jobbe helt frem til klokken 18 ikveld. Etter en tung dag på jobben reiser jeg videre på et vorsh med Anne og noen danseveninner av henne før vi alle tar turen ut på en 18 års dag. 

MEN - hva skal jeg ha på meg? Antrekket MÅ være black and white, HELP ME !?

bilde 43

Igår skrev jeg faktisk min første autograf pga bloggen. HAHAHA - flaut men koselig!

Blogges<3


Helgens planer! - hva er dine?
27.11.2009 @ 10:47


Hei!

Denne uken har jeg ikke blogget på en stund faktisk. Har vært i et ganske så humørsvingende humør hvor jeg har hatt mange oppturer og nedturer og funnet ut av endel ting. Jeg har rett og slett ikke brukt den energien jeg hadde til overs til blogg. 

Igår var jeg hos Ellisiv en tur, vi satt bare å snakket og gjorde masse kjekke ting med hunden til Ellisiv. Den hunden der er helt vill på innsiden men helt rolig på utsiden sier jeg bare. Crazy. Utenom å være med Ellisiv har jeg vært med pappa og valgt ut noen spotlightlys til det nye badet som vi holder på og pusse opp. I tilegg handlet jeg noen ting til meg selv og rommet mitt på Ikea som jeg virkelig trengte. Herlig å få gjort sånne ting som du vet at du BØR gjøre men aldri tar deg tid til å utføre. Er dere ikke enige? 

bilde 33

bilde 31

Denne helgen skal jeg jobbe både fredag og lørdag - det er bare å komme innom å hilse. Jeg skal i tilegg til å jobbe være med Anne ikveld og kanskje være med Anne ut på lørdagskveld. Søndagen min blir brukt til øving av prøver og forhåpentligvis øvelseskjøring av bil med pappa. 

bilde 41

Hva skal dere gjøre i helgen da? 

Blogges<3

Ny sanger? Here you go!
25.11.2009 @ 11:50


Hei!

Til dere håpløse som ikke forstod at videoen igår også var IRONI så var den alstå det. Jeg ble ikke forfulgt av paparazzi og nei jeg tror IKKE at jeg er kjendis.

I dette innlegget skal jeg legge ut min topp 15 liste innen sanger som jeg hører på akuratt NÅ. Dette var et ønske som jeg fikk av en av mine lesere som jeg nå oppfyller.

Trykk på linkene for å komme inn på sangene.

Enjoy!

1. Alicia Keys feat. Jay Z - Empire state of mind

2. Black eyed peas - Meet me halfway

3. Lady gaga feat. Beyonce - Telephone

4. Leona Lewis - Outta my head

5. Rihanna - Russian Roulette

6. Cheryl Cole - Fight for this love

7. David Guetta feat. Rosie Rogers - Without you

8. Rihanna - Selfish girl

9. Rihanna - The one

10. Shakira - Did it again

11. 50 cent feat. Ne-yo - Have a baby by me

12. Flo rida feat. Ne-yo - Be on you

13. Veronica Maggio - Måndagsbarn

14. Darius & Finlay - Do it all night (Michael mind remix)

15. Muse - Undisclosed desires

Håper at dere likte noen av sangene ihvertfall. Jeg elsker dem alle like mye!

portrett i studio redigert

Hvilken sang likte DU best?

Blogges<3

Jeg ble forfulgt av paparazzi!
24.11.2009 @ 12:18


Hej! 

Idag ble jeg forfulgt av paparazzi på skolen. ALSTÅ jeg vet jeg er kjendis - men WTF. 


Blogges<3


OMG - irriterende busshendelse!
23.11.2009 @ 12:15


Hei!

Nå sitter jeg på skolen og blogger, ganske så irritert egentlig. Kommer liksom ikke helt over det som skjedde på bussen idag. Noen mennesker eier ikke folkeskikk og de er så jævla irriterende dumme og stygge i hodet. GAD. 

OK - dette skjedde : 

Jeg våknet, var glad, var ikke morgengretten og jeg hadde liksom ikke noe imot at det var mandag. Jeg hadde rett og slett en gladdag. HELT FREM TIL JEG KOM PÅ SKOLEBUSSEN. Jeg fikk meg plass og jeg og Marie - jenta jeg alltid sitter med i bussen satt og pratet å hadde det gøy. Midtgangen i bussen ble som vanlig fylt opp og flere og flere stod plutselig ved siden av oss. GREIT jeg vet at det alltid er noen som må stå på bussen og det er helt helt greit. MEN når personen ved siden av deg bestemmer seg for å lene seg over setet og gnure hele jævla sekken i trynet på deg. KLIKKER JEG. 

Jenta beveget seg frem og tilbake og trykket den stygge sekken inn i meg. Jeg ble til slutt så klemt at jeg bare måtte flytte meg nærmere Marie. MEN neida - sekken følgte etter og den stygge skapningen hadde INGEN hemninger - sekken hennes tok min sitteplass. 

Jeg ble SÅ irritert at jeg snakket høyt, stygt og frekt - og 1 min før vi kom frem til skolen forstod hun det, så hun flyttet seg. HERREGUD - har ikke vært så irritert på lenge kjente jeg. Greit om det ikke hadde vært plass i bussen til å bevege seg. MEN når hun gnikker sekken sin inntil meg og må lene seg inntil et sete å holde hånden sin rundt der hvor jeg pleier og lene hodet.. SELV OM DET ER PLASS TIL OG GÅ NOEN SKRITT FREM OG HOLDE SEG I EN STANG. Klikker jeg!

Jenta bør lære seg folkeskikk og at hun ikke er den eneste i bussen. Ha respekt for dem som sitter også. Sånn seriøst. 

1. Ikke hold deg rundt setet mitt hvor jeg pleier ha hodet for at du MÅ holde deg fast til et sete istedet for en stang.
2. Fjern sekken din fra ryggen ELLER pass på hvor du lener deg.
3. Gå litt lenger frem i bussen og stå normalt istedet for og LENE deg inntil et sete og ta plassen til andre personer.

DU IRRITERTE MEG. SHIT. 

dsc0064

Har dere opplevd irriterende mennesker på buss/tog/trikk? Fortell?

Blogges<3

Elixia eller Sats?
22.11.2009 @ 20:36


Hei!

Da har jeg akuratt kommet ut av dusjen. Jeg har skrubbet meg selv over hele kroppen, nå føler jeg meg virkelig klar for noe kveldsmat og 24 kos. Gleder meg. 

Idag var jeg først på styrketrening i 55 min, så forsatte jeg med en spinningstime i 40 min og etter det igjen GIKK jeg hjem over et fjell. I gode gamle dager holdt jeg jo på å brekke meg når jeg gikk over det altfor lange fjellet - men idag ble jeg ikke annpusten engang. Elixia forandrer deg virkelig. WOW. 

Jeg glemmer aldri den gangen naive lille meg stod på big bite og solgte fast food. Rett over oss var det en elixia stand med masse trente og overglade elixia selgere. Hver gang de så at de ikke var noen i kø kom de bort til meg å fortalte meg at jeg BARE MÅTTE BEGYNNE og trene hos dem. Etter en hel uke med masing ga jeg opp. Jeg ble medlem og jeg har faktisk ikke angret. Flotte trenere, flott lokale og superkjekke timer - det finner du på Elixia. 

SATS derimot har jeg ikke så mye positivt å si om. Jeg har vært der 2 ganger og det var helt forferdelig, jeg får liksom følelsen av at jeg inne i en fabrikk når jeg er der. Salene er for små og spinningsalen kjennes ut som bilen i syden. Jeg ville ALDRI meldt meg inn (ihvertfall ikke i på den bak maxi i sandnes). MEN noen liker det og andre liker det ikke. 

Hvilket treningsenter trener du på? Hvorfor trener du akuratt der?

55281242333370405643620402713882866967n

Blogges<3

HEY - jeg har fått meg nye sko!
22.11.2009 @ 15:10


Hei!

Jeg vet at jeg ikke har blogget i sånn HELE helg. MEN shit så fort helgen forsvinner, jeg føler det var igår jeg satt å så x faktor og hadde natchos kos. Denne uken har jeg så sinnsykt mye som skal være ferdig å som skal leveres inn. Jeg orker rett og slett ikke å sette meg ned med refleksjoner, norskstiler og prøver akuratt nå. SÅ derfor blogger jeg istedet. 

Denne helgen har jeg hatt overnattingsbesøk, vært på handletur i 8 timer og hatt kveldbesøk. Kjempekoselig helg faktisk hvor jeg på en måte har hatt tid til å lade opp til denne nye uken som jeg har i vente. Jeg vil ha juleferie NÅ jeg, NÅ med engang. Vil ikke dere?

Fredagskvelden med Ellisiv var kjempekoselig. Vi sladret, snakket og hadde det kjempegøy med de dyre iskremene våre. Ellisiv er fantastisk. MEN noe videoblogg ble det desverre ikke - etter 12342321 forsøk orket vi ikke mer. MEN bilder, det tok vi!

bilde 28

bilde 27

Lørdagen var også kjempekjekk. Jeg var på en 8 timers lang handletur med mine beste venner Ajla & Ena. Vi fikk alle handlet oss noe fint som vi ble fornøyd med. Jeg kjøpte meg faktisk et nytt par med sko fra min favorittbutikk DNA - som jeg elsker. På kvelden var jeg med min gode veninne Anne. Vi skulle se film - men vi endte opp med å sitte og snakke. Kjempekoselig som alltid. 

img0312

img0314

SÅ - hva syns du om de nye skoene mine? 

Jeg har forresten fått en mail & en kommentar på bloggen av en leser som vil at jeg skal ta bilde av nyhetene på skobutikken DNA. Vil dere at jeg skal gjør det? eller skal jeg bare droppe det? Svar fort.

Blogges <3


Ost + kake = Ostekake!
19.11.2009 @ 23:41


Hei!

Nå kommer jeg endelig med et litt skikkelig innlegg. Har ikke hatt tid til å blogge idag faktisk. Har vært veldig optatt med å ta bilder til skoleprosjekt, gjøre ferdig noen gymleker og ligge i sengen å se på 24. Jeg er helt HEKTET - må se det liksom, bare må se det. 

Utenom den harde "skolejobbingen" har jeg bare spist. JA dere leste rett SPIST. Først så spiste jeg to hvetboller på skolen, deretter en hel pizza for meg selv. Etter å ha spist pizzaen stappet jeg i meg noe sjokolade før jeg gikk videre til Ostekaka som mamma bakte idag. Ostekaka var helt himmelsk - så den tok jeg to stykker av faktisk. Gleder meg allerde til imorgen. For da blir det enda et stykke. YUMMI. 

bilde 76

NAM - Ostekake er min favoritt! Hvilken kake er DIN favoritt?

Når jeg allerde har ramset opp alt jeg har gjort idag, kan jeg vel like så godt ramse opp planen min for imorgen i samme sleng. 

- Først skal jeg på skolen
- Så skal jeg på jobb
- Så får jeg besøk av Ellisiv på jobben
- Så drar vi og handler mat
- Så drar vi hjem til meg
- Så ser vi X-faktor og hun overnatter

Gleder meg allerde jeg - skal bli så gøy så! Vi hadde det ihvertfall ganske så kjekt sist gang hun sov her. Denne gangen lager vi sikkert en videoblogg til dere også - but im not promising anything. 

NÅ skal jeg legge meg, hater å sove når jeg hører at det er storm og regn ute. MEN jeg får vel bare lukke øynene og tenke på noe gøy. Godnatt. 

Blogges<3

Ida Wulff har en konkuransse!
19.11.2009 @ 09:08


Hei!

I dette innlegget skal jeg fortelle dere om en SUPER konkuranse som jeg er med på. Les teksten som er limt inn fra bloggen til Ida under, så forstår du helt sikkert litt mer. 

På idawulff.com kan du nå vinne en Blackberry Curve 8520 levert av Trigcom. Alt man trenger å gjøre for å delta er å legge ut denne teksten på bloggen sin! Konkurransen avsluttes 1. desember, og man kan delta helt fram til det.

Jeg må først og fremst si at konkuransen til Ida er helt super. Det er helt fantastisk at hun klarer å lage en så bra konkuranse på bloggen sin - men det er også ganske så forståelig med tanke på at det er en av Norges største bloggere. 

Uansett - nok smisking og frem til fakta. 

Hvorfor vil jeg vinne Blackberry Curve 8520?

Jeg vil vinne denne mobilen grunnet at jeg ikke har noe annet enn en litt ødelagt mobil for tiden. Hele tiden stopper den opp, henger seg, og gjør ting jeg ikke vil at den skal gjøre. Jeg trenger rett å slett en ny mobil! og en blackberry er noe jeg har hatt lyst på LENGE. I tilegg til at jeg trenger en ny mobil så trenger jeg også penger, penger som jeg må bruke på julegaver. Julen nærmer seg, å jeg må jo ha penger til det også. DERFOR har jeg rett å slett ikke råd til en ny mobil akuratt nå.

Hva er egentlig konklusjonen min?

Jeg trener en ny mobil, men jeg trenger også penger til julegavehandel. Jeg er rett å slett nødt til å prioritere noen andre enn meg selv denne julemåneden. SÅ derfor hadde det passet meg perfekt om du IDA kunne vært så grei og snill og gitt meg en julegave som jeg hadde blitt superglad for. Jeg trenger en ny mobil - its nothing more to say. 

31663561258586999692

Mobilen er levert av TRIGCOM - å jeg håper seriøst så inderlig at jeg vinner.

SÅ - hva syns dere om konkuranssen lesere?

Blogges<3
Publisert i Blogg | Kommentarer (1)


En bloggpakke & en sponsor!
17.11.2009 @ 13:37


Hei!

Herregud så mange gode og fine kommentarer jeg har fått den siste dagen. Det er nesten litt utrolig å se at så mange mennesker bryr seg. SÅ først og fremst må jeg jo nesten si takk til dere. Det hjelper faktisk å lese og høre at noen andre føler det samme som meg. Så - nok en gang. Takk for gode ord og deling av følelser.

Til dere som var redde for at jeg skulle slutte å blogge, så skal jeg da altså ikke det. Blogg har blitt som en avhengighet for meg, og det er sykt vanskelig å bare slutte selv om jeg hadde ganske lyst til det igår. MEN etter å ha skrevet innlegget ang blogghatere igår skjedde det bare positive ting med meg å bloggen.

Den første tingen som gjorde dagen min bra var pakken jeg fikk i posten! Jeg fikk 2 leppepomader av det velkjente merket "rosebud". Leppepomadene har vært kjendisers favoritt igjennom mange år, og nå selges den også i Norge. Rosebud kan brukes til lepper, tørre albuer, tørre føtter eller som underlag når du setter øyenskygge på øynene. Rosebudsalven gjør at øyenskyggen sitter på, hele dagen.

Jeg fikk en variant av salven som jeg likte kjempegodt! Jeg smørte faktisk albuene mine med den igår og - det funket! Bestill din Rosebud salve ved å trykke HER.

dsc0207

Den andre tingen som gjorde meg veldig glad igår var at jeg ble kontaktet av en sponsor som jeg nå blir sponset av på bloggen. Jeg setter snart opp en liten linkebanner greie på høyre side. Kjempekoselig at noen vil sponse det jeg driver med og hvis dere lurer på hvem som sponser meg - trykker dere HER.

Den tredje tingen som gjorde meg veldig glad igår var det at vi fikk internettet tilbake. Herregud som jeg har savnet det. Tror jeg opdaterte statusen på facebook sånn 20 ganger igår eller noe. Jeg fatter seriøst ikke hvordan folk greier å reise vekk til en hytte eller noe, uten internett? Jeg virker kanskje en smule overfladisk nå - men jeg trenger virkelig nettet!

Hadde dere lesere noen oppturer igår? Isåfall, hvilke?

Blogges<3

Hei - blogghatere!
16.11.2009 @ 13:22


Hallo

Nå sitter jeg faktisk på skolen å blogger, det er jo det eneste stedet jeg faktisk får blogget nå som vi ikke har internett hjemme i huset. Ikke nok med at internettet ikke fungerer - telefonen virker faktisk ikke den heller. Herregud.

Men dette innlegget skal jeg ikke bruke på å fortelle dere hva jeg gjør, å hvordan dagen min har vært. Jeg skal faktisk skrive et innlegg til dere som hater meg, ikke takler meg - MEN forsatt er inne på bloggen min daglig å sjekker, skriver og leser.

Altså. Etter at jeg la ut tullevideoen har jeg blitt lagt ut på utallige facebooksider, hatt lange diskusjoner med mennesker som tydligvis tror de kjenner meg og fått telefonsamtaler av jenter som tror vi er venner. Hele greia irriterer meg. Kan dere ikke bare lese om dere vil lese? drite i å lese om dere ikke vil lese? å bare gi blanke F.. i å skrive kommentarer som dere vet sårer et menneske. FOR jeg er faktisk bare et menneske jeg også. YES.

Jeg forstår også at en slik video skaper mye oppmerksomhet og jeg var jo selvfølgelig klar over at kommentarene ville rase inn - men jeg forstår ikke hvorfor noen av dere bare må ta helt av å skrive ting som opfattes som drapstrussler. ALTSÅ hele videoen var bare en spøk? forstår dere det? EN SPØK.

Liker du meg ikke? Så har jeg respekt for det. MEN vær så grei å ikke skriv dritt til meg på bloggen som dere kunne holdt for dere selv. Før tok jeg meg faktisk ikke nær av deres spydige kommentarer, men i det siste har de faktisk begynt å komme inn på meg... Det sårer og forsetter dere tror jeg faktisk ikke jeg gidder å holde på med dette mer. SELV om det er 3 sårende kommentarer å 50 koselige så er det faktisk de 3 som ødelegger en. SÅ hatere - tenk dere om litt ihvertfall før dere skriver.

Å til dere som ringer meg å tror vi er bestevenner? Vi er ikke bestevenner. Du leser en blogg om livet mitt på nett, å du tror kanskje du kjenner meg. MEN jeg kjenner faktisk ikke deg. SÅ når du/dere ringer for å slå av en prat eller for og tulle så er jeg faktisk ikke heeelt med på den. SÅ til alle helgens ringere : do not call me anymore. Thank you!

Dette innlegget skrev jeg rett fra hjertet, å jeg håper virkelig dere respekterer det jeg prøver å fortelle - selv om jeg vet at minst 20 % av dere kommer til å forsette. MEN nå vet dere hva jeg føler. 

Til dere som har vært søte og snile å bare skrevet masse gode ord - jeg elsker dere. Det er faktisk dere som er mine ekte, trofaste og beste lesere. Jeg elsker dere - sånn seriøst. 

arman og ajla

Bildet har ingenting med innholdet i innlegget å gjøre. Jeg legger bare ut et bilde av min første stund med min forsatt nåværende besteveninne Ajla. Bildet ble tatt i gode, gode gamle dager. 

Har dere noen meninger om folk som slenger dritt? Blogghatere? 

Blogges<3

Jeg er en blogger uten nett!
15.11.2009 @ 13:03


Hei!

Jeg beklager så mye for lite innlegg - MEN etter at brannvesenet var hoss oss på fredagskvelden klarte de å ødelegge nettverket. Jeg sitter nå å blogger fra pcen til min gode veninne Ajla. Takk for lånet søtas.

Jeg har ikke akuratt tid til å blogge et innlegg her å nå, eller forklare dere hvorfor brannvesenet var hos oss på fredagskvelden. MEN jeg lover å opdatere dere om hva som skjer osv. Jeg håper for guds skyld at jeg får nettet tilbake snart!

Håper dere forsatt følger med meg!

Ha en hyggelig søndag folkens, å takk for alle kommentarer!


armaniii babyyyyy

Blogges<3


Gruppepress - et alvorlig tema!
13.11.2009 @ 10:10


Hei!

I skrivende stund sitter jeg ved skolebenken og gjør - så og si ingenting. Bildene jeg skal ta til fotoprosjektet kan jeg uansett ikke ta før på søndag, grunnet at modellene mine sikkert er ledige da. SÅ nå sitter jeg her da, ser på at alle andre har noe å gjøre - utenom meg. Buhu. 

Jeg rakk forresten ikke å blogge igår, men jeg var jo på jobb helt frem til klokken 20 - og når jeg kom hjem gikk jeg rett i dusjen før jeg la meg ned i senga med noe mat og 24. Sykt herlig.

NÅ skal jeg skrive om enda et alvorlig tema, et tema som de fleste av en eller annen grunn kan kjenne seg igjen i. 

Gruppepress! Er noe vi alle føler, kjenner og opplever nesten hver dag. Du ser forsjellige reklamer av modeller som ser helt perfekte ut, du vil bli som dem. Du ser at de kuleste på skolen går med de dyreste og mest moteriktige klærne, du vil bli som dem. Du ser at bestevennen din fra barndommen har begynt å røyke og det har også de to andre bestevennene dine, du vil prøve røyk. Flere å flere begynner å drikke alkohol, du vil prøve alkohol. 

Det jeg prøver å fortelle er jo det at det finnes SÅ mange forsjellige typer av gruppepress. Jeg skal ta for meg en spesiell type, som irriterer meg kraftig. Alkoholpress blandt ungdommer på barne og ungdsomskolen. 

På barneskolen var jeg helt imot røyk, snus og drikke. Jeg var redd for ungdommer som var et par år eldre, og malboro pakken til pappa skulle jeg aldri stjele røyk fra. Ungdomskole startet og jeg var forsatt redd, uvitende og helt sikker på at jeg aldri skulle prøve eller smake noen av de "skumle greiene". I slutten av åttende skulle mamma og pappa vekk, jeg bestemte meg for og ha en "fest" på rommet mitt i huset, mens besteforeldrene mine forsatt satt oppe. Herregud. Alle satt der liksom med en liten smirnoff og smådrakk, de som ikke drakk fikk selvfølgelig ikke komme. Et godt eksempel på gruppepress liksom. I niende klasse hadde jeg prøvd både røyk, drikke og snus og drikking ble mer og mer normalt i helgene (hallo! i 9ende klasse). De som ikke drakk, festet, røyket osv da - ble selvfølgelig utestengt av gjengen. 

Flere og flere som hadde lovet foreldrene sine å ikke drikke å røyke for å få lappen når de ble 18 startet å røyke, drikke og snuse - bare pga gruppepresset. Hadde ikke noen i gjengen gjort det, hadde ikke de heller startet. 

MEN det som faktisk irriterer meg, gjør meg sint og skuffet - er at flere og flere begynner å bli påvirket av gruppepresset og de negative tingene når de er så små som 12 år - det er 7 klasse jeg snakker om her folkens. Drikkepresset, røykepresset og snusepresset har rett å slett gått ned i alder. La unger være unger og la ihvertfall barneskolen være en normal tid, en tid hvor du slipper å tenke på å handle drikke til helgen men heller tenker på at helgen blir en koselig tid med familie og venner hvor du heller slår på en film.

Jeg lever idag med mottoet om at jeg aldri skal presse noen til å prøve det de ikke vil. Jeg sier ikke at du ikke burde prøve alkohol før du er 18 - for det gjør du sikkert uansett. Men! Ikke prøv før DU selv er KLAR. 

pa212374

Gud - det var godt å få skrevet det innlegget. Har irritert meg lenge, rett å slett. 

Hva er dine meninger om gruppepress? Ble du påvirket som mindre? I hviken alder startet du med "ulovelige" ting?

Blogges<3


Pakke til meg - fra USA!
11.11.2009 @ 23:39


Hallo!

Takk for at dere forsatt leser bloggen min folkens, betyr masse. Jeg blir så sinnsykt glad når jeg ser at dere gidder å kommentere! Det betyr så mye for en blogger liksom, dere skulle bare visst. Det gir meg noe å jobbe med, noe og jobbe imot å jeg får et innblikk av hvem dere er. Ganske så spennende. SÅ forsett og kommenter! Jeg elsker dere! 

MEN, uansett. Idag var jeg på jobb, det var SÅ kjedelig! Holdt på å ta livet av meg selv liksom. Hele butikken var ryddig, lageret var perfekt, hyllene var vasket og det var rett og slett INGENTING å gjøre. Tanken på at jeg skal jobbe hver dag, resten av uka tar livet av meg. Seriøst, jeg vil ikke. 

MEN - nok syting. 

Etter å ha kommet inn døra idag, roper mamma at det har kommet noe til meg på postkontoret. Jeg og pappa setter oss i bilen og drar ut til posten for og finne ut hva det var. Jeg fikk en pakke fra USA! Min besteveninne Lise Lotte sendte meg et par med svarte, varme uggs. JEG elsker å ha en veninne som er utvekslingsstudent i USA boende USA. Herregud. 

Lise Lotte er verdens snilleste jente og jeg gleder meg til hun kommer hjem. Da blir det fler kaffebesøk, shoppingrunder og kinoturer. Du er en av mine beste venner - håper du vet det. Nok engang - takk for tjenesten og Uggsene. I loved them.

Jeg vet at spørsmålet om hvorfor jeg valgte svarte Uggs vil komme, så jeg bare besvarer det nå jeg. Jeg valgte de svarte grunnet at de passer til ALT og at de ikke blir like fort skitten som de brune og de beige. Uggs er digge, varme og herlige OG ja - jeg skal bruke dem flittig! 

Hva syns du om Uggs? 

Blogges<3

Synger jeg bedre enn Lars Tangen?
10.11.2009 @ 22:19


Hei!

I denne videobloggen ser du meg synge, danse og fremføre låta til Beyonce som heter sweet dreams. 

Jeg vet at jeg KAN synge, at jeg KAN danse og at fremføringen min er mye BEDRE en hennes. Jeg føler meg rett og slett som en superstjerne når jeg sitter foran webcam og synger til dere. NYT DET! - i know im good.Til dere idioter som ikke forstod det, så var hele videoen ironisk og tull. Jeg måtte bare teste mine egne grenser.. å jeg gikk faktisk så langt at jeg la ut en video hvor jeg driter meg selv lodrett ut på bloggen. 

MEN herregud, nå har jeg gjort det også! 

Hva syns du om min fantastiske performance? Var jeg bedre en Lars Tangen?

Blogges<3

SE! - Billige merkeklær selges billig
10.11.2009 @ 17:53


Hei!

I skrivende stund ligger jeg i sengen med min besteveninne Marita. Marita ble med meg hjem rett etter skolen idag, vi har bare kost oss med pizza og sladdersnakk. Kjempekoselig. Rundt klokken 20 skal vi en tur ned på Elixia hvor vi skal på en gruppetime som jeg elsker. Wuhu. 

Herregud, idag vi liksom spist horn, sjokolade, pizza, og ostekake. SÅ en liten treningsøkt blir egentlig ganske så herlig, selv om jeg egentlig IKKE har særlig lyst å dra.. det er liksom så.. stress! MEN nok syting, trening blir det nok på meg uansett. 

I det siste har jeg forresten funnet ut at flere av klærne mine har blitt alt for store. Buksene er alt for store i rumpen, genserene henger og jeg merker at jeg har gått ned et par størrelser. SYND at jeg ikke passer klærne, for de er faktisk ganske så fine og egentlig ganske så dyre også. MEN jeg skal ikke kaste dem eller sende dem til fretex - jeg velger heller og selge klærne mine til dere lesere. 

Du finner deg kanskje en bukse, en genser eller en t skjorte som du har lyst på? Klærne er ikke ødelagt, slitt eller umoderne. De er rett og slett bare kjøpt i feil størrelse. Ta en titt ihvertfall, så ser du hva du gjør. TRYKK HER for å komme til annonsen med bilde og pris av tingene jeg selger.

bilde 80

Et lite spørsmål til dere lesere, som for tiden er veldig flinke til å kommentere! 

Hva gjør dere med klær dere ikke passer? ikke bruker? ikke liker?

Blogges<3

Selvtillit - en viktig ting!
09.11.2009 @ 17:02


Hei!

Selvtillit er jo et kjempeviktig tema, som jeg lenge har hatt planer om å skrive et lite innlegg om her på bloggen. Idag følte jeg rett og slett at tiden var inne. Selvtillit er en viktig ting vet dere. 

Du liker deg selv, du syns selv du er pen, du lar ikke andre trykke deg ned, du er ikke flau når du skal dele dine meninger, du har mot til å si nei til ting du ikke vil være med på, du lar ingen utnytte deg, du er deg selv og du gir blanke faen i om noen kaller deg stygge ting og er frekke mot deg.

Noen av tingene ovenfor er bare noen av grunnene til hva SELVTILLIT er og hvorfor det faktisk er så sinnsykt viktig og ha selvtilliten med seg i livet. Det er rett og slett noe du trenger hele tiden gjennom hele livet. Its just that simple..

Jeg husker personlig at jeg for noen år tilbake mistet litt av min egen selvtillit. Jeg var flau for og si hei til personer på bussen (tanken på at den jeg hatet mest satt rett bak personen jeg skulle si hei til var for stor). SÅ jeg holdt kjeft og overså den stakkars personen som jeg kjente å som satt i bussetet foran "mobberen". Dette var bare en av flere småeksempel på ting jeg gjorde bevisst, grunnet at jeg ikke hadde selvtillit.
På barneskolen var jeg liksom den mest utadvendte personen, jeg sa hei til alle, sang offentlig og koste meg skikkelig. På ungdomskolen ble presset større.. Her måtte man jo bare være "kul", like kul som alle de andre KULE. Som dem som hang bak (røykehjørnet) feks. Du prøvde forsjellige ting, du ble presset til og røyke, du måtte ha de kuleste klærne og du ble lei deg når noen sa noe frekt til deg eller ropte skjellsord i gangen. 

Hadde jeg bare hatt selvtilliten jeg har idag på ungdomsskolen, hadde ting i livet bare vært SÅ mye enklere. For meg akuratt nå er faktisk selvtilliten det aller viktigste i livet.. Altså uten selvtillit,  ekte venner og god familie hadde jeg ikke vært "den utadvendte arman". Snarere tverdt imot - og det er jeg 100 % sikker på. 

SÅ hvis du tror at jeg blir såret av at du slenger dritt til meg på gaten? skriver frekke kommentarer på bloggen, eller baksnakker meg til en av mine nærmeste. Tar du feil. Jeg blir ikke såret av sånn drittsnakk lenger - Jeg vet hvem jeg er, og jeg vet at DU med dine små tragiske kommentarer ikke kan knekke meg.. For jeg eier faktisk selvtillit... Nok selvtillit til å ignorere sånne som deg. En viktig huskeregel om dem som slenger dritt, skjellsord eller mobber er jo - at de faktisk ikke er sterke personer, de er svake og gjør det enkelt og greit bare for og trykke seg selv opp å for og bli mer "godtatt" i sin lille vennegjeng. 

MEN, tenk på dem som ikke har selvtillit da? Hvordan går det med dem når de blir mobbet, plaget eller tullet med? Ikke bra. Virkelig ikke bra.

Du trenger selvtillit - har du det ikke? Burde du prøve å bygge deg selv opp igjen. Du trenger det, for det er faktisk enkelt og greit en STOR del av livet. 

dsc0013

Hva er dine meninger om dette? 

Blogges<3

This is it - Was it, it?
08.11.2009 @ 17:28


Hallo på do!

Ja, jeg bøyer meg ned på knær å inrømmer at jeg ikke har blogget på en liten stund nå, men herregud. Jeg orket rett og slett ikke. Litt ironisk egentlig, føler jeg sier det samme hver søndag. MEN sånn seriøst, jeg orket ikke. 

Denne helgen har vært alt for spennende, ikke så spennende at jeg har sitt noen dø liksom, men jeg har kost meg og hatt det gøy og JA .. spennende. Denne helgens lørdag og fredag har jeg tilbringt med min gode veninne Anne. På fredagskvelden lagte vi noe god mat å så X faktor, kjempespennende! OG jeg heier forsatt på Shackles! Go girls!

Lørdagskvelden gikk til en liten handletur i Stavanger, før vi tok turen videre til Kvadrat hvor vi gikk rundt og kikket litt, før vi til slutt satte oss ned på kinaresturant og hadde noe god mat. Kvelden gikk til å bake sjokoladeboller, sjokoladeboller som ble helt AMAZING gode. Etter å ha spist oss gode og kvalme reiste vi på kino å så den omtalte MJ filmen. 

Kjempekoselig helg med ANNE - dette må vi gjøre oftere! 

THIS IS IT var.. NOT IT. Filmen var jo som jeg hadde trodd at den skulle være. En dokumentarfilm hvor de viste oss klipp fra de forsjellige øvelsene til turneen MJ skulle ha. Filmen var jo helt OK, siden at jeg kunne flere av sangene han fremførte på den. MEN alt i alt så var det jo bare en film til dem som skulle på den siste konserten (blodfansa) og hadde gledet seg til den.. MEN aldri fikk dra - i filmen fikk de liksom sitt hvordan det hadde blitt om de hadde dratt. 

Fikk et helt annet intrykk av Michael ihvertfall, virket som en skikkelig omtenksom person som ville folk det beste. Filmen var som sagt helt OK - men den skulle ikke vært SÅ langtrukket. 

Har du sitt Michael Jackson filmen? Isåfall, hva syns du? 

Ny oppfinnelse - Pizzapita!

Ben and jerry - nam

Pizzapita var seriøst dødsgodt!

Elsker deg <3

Kinamat


Sjokoladeboller er godt!

På fredagskvelden trakk jo jeg og Anne vinneren av de 2 kinobilettene. Det ble en kjempekoselig jente som heter Live, har aldri truffet henne før, MEN hun leste visst bloggen min fast. Kjempeglad for at du og veninna de likte filmen ihvertfall! Du var en verdig vinner vet du :-)

Veninna til Live, Live og meg - På kinoen! 

Imorgen tror jeg forresten at jeg får en ny header. Jeg gleder meg skikkelig til og bare bytte den nåvarende ut litt. Blir litt herlig med et friskt pust på nettstedet som jeg bruker halve dagen min på (haha). 

Blogges<3

VIDEO - kåring av vinner!
06.11.2009 @ 22:00


Hei!

Jeg og min besteveninne Anne kårer vinneren av kinobilettene!

VINNEREN SOM VANT I VIDEOEN KUNNE IKKE - SÅ VINNEREN ER LIVE! 


Blogges<3

KONKURANSE! - Vinn kinobiletter til 2 personer!
04.11.2009 @ 20:54


Hei!

Da kjører jeg faktisk igang med enda en ny konkuranse her på bloggen. Skokonkuransen gikk faktisk som den skulle å det var over 70 påmeldte bloggere, siden det kun var bloggere som kunne delta. Denne gangen gjør jeg ting litt annderledes. ALLE som er fra SANDNES & STAVANGER området KAN DELTA!

For de som ikke visste det så er det faktisk HALV PRIS på ALLE filmer på kino i helgen. MEN hvorfor ikke bare vinne 2 gratisbiletter helt gratis av meg? Jeg deler ut 2 kinobiletter til en film som jeg TROR kommer til å falle i smak hos de fleste av dere. Filmen heter "LAW ABIDING CITIZEN" å har sin premiere nå på fredag. Handlingen til filmen og trailer til den finner du på WWW.KINO1.NO :-)

Det eneste du trenger å gjøre for og være med i konkuransen er dette :

1. Du MÅ kunne dra på SANDNES kino NÅ på lørdag (7/11) klokken 22.00!

2. Du må skrive en liten grunn til hvorfor DU vil på kino denne dagen !?

HUSK å legg igjen E-mail adresse når du poster kommentaren. Jeg skal faktisk på filmen selv, på det samme klokkeslettet så det blir ikke noe komplikasjoner med biletter osv. Det eneste du trenger å gjøre er å følge punktene over. ALLE kan vinne - SÅ venner, bekjente, facebook venner osv. MELD DERE PÅ!  

DU MÅ FAKTISK IKKE HA BLOGG FOR Å DELTA!!!

Konkuransen avsluttes FREDAG klokken 20.00 og vinneren blir også kåret denne kvelden! 

Lykke til alle blogglesere!


Blogges<3

My day was perfect - Take a look!
03.11.2009 @ 10:47


Hallo!

Nå har jeg både skrevet seriøse innlegg, tragiske innlegg, lagt ut bilder av forsjellige outfit og laget videoblogger. Denne gang tenke jeg rett å slett at dere skulle slippe å lese, jeg legger heller bare ut et par bilder av dagen min igår. 

Enjoy!

Jeg startet dagen på skolen - JA jeg kjøpte goose jakken!

Jeg forsatte dagen med en god middag på Mexicana med Ena.

Deretter tok vi en dessert på Newsmen.

Og jeg avsluttet dagen med "24" kos og sjokoladeboller fra Statoil.

24 er så sinnsykt spennende! Jeg klarer ikke stoppe å se, jeg må liksom bare se episode etter episode UTEN å stoppe. Igår lå jeg liksom til klokken 01.30 - Den første sesongen er jo bare helt KONGE!

Liker dere 24 serien forresten? 

Blogges<3

Parteej og kos!
01.11.2009 @ 22:46


Hallo!

Nå har jeg ikke blogget på 2 dager - buhuu liksom. 

Jeg har faktisk vært optatt, optatt med andre ting enn blogging, bilder, redigering å tasting på tastaturet. UANSETT - på fredag var jeg først på jobb før jeg sprang hjem, vorshet raskt med en veninne, og tok så turen bort til en annen veninne som hadde fest og feiret det at hun ble 16 år. Gratulerer med dagen ENA! 

Lørdagsmorgen våknet jeg i litt sånn i bakrus, lå og vridde meg i sengen før jeg hoppet inn i dusjen, gjorde meg klar og dro på en liten handletur med mamma. Bilder av kjøpene får dere se en annen dag. Etter 7 timer på handletur dro vi hjem, jeg bestemte meg for og dra ut å spise med ENA & KRISTIN. Ble en skikkelig koselig kveld på Dolly med sladder, snakk og god mat. 

Søndagen har jeg bare vært hjemme, slappet av og hatt en skikkelig daffedag. Klokken 17 dro jeg på gruppetime på Elixia, og etter gruppetimen dro jeg og ANNE hjem til meg for å se x faktor reprise fra fredagen grunnet at vi ikke rakk å se det da. 

Vet at jeg forklarte dere hele helgen min i detaljer - Men HALLO det er opp til deg om du faktisk gidder å lese eller ikke. MEN for ikke å kjede dere helt ihel, legger jeg ut et par bilder. Enjoy!

Anne er så sinnsykt søt!

Bursdagsbarn, meg og Anne!

Bestevenn

SÅ et lite bilde fra da jeg var ute å spiste på lørdagskvelden.

img0262
Ena & Kristin på Dolly! 

Da har jeg blogget, lastet ned ny musikk til iphonen og gjort meg klar til å sove. 

Hva har dere gjort i helgen forresten? Gjorde dere noe spesielt på halloween? 

Blogges<3Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits