Dagens sang!
30.11.2010 @ 13:33


Hey!

Sitter på skolen, å kjeder meg... prøver å komme meg vekk.. for å jobbe hjemme.. men får ikke lov av læreren. HATER virkelig når det skjer liksom. MEN - skal ikke la kjedsomheten ødelegge dagen min.. jeg fikk lønn idag! En utrolig HÆRLIG og HØY lønn som jeg gleder meg til å bruke i Stockholm neste helg. WOW.

Tenkte forresten at jeg skulle begynne med noe nytt og FAST på bloggen... hmm.. har aldri hatt noe jeg har gjort FAST på bloggen før, men.. det skader vel aldri å prøve nye ting. UANSETT så tenkte jeg at jeg skulle legge ut en sang hver dag. En sang som jeg har nynnet på hele dag, tenkt på hele dag, betydd noe for meg den dagen.. eller en jeg netopp har oppdaget.. osv.

HVER dag blir det ihvertfall en ny hit på bloggen. ELLER dere kan vel egentlig avgjøre om det er en HIT eller om det bare er SHIT. hehhehe.

Dagens sang er ihvertfall den nye sangen til FANTASTISKE - Tone Damli, med "Stuck in my head". Love it.

Hva syns du?

Blogges<3


JULEGAVETIPS - Mine DNA sko-favoritter!
30.11.2010 @ 09:49


Hei!

Jobb igår til klokken 22.00 - ja. Kvadrat har allerede begynt å ha juleåpent til klokken 22... Var ikke særlig folksomt, så sent.. på en mandag.. så jeg utnyttet tiden til å ta bilder av noen av mine DNA favoritter. Flere julegavetips her, så det er bare å bli inspirert.

Damesko-favoritter.

Dødssøte Vinter-Vans med for,


Dødskule vinter-vans med for. Fikk også disse, inn igår!


Airmax - fra Nike.


Dødskule boots - fra Chickas  (DNA sitt kjedemerke). Finnes i lysgrå, olivengrønn og svart.


Dødskule! - Kilehæl sko, med stor svart rose. - Fra bullboxer.

Den perfekte julegave? Tøffler med ekte i ekte skinn, og ull. HÆRLIGE! - Fra Shepard.


Freshe, westernboots i brunt slitt skinn - disse har det vært venteliste på LENGE. Dødskule! - Fra Roots.

iKilehæl sko - uten rose - fra Bullboxer.


Boots i svart skinn - fra Roots.

Finsko i lakk/skinn - Til alle annledninger - Fra buffalo.

Halvhøye boots i beige/skinn - SKAMKULE på foten! - Fra Roots.

Herresko-favoritter.

Herlige vintervans, i skinn, med for. MUST HAVE! - fikk dem inn igår.

""Basketball" sko i beige/skinn. DØDStøffe, til dem som passer de.


Converse i sort skinn, med for. Dødsvarme, gode og kule.

Håper at innlegget ga deg litt inspirasjon, og at det blir lettere for deg å velge sko, om det er SKO du skal kjøpe som gave til noen. Skoene på bildene over får du kjøpt på ALLE - DNA butikker.

Kom innom på DNA Stavanger, Kvadrat eller Sandnes. For en hyggelig skohandel.

Hvilke sko, likte du best forresten?

(Dette innlegget er ikke sponset eller betalt, og om du lurer på priser er det bare å spørre.)

Blogges<3


Me and my retarded friend!
29.11.2010 @ 12:37


Hei!

Jeg kjeder meg kjempemye på skolen......... hater historie overalt på hele jord.... fatter ingenting... å vil heller ikke lære noe om frankrike på 292921 tallet. ÅH matte er tilogmed kjekkere enn historie.....

Har dere noen fag på skolen, hvor dere bare har lyst til å henge dere selv grunnet at det er så kjedelig?

I HAVE - and its called history.Nå skal jeg forsette å kjede meg på facebook.

Blogges<3


Iskaldt! - Canada Goose jakken min = my bestfriend!
29.11.2010 @ 07:21


Hei!

SHIT. Klokken er sånn.. 07.15 på morgenen.. og jeg sitter å blogger for dere.. Dette har jeg ikke gjort siden sist år.. når jeg lå på topplista... ikke hadde et liv... å det eneste som gikk rundt i hodet mitt var BLOGGEN.

Men uansett............ here i am again... liksom.. ISKALDT ute og INNE idag.... jeg klarte ikke å velge hva jeg skulle ha på meg siden det var så kaldt i rommet, så jeg sprang opp, fant goosen min, og hev den på meg.. før jeg jeg åpnet skapet. Klarte forsatt ikke å velge... og satt meg heller ned her.. foran skjermen... å skriver nå til dere...Blir nok desverre joggebukser, uggs og goose idag (første gang iår jeg tar på meg joggebukse på skolen, wihu)......... tror ikke jeg klarer å finne/stresse med å ta på meg noe annet... er så kaldt.

Som du ser.. så har jeg ikke hatt tid til å gå på badet enda engang... det bør jeg jo virkelig gjøre. Bussen min kommer jo trossalt om 15 min..... og jeg må rekke å spise favorittyoughurten min før jeg drar... BRRR det er så kaldt.

Fryser dere like mye som meg på morgenen?

Blogges<3


Spørsmål fra leser - Gavetips til gutter?
28.11.2010 @ 22:03


Hei!

Først av alt må jeg si at det var UTROLIG kjekt å se at så mange tok turen innom bloggen... etter et nytt innlegg. WOW! Ble utrolig glad da jeg så tallet når jeg logget innpå. MEN herregud, dere må ikke være så kjipe med å kommentere. Jeg liker tilbakemeldinger vet dere, så kommenter kommenter, og kommenter!

Kom netopp tilbake fra veninna mi.. utrolig koselig kveld.. med masse godis som hun hadde hamstret med seg på tax-freen, samt sladder, og hennes historier om Londonopplevelsene. Deilig søndag. MEN la meg nå komme til poenget... fikk en melding fra en leser, som hadde et spørsmål.. som jeg tenkte jeg like så godt kunne besvare her på bloggen.

Here it goes.

"Hei!! :-) Får det første du er jo en fantastisk blogger, å virker som du har et stort hjerte, i tilegg peiling på klær og moter.. Så har et lite spørsmål, bursdagen til typen min kommer snart, å lurte bare på om du har noen gave tips? Jeg er elendig på å kjøpe gaver.. Å han sier jo såklart at jeg ikke skal kjøpe noe men come on.. Hvem kjøper ikke gave til kjæresten på bursdagen liksom.. He he:-) Weell, takk på forhånd vertfall ...Tenkte det skader ikke å spørre"

For det første må jeg bare si takk. Takk for at du roser meg med at jeg er en fantastisk blogger, og for at du nevner at jeg har et stort hjerte - hvor sant dette er.. er jeg ikke så sikker på.. men det varmer hjertet mitt å få sånne meldinger som dette, takk! JA jeg har faktisk lenge/alltid vært interessert i klær, å mote... jeg er ikke en fashiondiva.. men jeg liker å kle meg.. å jeg står ofte foran speilet i flere timer.. før jeg klarer å finne det ene rette antrekket. MEN tilbake til det aktuelle spørsmålet - Hva kan du kjøpe som gave til en gutt? ... det virker som om det er sinnsykt lite.. men HEY! fortvil ikke.. det er faktisk EN GOD DEL. Jeg har to favoritt-tips - les under.

+ Du kan kjøpe - Gavekort (på en klesbutikk, et plate/spillkompani, eller et senter?) Gavekort kan ALDRI slå feil.. og dette gir gutten din mulighet til å kjøpe seg noe han selv velger ut. IGJEN - det slår aldri feil hos gutter... de (fleste) gutter tenker ikke på at gaven skal være personlig.. de ville ikke ha et smykke.. eller en ring.. eller en scrapbook med bilder av dere i... de vil ha noe de kan dille med, noe de kan holde på med.. og noe som kan holde dem opptatt. Kjøper du et gavekort, kan han gå ut å kjøpe seg netopp dette = good gift.

+ Du kan også kjøpe - Klær (hvis han er veldig interessert i klær/merker/mote.. eller ikke klarer å handle klær til seg selv) skader det aldri å kjøpe en dyr genser, noen sko, eller noe annet som han selv har nevnt at han trenger.. eller ønsker seg. Hvis de slitte skoene han går med hver dag IRRITERER deg.. kjøper du et par sko til ham. NEI, det er ikke sikkert han blir så sinnsykt fornøyd.. men bare han bruker de nye skoene, kaster de slitte å du sitter igjen med et smil - ja da har du på en måte klart oppgaven.

SÅ - gavekort? eller noe han trenger? - det ville ihvertfall jeg valgt. Håper dette hjalp deg litt... å at du får det litt lettere når du skal ut å handle gave til typen. Lykke til.Har dere noen flere/bedre tips? Bring it on.

Nå skal jeg pusse tenner, stelle meg, å ta en tidlig kveld.

Blogges<3


Lørdagskvelden.
28.11.2010 @ 18:02


Hei!

Litt sånn halveis tilbake igjen.. etter litt klager fra dere.. men også etter at jeg kjente en liten lyst for å skrive igjen. Har ikke gjort det på en stund nå, det er egentlig ikke noe annet å si.. enn at jeg rett å slett ikke har orket. Uansett......

Utrolig mye som har skjedd i det siste, som ikke kan skrives på bloggen... grunnet at det er så dramatisk at jeg har lyst til å hoppe ut av vinduet hver gang jeg tenker på det.... har også blitt veldig kaldt i Sandnes... og jeg vurderer virkelig å kjøpe meg et par nye uggs.... men da gjør jeg det heller i Sverige.. JA - jeg skal til Sverige (Stockholm) å juleshoppe nå den 10 Desember.. så det gleder jeg meg jo også STORT til.. Jeg har også jobbet sånn hver dag denne måneden... funnet ut at venner jeg trodde var venner egentlig ikke er det... spist så mye dritt at hele meg ser ut som en gravid kvinne godt på vei...... å aldri trent... ååå vært blakk i ca 2 uker nå... OG - Borsettttttt fra disse smådetaljene... kan det nevnes at jeg ikke var ute igår.. spiste heller hjemmelaget pizza å så film.. med verdens beste bestis.... Herlig å bare fyre i peisen, tenne lysene og gjemme seg under et pledd inne.. når det er så fryktelig... å skummelt kaldt.. ute.

Hva liker dere å gjøre i vinterkulden da? Være ute, eller... bare være hjemme med godt selskap, god mat, og film? Jeg foretrekker ihvertfall det sistnevnte... kan nevnes at jeg ALDRI har vært i trekket. wups.

Nå skal jeg ned til en min besteveninne nr. 2 - som akuratt kom hjem fra London.

Blogges<3

 


ØLLØV - mine meninger!
03.11.2010 @ 12:50


Hei!

Tenkte jeg for engangs skyld.. at jeg på veldig lenge.... skulle skrive hva jeg mente om "ølløv" jenta hysteriet.

For det første er hun bare en liten 10 åring, som desverre har blitt populær på veldig feil måte på nettet. Det eneste hun gjorde var vel egentlig å legge ut en video, av seg selv, hvor hun sa et par barnslige og rare ord som vekket interesse hos flere. Interesseren ble jo tydligvis så STOR at folk gikk over fra å se videoen til å lage remixer, facebookgrupper og blogger om henne.

Ja.. det er jo hennes, og egentlig foreldrene sin feil... at hun i det hele tatt la ut videoer på nettet, å at hun forsatt har en konto på youtube.... MEN vi har alle sammen vært 10 år .. barnslige, å oppført oss dumt... men på den tiden fantes det kanskje ikke store nettportaler som kunne gjøre oss norgeskjent... som 10 åringer.

ALLE bør tenke seg om før de skriver dritt til henne... for det fortjener hun jo ikke? For hva har hun egentlig gjort deg? Bortsett fra å legge ut en video som du selv.... valgte å se? Som... JA selvfølgelig var morsom, på en positiv måte. Le av det, for deg selv... men ikke gå så langt at du rakker ned på en tiåring... fordi hun oppfører seg som en 10 åring. Det kalles heter faktisk mobbing.

Dine meninger?Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits