2010 - her kommer vi!
31.12.2009 @ 17:49


Hei!

Jeg er nydusjet, pyntet og klar til å dra. Takk til alle sammen som hjalp meg og velge antrekket til kvelden ikveld, det ble liksom ikke så vanskelig. Alle stemmene gikk jo til antrekk nummer to, så da blir det altså dette. 

Ute har mørket lagt seg, snøen glitrer og fyrverkeriet har allerde begynt å bli skutt opp av glade barn som tydligvis ikke klarer og vente. Lyden av fyrverkeriet, flasker som klirrer og snøen som glitrer gir meg frysninger. Jeg vet at det ikke er lenge igjen til et nytt år med helt nye muligheter. 2010 er rett rundt hjørnet, og ikveld skal det festes. 

Nå skal jeg ned til min veninne Elma før vi sammen reiser ut fest. Jeg gleder meg kjempemasse, og satser selvfølgelig på at det blir en kjekk kveld med koselig stemmning, god drikke og livlig musikk. Hvor skal dere ikveld?


Jeg vil igjen ønske dere alle sammen et GODT NYTTÅR! Morsomt å tenke på at dette er det siste blogginnlegget som blir skrevet dette året. Året har virkelig gått fort! 

Blogges<3


Help me - Hva skal jeg ha på meg?
31.12.2009 @ 17:00


Hei!

Har bare en liten takkemelding jeg vil dele med dere, kjære lesere!

Takk for alle de snille og gode kommentarene jeg har fått av dere i det siste, dere gjør meg rett og slett glad. Motivasjonen til en blogger stiger noe så sinnsykt når en får respons på arbeidet en gjør, dere lesere har rett og slett fått motivasjonen min på topp. Takk til deg for at du leser bloggen min og at du i tilegg gidder å kommentere den. Ha et kjempegodt nyttår alle sammen! Jeg håper hver og en av dere, koser dere masse ikveld. 

Jeg ligger for øyblikket i sengen og tenker.. Vet liksom ikke hva jeg skal ha på meg? Blir det en svart skjorte og moods vest? Eller skal jeg heller velge den røde skjorten med ruter? Nyttår er liksom litt stort, og jeg bør på en måte kle meg litt mer formelt, SÅ jeg tror nok det blir antrekket med den grå moods vesten og en svart fin-skjorte under? Eller.. Jeg er rett og slett usikker. Hva syns du? 

Skjorten med ruter?

Eller..

Moods vesten og den svarte fin-skjorten?

Hjelp meg og velge folkens, jeg klarer seriøst ikke å bestemme meg. 

Blogges<3

STOPP - du irriterer meg!
30.12.2009 @ 23:37


Hei! 

Det irriterer meg..

- At  jeg må stå ute i minusgradene hver eneste gang jeg skal ta bussen. Det er ikke det at jeg går ut altfor tidlig til bussen og derfor må vente, men bussen er jo søren meg forsinket minst ti minutter hver eneste gang jeg skal ta den. Gleder meg til å få bil jaaaaa.

- All snøen som har blitt til is. IS er ikke kjekt. Den er farlig, den er skummel og du vet aldri når du sklir på den. Skulle det hende at du sklir på den foran et kjøpesenterer eller et utested blir du jo i tilegg til skadene også totalt flauet ut. 

- De irriterende kunde på jobb som tror de eier hele butikken og hele verden der de kommer inn med det overlegne humøret sitt. De roper at jeg skal ta den sko for dem selv om de ser at jeg holder på med tre andre kunder bak kassen. Hørt om folkeskikken? og regelen som sier at du må stille deg i kø? Jævla apetryner. 

- Alle de dumme og tragiske bloggene som er å finne på "blogg.no". 

- De idiotiske folkene på kinaresturanten som ikke gir oss den sursøte sausen før etter at vi har spist opp. LIKSOM, man bestiller ikke en sursøt saus for å få den etter at maten er ferdig oppspist. Det gikk heller ikke an å få kontakt med dem, de satt ved et bord og spiste sin egen lille kveldsmat. MEN betale for den sursøte sausen - JO det måtte vi. 

- At ikke hele salget har startet enda, men bare små deler av det. Forstår ikke folk at butikkene venter med og legge ut det beste før de får beskjed av senteret at de må? Liksom, det ekte salget på Kvadrat starter ikke før den 04.01.10 folkens! 

- At jeg brukte 600 kr på drikke (alkohol) til nyttår. Jeg er både gal og dum. 

- Bosniske folk som tror de kjenner meg pga at jeg også snakker Bosnisk. De snakker høyt i butikken, tror at de bare kan snike i køen og det værste av alt - DE SPØR ALLTID OM Å FÅ PROSENTER. Jeg kjenner dem jo ikke engang, og jeg vet at de ikke er gode venner med mamma eller pappa? Så hvorfor i alle dager skal jeg gi dem prosenter på sko? eller særbehandlig? Fordi at begge snakker samme språk kanskje? OMG - never. 

Det var sinnsykt herlig å få ut litt frustrasjon.. Er det noe som har irritert deg litt ekstra idag forresten?Nå skal jeg kose meg med pizza og 24 før jeg sier godnatt til verden. Tjohei!

Blogges<3

Hva syns du om mitt nye hår?
30.12.2009 @ 14:55


Hei!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra frisøren, elsker frisøren min over alt på jord! Så ble også ganske så fornøyd med resultatet. Denne gang tok jeg vekk lyggen som jeg har hatt ganske så lenge, og gikk liksom heller for den litt korte klippen istedet for. 

Jeg klypper meg hos Grethe på Modern Design Kvadrat. Hun er seriøst en av de beste frisørene jeg noen gang har hatt. Annbefaler alle å ta seg en tur innom henne hvis dere er usikre på frisører og steder. 

SÅ - ble det fint? Ærlige meninger - takk.Nå må jeg få i meg noe mat før jeg drar videre på jobb. Skal selge sko helt frem til klokken 20.00 ikveld, så du må for all del bare komme innom og si hei! 

Blogges<3 

Why are people made this way?
30.12.2009 @ 01:34


Hei!

Jeg sitter liksom her med et litt sånn overfladisk spørsmål. Hvorfor er ikke bare alle mennesker født solbrune? Jeg tenker, det hadde vært SÅ mye lettere for såå mange. Jeg hadde slippet å stresse før nyttår, bruke masse penger på en boks med lys, solpudderet kunne man bare kastet og man hadde definitivt ikke vært i like høy risikogruppe for å få hudkreft.

Jeg skulle ønske alle mennesker var født solbrune jeg. NEI - jeg er ikke overfladisk men bare sinnsykt ærlig.

Skulle ikke du også ønsket det? TENK SÅ SYKT DEILIG. Imorgen må jeg stå opp klokken 09! Dra og ta sol, kjøpe drikke til nyttår (før alt forsvinner på polet), klyppe meg hos friøsren og jobbe. Gleder meg ikke akuratt til imorgen nei. 

Blogges<3

Hva mener du om TOPPLISTEN?
29.12.2009 @ 23:36


Hei!

Må jo først og fremst ønske alle mine NYE lesere hjertelig velkommen til bloggen min. Veldig kjekt å se at statistikken min har steget NOE SÅ SINNSYKT det siste døgnet - har faktisk også kommet på topplisten. Tjohei!

Jeg kjører igang på med et seriøst innlegg her på bloggen, denne gangen skal det ikke handle om mobbing, utroskap eller forskjellsbehandling - men om TOPPLISTEN. Listen vi alle er inne på hver dag og som viser Norges mest besøkte blogger innen det siste døgnet. 

TOPPLISTEN har virkelig forandret seg. ELLER - vi har fått inn endel barn på den - om jeg kan kalle dem det. Topplisten er ikke lenger full av ungdommer, litt eldre ungdommer eller voksne - men av barn på 12,13 og 14 år. Jeg sier ikke på noen måte at dette er dumt eller uforståelig. MEN - hvorfor blogger barn på 12 år egentlig? 

Jeg føler personlig at hele topplisten og blogging generelt har blitt tatt over av tretten åringer. Det er jo liksom en grunn til at VOE ligger på topp, det er også en grunn til at over 20 andre 13 åringer ligger på topp. Blogging har rett og slett blitt en trend blandt barna og de har (blir litt rart å si det) TATT OVER "blogg.no".

Som sagt - så har jeg ikke noe imot dette på noe måte, jeg vet at jeg selv har flere lesere som er i 12,13,14 års alderen. MEN det irriterer meg litt at slike ting som blogging blir popolært i så yngre aldersgrupper. Blogging var liksom noe vi litt eldre holdt på med - biffift var liksom litt mer DEM. 

Hva er dine meninger om dette? På bildet ser du meg og min besteveninne Ajla - på vei hjem fra kinaresturant ikveld!

Blogges<3

Jeg elsker - NOOR KAMIL!
29.12.2009 @ 01:55


Hei!

Jeg har blitt anbefalt av Paradise hotels egen NOOR KAMIL. Håper nå at alle mine lesere kan ta seg en tur innom bloggen hennes, å stemme på MEG som vinneren av annbefalingskonkuransen som hun har gående. TAKK. 

Nå er klokken 01.50 og jeg er så utrolig klar for å legge meg. Jeg kjenner bare at øynene lukker seg, kroppen drukner og hodet ber om en pute å ligge på. Jeg tror ikke jeg gidder å skrive noe mer en dette i dette innlegget. Jeg må rett og slett bare gå og legge meg. 

Hvor lenge pleier du og være våken i ferien forresten? 

Jeg for min del dæver etter klokken 01.00. HAHA!


Blogges<3

Se og hør! - HOT or NOT?
28.12.2009 @ 20:38


Hei! 

Akuratt kommet hjem fra en travel dag på jobb, tror seriøst aldri det har vært så sinnsykt mye folk på Kvadrat på lenge. Det var rett og slett som om folk ikke hadde hørt om salg før idag. CRAZY PEOPLE. 

Har ikke tid til å blogge stort akuratt nå. MEN det er en liten ting jeg har lurt på ganske lenge. Sladderbladet "se og hør" er jo et av Norges mest kjente sladderblad. Noen liker det, andre ikke - Hva syns du? 

Er bladet "se og hør" - HOT eller NOT? Jeg elsker "se og hør" og kommer alltid til å gjøre det. 

Blogges<3

American Pie : The book of love!
28.12.2009 @ 09:31


Hei!

Nå har jeg netopp stått opp skal snart dusje og spise noe frokost. Jeg fikk netopp en melding av sjefen min om at hun hadde blitt syk, så jeg måtte komme og jobbe idag. Det gjør meg egentlig ingenting, men det er alltid litt dumt og avlyse andre planer pga jobben. MEN må man så må man. 

På lørdagskveld når halvparten av Norge var ute og koste seg med drikke, festing og uteliv ble jeg og et par veninner hjemme. Vi spiste vafler, så American pie og snakket. Kjempekoselig. 

American Pie : The book of love! - Var uten tvil en av de dårligste American Pie filmene jeg noensinne har sitt. Filmen hadde jo nesten ikke noe handling, "Stifler" var ikke like kul som før, alle skuespillerene var litt rare og hele handlingen var på en måte litt oppbrukt og gammel. Filmen var rett og slett drit - og det var vi alle sammen enige om. 

Har du sitt American Pie: The book of love? Hva syns du?Blogges<3

SE - dette er så sykt skummelt!
27.12.2009 @ 23:31


Hei!

Dere kommer aldri til å tro hva som skjedde idag morges. Litt flaut å fortelle dere om dette sånn egentlig, men historien er litt sånn skummel og ekkel så derfor velger jeg å gjøre det. 

Hver kveld før jeg legger meg åpner jeg vinduet i rommet på vidt gap. Jeg går å pusser tenner, vasker fjeset osv. Når jeg kommer tilbake til rommet er luften kald og frisk. Jeg sjekker om det er noen i skapet og under sengen før jeg lukker vinduet og legger meg. 

De siste dagene har det ikke vært nødvendig å sjekke inne i skapet eller under sengen. Snøen ute i hagen viser jo tydelig at det ikke har vært noen aktivitet i hagen eller utenfor vinduet mitt imens jeg luftet. Igår gjorde jeg netopp det samme, jeg luftet, så ut vinduet i snøen at ikke noen mordere etc hadde tatt seg inn på rommet og la meg. Snøen var rett og slett helt plettfri uten noen som helst fotspor. 

Idag morges våkner jeg, klar for å lufte rommet (igjen). Jeg åpner vinduet, og snøen var virkelig ikke som jeg forlot den igår. Noen har gått ute i hagen vår, utenfor kjellerdøren og utenfor vinduene våre inatt. Du ser tydlige fotspor som viser at denne personen har gått inn fra gateveien, inn i hagen, bort til vinduet mitt, til kjellerdøren og ut av hagen igjen. 

Noen av dere mener at jeg kanskje overdriver dette, men HALLO! Hva gjør en normal person i en annens hage midt på natta? Jeg er redd. Ikveld skal jeg ikke lufte og jeg skal heller ikke se ut vinduet. LIVREDD er jeg. 

Jeg kan forresten også nevne at personen var der for og kikke inn i vinduene eller gå bort til kjellerdøren. Sporene gikk ikke helt igjennom hagen, de sirklet liksom rundt mitt vindu og kjellerdøren. Jeg vet ikke om jeg tørr å sove nede inatt jeg.. jeg er liksom så redd sånne ting. 

Bildene som jeg knipset av fotsporene idag morges gjør det hele enda mer skumlere. 


Hvem tror dere at denne kan være? Hva skal jeg forresten gjøre? Skal jeg bare sove på rommet eller skal jeg flytte meg selv opp i loftstuen?

Blogges<3


Disse bloggene bør du lese!
27.12.2009 @ 00:16


Hei!

Da har jeg kåret vinneren av konkuransen som jeg hadde gående her på bloggen. Det var over 41 påmeldte blogger men kun to vinnere. Flere av de påmeldte bloggene var utrolig kjekke, morsomme og bra - har faktisk blitt fast leser av minst 7 av dem. SÅ takk skal dere alle sammen ha for god deltakelse. 

Denne gang har jeg valgt å annbefale EN blogg og EN elevbedrift. Dere bør lese og ta en titt innom dem jeg har skrevet om. De er virkelig verdt et besøk. Lets go! 


Førsteinntrykket av bloggen til denne jenta er utrolig bra. Det første som møter meg når jeg kommer inn er en helt enkel, hvit og fin bakgrunn uten noe oppsett og krysseduller. Headeren som henger over resten av bloggen er enkel men utrolig stilfull. Det enkle men fine designet gir deg liksom lysten til å bla ned og lese videre. 

Du blar deg ned igjennom bloggen og du blir rett og slett fasinert. Maren skriver SÅ UTROLIG BRA! Du sitter liksom bare der og ler litt for deg selv, leser innlegget flere ganger og prøver å finne ut av hvordan hun klarer å sette ordene så godt sammen? Hele skrivemåten, oppsettet av ordene og ALT gjør denne bloggen så unik og utrolig spennende. 

Hun har bra ordforåd, hun bruker morsomme bilder, og designet ser bra ut. Så hvorfor ikke ta en titt innom bloggen? Når du først begynner å lese klarer du ikke å stoppe. Du må liksom inn på bloggen hennes flere ganger daglig. Det må ihvertfall jeg. Trykk HER for og komme til bloggen.

ELEVBEDRIFTEN "INSPIRE" :

Denne elevbedriften kan rett og slett ikke sammenlignes med noen annen. Helt utrolig bra gjennomført sier jeg bare!

Denne elevbedriften er laget av to jenter på Akademiet VGS i Sandnes. De har laget et moteblad til ungdom hvor alt i hele bladet er skrevet og gjort av dem. Bladet har rett og slett alt et moteblad for ungdommer bør innholde. Utrolige bra og fengende artikkler, nydelige og gjennomtenkte bilder samt design. 

Tanken på at dette bladet er laget av noen jenter på min alder gir meg litt frysninger. De fortjener all den støtten de kan få! For dette bladet er virkelig verdt pengene. 

Bladet koster forresten KUN 50 kr. Du kan kjøpe det på på flere butikker i Sandnes som - Garbo, Kaja og Villa Rosa. Hvis du ikke befinner deg i nærheten av disse butikkene kontakter du bare selgerene av bladet via mail: inspire.ub@live.com Løp å kjøp! 

Hadde du hørt om denne bloggen eller elevbedriften?

Blogges<3

Christmas is all around me!
26.12.2009 @ 12:56


Hello!

Kjempekoselig! - er ordet jeg vil bruke til å beskrive kvelden igår. 

Jeg inviterte tre av mine aller beste venner på en litt utradisjonell julemiddag hjemme hos meg. Jeg serverte pasta med kylling og mais samt brownie kake. Det var en sinnsykt koselig kveld hvor det ble lagt mye vekt på sladder, dans og mimring. 

Denne kvelden kommer jeg faktisk aldri til å glemme, du finner ikke bedre jenter enn dette. Vi skal holde sammen til vi dør. Selv om vi flytter, gifter oss eller får barn - ble det sagt da vi utbringte en skål. 

Kjempekjekk kveld som definitivt må gjentas! 


Har du deltatt på julemiddager dette året?

Innlegget hvor jeg har annbefalt en blogg å en elevbedrift kommer forresten ikveld! 

Blogges<3

What to do?
25.12.2009 @ 16:01


Hei!

Jeg kjeder meg. Hater at alt er stengt, at været ute er grått, at snøen har startet å smelte å at jeg slettes ikke vet hva jeg skal finne på. Helt frem til nå har jeg bare ligget i sengen å sitt 24 sesongene - er møkk lei hele JACK BAUER. 

Hva gjør egentlig dere på sånne dager som dette? 

Orker rett å slett ikke å være inne lenger, tanken på og bli i dette rommet et minutt lenger gjør meg kvalm og klausterfobisk. Så nå springer jeg opp, spiser litt tomatsuppe, kler meg og drar til min bestevennine Ajla. Kos dere masse idag. Nå skulle jeg hatt en kaffe fra Newsmen. mmm...

Blogges<3

Nissefar var på besøk - whu!
24.12.2009 @ 20:48


Hello!

Vil først og fremst ønske alle mine trofaste og gode lesere en god jul. Morsomt å tenke på at bloggen nesten ikke betydde noe for meg sist jul. Jeg hadde liksom 50 lesere, mye skrift å ingen bilder. Bloggen var rett å slett ikke en like stor prioritering for meg da, som den er idag. Denne julen merker jeg definitivt forskjell. Alt jeg gjør må havne på bloggen, jeg tar bilder av alt jeg gjør, jeg føler at jeg MÅ blogge flere ganger til dagen å jeg har gått opp fra 50 til 500 unike lesere. Faktisk veldig morsomt å tenke på hvordan ting forandrer seg, fra år til år egentlig. 

UANSETT - god jul! 

Jeg har kost meg skikkelig idag. Maten var god, desserten var enda bedre å gavene var helt fantastiske. Jeg fikk en ny iphone akuratt som jeg hadde ønsket meg. Den nye iphone 3G S i hvit - Juhu! I tilegg til den så fikk jeg et par småting som jeg også hadde hatt lyst på. SÅ en velykket jul - nok engang. 

Fikk du det du ønsket deg? Isåfall - HVA? Takk for at DU leser kjære leser. Kos deg masse videre ikveld. 

Blogges<3

Hva feiler meg?
24.12.2009 @ 00:02


Hei!

Jeg er rar. ok?Jeg føler meg rar idag. Lurer på om det er siden julen, julematen og julegavene nærmer seg. Det snør ute og jeg skal ikke jobbe på en uke. Jeg føler meg rett å slett rar i kroppen. 

Do you feel strange sometimes? 

Blogges<3

Jeg har et utrolig spennende liv!
22.12.2009 @ 17:23


Hei! 

Jeg har igjen ikke blogget på sånn 2 dager, beklager. Dere har egentlig ikke gått glipp av så alt for mye. MEN til dere som bare MÅ vite hva dere har gått glipp av - kommer en oppsumering under. 

Lørdag : 

Snøen begynte og falle ned i Sandnes by, jeg var da på vei til kjøpesenteret Kvadrat for å handle meg noen julegaver. Bussene stoppet å gå, snøen var helt enorm høy og jeg var helt forbauset over at det var kommet snø til Sandnes/Stavanger så tidlig. 

Vi ble kjørt til Kvadrat av pappa grunnet bussene. Jeg handlet ferdig julegavene og var i et skikkelig happymood. Når jeg skulle hjem fra Kvadrat kom aldri bussen og snøen var helt opp til knærne - og det veste av det hele var at det snødde enda. 

På kvelden var jeg hos en veninne, vi så en dritkjedelig film å snakket. Den ellers skumle veien hjem fra veninna var nå belyst av snø, glade mennesker, ski og tur gårere - NÅ hadde det stoppet å snø

Søndag : 

Jeg våknet, prøvde å komme meg igjennom snøen på utsiden av huset og ned til busstoppet. MEN det kom desverre aldri noe buss. Heldigvis kjørte en av mine veninner forbi oss å vi satt på med henne inn til Sandnes. På Sandnes var det helt kaos. MYE snø, forsene busser og masse måkemaskiner. Jeg rakk bussen til jobben og var der faktisk i tide. WHU!

På kvelden var jeg hos en veninne. Vi spilte kort å koste oss. 

Mandag : 

Siste skoledag. Vi skulle lage en nyhetssak utav marspipan.. Vi lagte Obama og hele nyhetssaken med at Obama var på besøk i Norge. Utrolig tidsfordrivende og morsomt! Kjekke sammerbeidspartnere hadde jeg også! 

Etter litt marsipanlaging gikk jeg, Helga og Emma ned til Mc Donalds å koste oss. Det var en stund siden jeg hadde spist der, så det var egentlig utrolig godt. Savnet det. 

På kvelden jobbet jeg fra 18-24 / nattåpent på Kvadrat. Ganske så mye folk på selve senteret, men desverre ikke så mye i vår butikk. Folk trenger vel egentlig ikke sko til jul? UANSETT - så var det en koselig arbeidsøkt grunnet min kjekke arbeidspartner Michelle! Digger henne.Da vet dere hva jeg har gjort på disse to bloggfri dagene. Skal prøve å blogge to ganger til dagen resten av denne uken også. SÅ det er bare å følge med (imorgen eller på julaften kårer jeg forresten vinneren av annbefalingskonken - beklager forsinkelsen).

RANDOM: Hva ønsker du deg egentlig til jul? Jeg ønsker meg den nyeste iphone modellen.

Blogges<3

BILDER - Snøkaos!
20.12.2009 @ 00:05


Hei!

Herregud! Det er så SINNSYKT mye snø, og da mener jeg bokstavelig talt SINNSYKT MYE. Det var liksom snø helt opp til knærne mine når jeg skulle hjem fra min veninne. 

Den ellers tomme og skumle veien hjem var nå belyst av snø, biler som stod i alle slags retninger, 30 personer som gikk på veien opp sammen med meg å folk som gikk på ski - faktisk. 

Jeg fatter ikke hvordan jeg skal klare å komme meg på jobb imorgen. Veien viser liksom ikke. Det verste av ALT er at det faen meg snør enda. SHIT. En hvit jul blir det ihvertfall, MEN dette her var jo det rene KAOSET. 

Bilder - Knipset et par av dem på vei opp bakken. 

Åsveien - en bil sitter fast midt i veien.

Herregud - snø snø snøøø

Trapped - noen visste rett å slett ikke hva de skulle gjøre.

Vi prøvde også å gå tur med hunden. MEN det funket ikke. Under ser du resultatet av turen.


Snøkaos hos dere eller? 

EDIT - jeg har fått inn litt ny info ang snøkaoset. Det har faktisk vært en trafikkulykke rett ved der jeg bor, en eldre mann er livstruende skadet og det drives med gjennoppliving på stedet. SHIT.

- Det er også gratis å ta bussen HVIS den kommer - melder stavangeraftenblad.

Blogges<3


Stikkord: snøkaos snø

Julegaver og snøvær!
19.12.2009 @ 18:42


Hei!

Nå har jeg akuratt kommet meg hjem fra en lang dag på Kvadrat. Jeg er endelig ferdig med alle julegavene og det kjennes som om et tonn med steiner har blitt løftet av mine skuldre. Jeg har handlet masse fint til dem alle sammen SÅ jeg håper jo at alle sammen blir fornøyde og glade for gavene. 

Idag startet det forresten å snø i Stavanger. Det begynte rundt klokken tolv og det snør faktisk enda. De har meldt snø både imorgen, tirsdag og onsdag. SÅ hvit jul - det får vi endelig. Vi har ikke hatt en hvit jul i Stavanger på 3 år nå, tror jeg. SÅ jeg er bare glad jeg. 

Snøen lyser liksom opp den kalde og sure kvelden og den bygger definitivt opp julestemmningen. De eneste ulempene jeg kommer på når det kommer til snøvær er slapsen som kommer etter snøen .. og at bussene ikke kommer til tiden. Idag stod jeg og MINST fremti andre å ventet på bussen hjem fra Kvadrat i over en halvtime. Vått, kaldt og ekstremt ubehagelig. 


Noen av julegavene som jeg handlet idag. 

Når jeg var på jobb for noen dager siden fikk jeg hele to julepresanger. 1 fra de koselige damene på kontoret til DNA og en fra hele Kvadrat senteret. Jeg klarte ikke å vente med å åpne dem så jeg åpnet dem med engang. 

I pakken fra DNA fikk jeg en bodywash fra bodyshop til herrer, samt et håndkle. I pakken fra Kvadrat fikk vi deilige sjokolader i 3 forsjellige poser som vi kunne kose oss med på jobben. Takk skal dere ha folkens. Satt pris på det. NÅ - skal jeg ned til en veninne å kose meg. Vi skal stenge oss inne fra kulden, kose oss med riskrem og krydderkake å sladre. JA vi elsker å sladre. Hva skal du gjøre ikveld? Har snøen kommet til deg? Isåfall, er du glad eller sur?

Blogges<3

SUR - FUCK MEDIA
17.12.2009 @ 14:06


Hei! 

Akuratt nå er jeg sur. Jeg fikk litt dårlige karakter enn antatt på meidaheldagsprøven, noe som skuffer meg på mange måter. Jeg vet at produktet kanskje ikke var det aller beste men det var heller ikke verdt den karakteren som jeg fikk.

Det var en bra ide, det var okei gjennomført og jeg vet liksom ikke hva annet jeg kunne ha gjort for å gjøre det hele bedre. Jeg er rett og slett litt lei meg for at de var så strenge med meg - spesielt når jeg vet at jeg fortjener bedre enn det jeg fikk. Jeg prøver ikke å si at mitt produkt var SUPERBRA men det var som sagt heller ikke så dårlig - syns jeg. 

Akuratt nå er jeg sur på medialærerene og hele meidafaget. VIRKELIG sur. FUCK MEDIA. 


OG det mest urettferdige i det hele var jo at KUN VÅR klasse måtte fremføre/holde den muntelige reflkejsonen foran to lærere. De andre mediaklassene hadde det bare foran den ene læreren. Jeg blir mer stresset når det sitter to lærere der og hører på istedet for en. MEN jeg skal ikke klage, sutre eller lage drama mer. 

Karakterene ble som de ble (selv om de ikke skulle ha blitt sånn). SÅ får jeg bare leve med det. 

Får du bra karakterer til jul tror du? 

Blogges<3

Mitt produkt fra heldagsprøven!
16.12.2009 @ 14:44


Hei!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra min gode veninne Ajla, vi har bare sittet og snakket å kost oss med god mat. Jeg ble nemmelig ferdig tidlig på skolen idag grunnet at vi hadde heldagsprøve i media. Prøven gikk kjempebra og jeg føler at jeg har levert et produkt jeg kan være stolt over. 

Vi skulle ta et bilde fra en gammel tid og legge inn noe fra en ny tid. Jeg brukte jesus og se og hør. Istedet for bibelen som jesus da pleier å holde i hånda holder han nå et sladderblad. Jeg likte ideen og gikk for den - det var heller ikke så mye arbeid som skulle til før det ble et bra resultat syns jeg. Det ferdige resultatet ser du under - veldig dårlig kvalitet på bildet btw.Hva syns du om produktet?

Nå må jeg forbrede meg litt til den muntlige eksamenen som vi skal ha imorgen - jeg er først ut. SÅ skal jeg en tur til Stavanger og handle det jeg finner av julegaver, er sinnsykt sent ute så fritiden i det siste går virkelig til julegaver. 

Har du handlet ferdig alle dine julegaver? 

Blogges<3

Skjerf - HOT or NOT?
15.12.2009 @ 23:21


Hello!

Akuratt kommet hjem fra jobb, er sykt sliten og trøtt. Tanken på at jeg skal ha heldagsprøve i media imorgen dreper meg og jeg vil egentlig bare spole frem til juleferien NÅ jeg. Skal ikke klage mer nå, føler jo at jeg klager all the time i det siste.

Jeg skriver bare et raskt innlegg nå, har jo sagt at jeg skal skrive minst to ganger til dagen denne uken og da skal jeg faen meg klare det også. UANSETT. Idag kjøpte jeg meg mitt sjette skjerf, jeg bare ELSKER skjerf om vinteren. De varmer, de er deilige og de er fine å se på og passer til masse. 

Jeg har skjerf i både svart og hvitt, svart, hvitt, grått, grått og svart osv. OG jeg elsker dem alle sammen like mye - selv om det nye hvite skjerfet fra H&M som jeg handlet meg idag var mega mega mega deilig. 

Hva syns du? Er skjerf HOT eller NOT?  Nå skal jeg slappe av med litt 24 - kos før jeg legger meg til å sove. 

Blogges<3

Hvilket vær vil du ha til jul?
15.12.2009 @ 11:07


Hei! 

Jeg er overlykkelig! De har meldt snø til selveste julaften. LIKSOM - det har ikke vært snø her i Sandnes på noen år nå, eller det har selvfølgelig vært snø - MEN ikke på julaften. Nå piler minusgradene inn og det samme gjør tydligvis snøen.

De har meldt snø fra nå på fredag til tirsdag i neste uke. Jeg håper virkelig at den kommer! Tenk så gøy og feriet en hvit jul. Det er det lenge siden jeg har gjort. Håper bare at den kommer og at jeg ikke blir skuffet.

Hvilket vær ønsker du deg til jul?


Blogges<3

Stikkord: vær snø julevær

UTEN TVIL - Månedens beste sang!
14.12.2009 @ 22:37


Hallo!

Tredje innlegget idag faktisk. Jeg føler jeg har fått sånn bloggsyke eller noe, blogger jo hele tiden uten å gå lei. Fatter ikke at jeg faktisk har noe å skrive om lenger. MEN vil man så vil man. 

Jeg hører for tiden på tidens beste sang. Sangen er bare helt fantastisk. Nydelige stemmen til Alexandra Burka og så Flo rida da. Bare se videoen under, så forstår du nok litt mer. Sangen er helt beautiful - det håper jeg at de fleste av dere er enige i. 


Hva syns du? Sånn helt ærlig?

Blogges<3

Hvilken julekalender har du?
14.12.2009 @ 18:37


Hei!

Om ti minutter sitter jeg på bussen til Kvadrat. Må gjøre noe skoleintervju greier + være med min gode veninne ANNE og handle en julegave til moren. Jeg er sykt stresset, men jeg skal jo blogge to ganger til dagen - HVER DAG så derfor blogger jeg nå. 

Jeg er forresten helt GAL helt spillegal. Jeg har klart å skarpe opp hele julekalenderen min før den 24 :-( OG jeg vant faktisk ikke en eneste krone! NÅ skal jeg faktisk kjøpe meg en ny en .. jeg klarer ikke å forsette juledagene uten julekalender! HALLO. 

Bussen kjører snart opp, og jeg har ikke tatt på meg skoene engang. Må virkelig springe! Imorgen kårer jeg forresten vinneren av ANBEFALINGS konkuranssen. Hvis du ikke har meldt deg på er det bare til å gjøre det i innlegget lenger nede. Jeg anbefaler blogger, elevbedrifter eller annen kjekk virksomhet. Bare foreslå noe du! 

Hvilken julekalender har du? 

Blogges<3


NR 1 : Klageinnlegg!
14.12.2009 @ 09:37


Hallo!

Jeg sa jo at jeg skulle bli bedre og flinkere med bloggingen denne uken. På 20 plass på stjerneskudd listen ligger da jeg denne uken, er kjempeglad for det. Dette viser jo faktisk at det lønner ser og blogge flere ganger til dagen - ofte. SÅ jeg skal prøve på det nå i den kommende tid. 

Denne uken har jeg forresten veldig masse å gjøre IGJEN. Jeg skal ikke jobbe så mye, men jeg har endel innlveringer, prøver og muntlige refleksjoner denne uken. Litt dumt egentlig, at lærerene har spart alt drittarbeidet til den siste uken rett før ferie. Jeg blir stresset, jeg får ikke sove og tanken på skole dreper meg. Jeg trenger ferie NÅ faktisk. 

20 minutter til engelskprøve nå, gruer meg. Jeg må skrive en bokanalyse om Charlie og sjokoladefabrikken å få en femmer på den. Får jeg femmer får jeg 5 i standpunkt. Hele greia gjør meg bare mer og mer stresset. Hater tanken på at jeg MÅ få en spesiell karakter. HERREGUD. 

Jeg vet at flere av dere er ferdige med alt arbeidet før jul, og at dere koser dere nå i den siste uken før jul. Dere er noen heldiggriser som jeg er skikkelig missunnelig på. HELDIGGRISER. Nevn en ting du hater denne uken?

Blogges<3


Stikkord: skole stress prøver

Min Canada Goose Jakke!
13.12.2009 @ 22:39


Hei!

Idag har jeg vært på Kvadrat med mamma, handlet julegaver og nye sko til meg selv. Vet faktisk ikke hvor mange sko jeg har lenger, men det har tatt helt av med skohandel siden jeg begynte på DNA. Jeg elsker forguder og elsker sko så det gjør meg så og si ingenting. Hva syns du?

Selv om jeg var ute og handlet julegaver idag ble jeg forsatt ikke ferdig. Jeg har litt igjen å handle og jeg kjenner at tiden på en måte løper ifra meg. HELDIGVIS har vi søndagsåpent og nattåpent bare noen dager før jul - så jeg skal nok rekke det. 

Jeg har forresten fått inn to mail og en hel rekke med spørsmål ang min Canada Goose jakke. SÅ jeg tenkte nesten at jeg bare skulle svare dere her sånn at jeg slipper å svare hver enkelt av dere. Hvor er Canada Goose jakken din kjøpt? Den er kjøpt på RETRO i Trondheim, den modellen jeg skulle ha var helt utsolgt på Rolfsen så den ble sendt til meg fra Trondheim. Hvor selger de jakken i Stavanger? De selger jakken på ROLFSEN i Stavanger. Hvor mye kostet jakken deg? Jakken kostet meg 4500 kr og den koster det samme overalt i Norge. Hva heter modellen? Modellen min heter "The Chateau Parka" og er en mye smalere, finere og stilfullere modell iforhold til Expetition modellen - syns jeg. Er det ekte pels på jakken? JA det er ekte pels på jakken. 

Sånn, nå håper jeg at dere fikk svar på det dere lurte på. Er ganske så stress å svare hver enkelt når jeg får såpass mye av det samme spørsmålet. MEN jeg svarer jo selvfølgelig også hver enkelt. Bare og sende en mail om det var noe du skulle lure på - armaanblogg@hotmail.com Blogges<3

VIDEOBLOGG - Unskyld lesere!
13.12.2009 @ 01:14

Stikkord: videoblogg

OK! This is why im busy!
10.12.2009 @ 23:06


Hei!

Beklager lite, og dårlig blogging denne uken. MEN herregud jeg har virkelig hatt kjempemasse å gjøre. Jeg har masse uferdige lekser som jeg rett og slett stresser med å få gjort, masse julegaver som ikke har blitt kjøpt og masse sene kvelder på jobb som gjør at jeg ikke blir ferdig med noe. 

Jeg så min gode veninne Flack hadde laget en liste om hvorfor hun ikke hadde hatt tid til bloggen. Her folkens er min liste. JA jeg har virkelig vært optatt. 

Mandag  - Leksedag
Tirsdag  - Jobb fra 17-22
Onsdag   -Jobb fra 14.30-22 (salget på DNA tok helt av)
Torsdag  - Jobb fra 16-22
Fredag  - Jobb fra 17-22
Lørdag  -Jobb fra 12-18

OK - jeg vet at jeg burde være glad for at jeg i det hele tatt får jobbe så mye. MEN herregud! Jeg rekker ikke å gjøre de leksene jeg skal liksom, eller handle det jeg skal eller JA være opplagt til skolen. HELDIGVIS er det bare denne uken jeg jobber så sinnsykt mye, så får jeg nesten bare sitte oppe etter klokken 22 hver kveld nå å skrive, jobbe å stresse. 

På søndag må jeg jo nesten ut å handle de julegavene som jeg ikke har handlet (lettere sagt til alle). Jeg vil egentlig bare legge meg ned å dø, bli påkjørt eller ... kutte av meg pulsåren. Akuratt nå orker jeg faktisk ikke dette mer. å NEI jeg overdramtiserer ikke. Stresser du? Isåfall Hvorfor?

Blogges<3


The Giant deler ut kosedresser!
09.12.2009 @ 10:23


Hei!

Jeg er med i en konkuranse faktisk. En av mine favorittbloggere THE GIANT, Deler ut kosedresser til sine lesere i mange knallfarger. Da jeg så konkuransen måtte jeg jo nesten bli med. Liksom - en kosedress er noe jeg har hatt sinnsykt lyst på LENGE, men desverre aldri lagt av penger til å kjøpe. Nå kan jeg jo faktisk vinne en, og det er jo bare helt flott.

Jeg trenger en herlig, varm god og tøff joggedress som jeg kan ta på meg sånn i ny og ne når jeg ikke orker og kle meg opp. I tilegg er jo fargene helt fantastiske - Elsker den lysegrønne!

Håper jeg vinner da Kjetil.

51835541260306822065

Trykk HER for og komme til konkuransen.

Hva syns du om konkuransen?

Blogges<3

Tjohei! Har du en god morgen?
09.12.2009 @ 07:31


Hei!

Nå har jeg stått opp og gjort meg klar til å dra på skolen. Mamma vekket meg ganske så tidlig idag grunnet at vi får byggmenn på besøk som pusser opp badet og når de pusser opp badet må de slå av vannet. SÅ jeg måtte stelle meg, vaske meg osv. Før de kom. 

Idag har jeg bare på meg joggebukse, uggs og en stygg svart genser. Jeg orker rett og slett ikke kle meg opp for skolen. Spesielt ikke når jeg skal på jobb klokken 18 ikveld å må gjøre det samme da. Da blir det heller deilige klær nå og litt finere klær på kvelden. 

Ikveld er det jo som sagt SALG PÅ HELE DNA BUTIKKEN PÅ KVADRAT så da er det jo bare og komme og handle seg noen sko. Salget starter klokken 19 og slutter klokken 22. 

Jeg har en kjempebra morgen idag jeg - ganske så uvanlig egentlig. Har du en bra morgen? Da satser jeg på at jeg ser noen av dere ikveld på salget?

Blogges<3


30 % på DNA SHOES!
07.12.2009 @ 17:19


Heisann!

Dette er da den STORE hemmeligheten som jeg har holdt skjult for dere. Det vil være et salg på DNA Kvadrat, Madla og Stavanger den førstkommende Onsdagen. Salget starter klokken 19 og avsluttes klokken 22. 

Ganske bra at HELE BUTIKKEN og ALLE SKOENE er på salg, med tanke på at det snart er jul og julegavene må være ferdig handlet inn. Hvem blir vel ikke glad for noen eksklusive sko som julegave? Ikke vet jeg. 

Vi på DNA fører merker som : Ed-Hardy, Converse, Vans, Lacoste, Nike, Nike Shox - osvosvosv. Vi har egentlig alle de skoene du trenger eller som du er på jakt etter. Pumps, støvletter, eller tøfller til damene og selvfølgelig noen kule basic sko til herrene.

Vi satser på at det blir ENDEL folk utover kvelden, så det er jo selvfølgelig veldig lurt og være tidlig ute sånn at du får sikret deg de skoene som du faktisk har lyst på samt den størrelsen som du må ha. Du kan kjøpe så mange skopar som du bare vil og vi selger så langt skolageret vårt rekker. Det er ikke mulig og legga av sko før denne dagen eller på selve dagen - så du må være tidlig ute om du ønsker og sikre deg din str og dine favorittsko.

Jeg må også få lov til og nevne at DNA KVADRAT (hvor jeg jobber) har det største og beste utvalget i sko. Det er altså på DNA KVADRAT du må komme og handle! 

SÅ - kjære lesere! Legg av førstkommende ONSDAG 09/12/09 klokken 19-22 til en kjekk skodagbilligshopping! 

27853251260182339398

Ser jeg deg på Onsdag eller? Hva syns du forresten om dette salget?

Blogges<3

Hva kan hemmeligheten være?
06.12.2009 @ 22:30


Hei!

Idag var jeg på Kvadrat nok engang - alstå det er ganske morsomt det! Jeg er på Kvadrat hver eneste dag føler jeg. UANSETT. Jeg skulle handle julegaver til min kjære familie, jeg visste hva jeg skulle kjøpe og hvor jeg skulle lete. MEN det er bare det at jeg hater og handle gaver til andre personer. JEG ARMAN DZUDZA vil heller bruker pengene på meg selv, og på alle de andre kjekke og fine tingene jeg finner TIL MEG SELV i butikkene. 

Jeg endte rett og slett ikke opp med noe som helst. Ikke en eneste gave og ikke et eneste plagg til meg selv. Det er nesten litt sykt - litt sykt at hele planen med å bli ferdig med julegaver gikk i dass. MEN det er faktisk vanskelig og bruke sånn 2000 kr på familien, når det er de eneste pengene du har igjen på kortet. GUD. Har du handlet ferdig julegavene? eller er du like gal som meg?

Jeg sier bare - takk gud for at kvadrat har søndagsåpent og langåpent hver dag i hele desember! TAKK GUD. 


Familiebilde - sommer 09. 

ANG hemmeligheten jeg holder skjult for dere frem til imorgen så må jeg jo nesten få lov til å le litt. Det er ikke en eneste person som leser bloggen som ikke har kommet bort idag, sendt mail eller ringt meg for å spørre om hva hemmeligeten egentlig er. Jeg skal gi dere lesere to små hint før imorgen. 

Det har først og fremst noe med skobutikken DNA som jeg jobber i å gjøre. OG denne overaskelsen kommer til å være positiv for deg om du trenger eller er på jakt etter noen nye sko. 

MER avslører jeg ikke. Dere får trykke dere inn imorgen og se hva jeg holdt skjult. OG nei jeg holder ikke dette skjult for og få flere lesere eller for å lage drama - MEN jeg holder det skjult siden jeg har fått beskjed av sjefen min om å holde det hemmelig frem til imorgen kveld. 

Klarer du og tippe deg frem til hva hemmeligheten kan være?

Blogges<3


Twilight: New Moon - SUGER!
06.12.2009 @ 01:27


Hello! 

Idag har jo gjort så mye "spennende". Først startet jeg dagen på jobb hvor jeg holdt på å dø av kjedsomhet. Deretter tok jeg en pause på jobben hvor jeg skulle ta meg en velfortjent matbit. Jeg og Kaltrina stilte oss i dolly køen (som var helt utrolig lang) og vi brukte vel så og si halve pausen i kø. Når vi endelig hadde kommet frem til pizzavinduet (et vindu hvor du ser hvilke pizza du har å velge mellom) så vi for oss noen deilige pizzastykker med kjøtt, skinke og ost. MEN køtiden var som sagt ikke akuratt kort. SÅ pizza stykkene vi skulle ha var allerde tatt da vi kom frem å skulle bestille.

Etter en halvtime i kø på dolly endte vi definitivt opp med den verste pizzaen på pizzamerkedet. ÆSJ for en pizza alstå (biff, masse masse masse MASSE krydder og varm paprika) NEITAKK - men desverre JOTAKK når du er så sulten som vi var. 

æsj - har du smakt den?

Kaltrina - how cute! 

Etter jobb dro jeg på kino å så den nye Twilight filmen som ALLE sier er så fantastisk bra. Jeg syns filmen startet veldig bra, men den bygget seg desverre bare nedover etter sånn 20 min. Det var INGEN handling i filmen, den var alt for langtrukken og høydepunktet i hele filmen kom faktisk på slutten (og da mener jeg HELT i slutten). 

Synd det - jeg hadde hørt så mye bra om den, men så viser den seg faktisk og være så dårlig som jeg aldri hadde forestillt meg at den kunne være. En overdreven, oppskrytt og meningsløs etterfølger. Beklager Twilight fans men denne filmen kan ikke dere engang si var bra?Har du sitt den nye Twiliight? Syns du den var bra? Isåfall hvorfor? 

FORRESTEN - så holder jeg en liten hemmlighet for dere lesere her på bloggen. Jeg kan ikke si hva det er før på mandag. MEN dere som bor i Stavanger og Sandnesområdet bør ha noe og glede dere til. NEI det er ikke en konkuranse. 

Stay tuned! 

Blogges<3

Føler du deg lykkelig?
04.12.2009 @ 12:16


Hello!

I de siste dager har livet vært på topp. Jeg har rett og slett vært utrolig lykkelig de siste dagene, jeg merker liksom at ting i livet har forandret seg på det bedre. Det er helt sinnsykt herlig!

Statstikken på bloggen har steget med 200 ekstra nye lesere noe som også er helt SUPERT. Jeg har fått flere posetive kommentarer, og jeg har mye mer overskudd i hverdagen enn det jeg hadde før. Jeg orker liksom å trene på kvelden, øve til prøver og jobbe uten å være sur, bitter og trøtt.

Jeg liker mørket, kulden og jeg bare håper på en snøfull vinter. Jeg liker rett og slett Desember og det er definitivt en av de månedene som er koseligst og som gjør meg mest lykkelig. 

tbe0234 redigert

Jeg og Emma var ute å tok bilder idag. Var sinnsykt kjekt og koselig, bildet ovenfor er et resultat av shooten idag. Temaet mitt er bynatt/byen i lys.  

Hvordan liker du Desembermåneden? Gjør den deg lykkelig eller ulykkelig?

Blogges<3

Anbefaling? - ok da!
02.12.2009 @ 16:56


Hei! 

Det finnes så mange kjekke, dumme, underholdende og unødvendige blogger i dagens Norge. Flere av personene på den ganske så omtalte topplisten fortjener jo faktisk ikke å være der, syns jeg. Jeg er en bloggleser selv og leser seriøst over 15 blogger til dagen. 

De som helt klart ligger på topp i mitt hode er gode bloggere som :

WWW.FLACK.BLOGG.NO

WWW.THEGIANT.BLOGG.NO

WWW.IDAWIIK.BLOGG.NO

WWW.IDAWULFF.COM

Bloggene til personene skrevet ovenfor er virkelig verdt et lite besøk. Herlige design, interessant skrivemåte og kjekke bilder er det du vil finne idet du klikker deg inn på deres blogger. Har du en spesiellfavorittblogg forresten?

AKURATT NÅ - er jeg faktisk litt lei av hele topplisten og av alle blogger. Jeg leser kun de bloggene som står ovenfor. Jeg trenger noen nye blogger jeg kan like, noen blogger som jeg ikke har hørt eller lest før, noen blogger som jeg rett og slett kan begynne å elske!

SÅ - Har du en blogg som kommer til å fenge meg? Slik at jeg faktisk forsetter og lese den? Skriv inn din bloggadresse i kommentarfeltet under så tar jeg en titt på bloggen din. Liker jeg den, blir jeg fast leser, å i tilegg skriver jeg en annbefaling av bloggen din videre til mine lesere. 

Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så gir du meg noe og gjøre! OG kanskje det blir netopp DEG jeg anbefaler! 


(linkinga til mine favorittblogger funker desverre ikke)

Blogges<3

Gode minner - Julesanger!
01.12.2009 @ 14:15


Hei!

Kom over denne videoen da jeg satt å skulle finne julesanger til julecd på DNA. Den vekket masse gode minner. Alle julesangene, alle de kalde julekveldene, den kjekke tiden som liten og ikke minst det at vi alle satt klistret fast til skjermen seende på idol. 

Herlige tider. Virkelig!


Vekket videoen noen minner hos deg? 

Blogges<3Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits