Min nye favorittblogg!
24.12.2010 @ 15:15


Hei!

Siden jeg har blitt en dårlig blogger (i det siste) - kan dere heller nøye dere med å lese en annen blogg - frem til jeg er tilbake. Bloggen til bestevenninen min - trykk på linken under.

http://fashionballerinaa.blogg.no/

Bloggen er min nye favoritt, og er virkelig verdt et besøk.. eller to.God jul!

Publisert i Blogg | Kommentarer (0)

Stockholm - day one!
11.12.2010 @ 09:31


Hej!

Som dere sikkert har fått med dere så er jeg i Stockholm! UTROLIG kjekk å dyr tur, så langt. Det er så masse bra butikker her, og shoppingen tar aldri slutt. Urban outfitters, Weekday, Acne, stoooore h&m butikker med forsjellige utvalgt, osvosvosv. Jeg virkelig elsker denne byen.............. åh.

Igår rakk vi bare å gå gjennom et par av gatene, grunnet at de ALDRI tar slutt. Det er liksom shopping, jul, og folk everywhere. BUT we love it. Misunner alle de som bor her....... denne byen har så mye å by på. Må besøkes!!!

Jeg kjøpte meg endel random ting igår... blandt annet en ny lommebok fra Acne... og såå fant jeg verdens fineste UGGS! Jeg dødde nesten når jeg så dem... men så fant ikke de i butikken den andre skoen... så jeg fikk helt panikk... og idag skal vi innom å se om de KANSKJE har funnet den andre skoen. HÅPER virkelig de har det - for det skoene MÅ jeg ha.

Nå må jeg hopppe i dusjen.. sånn at vi ikke kommer forsent til frokosten. IDAG skal vi til den dyre gaten med alle merkebutikkene... fikk liksom bare gått raskt gjennom igår... men idag skal vi gå grundig gjennom noen av butikkene som interesserer oss.

BTW - Elsker å reise på shoppingferie med noen som har de samme interessene som meg.. og som bruker like mye penger som meg på klær... heheheh.Blogges<3


NÅ REISER JEG, SNART!
09.12.2010 @ 21:09


HEI!

Er litt stresset, derfor jeg ikke har blogget de siste dagene. Jobb, skole, jobb,jobb,jobb og.. reise. IMORGEN eller.. INATT reiser jeg til Stockholm... gleder meg så sinnnnnnsykt. Har spart opp masse penger, så det blir shopping og kos i Sverige. OGSÅ kan jeg i tilegg handle i tax-freen YEY.

Nå må jeg forsette å pakke, så skriver jeg heller til dere imorgen - fra Sverige! Da blir sikkert innlegget litt mer inholdsrikt. Kos dere på skolen............... losers. hehehehe.Blogges<3


New shoes! - again.
05.12.2010 @ 10:53


God morgen, lesere!

SORRY for at jeg ikke har skrevet til dere på sånn 2/3 dager... men jeg har hatt litt å gjøre.. faktisk. Hadde fri fra jobb hele fredagen, dagen gikk til skole (frem til klokken 16) før jeg dro på en handletur til Stavanger med mamma... hun trengte nye bukser og sånn... å jeg ble selvfølgelig med :-)))) hiihiiii. Etter en tur i byen, tro vi videre til Kvadrat hvor vi spiste litt.. å handlet enda mer (Mamma handlet enda mer). SÅÅÅÅÅÅ kom Anne til meg.. å vi så x-faktor... å så røyk MO ut.. noe som fikk både meg og Anne til å gråte.. trist slutt på kvelden altså... Noen andre som syns at han slettes ikke fortjente å ryke ut? :-((((

NY dag NYE muligheter - dagen etterpå. IGÅR (lørdag) var jeg altså på jobb... MYE FOLK grunnet salget... ååååå så hadde jeg kosekveld med Marita, etter jobb på kvelden. Vi skulle egentlig ut en liten tur.... men vi ble heller hjemme (hun er syk, og jeg sparer til Stockholm).

IDAG - skal jeg gjøre lekser, ååååå kanskje jobbe på kvadrat.

HÅPER dere likte innlegget.. for det gjorde iKKE jeg.... MEN noe produktivt og kjekt skal dere likevel få utav det...... dere skal få se mine nye sko - andre vintervansparet mitt denne uken. OGGGG jeg kan ikke noe for det... jeg bare elsker sko... jeg får orgasme av å kjøpe sko... å jeg kommer aldri til å slutte å kjøpe sko... (er jo en grunn til at jeg jobber på DNA liksom... DÆH).

Hva syns dere? Var de fine? JEG elsker dem.................som vanlig. ÅÅÅÅ jeg er så glad for at jeg har sikret meg 2 deilige vintersko... Snøen kom jo til Sandnes igårkveld.... sååååååå jeg trenger dem. hehehe.

Blogges<3


Litt... utslitt.
02.12.2010 @ 23:07


Hei!

Har ikke blogget til dere.. grunnet at jeg har vært på skolen, hatt matteprøve, så dratt på jobb. NÅ er jeg sinnsykt trøtt å øynene mine bare lukker seg.. her jeg ligger i senga å skriver. DERFOR mine søte små, blir det ikke noe langt innlegg ikveld.

Matteprøven gikk forresten rett vest - det vil si.. til helvete. Skolen var som vanlig - dødskjedelig. ÅÅÅ 3 for 2 salget på DNA idag startet veldig rolig.. men bygget seg sinnsykt opp på kvelden... ble litt stresset der jeg stod alene.. heeehehe. Dere må huske at salget forsetter helt frem til 11 Desember..... så bare kom, kom. kommm.

Imorgen tidlig er det gym og norsk til klokken 16 - før jeg drar på en liten shoppingtur med mams etter skolen og på kvelden. DVS - jeg burde egentlig legge meg nå............... og det skal jeg også. HEYDÅ.Hva skal dere i helgen da?

PS: Takk til alle dere som var innom idag, og hilset å snakket om bloggen. Betyr mye! Love you!

Blogges<3


TA 3 BETAL FOR 2 - PÅ DNA!
01.12.2010 @ 21:10


Hei!

Det er jo en LITEN baktanke med ideene jeg har gitt dere i det siste... å en LITEN grunn til at jeg har skrevet så mye om sko, sko sko. Jeg har nemmelig holdt noe skjult for dere... helt frem til IKVELD!

Fra og med IMORGEN (torsdag 02.12.10) til Lørdag (11.12.10) skal vi ha et MEGAsalg på DNA. Vi selger ALLE sko og småvareprodukter til 3 for 2! Dette gjelder da også salgsvarer. Her kan du VIRKELIG gjøre et kupp, hvor du da kan sikre deg 2 par med sko til noen du er glad i til jul... også et par til deg selv.. gratis? Vi spanderer det billigste paret, og selger så langt lagret rekker. LURT å være tidlig ute.. for å få str, og de skoene du har mest lyst på. Ballsko? vintersko? støvletter? converse? treningssko? U NAME IT - WE GOT IT.

Ser jeg deg der?

 

 

 

Salget gjelder forresten - DNA Sandnes, Kvadrat, Stavanger og Madla.

Jeg skal jobbe på Sandnes de fleste dagene (imorgen og lørdag feks) så det er bare å komme, og kjøpe sko av meg.

Blogges<3


Stikkord: sko salg dna

Mine nye VINTER-VANS! :-))))
01.12.2010 @ 12:37


Hei!

Kjøpte meg et par nye vintervans i fritimene. Nå har jeg liksom noe litt mer varmt å velge mellom, enn kun noen slitte, svarte uggs. Vansene er myke, varme, gode og dødskule. KUN 899 kr på DNA.

Hva syns du?Følte meg litt flau der jeg satt å tok bilder av sko midt i klasserommet. Håper ingen la merke til det!

Blogges<3


Dette VIL jeg kjøpe i Stockholm!
01.12.2010 @ 09:41


Hei!

Først litt om dagen idag...

Sitter på skolen å har norsk..... ganske så OK - egentlig. Skal ha fritimer om ikke lenge, hvor ihvertfall JEG vil dra en tur inn til Stavanger for å "kikke" litt.. å kanskje spise? Har liksom vært i Stavanger flere ganger denne måneden, men har seriøst ikke gjort annet enn å gå til og fra jobb når jeg har vært der..... så jeg VIL og MÅ innom en tur snart.

Har også vært på kjøretime idag morges (klokken 07.00) for å være presis. MEN lyslykten på bilen var ødelagt, å den kunne heller ikke fikses av oss.. så vi måtte på verksted med bilen, hvor vi igjen måtte vente kjempelenge før de fikk satt inn ny lyspære osv. SÅ jeg kjørte bare frem.. og tilbake.. fra verkstedet.. og fikk den doble kjøretimen gratis. Deilig det da. Ble bedre kjent med kjørelæreren, der vi begge satt på ventelokalet til verkstedet å ventet, hehehe.

Jeg kjører forresten en sånn bil på kjøreskolen:Bare sånn hvis det brydde deg...

MEN ja... IGJEN.. POENGET.

Reiser jo til Stockholm om en uke ca - bare en liten "shoppingtilmegselvplussjulegavetur" med verdens beste Linn. Var også med veninna mi på kvadrat igår... og i den ene butikken hvor vi handlet stod det en dame fra Stockholm.. da jeg tilfeldigvis nevnte for henne at jeg skulle der om noen dager... begynte hun å fortelle.. fortalte meg om ALLE stedene jeg burde besøke.. ååå skrøyt byen opp til de grader! Jeg ble supergiret.... og nå gleder jeg meg enda mer! SPESIELT var det - at hun sa at hun fikk gåsehud av tanken på en god shoppingtur i Stockholm. CANT WAIT.

Har dere noen gang vært i Stockholm? Noen tips til hvor jeg bør dra/besøke? Dette er min første gang.. ser dere.

Har også planer om å kjøpe meg 3 ting i Stockholm.... Det første er noen Mini Uggs til herre i fargen "sand". Har lett så lenge etter dem nå.. å jeg finner dem INGEN steder.. så jeg håper jeg finner dem der. Er så lei av å gå med de høye, svarte uggsene. Den andre tingen jeg skal kjøpe er noen uggs votter.. i fargen "sand".. DØDSgode og DØDSvarme! Veninna mi kjøpte et par igår.. som jeg ble helt forelsket i. Den tredje tingen er faktisk ikke noe jeg skal KJØPE... men det er en butikk jeg SKAL besøke, som jeg forelsket meg helt i når jeg var i Barcelona - nemmelig TOPMAN... herreutgaven til TOPSHOP.

Men.. hva syns du egentlig om uggsene jeg har lyst på? De er finere en den normale/vanlige varianten? Sant? 

Nå føler jeg at jeg nesten BØR jobbe litt med skoleting. hehehe. Dere må forresten bare GLEDE dere til "dagens sang" innlegget. Sangen jeg har på lager er amazing og ganske så ny. wihu.

Blogges<3Hei :-) Mitt navn er Arman! Jeg er en 19 år gammel gutt fra Stavanger som for tiden har jeg friår hvor jeg har mine siste dager på skobutikken DNA før jeg snart begynner i ny jobb som Ass. Butikksjef på Urban, trives godt med det. Denne bloggen vil gi deg et innblikk i mitt liv og min hverdag - samt endel annet. Håper du liker det du ser, og leser og forsetter å følge meg og livet mitt videre! Love you all! :-)

FOR KONTAKT: arman_badboy@hotmail.com
Kategorier
 • Blogg


 • Arkiv
 • Januar 2012
 • November 2011
 • September 2011
 • Juli 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009
 • November 2009
 • Oktober 2009
 • September 2009
 • August 2009
 • Juli 2009
 • Juni 2009
 • Mai 2009
 • April 2009
 • Mars 2009
 • Februar 2009
 • Januar 2009
 • Desember 2008
 • November 2008
 • Oktober 2008
 • September 2008
 • Design
  Dette designet er laget av Amalie.

  hits